Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sans_sans Ayşem kız şeytan tüyü mü var sende ilk günden kaynadı kanımız sana, sanki uzun zamandır süren arkadaşlığımız varmış gibi üzülmene üzüldük inan duygularımızın samimiyetine ben yatıyorum sabah spor var yarın uyanır uyanmaz, takıma bakıcam sen geldinmi diye ve inanıyorum ki yanlış anlamadan dolayı kırgınlığın geçmiş kaldığımız yerden yolumuza devam edicez balım

Can'ım merhaba yazıları okuyordum şimdi gördüm.Öncelikle Hoşgeldin.Bende de Pko var 3 yıllık evliyim.72 kiloymuşum 4 ayda sabrettim,azmettim 55e geldim şimdi.Hatta eski yazılarımda da görürsün zayıf hamile kalmak için dahil oldum yazmıştım :) Ben mezun oldum anında hamile kaldım şükür olsun.Bu azimle sen de kilo verirsin hemen hayırlısıyla 72 den 55e düştüm 4 gündür baya kilo kaybettim. 17 kilo vermişim.Hamile kalmada etkisi var biz pkolar için.Karbonhidrattan uzak dur yeter belirli miktarda alacaksın tabi ama şeker çikolata azalttı mı gerisi geliyor insülin düşüyor.Benim 64 kilo direnç noktaymış kırdım kilolar daha kolay gitti sonra.Şimdi sıra sende...

hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bol paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan kaptanım da onaylarsa bizimlesin arkadaşın kim merak ettim
hoş bulduk :) okudum ve kabul ediyorum. sanssanstı arkadaşım ama tam ben geldim o kırılıp gitmiş

Kızlar eşimi uyutup gelecektim sözde o beni uyutmus kızım uyandı geçmişi okuya okuya anca geldim sans_sans canım benim umarım devam edersin aramiza Zuhal ablamında dediği gibi diyabet hakkında pek bir bilgimiz yok karbon az olursa daha çok kilo veririz mantığın da olduğumuz için kendi adıma özür dilerim sırf senin için diyabetik beslenme nasıl oluyor mus bunu araştırıp ona göre menulerine yorumda bulunacağım hepimiz bir üzerine geldik ama inan iyiliğini düşündüğümüz için burda bir aile gibiyiz Umarım bizimle kalır ailemize dahil olursun

Son düzenleme:
Ya ben kendimi çok kötü hissettim
sans_sans
Canım bende kendi adıma özür dilerim
Buda benden olsun

Beni affet
Kaybetmek için çor erken
Sevmek için de çok geç
Beni affet

Bir adım kalmalı geriye
Kırılmış şeylerin nihayetine
Yalnızlığın eşiğinde
Beni affet

Ben seni sevdiğim zaman bu şehirdeeeeeeeee
Yağğğğğmurlarrrrrr yağardııııı
Beni seni sevdiğim zaman bu şehirdeeeeeee
Ayrılık kurşun gibi ağırdııııııııı

Ne güzel bi şarkı

Bence bu yazilanlardan sonra gelmemesi mumkun degil:)

Gayet iyi kaptanım afiyet olsun
askrhpozitif senin menuyu yasemin paylasinca gordum arada atladim mi telden bazen bazi mdjlsri göremiyorum super sporda menude
bazen benimde atlıyor canım.

afiyet olsun canım

ay dunde ben eşim seksenleri izlerken pastahane deki leri gördükçe tutkundum da yutkundum yutkundukcada suyu dayadim

güzel sozmus ben de kaziyayim kafama kacamaga el uzattigimda aklıma gelsin

Spor: 20 dk eliptik 15 dk leslie askrhpozitif
Mefkuşum görmesin
Kız poni sen yokmusun sen garezin listeye iyice belli oldu
ben aslında senin gibi düşünüyorum canım ilk kilo verdiğimde 103 TEn 90 indiğimde hiç yasaklarim yoktu herşeyden yiyordum ama ölçülü ve dengeliydi ona göre spora asılıp bı sonraki öğünle dengeliyordum ama kilo azaldıkça kaçamak kaldırmıyor bunye

Koşu bandıyla plates topu da var
ev fitness salon mübarek

@MuallimeA evet canım kullandım ama işe yaramadı klomen tedavisi de gordum o da olmadı vardır bi hayır bunda da napalım daha sağlıklı ve kilosuz zamanda olcaktır belki ..
Burdan hamile olarak mezun edicez inşaallah senide elifimiz gibi
kalori sayma işini tek kalori endeksli gidersen bir anlamı yok ama günlük karbonhidrat protein yağ alımına göre yaparsan ancak öyle etkili olur tatlım protein almayıp bol yağ alırsan bı mantık göremiyorum

Kurabiye ikram etti annesi yapmışş bayağı vardı ayıp olmasn diye sadece bir tanecik yemek zorunda kalddımmm
Birde 2 dilim yeşil elma 1 dilim portokal yedimmm
yinede ucuz yirtmissin bugün telafi edersin kurabiyeyi

Gunaydinlarr hepinize kizlar mutlu pazarlar olsun insallah.

Gurup bayagi kalabaliklasmis yeni gelenler hepiniz hosgeldiniz.
günaydın canım takıma kan can geldi

Bu arada bu gece 2 den 5 çeyreğe kadar benim sıpa uyumadı şuan sarhoş gibiyim baba kız hala uyuyorlar benim gözler yanıyor ama uykuya dalamiyorum en iyisi kalmayın bir güzel tartilayim moral depolayayim sonrada kahvaltı hazırlayayım eğer eşim bugün kıza bakmayı kabul ederse Ümraniye inip gelicem değişecek bı kaç bişey var annemin aldığı hem git gel tempolu yürüyüş yapicam hemde işimi halledicem sonrada evde karın çalışır yine binerim koşu bandimin tepesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…