- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.381
Hosgeldin cnm adin neydiHerkese merhaba :) Öncelikle gruba davet ettiğiniz için çok teşekkürlerDiğer başlıktan tanıdığım _Joey_ de bu gruptaymış, çok sevindim Kendimden kısaca bahsedeyim; 1.70 boyundayım, 10 gün önce diyete 89.5 kilo ile başladım, 9 günde 3.6 kilo verdim. Hedefim 58 kg olmak, yani bir hayli uzun bir yolum var, 28 kilo vermem gerekiyor Şimdi böyle düşününce daha da zor geldi Azimli ve hırslı bir çekirgeyim, umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız Takım arkadaşlarımı tanımak için geriye dönük biraz topiği okuyacağım şimdi
Bende leslie 3 mille basladim direk bilmiyordum yarim saat kadar dayanabiliyorum genelde her gun yapmaya calisiyorum evet bana d a cok eglenceli geldi cok zevkli yapmasi ama sonrasi zor oluyo_Joey_
uyuyup uyaninca bende de öyle oluyor
Baslangic icin cok güzel duygucum arkadaslarina uymadigin icinde tebrikler
Önce kilonu boyunu profilinin altina yazarsan unutmayiz
Menü yazarken saatlrini yazilacak bide su ve yaptiysan spor ilave edilecek
Heralde ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul etmistin .2 hafta deneme süresi oluyor paylasimin ve kilo vermen yeterliyse listeye girebiliyosun
gayet guzelmis canim listenn malesef bugun bende ogun atladimmmBugun ku menum kizlar
12 subat diyabetik menum
Kahvalti 11.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 haslanmis yumurta
Birkac yaprak Marul
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 13.45
1 elma
1 sb sut
Ogle
Yok atlandi
Aksam 18.00
1 adet firinda alabalik
Bol yesil salata
Ara 20.30
1 kucucuk kase musli cilekli ( sekerim duser gibi odu)
Ara 23.00
1 kucuk elma
1 sb sut
2 lt su
1 saat yuruyus
Pazarda gezerken pazarcinin sattigi fistigin tek tanesinin yarisini ve armut alirken cok cok ince bir dilimin yarisin tadina baktim onun didinda agzima birsey koymadim
Bugun eksik yedim ogun atladim biliyorum benim icin uygun degil o ogundeki insulinimi de atlamis oldum bundan donra daha ozenli ve dikkatli olacagim
ben de seni burada gördüğüme çok sevindim :) tesadüfe bak, aynı gruptayız :)) yaza bayağı fark ederiz bence :) benim de 18 kilom kaldı :)Herkese merhaba :) Öncelikle gruba davet ettiğiniz için çok teşekkürlerDiğer başlıktan tanıdığım _Joey_ de bu gruptaymış, çok sevindim Kendimden kısaca bahsedeyim; 1.70 boyundayım, 10 gün önce diyete 89.5 kilo ile başladım, 9 günde 3.6 kilo verdim. Hedefim 58 kg olmak, yani bir hayli uzun bir yolum var, 28 kilo vermem gerekiyor Şimdi böyle düşününce daha da zor geldi Azimli ve hırslı bir çekirgeyim, umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız Takım arkadaşlarımı tanımak için geriye dönük biraz topiği okuyacağım şimdi
Insallah canim size o mutlu haberi verecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum
Gitmedim burdayim iyi ki sen de burdasin
Tamam canim tesekkur ederim aynen dedigin gibi belirtecegim endisen olmasin yeni oldugum icin boyle bisey oldugunu bilmiyordum bile zaten ama ogrendimyapmam bi daha
Himmmm bence once su ic belki acikmamisdindir vucudumuz susadiginda da acikma tepkileri eriyormus cunku
Sagol canim Allah razi olsun evet dikkat ettigim surece gercekten kilo verebiliyorum insulin direncine ragmen ben hedefimden sasmayacagim insallah
Guzel dusuncelerin icin cok tesekkur ederim Rabbim butun evlilerin muhabbetini bozmasin artirsin arada kavga etsek de biz zor sartlar altinda bir araya geldik esimle ve 4 yil ayri kaldik o yuzden biraz duskunuz birbirimize Allah razi olsun esimden en buyuk destekcimdir kendisi
Hosgeldin canim anca yazabiliyorum azmin sabrin daim olsun beraberce guc birligi yapip verecegiz bu kilolari hic suphen olmasin
Canim benim ben spor asigi birisi olarak emin ol cok cok yakinda alisacak bedenin ve yapmadan duramaz olacaksin spor yapmadiginda evde kendini farkina bile varmadan kucuk kucuk hareketler yaparken yakalayacaksin hayat rutinin haline gelecek
Yarin tartilinca bakicam bakalm daha yeni basladim diyete leslie yi 1 haftadr yapiyodum ama yediklerime dkkat etmedigim icin bir etkisini goremedim 3 gundur diyetle birlikte yapiyorum bakalim ne kadar fark ettiben de et kesiği olmasın diye 1 ile başladım 2'ye çıkarım haftaya :) peki kilo vermen hızlandı mı leslie'ye başlayınca? :)
Tatlim biseyi merak ediyorumBugun ku menum kizlar
12 subat diyabetik menum
Kahvalti 11.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 haslanmis yumurta
Birkac yaprak Marul
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 13.45
1 elma
1 sb sut
Ogle
Yok atlandi
Aksam 18.00
1 adet firinda alabalik
Bol yesil salata
Ara 20.30
1 kucucuk kase musli cilekli ( sekerim duser gibi odu)
Ara 23.00
1 kucuk elma
1 sb sut
2 lt su
1 saat yuruyus
Pazarda gezerken pazarcinin sattigi fistigin tek tanesinin yarisini ve armut alirken cok cok ince bir dilimin yarisin tadina baktim onun didinda agzima birsey koymadim
Bugun eksik yedim ogun atladim biliyorum benim icin uygun degil o ogundeki insulinimi de atlamis oldum bundan donra daha ozenli ve dikkatli olacagim
selam kızlar, bugün bu grupta ilk günüm sanırım :) tabii kabul edildiysem.
Bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 küçük dilim beyaz peynir (üzerine çörekotu serptim, süper oldu)
öğlen: fırında karnabahar yemeği (üstünde biraz kaşar vardı ama yağlı değildi) ve ayran
akşam: 1 büyük yağsız köfte, iki kaşık taze fasulye, 1 kaşık patlıcan ezmesi
arkadaşla dışarı çıkmıştık, o kurabiye, pasta falan yedi, ben sadece bir ısırık aldım, tuttum kendimi, kaçamak sayılır mı bilmem :)
ara öğün olarak da yatmadan 4 saat önce müslimi yiyeceğim.
işte böyle :) bir de bugün spora başladım, o yüzden şu an her tarafım ağrıyor, umarım hamlığım gidince böyle ağrılar olmaz.
Yarin liste olmadigi icin saat zorunlulugu yok cnm ama zaten sabah tartilindigi icin sabah girince yaziliyorYarin da saat 12 ye kadar bildiriyoruz kilolarimizi degil mi kizlarr
yarın herkesin kilosunu merakla bekliyorum :) ben yeni katıldığım için sanırım anca haftaya bildirim yapabilicem.Yarin tartilinca bakicam bakalm daha yeni basladim diyete leslie yi 1 haftadr yapiyodum ama yediklerime dkkat etmedigim icin bir etkisini goremedim 3 gundur diyetle birlikte yapiyorum bakalim ne kadar fark etti
Nerde calisiyosun cnm hepmi gececi oluyosunMesajı düzenleyemedim. Toplam 5 bardak su içtim bugün.
Benim geceleri çalışmam gerektiği için doktor ona göre program verdi.
Kahvaltı 15:00, Öğle yemeği 20:00, akşam yemeği 24:00
sabah altıda yattığım için böyle olmak zorunda. komik biliyorum
Yarin takim ici kontrol amacli haftasonlari kacamaklarini önlemek icin tarti günü cnmyarın herkesin kilosunu merakla bekliyorum :) ben yeni katıldığım için sanırım anca haftaya bildirim yapabilicem.
aynen canım suyu arttırmam gerekiyor, farkındayım. zorla da olsa içmem lazım.Nerde calisiyosun cnm hepmi gececi oluyosun
Diyetisyenemi gidiyosun
Sen yinede menünde belirt bunu
Suyun cok az olmus cnm
Normalde kilo ×0.33 ml icmemiz gereken su
Spor yarismasida var katilmak istersen
Tamam o zaman tesekkur ederimmYarin liste olmadigi icin saat zorunlulugu yok cnm ama zaten sabah tartilindigi icin sabah girince yaziliyor
Bende leslie 3 mille basladim direk bilmiyordum yarim saat kadar dayanabiliyorum genelde her gun yapmaya calisiyorum evet bana d a cok eglenceli geldi cok zevkli yapmasi ama sonrasi zor oluyo_Joey_
Herkese merhaba :) Öncelikle gruba davet ettiğiniz için çok teşekkürlerDiğer başlıktan tanıdığım _Joey_ de bu gruptaymış, çok sevindim Kendimden kısaca bahsedeyim; 1.70 boyundayım, 10 gün önce diyete 89.5 kilo ile başladım, 9 günde 3.6 kilo verdim. Hedefim 58 kg olmak, yani bir hayli uzun bir yolum var, 28 kilo vermem gerekiyor Şimdi böyle düşününce daha da zor geldi Azimli ve hırslı bir çekirgeyim, umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız Takım arkadaşlarımı tanımak için geriye dönük biraz topiği okuyacağım şimdi
Tatlim biseyi merak ediyorum
Sen günlük belli dozda insilünü vurunmak zorundamisin yoksa yedigin seylere göremi insilün aliyosun
Kahvalti gec oldugu icin ögün atlamisin .kac saatte bir yemen gerekiyor ?
Aksam 2.ara biraz gec olmus .suyunu birazdaha artirmaya calis
Ama menü genel olarak güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?