- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.241
Ayyy en sevdiğim şarkılardanBuda sana ablam
sevdim seni bir kere
başkasını sevemem
deli diyorlar bana
desinler değişemem desinler değişemem
benimde ennn sevdiğimmm kadın İyi gecelerAyyy en sevdiğim şarkılardan
Can'ım merhaba yazıları okuyordum şimdi gördüm.Öncelikle Hoşgeldin.Bende de Pko var 3 yıllık evliyim.72 kiloymuşum 4 ayda sabrettim,azmettim 55e geldim şimdi.Hatta eski yazılarımda da görürsün zayıf hamile kalmak için dahil oldum yazmıştım :) Ben mezun oldum anında hamile kaldım şükür olsun.Bu azimle sen de kilo verirsin hemen hayırlısıyla 72 den 55e düştüm 4 gündür baya kilo kaybettim. 17 kilo vermişim.Hamile kalmada etkisi var biz pkolar için.Karbonhidrattan uzak dur yeter belirli miktarda alacaksın tabi ama şeker çikolata azalttı mı gerisi geliyor insülin düşüyor.Benim 64 kilo direnç noktaymış kırdım kilolar daha kolay gitti sonra.Şimdi sıra sende...Insallah saglikli bir sekilde verelim kilolarimizii bende seren memnun oldumsans_sans bende de pko var ve bebek sahibi olmak icin bu 19 kilodan kurtulmam gerekiyo askrhpozitif cok tesekkurler bilgilendirme icin ben 1 haftadir uygulamadayim pazartesi tartilalim o zaman bakalim guzel sonuclar aliriz ins.
hoş bulduk :) okudum ve kabul ediyorum. sanssanstı arkadaşım ama tam ben geldim o kırılıp gitmişhoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bol paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan kaptanım da onaylarsa bizimlesinarkadaşın kim merak ettim
Hoşgeldin cnm zühal benhoş bulduk :) okudum ve kabul ediyorum. sanssanstı arkadaşım ama tam ben geldim o kırılıp gitmiş
Hoşgeldin fıstık ben Merve 26 yaşındayım evli ve 1 cocukluhoş bulduk :) okudum ve kabul ediyorum. sanssanstı arkadaşım ama tam ben geldim o kırılıp gitmiş
hoş bulduk cnm :) aynı yaştayız galiba, 90 doğumluyum belki 27 bile diyebilirim :)) ben de evliyim ama çocuk yok. hedefe kaç kilo kaldı? :)Hoşgeldin fıstık ben Merve 26 yaşındayım evli ve 1 cocuklu
hoş bulduk canım duygu ben de :)Hoşgeldin cnm zühal ben
Bi yanlış anlama olmuş inş. Gül de anlayıp geri döner
Bende 90 kıyım canm hedefe 18,8 kg kaldı canımhoş bulduk cnm :) aynı yaştayız galiba, 90 doğumluyum belki 27 bile diyebilirim :)) ben de evliyim ama çocuk yok. hedefe kaç kilo kaldı? :)
Bence bu yazilanlardan sonra gelmemesi mumkun degil:)Ya ben kendimi çok kötü hissettim
sans_sans
Canım bende kendi adıma özür dilerim
Buda benden olsun
Beni affet
Kaybetmek için çor erken
Sevmek için de çok geç
Beni affet
Bir adım kalmalı geriye
Kırılmış şeylerin nihayetine
Yalnızlığın eşiğinde
Beni affet
Ben seni sevdiğim zaman bu şehirdeeeeeeeee
Yağğğğğmurlarrrrrr yağardııııı
Beni seni sevdiğim zaman bu şehirdeeeeeee
Ayrılık kurşun gibi ağırdııııııııı
Ne güzel bi şarkı
Gayet iyi kaptanım afiyet olsunmenu kosun kosun kaptan menusu gorsun elalem
sabah(10:00)
20g,sucukla yagsiz omlet 1yumurtali
bunun yarisini yedim yarisini oglum yedi
1kk dil peynir
yesilcay
öğle(13:30)
4minik kofte 90g
1kornison tursu
salata
1kepce yayla çorbası
1/2kase pulbiberli yogurt
ara(17:00)
2ceviz
1bardak sut
aksam(19:30)
1kepce sebzeli sehriye
sulu koftenin 5minik koftesi bezelye ve patatesini yemedim
salata
2yk yogurt
su:2lt spor:45dk leslie
bazen benimde atlıyor canım.askrhpozitif senin menuyu yasemin paylasinca gordum arada atladim mi telden bazen bazi mdjlsri göremiyorum super sporda menude
afiyet olsun canımSabah 9
1 dl tb ekmeği biraz peynir çeşitleri
Öğlen 14:30
Brokoli buharda haşlanmış yoğurtlu
1avuç fındık
Akşam 19
1 kase nohut
1 kase yoğurt
1 elma
Yatmadan filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 lt
Spor 45 dk aerobik
5 saat arayla besleniyorum Yeni gelenler ara öğün kesinlikle Yok bende ne yiyeceksem bi kenara ayırıyor öğünle birlikte yiyorum bilginize :)
ay dunde ben eşim seksenleri izlerken pastahane deki leri gördükçe tutkundum da yutkundum yutkundukcada suyu dayadimhiccc uykum yok baba ogul uyudu, bugun sözde evde olacaktim ama eltime gittik iyi ki oglen yapmisim sporu... halep dolmasi vardi ıspanaklı borek baklava yeeeemeeedimmmm beceriklidirde eminim cok lezzetliydi ama zayiflayinca isterim yapar o bana
güzel sozmus ben de kaziyayim kafama kacamaga el uzattigimda aklıma gelsinyok canim baksam devami gelir bende aksine bizim eve misafir gelince beb disari gidince pek bi kararliyim cunku kilomdan utanip yemiyorum galiba ama yanliz kalınca yiyordum iste onlar oldu yük bana simdi su sözu diyorun kendime yanlizken yediklerin elalem icinde giydiklerinden belli olur
Kız poni sen yokmusun sen garezin listeye iyice belli oldu
ben aslında senin gibi düşünüyorum canım ilk kilo verdiğimde 103 TEn 90 indiğimde hiç yasaklarim yoktu herşeyden yiyordum ama ölçülü ve dengeliydi ona göre spora asılıp bı sonraki öğünle dengeliyordum ama kilo azaldıkça kaçamak kaldırmıyor bunyevalla sorma yeyiniz efendim yeyiniz yeyip kilo vereceksin diyor yahu ben bunu yersem alirim dedim almazsin kir onyargilarini diyor ya sonrada ara ogune salep verdi dedim emin misiniz aktardanmi alayim hayir hayir markette satilandan olur aktarlar pahaliya satiyor dedi ben diyorum ya beynim hala kabullenmedi ,
ev fitness salon mübarekKoşu bandıyla plates topu da var
Burdan hamile olarak mezun edicez inşaallah senide elifimiz gibi@MuallimeA evet canım kullandım ama işe yaramadı klomen tedavisi de gordum o da olmadı vardır bi hayır bunda da napalım daha sağlıklı ve kilosuz zamanda olcaktır belki ..
kalori sayma işini tek kalori endeksli gidersen bir anlamı yok ama günlük karbonhidrat protein yağ alımına göre yaparsan ancak öyle etkili olur tatlım protein almayıp bol yağ alırsan bı mantık göremiyorumben kalori saymaya basladım evde diyetisyenlerinkide hemen hemen aynı mantık bana daha once bu şekilde kilo verdirmişti diyetisyen 15 kilo verdm sonrasında 20 olarak geri aldım umrumda olmadığı için hiç dikkat etmemiştim o zamanlar. şimdi kendim uygulamaya basladım gitsem mi diye düşündüm ama bu şekilde bi deniycem bakalm sen diyetisyenlemi vermiştin bu zaman kadar @MuallimeA
yinede ucuz yirtmissin bugün telafi edersin kurabiyeyiKurabiye ikram etti annesi yapmışş bayağı vardı ayıp olmasn diye sadece bir tanecik yemek zorunda kalddımmm
Birde 2 dilim yeşil elma 1 dilim portokal yedimmm
günaydın canım takıma kan can geldiGunaydinlarr hepinize kizlar mutlu pazarlar olsun insallah.
Gurup bayagi kalabaliklasmis yeni gelenler hepiniz hosgeldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?