Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah 10
3 dl sucuk 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dl tahıllı ekmek
Öğlen 15
Bir parça tavuk ayran yarım lavaş
Akşam 19.30
1 kase nohut
1kase yoğurt
Yatmadan filtre kahve
Bitki çayı
Su 2 litre anca olmuştur yarım litre daha içerim vicdanım rahat etsin
Spor öğlen namazını müteakip dışarı çıktım akşam 7ye kadar yürüdüm öldüm bittim iyi oldu bana ayaklarım ağrıyor ne güzel

Canımm kal buralarda gitme..Maşallah ne kadar şanslısın canımm...Eşinin seninle o saatlere kadar uyumaması ne kadar değerli bir şey canım...Hayran kaldım resmen maşallah size...Sabret güzelimm olur mu aramızdada kal 'artık insülin kullanmıyorum kızlarrr' diye inşallah senin en doğru zamanında yazacaksınn hepimiz de bunu kutlıcaz beraber inşallah canımmm...sende menünü paylaş bu her şeye rağmen insana destekleyici oluyor çünkü...Ben o kadar eminim ki inşallah menünün ne kadar sadeleştiğini ne kadar düzene girdiğini hep beraber görücezz...

Çok Yorgunum sabah kurs var ikinci dönem ne zor geldi kurs bana Allah affetsin
Allaha emanet olun geceniz hayırda kalsın
Hep birlikte huzurlu sağlıklı bol eksili bir haftaya bismillah diyerek uyanalım inşallah
Aminnn ecmain

Kurabiye nasıl olmuş rakibem afiyet olsun
miş gibi olmus portakalli damla cikolatali en az 60,calori vardit yarin twlafi etmeliyim
Kızlar kararlı durunca yemek için pek ısrar eden olmadı k.validemlerde
ponimim garezi listeymis yarin bide -cikta sacini basini yolayim
ooo rakibem iki gujdur sucuklari goturuyorsun

sans_sans herkes zaten kalman gitmemen icin yazdi oldu bitti unutalim
semden ricam tipki diyetisyene giden arkadaslarin taptigi gibi liste disi olan seyleri belirtmen mesela 6dlm ekmekse limitin 8dlm yemissen ikisi extrs demen
yada bugun benim yedigim kurabiyenin listemde olmamasi gibi

Güzelim kalmani istemesek okadar dil dökmezdik heralde
Neyse unutalim gitsin
Baharin dedigi gibi sen listeni yap eger liste disi bisey yersen onu menünde belirtirsin

Esinle Allah muhabbetinizi bozmasin ins.hep mutlu olun

Aksam senin vesilenle bende diyabetik zayiflamayi arastirdim biraz
Aslinda tek yapman gereken ögün atlamamak ve glisemiks indekse dikkat ederek beslenmek .bol su birazda hareket
Böyle devam edersen verilmeyecek kilo yok Allahin izniyle

selam kızlar, bugün bu grupta ilk günüm sanırım :) tabii kabul edildiysem.

Bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 küçük dilim beyaz peynir (üzerine çörekotu serptim, süper oldu)
öğlen: fırında karnabahar yemeği (üstünde biraz kaşar vardı ama yağlı değildi) ve ayran
akşam: 1 büyük yağsız köfte, iki kaşık taze fasulye, 1 kaşık patlıcan ezmesi

arkadaşla dışarı çıkmıştık, o kurabiye, pasta falan yedi, ben sadece bir ısırık aldım, tuttum kendimi, kaçamak sayılır mı bilmem :)

ara öğün olarak da yatmadan 4 saat önce müslimi yiyeceğim.

işte böyle :) bir de bugün spora başladım, o yüzden şu an her tarafım ağrıyor, umarım hamlığım gidince böyle ağrılar olmaz.

Olmiycak insallah agrilarimiz bende yeni basladim bende de ayni sikinti var canim zorlaniyorm agri cekiyorum _Joey_ kizlar ben bugun spor yapamadim yeni gitti misafirlerimmm su 2.5 lt yi tamamladim sporuda yarin telafie dicem ins.
inşallah, zaten herkes böyle ağrı çekse spor yapan olmazdı, demek ki bir süre sonra azalıyor. ben de gül arkadaşımın önerisiyle spora gitmediğim günlerde leslie 1 mil'e başladım, çok eğlenceli :)

Ablacımmm iki sat kadarcık uyudumda az önceee ondan oldu sanırımm
uyuyup uyaninca bende de öyle oluyor

Baslangic icin cok güzel duygucum arkadaslarina uymadigin icinde tebrikler

Önce kilonu boyunu profilinin altina yazarsan unutmayiz

Menü yazarken saatlrini yazilacak bide su ve yaptiysan spor ilave edilecek

Heralde ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul etmistin .2 hafta deneme süresi oluyor paylasimin ve kilo vermen yeterliyse listeye girebiliyosun

Herkese merhaba :) Öncelikle gruba davet ettiğiniz için çok teşekkürler Diğer başlıktan tanıdığım _Joey_ de bu gruptaymış, çok sevindim Kendimden kısaca bahsedeyim; 1.70 boyundayım, 10 gün önce diyete 89.5 kilo ile başladım, 9 günde 3.6 kilo verdim. Hedefim 58 kg olmak, yani bir hayli uzun bir yolum var, 28 kilo vermem gerekiyor Şimdi böyle düşününce daha da zor geldi Azimli ve hırslı bir çekirgeyim, umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız Takım arkadaşlarımı tanımak için geriye dönük biraz topiği okuyacağım şimdi

Insallah canim size o mutlu haberi verecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum
Gitmedim burdayim iyi ki sen de burdasin

Tamam canim tesekkur ederim aynen dedigin gibi belirtecegim endisen olmasin yeni oldugum icin boyle bisey oldugunu bilmiyordum bile zaten ama ogrendim yapmam bi daha

Uyudum uyandım karnım gurulduyor kızlarr süt içiyim diyorumm
Himmmm bence once su ic belki acikmamisdindir vucudumuz susadiginda da acikma tepkileri eriyormus cunku

Sagol canim Allah razi olsun evet dikkat ettigim surece gercekten kilo verebiliyorum insulin direncine ragmen ben hedefimden sasmayacagim insallah
Guzel dusuncelerin icin cok tesekkur ederim Rabbim butun evlilerin muhabbetini bozmasin artirsin arada kavga etsek de biz zor sartlar altinda bir araya geldik esimle ve 4 yil ayri kaldik o yuzden biraz duskunuz birbirimize Allah razi olsun esimden en buyuk destekcimdir kendisi

Hosgeldin canim anca yazabiliyorum azmin sabrin daim olsun beraberce guc birligi yapip verecegiz bu kilolari hic suphen olmasin

Canim benim ben spor asigi birisi olarak emin ol cok cok yakinda alisacak bedenin ve yapmadan duramaz olacaksin spor yapmadiginda evde kendini farkina bile varmadan kucuk kucuk hareketler yaparken yakalayacaksin hayat rutinin haline gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…