- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.301
ben çok severim aylaynırıı lakin sıvı olanı süremiyorum kalemle yetiniyorum ama uğraşa uğraşa öğrwnicemGratise gidip eyeliner almam lazım ama çok üşeniyorumm Zonguldakta kalmış eyelinerım... kızlar napsam ki yaa tatil günü yatmak istiyorum yurttan pek dışarı çıkasım yok gibi...
ne kadarlık evlisin balımAllah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim cok sevindim yazini okuyinca cok umutlandim gercekten cok guzel kilo kaybetmisiniz darisi isteyen herkesin basina. Evet cok etkisi varmis doktorum bana surekli soyluyordu zayiflaman gerek diye bana yeni dank etti vakti simdiymis sanirm zayiflamanin
oyy kıyamam sana çok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin o günleriGüzel özetlemişsin hikayeni
Emin ol hepimiz şişmanlıktan dolayı ötelenmiş aşağılanmış küçük görülmüş olduğumuzdan dolayı bir çıkış yolu arayıp burada birbirimizi bulduk ve tutunduk birbirimize
Benimle şişmanım diye dalga geçenler artık üzmüyor
Ya da zayıflama sürecindeyim diye diyetimi bozmak için zayıflamasın diye önüme pasta börek koyan arkadaşlarım hiç üzmüyor uğraşmayın bozamayacaksınız diyorum ki eşim bu konuda hiç destek vermiyor umurunda değilim yani
Sadece senin hayatında Yok emin ol bizler kilolarımızla çok mutluyduk da can sıkıntısından saatlerce burda laklak eden bi grup değiliz
Hepimizin belkide sadece benim için tutunacak tek dal burası çevremde kimse beni desteklemiyor
İnsülin kullanmak nedir biliyorum 9 ay kendime ağlayarak günde 3 kere o iğneyi sapladım Doğum sırasında Doğum demeyelim ameliyat sırasında ölümden döndüm genetik olarak her an diyabet adayıyım 7 sülalem diyabetli ayağı kesilen parmağı kesilen komaya giren hepsini gördüm yaşadım ki daha ağırı bu hastalığın iç organları nasıl mahvettiğini biliyorum annem gözümün önünde krizler geçirdi ki daha ağırı 5 halam da kanser hastası 1 is vefat etti diğerleri göğüslerini aldırdı şimdi halamın kızında çıktı ama bunları kendimize bir sebep olarak göstermek yerine aklıma getirmiyorum kabullenmiyorum onun için dikkat etmeye çalışıyorum
Mutlu huzurlu bi hayat Yok malesef hepimizin ensesinde bi hastalık bekliyor ya da hasta durumda kısacası yanlız değilsin
niye üzüldün tatlim hele bir anlat derdine derman olalimGidicemm kafamı dağıtmam lazım çook üzüldüüm ya erkek arkadaşım samimi bi arkadaşnın doğum gününe gitmiş çocuğun kız arkadaşı (sevgili değiller bence)ve bir çift daha varmış...Çok üzüldümmm
canim eliptigin yarim adam mi tam adim mi memnun musun30 dk eliptik tamamdir ayakta.
Yarina yemek de yapildi aksama da ciger var bu hafta ins. Guzel bi donus yaparim sahalara
sei davet etmedi mi buna mi uzuldun canimGidicemm kafamı dağıtmam lazım çook üzüldüüm ya erkek arkadaşım samimi bi arkadaşnın doğum gününe gitmiş çocuğun kız arkadaşı (sevgili değiller bence)ve bir çift daha varmış...Çok üzüldümmm
ohh masallah bugun pazar ama sporlar pespese aksam bi turda bantta yuruyup gunu kapatayim bendeSelam kizlar bir saat yuruyusumu tamamladim geldim sukur,dusumuda aldim,yemegide koydumkocaman bir masallah bana
Cok memnun oldum masallah Allah bagislasin torununuzu da Insallah kurtulursun o son 10 kilodan da masallah ccok guzel kilo vermissiniz 27 yasindayim 2 yillik evliyim bende tamam onu atlamisim sanirim yaziyimGeç olsada mutlu pazarlar kızlar
Yeni arkadaşlar yarın kilo bildirimi var unutmayalım
Melekkk90 seren hoşgeldin cnm
Akşam mesajını alıntılamıştım ama malum sebepten alıntılara cevap yazamadım bugünde hepsi uçmuş
Boyunuda profilin altına yazarsan iyi olur
Kaç yaşındaydın
Ben Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 yaşında 1 torun var
Geçen sene burda 45 kilo verip mezun olmuştum
Bu sene 20 sini geri alıp tekrar sürünmeye başladım :))10 nu gitti darısı diğer 10 na inş.
2 yil olduuune kadarlık evlisin balım
bak bak süreyi azalt diyor. kıskandın de mi spordaki ve diyetteki beklenmeyen birinciliğimihadi gözün aydın fulyam bu hafta regli değerlendir meto hızlı çalışıyormuş regl zamanı reglken vücut su tutsada bitiminde güzel eksiler geliyor dikkat edersen sporada ara verme sadece süreyi azalt
inşallah canım. regl şişirdi iyice beni. öğlen biraz spor yaptım. su içiyom şimdi.Spor yaparsan haftaya daha güzel sonuç görürsün
yoran hocayı seviyorum ben mıy mıy yaptırınca canım sıkılıyor
vayyyy ponicim bu harika bir haberSlm kızlar bu akşam kayınvalidemdeyiz.
Diyetisyeni bırakmadım iki haftada yağdan 1.4 kg gitmiş
(10:30)
1 tane çikolatali wasa sandviç
(11:20)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 lokma çiğ kırmızı biber
(12:30)
1 maden suyu
(13:50) tansiyonum düştü sanırım
1 kupa tuzlu ayran
(18:00)
1 ince dilim beyaz turp
1 kupa tuzsuz ayran
1 kase tavuklu salata(3 yk k.patlican,1 k.kırmizi biber,150 gr derisiz but ızgara,dereotu ,maydanoz)
SU:1300 ml
SPOR:90 dk ( 60 dk koşu bandı, 15 dk karın parçalayıcı, 15 dk yürüyüş)
Habinar
oo superSlm kızlar bu akşam kayınvalidemdeyiz.
Diyetisyeni bırakmadım iki haftada yağdan 1.4 kg gitmiş
benimde beklenen gun persembe ama hic beklemiyorumbak bak süreyi azalt diyor. kıskandın de mi spordaki ve diyetteki beklenmeyen birinciliğimi
seni seni
inşallah canım. regl şişirdi iyice beni. öğlen biraz spor yaptım. su içiyom şimdi.
canim sonra genel olaeak yazarsin suyunu sporunuda ekleyip simdilik guzelOoo cok sevindimm gozunaydin o zaman :)Poni Bon kizlar bana da misafir geliyor yemege o yuzden cok yazamiyorum bugn ama kacamak yok tabiki balik ve salata varrr bu arada sabah menumu de yaziyim 1 dl koy ekmegi (disarida ettigim icin mecbur yedim ) salatalik haslanmis yumurta acuka (cok az birsey tadina baktim) 1 dilim salam2 sekersiz cay oglen yiyemedim ara yaptim sekersiz turk kahvesi ve 20 gr kuru uzumle aksamda malum balik ve salata
afiyetolsun burcum gayet guzelSabah 11.00
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim kizarmis tb
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 kupa yesilcay
2 ceviz
1 kuru incir
Aksam 18.00
7 yk ciger sote
1 kade yogurt
Sogan salatasi
2 litre su
30 eliptik
bu karin parçalayıcı ne oluyor baby sabah ki wasanin cezasi bu sporun icindemi suyu yatana kadar 2yaparsin dimi(10:30)
1 tane çikolatali wasa sandviç
(11:20)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 lokma çiğ kırmızı biber
(12:30)
1 maden suyu
(13:50) tansiyonum düştü sanırım
1 kupa tuzlu ayran
(18:00)
1 ince dilim beyaz turp
1 kupa tuzsuz ayran
1 kase tavuklu salata(3 yk k.patlican,1 k.kırmizi biber,150 gr derisiz but ızgara,dereotu ,maydanoz)
SU:1300 ml
SPOR:90 dk ( 60 dk koşu bandı, 15 dk karın parçalayıcı, 15 dk yürüyüş)
Habinar
Wasa kaçamak mı sayılıyor kaptanımoo super
benimde beklenen gun persembe ama hic beklemiyorum
canim sonra genel olaeak yazarsin suyunu sporunuda ekleyip simdilik guzel
afiyetolsun burcum gayet guzel
bu karin parçalayıcı ne oluyor baby sabah ki wasanin cezasi bu sporun icindemi suyu yatana kadar 2yaparsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?