Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gratise gidip eyeliner almam lazım ama çok üşeniyorumm Zonguldakta kalmış eyelinerım... kızlar napsam ki yaa tatil günü yatmak istiyorum yurttan pek dışarı çıkasım yok gibi...
ben çok severim aylaynırıı lakin sıvı olanı süremiyorum kalemle yetiniyorum ama uğraşa uğraşa öğrwnicem

ne kadarlık evlisin balım

oyy kıyamam sana çok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin o günleri

Geç olsada mutlu pazarlar kızlar

Yeni arkadaşlar yarın kilo bildirimi var unutmayalım

Melekkk90 seren hoşgeldin cnm
Akşam mesajını alıntılamıştım ama malum sebepten alıntılara cevap yazamadım bugünde hepsi uçmuş
Boyunuda profilin altına yazarsan iyi olur
Kaç yaşındaydın

Ben Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 yaşında 1 torun var
Geçen sene burda 45 kilo verip mezun olmuştum
Bu sene 20 sini geri alıp tekrar sürünmeye başladım :))10 nu gitti darısı diğer 10 na inş.

30 dk eliptik tamamdir ayakta.

Yarina yemek de yapildi aksama da ciger var bu hafta ins. Guzel bi donus yaparim sahalara
canim eliptigin yarim adam mi tam adim mi memnun musun
sei davet etmedi mi buna mi uzuldun canim
Selam kizlar bir saat yuruyusumu tamamladim geldim sukur,dusumuda aldim,yemegide koydumkocaman bir masallah bana
ohh masallah bugun pazar ama sporlar pespese aksam bi turda bantta yuruyup gunu kapatayim bende

Cok memnun oldum masallah Allah bagislasin torununuzu da Insallah kurtulursun o son 10 kilodan da masallah ccok guzel kilo vermissiniz 27 yasindayim 2 yillik evliyim bende tamam onu atlamisim sanirim yaziyim

hadi gözün aydın fulyam bu hafta regli değerlendir meto hızlı çalışıyormuş regl zamanı reglken vücut su tutsada bitiminde güzel eksiler geliyor dikkat edersen sporada ara verme sadece süreyi azalt
bak bak süreyi azalt diyor. kıskandın de mi spordaki ve diyetteki beklenmeyen birinciliğimi
seni seni
Spor yaparsan haftaya daha güzel sonuç görürsün
inşallah canım. regl şişirdi iyice beni. öğlen biraz spor yaptım. su içiyom şimdi.

yoran hocayı seviyorum ben mıy mıy yaptırınca canım sıkılıyor

Ooo cok sevindimm gozunaydin o zaman :) Poni Bon kizlar bana da misafir geliyor yemege o yuzden cok yazamiyorum bugn ama kacamak yok tabiki balik ve salata varrr bu arada sabah menumu de yaziyim 1 dl koy ekmegi (disarida ettigim icin mecbur yedim ) salatalik haslanmis yumurta acuka (cok az birsey tadina baktim) 1 dilim salam2 sekersiz cay oglen yiyemedim ara yaptim sekersiz turk kahvesi ve 20 gr kuru uzumle aksamda malum balik ve salata

Sabah 11.00
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim kizarmis tb
Sekersiz cay

Ara 15.00
1 kupa yesilcay
2 ceviz
1 kuru incir

Aksam 18.00
7 yk ciger sote
1 kade yogurt
Sogan salatasi

2 litre su
30 eliptik

(10:30)
1 tane çikolatali wasa sandviç

(11:20)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 lokma çiğ kırmızı biber

(12:30)
1 maden suyu

(13:50) tansiyonum düştü sanırım
1 kupa tuzlu ayran

(18:00)
1 ince dilim beyaz turp
1 kupa tuzsuz ayran
1 kase tavuklu salata(3 yk k.patlican,1 k.kırmizi biber,150 gr derisiz but ızgara,dereotu ,maydanoz)
SU:1300 ml

SPOR:90 dk ( 60 dk koşu bandı, 15 dk karın parçalayıcı, 15 dk yürüyüş)

Habinar

Sabahki wasayi pek bilemedjm cnm ama genel olarak iyi

Slm kızlar bu akşam kayınvalidemdeyiz.
Diyetisyeni bırakmadım iki haftada yağdan 1.4 kg gitmiş
oo super
bak bak süreyi azalt diyor. kıskandın de mi spordaki ve diyetteki beklenmeyen birinciliğimi
seni seni

inşallah canım. regl şişirdi iyice beni. öğlen biraz spor yaptım. su içiyom şimdi.

benimde beklenen gun persembe ama hic beklemiyorum
canim sonra genel olaeak yazarsin suyunu sporunuda ekleyip simdilik guzel
Sabah 11.00
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim kizarmis tb
Sekersiz cay

Ara 15.00
1 kupa yesilcay
2 ceviz
1 kuru incir

Aksam 18.00
7 yk ciger sote
1 kade yogurt
Sogan salatasi

2 litre su
30 eliptik
afiyetolsun burcum gayet guzel
bu karin parçalayıcı ne oluyor baby sabah ki wasanin cezasi bu sporun icindemi suyu yatana kadar 2yaparsin dimi

Wasa kaçamak mı sayılıyor kaptanımp 90x ten 15 dk lik karın bölgesini çalıştırıyor su 2 yı gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…