Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haha benim yorum aynen mervenin yorum askrhpozitif arkadasima katiliyorum ortmenimmm

Ayyy şok oldum çok geçmiş olsun cnm
Neyseki düzelmişki taburcu edecekler

Hrrşey bizler için ama bunun bilincinde değiliz

ay canım benim Rabbim şifa versin geldimi üst üste geliyor

canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş. moralini yüksek tut.

Aynen öyle valla
Okumadan duramıyorum ama fırsat bulup yazamadım da

Cnm çok geçmiş olsun
Gelince üst üste geliyor

GUzel dilekleriniz için teşekkür ederim canlar. Daha iyi kayınvalide ana damarda %90 tıkanıklık varmış stres ağrı ve ilaçlar sanırım tetikledi inşallah bir daha olmaz çok üzüldüm çok yıprandim çok yoruldum. 2 gorumcem geldi diğeride yarın geliyor baya yoğun ve kalabalık bir hafta olucak aldı başını gidiyor kilom ne yediğim belli değil acmiyim tokmuyum ne zaman ne yedim farkında bile değilim inşallah daha fazla almam

Kek olmamissss ceza ne yapacksin

Cok guzel cnm

ameliyat incesi butun herseye bakmislardi anneannemde
sen kiloyu suan dusunme kendine iyi bak piskoljini duzeltmeye bak kilolari veririz canim biran önce bitsin hayirlisi ile aramiza don özledik seni

kız, ne oldu nazaramı geldik niye moralin bozuldu

Iyi aksamlar oncelikle kizlar

Evet sanirim nazar olsa gerek cunku ben hic ilk bulundugum ortamda boyle bir durumla karsilasmadim ne oldu birden anlamadim bile
Hepinizi uzdugum ve bilinc altindaki kotu dusunceleri hortlattigim icin Coook OZUR DILERIM

Canim benim elbetteki olumsuz elestiri olacak olmaz olur mu herkes birden uzerime gelince ben de kilo vermeye başlamışken gucume gitti ve durumumu da birkac defa anlatmaya calistigim halde devam edince kendimi tutamadim aglamaya basladim

Masallah canim burdaki butun herkes kilo vermeyi basarir insallah

Inan Canim var ya mesajları okurken kim yazmis diye bakmadım bile kendimi anlatma telasina dustum ve en son tamam yorum yapmam bundan sonra dedin ya onu okurken sanirim kirilma ani yasidim
Nasil yani dedim bu kadar olumsuz mesaja tek tek cevap verdigim ve kendimi anlatmaya çalışırken kesip atmana şaşırdım ki benim bu sekilde cevap vermek aklımın ucuna gelmedi bile
Ben de bu sitede yeni degilim ama bir suredir girmiyordum ve bu grubu cok sevdim her birinizi tek tek samimi olusunuzu ictenliginizi benim yerim burasi dedim kendimi sanki yillardir berabermisiz gibi hissettim
Kendime de sasiriyorum cunku herkese kolayca isinabilen kendini birden doken birisi degilim belki siz de benim bu kadar gercek davranmamdan dolayi kolayca soylediniz dusuncelerinizi iyi ki de yaptiniz sizi kadar sevdigimi anladim ki insan sevdigine kirilir oyle degil mi

Ozur dilerim canim
beni affet

Biliyorum canim kimse kotu niyetli degil neden olsun ki oyle degil mi ben kilo versem de vermesemde hersey benim icin kimse para kazanmiyor ya da kaybetmiyor ya da tam tersi. Siz verince ben sadece sevinebilirim hepsi bu
sans_sans canım içime dert oldu üzülmen bi ses ver
Ne olur hicbirseyi dert etmeyin kendinize cok uzulurum

Ablacim inan bem de azaltmaya calisiyorum ama birden yapamiyorum zamanla hersey oturur insallah

Unutur muyum hic ben aglarken esim isten geldi beni o halde gorunce sok Oldu ben seni cok mutlu biaktim ne oldu diye ustume geldi ben anlatırken iyice kotu oldum geriye donemedim
Ozur dilerim

Ben belki uygun degilim araniza diyabetli olup sizin gibi diyet yapmam imkansiz
Doktorum da bedenim izin vermez

Ahanda geldi güzellik sans_sans

Kız bak cevap vermezsen seni taciz etmeye devam ederim
Canim ya taciz eden ol yeter ki

bu msj Ayşe dayanamayıp gelir ablam varmısın iddasına:)
Olir mu ben hicbir seyi cevapsiz birakmam
dedim biraz zor susarim

sans_sans
Buda benden olsun

bekledimde gelmedin
sevdiğimi bilmedin
Hiçmi beni sevmedin
gözyaşımı silmedin

Biraz daha çıkmazsan ortalığa yarın Müge anlıys gidiyorum demedi deme:)

Ayyyy unlu mu olucam simdi biraz o vereydim daha guzel olurdum ya

ama bende isteyince Ayşe gibi bıcır bıcır şirin olabilirim yokmu umut hiç:)

inanın var ya ben de aynı seyleri hisssediyorum sizin için deger vermeseydim cevap verme geregi duymazdım bile ne gerek var derdim ama benim için önemlisiniz

ben de kendimi ailemdeymişim gibi hissediyorum zaten bunun dısında baska bi düşüncem olsaydı bu kadar kendimi açmazdım
hepinizin iyiliğimi düsündüğünüzü biliyorum canım farklı bi düşünce olamaz cünkü burdaki bütün bireyler bilinçli herseyin farkında ve bir cok deneyimi olan kişiler ve ben hepsini seviyorum
canım benim çok duygulandım seviyorum seniiii

canım benim 7 yıldır farklı dahiliye endokrin ve diyetisyenlerle görüştüm ve duzenli olarak doktorum ne zaman kontrele gitmemi isterse gidiyorum zaten kontrol altında birisiyim doktor 15 gün derse 15 günde 3 ay derse 3 ay sonra yanına gider bütün kontrollerimi yaptırıyorum dr a gitmeseydim zaten bu kadar kontrol edemezdim diyabeti

canım benim ian ki çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dert varsa derman da var emin ol Rabbim hiç bir derdi devasız yaratmamıştır en önemli şey moral ve motivasyonu yuksek tutmak gerisi zaten corap söküğü gibi geliyor

işte benim demek istediğim de buydu aslında ben emindim ki hepinizin ama hepinizin içinde tuttugu sizi yaralayan derin hikayeleriniz var işte benden sizlerden biriyim sizin benimle empati yapmanızın daha kolay olacagınızı cunku benim yasadıklarımın aynısı degil ama benzerlerini zaten yasadınız yasıyorsunuz beni sizden daha iyi anlayabilecek baska hiç kimse yok kimse ama kimse yok
ben sizin bana baktıgınızda icinizde bir yerde kendinizi gördüğünüzü düşünüyordum o yuzden sasırdım kendimi sizin yerinize koydugumda incecik bir bedene sahip oldugumda (ınsallah) kilolu birisiyle konusurken bu ilk haftalarımı es gececek miyim yoksa ilk günden mi hatırlayacagım yanlışlarını eksik taraflarını mı görüp söylerim yoksa önce olumlu taraflarından bahsedip daha sonrası için tavsiyede mi bulunurum diye düsündüm
beni sizden daha iyi anlayabilecek kimse yok siz esittir ben ben esittir siz demek benim için

evet canım inan aynen benim çantam da öyle bakkal dükkanı gibi dolaşıyorum cesit cesit renk renk sekerler var cocuklar biliyorlar bende seker oldugunu bazen boşaltıyorlar cantamı ilk işim eve gelir gelmez tekrar doldurmak oluyor
bu yolculukta yorulmadım bitmedim tukenmedim çok kolay oldu diyen yoktur bence yorucu olmalıdır da bence degerini bilmek istiyorsak yorulmalı acı cekmeliyiz ki bir daha bu kılolu halimize geri dönmeyelim öyle değil mi ben kararlıyım canım dönmek yok gercekten bu defa bu konuyu bitirdim beynimde cünkü bunu kendim için istiyorum sağlığıma kavusmak için ve ben kendime inanıyorum basaracagımı biliyorum
yavas yavas ama emin adımlarla geri dönüsler olmadan kesin bir sekılde sağlığımı da riske atmadan vereceğim bu kiloları belki zaman olarak sizin gibi kısa sürede olamayacak belki ama eninde sonunda olacak oalcak

Allah razı olsun canım Rabbim kimseye vermesin bu derdi dert verip derman aratmasın inan ki dönmem yolumdan

öğleden sonra cıktık canım dısarı makyajla kamufle ettim gözlerimi biraz pazar biraz market yaptık esimle güzel düşüncelerin için tesekkür ederim iyi ki varsın

Allah razı olsun canım Rabbim kimseye vermesin

Kızlar ikinizde çok çok zor şeyler yaşamışsınız halime bir kez daha şükrettim. bence alınmayın herkes birbirinin iyiliğini istiyor.

nazar nazar kesin bence

Allah razı olsun canım Rabbim kimseyi üzecek dert keder vermesin kimseye cekemeyecginden fazla dert vermesin

inşallah canım bir gün bundan kurtulmak nasip olur insallah niyetim kimseyi üzmek gücendirmek değildi arkadaşlar gercekten cok üzgünüm

Ablacım inan ki sizi üzdüğüm için ben de cok üzüldüm niyetim kimseyi üzmek kırmak gücendirmek değil burda ki kimsenin de niyetinin kötü oldugunu düşünmüyorum sizler hepiniz ayrı ayrı degerlisiniz ve özelsiniz
ben kendimi gercekten içinizden biri olarak hissettim sanki yıllardır berabermişiz gibi yıllardır tanısıyoruz gibi benimsedim hemen sizin de beni kendiniz gibi gördüğünüzü düşündüm ve nedense alındım işte belki de kendimi tama anlamıyla anlatamamıstım tabiki aranızda yeniyim hepinizin adını hatırlamakta nasıl ben güçlük çekiyorum sizin de benim diyabetli oldugumu unutmanızın normal bir olgu oldugunu fark edemedim bir an tamam yorum yapmam sözüyle zirveyi buldum ve ellerim ayaklarım titremeye basladı zaten gözyaslarıma hakim olamadım öyle ağladım öyle ağladım içim cıktı remen ben ağlarken eşim geldi ve bir de o sordu ne oldu diye tekrar anlatırkne zaten daha kötü oldum ve kendime gelemedim inanın sabah 4 e kadar eşim ne diller döktü ne diller (sagolsun cok sever beni üzülmeme dayanamadı) anlatamam ama ben kendimi kontrol edemedim hıçkıra hıçkıra ağladım durdum durdum ağladım oda oda gezdım ağladım eşim de pesimde gezdi tam sakınlesiyorum beyin bu durur mu nasıl yani deyip deyip kurup kurup dallandıra budaklandıra ağladım
sabah 9.bucuk gibi kalkıp ocaga haslanması için yumurta koydum basladım yazmaya yazdım da yazdım içimi dökersem anlatırsam kendimi iyi ifade edersem sizin beni daha iyi anlayacagınızı düşündüm taaaaa ki mutfaktan pat pat sesler gelmeye baslayana kadar ilk önce esşim uyandı sandım ama mutfaga doğru giderken bi yanık kokusu geldi burnuma koştum bir de baktım ki benim yumurtalar yanmış esim kokuya uyandı onları atıp yenılerini koydum esimi de basına bekci yaptım devam edip yazıyı bitirip gönderdim

lavaboda gözlerimi gördüğümde moralim bozuldu yıne kıpkırmız göz kapaklarım kocaman şişmiş gözlerim küçücük kalmış offfff offffff dedim hala üzülüyorum eim sbeklik yapıyor güldürmeye çalışıyor olmuyor olmuyor olmuyor inanın kendime gelmem cok zor oldu sonra dısarıya cıktık gezdık pazar market yaptık nefes almak iyi geldi eve gelir gelmez akşam yemegi hazırladım akşam yemekten sonrada koltukta uyuyakalmışım eşim üzerime battanıye ortmus cay hazırlamış çaya uyandırdı çayımı içip telefona sarıldım bütün mesajlarınızı tek tek okudum duygulandım gördüm ki siz de bana deger veriyormussunuz cok sevindim ama bu kadar kişinin üzülmesine sebebiyet verdiğim için de kızdım kendme
özür dilerim ben kimsenin hakkına girmek istemem kul hakkından korkarımbenim yüzümden kimsenin yüzü asılsın istemem asla
Rabbim hepinizi korusun yar ve yardımcınız olsun kolaylıklar versin hepinize her birinizi seviyorum degerli ve önemlisiniz benim için hakkınız hela edin lütfen

Canım şuan bu psikolojiyle diyeti filan düşünme Allah sağlık huzur versin düzene girince başlarsın tekrar belkide farkında olmadan vermiş bile olabilirsin inşallah almamışsındır bu süreci atlatınca kaldığın yerden devam edersin

sanmayın ki diyetimi bozdum moralim bozuk olsa da kaçamak yapmadım ama bir öğünümü atlamak zorunda kaldım az önce de sekerim düşer gibi olunca bişeyler atıştırdım

benim buraya uygun olmadıgımı düşünüyorum ama aranızdan ayrılmak istemiyorum siz beni burda kabul etseniz de etmeseniz de ben diyetime devam edeceğim vazgecmem bu yoldan yol arkadasım insülinlerim ve iğnelerimle
taaa ki onları bırakacağım güne kadar yanımda olacaklar gücüme güç katacaklar saglıgımı onlara emanet etmeye devam edeceğim taaa ki ipleri elime alana kadar bu benim en büyük amacım hayallerim bu benim ben kendimi kesfe yolculugumda burda olmamı isterseniz devam ederim elbette ama istemezseniz de arada ziyaret edip hal hatır sormak isterim müsadeniz olursa tabi

Nerde bulurum canim
Canım aktarlarda satılıyor ya da internetten alabilirsin
Bizim doktorun muayenehanesinde satılıyor ordan alıyoruz İnan bana kim denediyse kabızlık sorunu kalmadı hele adet dönemlerinde öyle rahatlatıyorki şişlik felan kalmıyor
Valla ticaretine başlıyacam adamlar yapmış harbiden

Bitanem sanada çok geçmiş olsun
Inş.kilo verip hedefine ulaşacaksın
Çevreden kimsenin bize inanmasına desteklemesine gerek yok biz burda birbirimizi anlıyor ve inanıyoruz
Bu iş olacak başka yolu yok
Olacak ablam biliyorum bu sefer kesin olacak Allah'ın izniyle benim neyim eksik şu dilekten eliften kokmuşlar
Vermişler mezun olmuşlar ohhh havasını atıyo ikiside
Banane bende istiyom ondan

oyy kıyamam sana çok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin o günleri
Amin kuzum amin
Şimdi genetik kanser araştırması yaptırıyorum testlerin sonucunu bekliyorum eğer çıkarsa Allah göstermesin inşallah çıkmaz da göğsümü ve rahmimi aldıracağım benim çocuklarım var o illet benide yoklayacak diye bekleyemem önlemini almam gerekiyor

İnternetten baktimda bide kargo bedeli yansıtıyor aktarlara bakayım bari

Kurabiye nasıl olmuş rakibem afiyet olsun

Canım sen çok duygusalsın benimde içinde bulunduğum sulugözlügillerden yıpratma kendini lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…