Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öyle canım işte o sıralar sallanmaya alıştı açlıktan uykuya dalamiyordu sonra 3-4 defa tekrar kendiliğinden sallanmayi bıraktı şimdi biraktiramiyorum humada aç aç dolanıyor meyve ve çorbayla doyuyor karnını peynir yumurta yoğurt tarzı bişey yediremiyorum varsa yoksa süt meyve ve iki üç tane içtiği corba çeşidi var işte

iste corba içmekte yok ya emmek yada yogurt kan degeri sinirda surekli sut tüketmek olunca kilo dersen yil oldu ayni

balım dün hiç giremedim görmedim msj. keyfinin yerine gelmesine çok sevindim kesinlikle biz sana değer veriyoruz ve istiyoruz ki kilonu vermende ufacık bi katkımız olsun ve inanıyorum ki zayıfladı kça sağlığınada kavuşacaksın

sans_sans leslie'yi kaç günde 2. seviyeye çıkarmıştın cnm? :)

canım bence bu konu kişiden kişiye değişebilen bir konu sen kendi bedenini tanırsın zaten kendine göre bir cizelge belirle derim ben ben kendime göre haftada bir seviye dğişimi yapmak istiyorum ama 3 mile ile bir süre devam edip yanına pilates ve yürüyüş artırımı olarak düşünüyorum yakın zamanda da bir havuz ile anlaşıp yüzmeye geri dönmek istiyorum ayak bileğimi zorlamadan yavas yavas kemikleri güçlendirip tempoyu arttıracagım canım benim planım bu şekilde ama insallah yapabilirim zaten her gün burdan da yazarım ben senin kadar hızlı yapamam ama spor arkadaşın olabilirim istersen

tesekkürler canım öğle yiyemedim akşam karbon almayınca sonrasında seker düşmesı baslayınca ilerlemeden müsli ile önüne gectim gece arasını gece insülini üzerine esim getirdi sekerin düser diye ısrar edince kırmak istemedim canım daha dikkatli ve özenli olmaya çalışıyorum sayenizde :)

yaaa evet biliyorum domates mevsim dısı ama cok seviyorum domatesi ben ya bir domates aşığıyım diyebilirim hatta yazdan sise sise domates sos yapar koyarım yemekler için az önce kahvaltıda yine yedim hatta

İlk bildirim bendenn :)

Cuma :67,6
Bugün:66,5
Fark:1,1

Çok şükür kızlar...

maşallah canım maşallah cok sevindim senin adına devam devam devam

geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim

Oyss dün -300 dum bugün +200
Cuma:78,8
Bugün:79.0

Canım çok sıkıldı wc ye de çıkamadım her zaman daha geç tartiliyordum uykusuzlukta çabası puff

canım ya üzülme olur bazen arada wc ye cıkmadıgın içindir cumaya eksileri göreceksin ben eminim moral bozmak yok ne kadar moralin iyi olursa ne kadar mutlu olursan o kadar kilo vermen rahatlar

super bi rakam tebrikler

tesekkür ederim canım ya bence de süper kaldıgım yerden devam ediyorum

bence de canım ya cumaya biraz daha eksi görebilirim insallah devamlılık önemli

Kizlar ne yazikki +200 sanirim dun aksam yedigim kuru fasulye siskinlik yapti,ama moral bozmak yok bu hafta hedefim -1.1 insallah

aynen canım moral bozmak yok merak etme gidecek bu kilolar olabilir bazen böyle seyler cumaya eksileri göreceksin Allahın izni ile

günaydın canım bol eksili günler ve haftalar dilerim
Allah razı olsun canım inşallah ben de kilo verip ideal kilomda cok cok daha sağlıklı olacagım inşallah ben de sizlere cok deger veriyorum ki sizden ayrı yapamıyorum cekip gitmek bana yakışmazdı zaten

Günaydın iyi haftalar canlar

insan kendi kendinin dr u olmak zorunda
zaten sende bu işi gördüğüm kadarıyla başarıyosun cnm

Yemeği önceden planlayıp hazırlamak çok iyi tatlım
Acıkınca saldırma riskini azaltıyor

Sen evlimiydin

sans_sans leslie'yi kaç günde 2. seviyeye çıkarmıştın cnm? :)
bunu vücudundan Sen anlıyabilirsin cnm
Artık yaptığın spor seni yormuyorsa artırman gerekiyordur

belki büyüme dönemindedir cnm

kizlar size akil danisacagim emzirmeyi kesme noktasina geldik misafirler gidiyor yarin basbasa kaliyoruz en rahat nasil atlatabiliriz psikolojisini bozmadan bunalima sokmadan tecrubesi olan
benimki fii tarihinde idi :))ama hiç zorlandığımı hatırlamıyorum ektra bişeyde yapmadım
Ilk 2 si uzun emmişti ama seninki kadar değil 
Seninkinin iyice aklı başına geldi işin zor olur
Ama taviz verme
İlk bildirim bendenn :)

Cuma :67,6
Bugün:66,5
Fark:1,1

Çok şükür kızlar...
oooo süper bi bildirimle sayfa açılmış maşallah cnm

Et kesiği ne canım hiç duymadım
spora yeni başladığında kaslarında acı olurya cnm bazen yürüyemezsin bile
Ona et kesiği yada et kırılması denir

yavrum yaa geçmiş olsun inş.uzun süreli bişey değildir

günaydın kızlar malesef +500 üm regli haftam inş hemen olurum
burcum bence sanada kırmızı et yaramıyor

Oyss dün -300 dum bugün +200
Cuma:78,8
Bugün:79.0

Canım çok sıkıldı wc ye de çıkamadım her zaman daha geç tartiliyordum uykusuzlukta çabası puff
uykusuzluktan olabilir cnm

Bide dün çukulatalı wasa gördüm menünde onu sevmedim
Niye sadesini almadın

Gunaydin kizlar kilo paylasimi yapip hemen kahvaltiya gecicem sonra gecmis yapicam

Persembe 89.4
Cuma 89.1
Bugun 87.6

Giden 1.5 kg

2 gundur wc ye de cikamadim ama yine de iyi bir rakam sayilabilir sanirim bence cok iyi
ayyy iyi olmazmı hemde süperrr cnm
Inş.böyle devam eder

Kizlar ne yazikki +200 sanirim dun aksam yedigim kuru fasulye siskinlik yapti,ama moral bozmak yok bu hafta hedefim -1.1 insallah
evet ondan olabilir cnm banada yaramaz kendileri

iste corba içmekte yok ya emmek yada yogurt kan degeri sinirda surekli sut tüketmek olunca kilo dersen yil oldu ayni
Normal yemek yemeye başlamadımı cnm

tartı bildirimi
cuma:71.2
ptesi:71.2
sabitim kizlar
inş.cuma eksi olacaktır tatlım

günaydın kızlar bol enerjisi bir günden selamlar kahvaltıyı yapıp çocuklar okula ben dışarıya alışverişe çıkacaz yengemle öptüm sizi
iyi gezmeler çıtır hatun

Tartı bildirimi

Pztesi: 68.5 cuma yoktum burda
başlangıç kilon kaçtı tatlım
Hangi gün gelmiştin

oyunacdalip emmeyi unutursa bal gibi yiyor ispanak kofte vs ama diger turlu corbayi zor iciyor
sirke surdum abla gorunurde birsey yok ama tadini begenmiyor bi iki cekip iykk deyip gidiyor en azindan gunduzu azaltirsak yemek yer tok oldugu icinde gecede azalir asamali birakir cunku gece acikiyor sut yeter mi dana oldu cubuk kraker istiyo gece dusun

Saolasın canım sende tekrar hoşgeldin aramıza

Saol canım üşütmüş şimdi doktordan geldim kulak Boğaz enfeksiyonu sinüzit başlangıcı offff

Aynen abla benimde aklima.geldi o bude kac gun ust uste oldu ya ondanda olabilir kabizlik da yapio

uykusuzluk beni mafetti etti zaten ablam bugün 7 buçuktan beri ayaktayız bakalım birde erken kalkmaya deneyelim gece de uyumadı fildir fildir dolanıyor peşinde abla burda wasanin kızılcıkla bademli barı ve bu çikolatalı sandviç bulmuştum baya olmuştu alalı her gittiğimde bakıyorum ama sadece iki çeşit getiriyorlar migrosada gidemedim

artık düzenli yemeğini yemesi lazım cnm
Bizimki akşam 6-7gibi yemek yiyor
9-10gibide sütünü içiyor sonra yatağa

kortizol hormonumu :))
Aslında seni merak ediyodum 2 gündür nohut vardı menünde
Yarın tartıl ama

Aynen abla benimde aklima.geldi o bude kac gun ust uste oldu ya ondanda olabilir kabizlik da yapio
bende farkettim bu ara sık yedin gibi geldi

Bi öğlen uykusuna yatır
Akşama kadar uyutma akşam sütünü içirip uyut

Içine o bu girince iş tamamen değişiyor cnm eğer wasa yiyeceksen sadesini al

He işte kortizol mudur nedir
O hormon :)))
Dün akşam yemek yapamadım nohut vardı sadece mecburen yedim bugün düzenli yerim abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…