Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nasıl iyi geliyor bu spor bana anlatamam saatlerce dans edicek yada saatlerce temizlik yapıcak enerjiye sahip oluyorum.. gerçi dansı tercih ediyim kış günü ne temizliği :)
Biraz sonra uzun zamandır görmediğim arkadaşım gelecek şöyle dar bişey ler giyiyimdw zayıfladığımı fark etsin :))

Habinar yaseminim yeni bi hoca gelmiş salona yada ben ilk defa girdim seansına bu zennube hoca gibi harika bişey.. yeni doğum yapmış 4aylıkmış bebişi girdimi seansına acaba

Günaydın herkese
Günaydın canım
Her bir kelimeni okudum canım ne diyeceğimi bilemedim rabbim yardımcın olsun ve inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ve seni aramızda gerçekten gormek istiyoruz ve bundan mutluluk duyarız daha özenli davranacagimiza emin olabilirsin
Günaydınnn Can'ım ben de sana uykusuz her gece şarkısını yolluyorum
canımsın

dilek

Gratise gidip eyeliner almam lazım ama çok üşeniyorumm Zonguldakta kalmış eyelinerım... kızlar napsam ki yaa tatil günü yatmak istiyorum yurttan pek dışarı çıkasım yok gibi...

Habinar yaseminim yeni bi hoca gelmiş salona yada ben ilk defa girdim seansına bu zennube hoca gibi harika bişey.. yeni doğum yapmış 4aylıkmış bebişi girdimi seansına acaba
Bengü hoca tanıyorum ben onu
2 sene önce spora gittiğimde de vardı iyi ter döktürür ayrıca müzikleri çok güzel Türkçe remixlerle yaptırıyor bayılıyorum

afiyet olsun baharcım çok güzel olmuş

Tuvalet ihtiyacını gider diyorsun ama 3gunde bir çıkıyorum büyük abdeste
hiç sorma o wc yi. benim de beslenme düzenim iyi olmadığı zamanlar sıkıntı oluyor.

afiyet olsun canım. çok güzel
akşam kaynım geldi o gelmedi beni böyle görmeye dayanamıyor kesin:)
kıskançlık ne kötü birşey
hoş bulduk canım duygu ben de :)
inşallah
hoşgeldin canım ben fulya.

bir tanem yazılanları sabah gördüm. çok üzüldüm arkadaşlar zaten durumun yanlış anlaşıldığını yazmış, ben de şunu diyeceğim: biz diyabet hastalığını dışardan bilen insanlarız. içimizde sadece bir iki kişinin insülin direnci vardı. onlar da zayıflama ve karbonhidratı azaltmayla düzeldi. insanın kendi ya da evin içinden biri diyabetli olmayınca bunu tam anlamıyla bilemez. sanırım takımda da bu oldu.

ayrıca sen daha yeni menü yazıyorsun. bu rahatsızlığından dolayı karbonhidratı ayarlaman da sıkıntı oluyor. ama inan bunlar sorun değil. ve lütfen üzülme. bak biz de çok üzüldük. burada amaç hergün menü yazıp, motive olup hem kilo vermek hem de sağlığımızı korumak. bunu beraber yapacağız, beraber başaracağız. kimimiz hızla başaracak bunu kimimiz de daha yavaş. ama önemli olan sonuca ulaşmak.

bu süreçte motivasyon da çok önemli. bak sen daha ilk günlerden bizim için çok güzel bir motivasyon kaynağı oldun. kimse ayrılmanı istemiyor. hem kendin için hem bizim içi lütfen ayrılma takımdan diyabetlisin diye kendini dışlama eğer 9. takımla beraber hem zayıflayıp hem de insülinden kurtulursan ne güzel bir şey olur düşünsene

ayşem tatlım benim şimdi kafanı topla. eşinle dışarı çık gez hava al ve buraya gel. bekliyoruz

45dk leslie 5k mida yaptim ohh ohhh yandan tarti hala sanit yarin eksiyi görmeliyim oglen sebze aksam protein yiyecegim bakalim ınşallah eksi gorurum
süpersin ben daha spora başlamadım bugün -300 de olsa oynadı tartı yarın ola hayrola daha çok bekliyordum bu hafta hedefim yüksek malum

Gratise gidip eyeliner almam lazım ama çok üşeniyorumm Zonguldakta kalmış eyelinerım... kızlar napsam ki yaa tatil günü yatmak istiyorum yurttan pek dışarı çıkasım yok gibi...
totoyu kaldır al gel tatlım ilerde bu günleri arayacaksın çoluk çocuk olunca istesende cikamayacaksin hava soğuk olacak uyku saati diyeceksin evde pinekleyeceksin bol bol çık yürü bak bugün çarşıya inmeyi planlıyordum kızım uyurken babası hastayım sonra gidersin dedi oturdum totomun üzerine kızım uyusun en azından markete gidip gelicem eskiden usenirdim şimdi her fırsatı değerlendirmek için can atıyor hele bir havalar ısınsin işte o zaman gör sen beni

reglim başladı
hadi gözün aydın fulyam bu hafta regli değerlendir meto hızlı çalışıyormuş regl zamanı reglken vücut su tutsada bitiminde güzel eksiler geliyor dikkat edersen sporada ara verme sadece süreyi azalt

Gülüm herşeyden önce çooook geçmiş olsun
Inş.sağlıklı beslenip kilo verdikçe herşey daha yoluna girecektir
Belki biz şu anda şeker yada başka bi hastalık sahibi olmasakda hepsinin adayıyız

Diğer konuya gelince....
Burdaki pek çok arkadaşımız kilonun psikolojik acısını dibine kadar yaşadık yaşıyoruz
Aşağılandık dışlandık hakaret gördük
Bunlarıda içimize attığımız için kısır döngüler içinde depelendik durduk
Kendimizden nefret ettik, ettikçe daha çok yedik, yedikçe daha çok şiştik
Çevremizde destek değil köstek olan insanlar o kadar çokki
Ben geçen sefer başladığımda, nasıl olsa yine alacaksın boşuna uğraşma diyenlerle karşılaştım
Belki haklılardı... Çünkü senelerce hep alıp vermelerim oldu
Heralde burda en fazla kiloyu ben gördüm
5-6 sene öncesinde 123 rakamını görmüştüm
16 yaşında 58 kiloyla evlenip 19 yaşında 3 çocuklu biri olup kendimden vazgeçtim kendimi yemeye vurdum
3.çocuktan sonra 75 kiloya düşmüştüm ama sonrasında psikolojik açlık bunalımlar vs.hep almaya devam ettim
-Ki ben normalde 58 kiloda bile kendimi şişman gören ben 2 ye katlanmıştım
Hissettiklerimi anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor
Gençliğim gecelerim hep kilo için kendime hakaret etmekle ağlamakla geçti
Çok şükür bi şekilde bu takımı buldum
Yine yeniden kendime inandım verebileceğimi gördüm
Başlangıçta benim içinde tabiki kolay olmadı
Hatta ilk hafta öğlen öğününde kurufasülyenin yanında 1 dil ekmek yediğim için ceza vermişlerdi akşam tonbalıklı salata vardı
O zamanki kilom 110 du
Bende Çok alınmıştım Hatta takımı bırakmayı düşündüm
Ama şimdi iyiki bırakmamışım diyorum
Yoksa hayallerimde bile olmayan 68 rakamını göremezdim

Akşam saufaya geldiğini görünce geri dönüş yaparsın diye Bende gece yarısına kadar bekledim üzüldüm
Biraz ortamı yumuşatıyım yüzünü güldüreyim diyede nakaratları yazdım
Bugün böyle bi cevap beklemiyodum şahsen
Çünkü ben ve diğer arkadaşlarım gerçekten samimiyetle üzüldük ve yazdık
Ama bu kadar büyütülecek bi durum olduğunu sanmıyorum
Arkadaşlar düşüncelerini yazmış sende açıklamanı yapmışın
Ortada kırılmanı gerektirecek hakaret kötü mesaj vs.yok
Bazen yazı dilide hele smilie kullanılmıyorsa yanlış anlamalara sebep olabiliyor
Sen belki bizi tam olarak tanımadığın için böyle tepki verdin
Mesela burdaki kızlar beni tanır kişiliğimi karakterimi bilir
Zaman Zaman sert mesajlarımda olur Ama alınmazlar
Çünkü biliyolarki ben kilonun acısını Çok çektiğim için aynı şeyleri onların yaşamasını istemiyorum
Onları seviyor ve değer veriyorum

Artık Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap cnm
Dünkü mesajlardan sonra gülümseyerek geleceğinden emindim Ama yanılmışım
Bu kadar kişi sana değer verip samimiyetle bişeyler yazdı
Gerisi sana kalmış artık

Bitanem sanada çok geçmiş olsun
Inş.kilo verip hedefine ulaşacaksın
Çevreden kimsenin bize inanmasına desteklemesine gerek yok biz burda birbirimizi anlıyor ve inanıyoruz
Bu iş olacak başka yolu yok

git git yurumus olursun

Gidicemm kafamı dağıtmam lazım çook üzüldüüm ya erkek arkadaşım samimi bi arkadaşnın doğum gününe gitmiş çocuğun kız arkadaşı (sevgili değiller bence)ve bir çift daha varmış...Çok üzüldümmm

niye üzdüler arkadaşım seni iste kafalarını kırayım

Bengü hoca tanıyorum ben onu
2 sene önce spora gittiğimde de vardı iyi ter döktürür ayrıca müzikleri çok güzel Türkçe remixlerle yaptırıyor bayılıyorum
yoran hocayı seviyorum ben mıy mıy yaptırınca canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…