- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.401
Ah be kaptanım ne ettin sen inşallah geçer bir an öncemidemde ates yaniyor millete uyup ciss yememek icin deli gibi cay ictim pufff cok kotuyum
ah kuzum inşallah bir an önce toparlasin kiloyu burda hep birlikte hallederiz sen birde onu dert etme bir an önce toparlamaya bak kendini kuzumGUzel dilekleriniz için teşekkür ederim canlar. Daha iyi kayınvalide ana damarda %90 tıkanıklık varmış stres ağrı ve ilaçlar sanırım tetikledi inşallah bir daha olmaz çok üzüldüm çok yıprandim çok yoruldum. 2 gorumcem geldi diğeride yarın geliyor baya yoğun ve kalabalık bir hafta olucak aldı başını gidiyor kilom ne yediğim belli değil acmiyim tokmuyum ne zaman ne yedim farkında bile değilim inşallah daha fazla almam
Canısı kız bu kadar insan ne diye dil döktü sanasanmayın ki diyetimi bozdum moralim bozuk olsa da kaçamak yapmadım ama bir öğünümü atlamak zorunda kaldım az önce de sekerim düşer gibi olunca bişeyler atıştırdım
benim buraya uygun olmadıgımı düşünüyorum ama aranızdan ayrılmak istemiyorum siz beni burda kabul etseniz de etmeseniz de ben diyetime devam edeceğim vazgecmem bu yoldan yol arkadasım insülinlerim ve iğnelerimle
taaa ki onları bırakacağım güne kadar yanımda olacaklar gücüme güç katacaklar saglıgımı onlara emanet etmeye devam edeceğim taaa ki ipleri elime alana kadar bu benim en büyük amacım hayallerim bu benim ben kendimi kesfe yolculugumda burda olmamı isterseniz devam ederim elbette ama istemezseniz de arada ziyaret edip hal hatır sormak isterim müsadeniz olursa tabi
simcik yarından itibaren sucuk olmasın bence artikMenüm
Sabah 10
3 dl sucuk 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dl tahıllı ekmek
Öğlen 15
Bir parça tavuk ayran yarım lavaş
Akşam 19.30
1 kase nohut
1kase yoğurt
Yatmadan filtre kahve
Bitki çayı
Su 2 litre anca olmuştur yarım litre daha içerim vicdanım rahat etsin
Spor öğlen namazını müteakip dışarı çıktım akşam 7ye kadar yürüdüm öldüm bittim iyi oldu bana ayaklarım ağrıyor ne güzel
Canım bence gayet iyi olmuş kaçamağı bir ısırık olarak halletmissin iradene sağlık listene spor dakikanida eklersen notlarımin arasına alırım yarışma içinselam kızlar, bugün bu grupta ilk günüm sanırım :) tabii kabul edildiysem.
Bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 küçük dilim beyaz peynir (üzerine çörekotu serptim, süper oldu)
öğlen: fırında karnabahar yemeği (üstünde biraz kaşar vardı ama yağlı değildi) ve ayran
akşam: 1 büyük yağsız köfte, iki kaşık taze fasulye, 1 kaşık patlıcan ezmesi
arkadaşla dışarı çıkmıştık, o kurabiye, pasta falan yedi, ben sadece bir ısırık aldım, tuttum kendimi, kaçamak sayılır mı bilmem :)
ara öğün olarak da yatmadan 4 saat önce müslimi yiyeceğim.
işte böyle :) bir de bugün spora başladım, o yüzden şu an her tarafım ağrıyor, umarım hamlığım gidince böyle ağrılar olmaz.
Ne kadar çok ortak noktamız çıktı hadi bakalım hangimiz daha önce hedefe ulaşıp mezun olacakbenim de 18 kilo :)))
hoşgeldin tatlım kısa bir sürede gayet güzel gitmis kilon yolun uzun gelmesin babaannem derki başlanmış iş bitmiş iş demektir basladiysan korkma elbet ulaşırsın hedefeHerkese merhaba :) Öncelikle gruba davet ettiğiniz için çok teşekkürlerDiğer başlıktan tanıdığım _Joey_ de bu gruptaymış, çok sevindim Kendimden kısaca bahsedeyim; 1.70 boyundayım, 10 gün önce diyete 89.5 kilo ile başladım, 9 günde 3.6 kilo verdim. Hedefim 58 kg olmak, yani bir hayli uzun bir yolum var, 28 kilo vermem gerekiyor Şimdi böyle düşününce daha da zor geldi Azimli ve hırslı bir çekirgeyim, umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız Takım arkadaşlarımı tanımak için geriye dönük biraz topiği okuyacağım şimdi
canım menü bence gayet güzel sadece gece 11 deki araya sanırım öğlen yemedigin için ihtiyaç duydunBugun ku menum kizlar
12 subat diyabetik menum
Kahvalti 11.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 haslanmis yumurta
Birkac yaprak Marul
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 13.45
1 elma
1 sb sut
Ogle
Yok atlandi
Aksam 18.00
1 adet firinda alabalik
Bol yesil salata
Ara 20.30
1 kucucuk kase musli cilekli ( sekerim duser gibi odu)
Ara 23.00
1 kucuk elma
1 sb sut
2 lt su
1 saat yuruyus
Pazarda gezerken pazarcinin sattigi fistigin tek tanesinin yarisini ve armut alirken cok cok ince bir dilimin yarisin tadina baktim onun didinda agzima birsey koymadim
Bugun eksik yedim ogun atladim biliyorum benim icin uygun degil o ogundeki insulinimi de atlamis oldum bundan donra daha ozenli ve dikkatli olacagim
cAnım tekrar hpsgeldin menu guzelselam kızlar, bugün bu grupta ilk günüm sanırım :) tabii kabul edildiysem.
Bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 küçük dilim beyaz peynir (üzerine çörekotu serptim, süper oldu)
öğlen: fırında karnabahar yemeği (üstünde biraz kaşar vardı ama yağlı değildi) ve ayran
arkadaşla dışarı çıkmıştık, o kurabiye, pasta falan yedi, ben sadece bir ısırık aldım, tuttum kendimi, kaçamak sayılır mı bilmem :)
işte böyle :) bir de bugün spora başladım, o yüzden şu an her tarafım ağrıyor, umarım hamlığım gidince böyle ağrılar olmaz.
yarina spor sözünü aldim unutmam :)Olmiycak insallah agrilarimiz bende yeni basladim bende de ayni sikinti var canim zorlaniyorm agri cekiyorum_Joey_ kizlar ben bugun spor yapamadim yeni gitti misafirlerimmm su 2.5 lt yi tamamladim sporuda yarin telafie dicem ins.
zamanla alisorsin canim ilk etaptaviki gubde bir yap istersenBende leslie 3 mille basladim direk bilmiyordum yarim saat kadar dayanabiliyorum genelde her gun yapmaya calisiyorum evet bana d a cok eglenceli geldi cok zevkli yapmasi ama sonrasi zor oluyo_Joey_
bizde biri ayagini surukledi arkası geldi derlerHerkese merhaba :) Öncelikle gruba davet ettiğiniz için çok teşekkürlerDiğer başlıktan tanıdığım _Joey_ de bu gruptaymış, çok sevindim Kendimden kısaca bahsedeyim; 1.70 boyundayım, 10 gün önce diyete 89.5 kilo ile başladım, 9 günde 3.6 kilo verdim. Hedefim 58 kg olmak, yani bir hayli uzun bir yolum var, 28 kilo vermem gerekiyor Şimdi böyle düşününce daha da zor geldi Azimli ve hırslı bir çekirgeyim, umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız Takım arkadaşlarımı tanımak için geriye dönük biraz topiği okuyacağım şimdi
domatisss yime mevsimi degil tatlimBugun ku menum kizlar
12 subat diyabetik menum
Kahvalti 11.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 haslanmis yumurta
Birkac yaprak Marul
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 13.45
1 elma
1 sb sut
Ogle
Yok atlandi
Aksam 18.00
1 adet firinda alabalik
Bol yesil salata
Ara 20.30
1 kucucuk kase musli cilekli ( sekerim duser gibi odu)
Ara 23.00
1 kucuk elma
1 sb sut
2 lt su
1 saat yuruyus
Pazarda gezerken pazarcinin sattigi fistigin tek tanesinin yarisini ve armut alirken cok cok ince bir dilimin yarisin tadina baktim onun didinda agzima birsey koymadim
Bugun eksik yedim ogun atladim biliyorum benim icin uygun degil o ogundeki insulinimi de atlamis oldum bundan donra daha ozenli ve dikkatli olacagim
merve kader arkadasim ucten beri salliyorum emziriyorim su iciyo babasini uyandirip ayagim uf oldu diyo ortada birdwy yok yeni uyuduUykusuz her gece şarkısıyla aranizdayimbenim cadı bebeyken bu kadar uykusuz kalmiyordum emzirip hop devam ediyorduk uykuya simdi esekten düşmüş ata binmiş gibiyim yine başladı nobetimiz çözemedim ben kuzumun sorununu dişlerinizin hepsi tamamlandı karnı aç desem ihtimal vermiyorum , altı kuru , bı yeri ağrıyor da ben mı anlamıyorum desem huzursuz değil bıcır bıcır çok şükür
selam kızlar, bugün bu grupta ilk günüm sanırım :) tabii kabul edildiysem.
Bugün yediklerim:
Olmiycak insallah agrilarimiz bende yeni basladim bende de ayni sikinti var canim zorlaniyorm agri cekiyorum_Joey_ kizlar ben bugun spor yapamadim yeni gitti misafirlerimmm su 2.5 lt yi tamamladim sporuda yarin telafie dicem ins.
Ah kaptanım valla benimki de öyle bugün 5 kere uyandik 4 ünde sut istedi anlamıyorum ki bir ara gece beslenmesini kesmistik şimdi yine ayağımdacAnım tekrar hpsgeldin menu guzel
yarina spor sözünü aldim unutmam :)
zamanla alisorsin canim ilk etaptaviki gubde bir yap istersen
bizde biri ayagini surukledi arkası geldi derler
sende hosgeldin canim brn bahar takim kaptaniyim 28kg 28 hafta demek bence sen her haftaya bi centik at tikir tikir gider kilolar
domatisss yime mevsimi degil tatlim
gayet guzel karbinhidratida kendine gore dengelemissin
merve kader arkadasim ucten beri salliyorum emziriyorim su iciyo babasini uyandirip ayagim uf oldu diyo ortada birdwy yok yeni uyudu
O konuda hiç tecrübem yok benim 4 aylıkken bıraktı sıpa beni emzirmeye kalktım mı cigligi basardikizlar size akil danisacagim emzirmeyi kesme noktasina geldik misafirler gidiyor yarin basbasa kaliyoruz en rahat nasil atlatabiliriz psikolojisini bozmadan bunalima sokmadan tecrubesi olan
kız 2 günde süper gitmişİlk bildirim bendenn :)
Cuma :67,6
Bugün:66,5
Fark:1,1
Çok şükür kızlar...
Yok kız karıştırdın cmtesi sucuk yemedim sabah sporum vardımiş gibi olmusportakalli damla cikolatali en az 60,calori vardit yarin twlafi etmeliyim
ponimim garezi listeymisyarin bide -cikta sacini basini yolayim
ooo rakibem iki gujdur sucuklari goturuyorsun
Et kesiği ne canım hiç duymadımben de et kesiği olmasın diye 1 ile başladım 2'ye çıkarım haftaya :) peki kilo vermen hızlandı mı leslie'ye başlayınca? :)
supersin kelebek maşallahİlk bildirim bendenn :)
Cuma :67,6
Bugün:66,5
Fark:1,1
Çok şükür kızlar...
benimkide 3_7'ay arasi meme grevindeydi ne ugraslarla geri dondurdum simdi ne ygraslarla birakacagiz bakalim hicbirsey yemiyor masadan kalkkip emmek istiyorAh kaptanım valla benimki de öyle bugün 5 kere uyandik 4 ünde sut istedi anlamıyorum ki bir ara gece beslenmesini kesmistik şimdi yine ayağımda
O konuda hiç tecrübem yok benim 4 aylıkken bıraktı sıpa beni emzirmeye kalktım mı cigligi basardi
kız 2 günde süper gitmiş
cuma sucuklu tosttu o zamanYok kız karıştırdın cmtesi sucuk yemedim sabah sporum vardı
cok gecmis olsun usuttumu niye ateslendi acabagünaydın sabahı sabah ettim ne demekse ondan yaptım bende
Küçük oğlum ateşlendi gece hiç uyumadık duş aldırdım 2 kere gene düşmedi ezanla düştü ateşi sonra uyudu garibim rüyasında zombi saldırısına uğramış kaçkere ağlayarak uyandı
şimdi biraz yatıyım bari gelirim sonra
gunaydin bende bu hafta olcam bugun yarin olsamda cumaya odem gitsegünaydın kızlar malesef +500 üm regli haftam inş hemen olurum
uykusuzluktur canim dunu baz alOyss dün -300 dum bugün +200
Cuma:78,8
Bugün:79.0
Canım çok sıkıldı wc ye de çıkamadım her zaman daha geç tartiliyordum uykusuzlukta çabası puff
super bi rakam tebriklerGunaydin kizlar kilo paylasimi yapip hemen kahvaltiya gecicem sonra gecmis yapicam
Persembe 89.4
Cuma 89.1
Bugun 87.6
Giden 1.5 kg
2 gundur wc ye de cikamadim ama yine de iyi bir rakam sayilabilir sanirim bence cok iyi
Ay süpersin ya 41 kere maşallah wc ye de çıksan 2 kiloya yakın olacak demekkiGunaydin kizlar kilo paylasimi yapip hemen kahvaltiya gecicem sonra gecmis yapicam
Persembe 89.4
Cuma 89.1
Bugun 87.6
Giden 1.5 kg
2 gundur wc ye de cikamadim ama yine de iyi bir rakam sayilabilir sanirim bence cok iyi
benimki 2 aydan sonra başladı 4 aya kadar zor zahmet devam ettik ne emiyor nede sütumu sagdigimda içiyordu zaten okula devam ettiğim için ben yokken biberondab içiyorduk ama anne gogusune yakın olan biberon kullanıyorduk tabi bu süre zarfunda doktorlara göturdüm 3 farklı doktora 2 si özel biri devletteydi hepside mama takviyesi tavsiye etti een son gittiğim doktor karaciğerde ilgili iki enzimin çok yüksek olduğunu açlığa bağlı ve bu düşmezse sorunlar çıkabileceğini söyleyince inatlasmayi biraktim mama takviyesine başladık artık mamayı bayıla bayıla içti sıpa sutumu sagarak vermeye devam ettim ama bir süre sonra kesildisupersin kelebek maşallah
benimkide 3_7'ay arasi meme grevindeydi ne ugraslarla geri dondurdum simdi ne ygraslarla birakacagiz bakalim hicbirsey yemiyor masadan kalkkip emmek istiyor
cuma sucuklu tosttu o zaman
cok gecmis olsun usuttumu niye ateslendi acaba
gunaydin bende bu hafta olcam bugun yarin olsamda cumaya odem gitse
uykusuzluktur canim dunu baz al
canim tabiki bu sureci calisan ve okuyan annelerin cocuklari daha zpr atlatiyor once sagligi illede anne sutu derken kas yapalim derken goz cikarmayalim dimiAy süpersin ya 41 kere maşallah wc ye de çıksan 2 kiloya yakın olacak demekki
benimki 2 aydan sonra başladı 4 aya kadar zor zahmet devam ettik ne emiyor nede sütumu sagdigimda içiyordu zaten okula devam ettiğim için ben yokken biberondab içiyorduk ama anne gogusune yakın olan biberon kullanıyorduk tabi bu süre zarfunda doktorlara göturdüm 3 farklı doktora 2 si özel biri devletteydi hepside mama takviyesi tavsiye etti een son gittiğim doktor karaciğerde ilgili iki enzimin çok yüksek olduğunu açlığa bağlı ve bu düşmezse sorunlar çıkabileceğini söyleyince inatlasmayi biraktim mama takviyesine başladık artık mamayı bayıla bayıla içti sıpa sutumu sagarak vermeye devam ettim ama bir süre sonra kesildi
hersey plabilir kucuk artilarin sebebi takilma onaKizlar ne yazikki +200 sanirim dun aksam yedigim kuru fasulye siskinlik yapti,ama moral bozmak yok bu hafta hedefim -1.1 insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?