- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.361
İş bizde bitiyor demiKızlar kararlı durunca yemek için pek ısrar eden olmadı k.validemlerde
sanmayın ki diyetimi bozdum moralim bozuk olsa da kaçamak yapmadım ama bir öğünümü atlamak zorunda kaldım az önce de sekerim düşer gibi olunca bişeyler atıştırdım
benim buraya uygun olmadıgımı düşünüyorum ama aranızdan ayrılmak istemiyorum siz beni burda kabul etseniz de etmeseniz de ben diyetime devam edeceğim vazgecmem bu yoldan yol arkadasım insülinlerim ve iğnelerimle
taaa ki onları bırakacağım güne kadar yanımda olacaklar gücüme güç katacaklar saglıgımı onlara emanet etmeye devam edeceğim taaa ki ipleri elime alana kadar bu benim en büyük amacım hayallerim bu benim ben kendimi kesfe yolculugumda burda olmamı isterseniz devam ederim elbette ama istemezseniz de arada ziyaret edip hal hatır sormak isterim müsadeniz olursa tabi
miş gibi olmusKurabiye nasıl olmuş rakibem afiyet olsun
ponimim garezi listeymisKızlar kararlı durunca yemek için pek ısrar eden olmadı k.validemlerde
ooo rakibem iki gujdur sucuklari goturuyorsunMenüm
Sabah 10
3 dl sucuk 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dl tahıllı ekmek
Öğlen 15
Bir parça tavuk ayran yarım lavaş
Akşam 19.30
1 kase nohut
1kase yoğurt
Yatmadan filtre kahve
Bitki çayı
Su 2 litre anca olmuştur yarım litre daha içerim vicdanım rahat etsin
Spor öğlen namazını müteakip dışarı çıktım akşam 7ye kadar yürüdüm öldüm bittim iyi oldu bana ayaklarım ağrıyor ne güzel
Güzelim kalmani istemesek okadar dil dökmezdik heraldesanmayın ki diyetimi bozdum moralim bozuk olsa da kaçamak yapmadım ama bir öğünümü atlamak zorunda kaldım az önce de sekerim düşer gibi olunca bişeyler atıştırdım
benim buraya uygun olmadıgımı düşünüyorum ama aranızdan ayrılmak istemiyorum siz beni burda kabul etseniz de etmeseniz de ben diyetime devam edeceğim vazgecmem bu yoldan yol arkadasım insülinlerim ve iğnelerimle
taaa ki onları bırakacağım güne kadar yanımda olacaklar gücüme güç katacaklar saglıgımı onlara emanet etmeye devam edeceğim taaa ki ipleri elime alana kadar bu benim en büyük amacım hayallerim bu benim ben kendimi kesfe yolculugumda burda olmamı isterseniz devam ederim elbette ama istemezseniz de arada ziyaret edip hal hatır sormak isterim müsadeniz olursa tabi
Kiz orda saat 12 degilmliUyudum uyandım karnım gurulduyor kızlarrsüt içiyim diyorumm
Ablacımmm iki sat kadarcık uyudumda az önceeeKiz orda saat 12 degilmli
Yat uyu bakayim cok gec olmus
benim de 18 kilo :)))Bende 90 kıyım canm hedefe 18,8 kg kaldı canım
inşallah, zaten herkes böyle ağrı çekse spor yapan olmazdı, demek ki bir süre sonra azalıyor. ben de gül arkadaşımın önerisiyle spora gitmediğim günlerde leslie 1 mil'e başladım, çok eğlenceli :)Olmiycak insallah agrilarimiz bende yeni basladim bende de ayni sikinti var canim zorlaniyorm agri cekiyorum_Joey_ kizlar ben bugun spor yapamadim yeni gitti misafirlerimmm su 2.5 lt yi tamamladim sporuda yarin telafie dicem ins.
uyuyup uyaninca bende de öyle oluyorAblacımmm iki sat kadarcık uyudumda az önceeeondan oldu sanırımm
Baslangic icin cok güzel duygucum arkadaslarina uymadigin icinde tebriklerselam kızlar, bugün bu grupta ilk günüm sanırım :) tabii kabul edildiysem.
Bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 küçük dilim beyaz peynir (üzerine çörekotu serptim, süper oldu)
öğlen: fırında karnabahar yemeği (üstünde biraz kaşar vardı ama yağlı değildi) ve ayran
akşam: 1 büyük yağsız köfte, iki kaşık taze fasulye, 1 kaşık patlıcan ezmesi
arkadaşla dışarı çıkmıştık, o kurabiye, pasta falan yedi, ben sadece bir ısırık aldım, tuttum kendimi, kaçamak sayılır mı bilmem :)
ara öğün olarak da yatmadan 4 saat önce müslimi yiyeceğim.
işte böyle :) bir de bugün spora başladım, o yüzden şu an her tarafım ağrıyor, umarım hamlığım gidince böyle ağrılar olmaz.
Canımm kal buralarda gitme..Maşallah ne kadar şanslısın canımm...Eşinin seninle o saatlere kadar uyumaması ne kadar değerli bir şey canım...Hayran kaldım resmen maşallah size...Sabret güzelimm olur mu aramızdada kal 'artık insülin kullanmıyorum kızlarrr' diye inşallah senin en doğru zamanında yazacaksınn hepimiz de bunu kutlıcaz beraber inşallah canımmm...sende menünü paylaş bu her şeye rağmen insana destekleyici oluyor çünkü...Ben o kadar eminim ki inşallah menünün ne kadar sadeleştiğini ne kadar düzene girdiğini hep beraber görücezz...
sans_sans herkes zaten kalman gitmemen icin yazdi oldu bitti unutalim
semden ricam tipki diyetisyene giden arkadaslarin taptigi gibi liste disi olan seyleri belirtmen mesela 6dlm ekmekse limitin 8dlm yemissen ikisi extrs demen
yada bugun benim yedigim kurabiyenin listemde olmamasi gibi
Himmmm bence once su ic belki acikmamisdindir vucudumuz susadiginda da acikma tepkileri eriyormus cunkuUyudum uyandım karnım gurulduyor kızlarrsüt içiyim diyorumm
Sagol canim Allah razi olsun evet dikkat ettigim surece gercekten kilo verebiliyorum insulin direncine ragmen ben hedefimden sasmayacagim insallahGüzelim kalmani istemesek okadar dil dökmezdik heralde
Neyse unutalim gitsin
Baharin dedigi gibi sen listeni yap eger liste disi bisey yersen onu menünde belirtirsin
Esinle Allah muhabbetinizi bozmasin ins.hep mutlu olun
Aksam senin vesilenle bende diyabetik zayiflamayi arastirdim biraz
Aslinda tek yapman gereken ögün atlamamak ve glisemiks indekse dikkat ederek beslenmek .bol su birazda hareket
Böyle devam edersen verilmeyecek kilo yok Allahin izniyle
selam kızlar, bugün bu grupta ilk günüm sanırım :) tabii kabul edildiysem.
Bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 küçük dilim beyaz peynir (üzerine çörekotu serptim, süper oldu)
öğlen: fırında karnabahar yemeği (üstünde biraz kaşar vardı ama yağlı değildi) ve ayran
akşam: 1 büyük yağsız köfte, iki kaşık taze fasulye, 1 kaşık patlıcan ezmesi
arkadaşla dışarı çıkmıştık, o kurabiye, pasta falan yedi, ben sadece bir ısırık aldım, tuttum kendimi, kaçamak sayılır mı bilmem :)
ara öğün olarak da yatmadan 4 saat önce müslimi yiyeceğim.
işte böyle :) bir de bugün spora başladım, o yüzden şu an her tarafım ağrıyor, umarım hamlığım gidince böyle ağrılar olmaz.
Canim benim ben spor asigi birisi olarak emin ol cok cok yakinda alisacak bedenin ve yapmadan duramaz olacaksin spor yapmadiginda evde kendini farkina bile varmadan kucuk kucuk hareketler yaparken yakalayacaksin hayat rutinin haline gelecekinşallah, zaten herkes böyle ağrı çekse spor yapan olmazdı, demek ki bir süre sonra azalıyor. ben de gül arkadaşımın önerisiyle spora gitmediğim günlerde leslie 1 mil'e başladım, çok eğlenceli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?