- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.421
öyle canım işte o sıralar sallanmaya alıştı açlıktan uykuya dalamiyordu sonra 3-4 defa tekrar kendiliğinden sallanmayi bıraktı şimdi biraktiramiyorum humada aç aç dolanıyor meyve ve çorbayla doyuyor karnını peynir yumurta yoğurt tarzı bişey yediremiyorum varsa yoksa süt meyve ve iki üç tane içtiği corba çeşidi var iştecanim tabiki bu sureci calisan ve okuyan annelerin cocuklari daha zpr atlatiyor once sagligi illede anne sutu derken kas yapalim derken goz cikarmayalim dimi
benimki doğduğunda emmedi bir hafta uc kisi ugrastik ben annem kardesim bi hafta sonunda sadece bi gigsu ksbul etti zamanla ikinciyi ucuncu ayda kesfetme grevle 4ay ugrastim artik oturup agladim yedi aylikti esim dediki emmezse emmesin o kadar ugrastin bende ogun vazgecmistim uzerimi değiştirirken iki memeyide ciplak gordu geldi emekleyerek birini tuttu birini emdi ogun bugun bu sekilde tabi bende aralarda anne gogsune yakin biberin verdim yoksa olurdu acliktan deli göt
hersey plabilir kucuk artilarin sebebi takilma ona
iste corba içmekte yok ya emmek yada yogurt kan degeri sinirda surekli sut tüketmek olunca kilo dersen yil oldu ayniöyle canım işte o sıralar sallanmaya alıştı açlıktan uykuya dalamiyordu sonra 3-4 defa tekrar kendiliğinden sallanmayi bıraktı şimdi biraktiramiyorum humada aç aç dolanıyor meyve ve çorbayla doyuyor karnını peynir yumurta yoğurt tarzı bişey yediremiyorum varsa yoksa süt meyve ve iki üç tane içtiği corba çeşidi var işte
balım dün hiç giremedim görmedim msj. keyfinin yerine gelmesine çok sevindim kesinlikle biz sana değer veriyoruz ve istiyoruz ki kilonu vermende ufacık bi katkımız olsun ve inanıyorum ki zayıfladı kça sağlığınada kavuşacaksınIyi aksamlar oncelikle kizlar
Evet sanirim nazar olsa gerek cunku ben hic ilk bulundugum ortamda boyle bir durumla karsilasmadim ne oldu birden anlamadim bile
Hepinizi uzdugum ve bilinc altindaki kotu dusunceleri hortlattigim icin Coook OZUR DILERIM
Canim benim elbetteki olumsuz elestiri olacak olmaz olur mu herkes birden uzerime gelince ben de kilo vermeye başlamışken gucume gitti ve durumumu da birkac defa anlatmaya calistigim halde devam edince kendimi tutamadim aglamaya basladim
Masallah canim burdaki butun herkes kilo vermeyi basarir insallah
Inan Canim var ya mesajları okurken kim yazmis diye bakmadım bile kendimi anlatma telasina dustum ve en son tamam yorum yapmam bundan sonra dedin ya onu okurken sanirim kirilma ani yasidim
Nasil yani dedim bu kadar olumsuz mesaja tek tek cevap verdigim ve kendimi anlatmaya çalışırken kesip atmana şaşırdım ki benim bu sekilde cevap vermek aklımın ucuna gelmedi bile
Ben de bu sitede yeni degilim ama bir suredir girmiyordum ve bu grubu cok sevdim her birinizi tek tek samimi olusunuzu ictenliginizi benim yerim burasi dedim kendimi sanki yillardir berabermisiz gibi hissettim
Kendime de sasiriyorum cunku herkese kolayca isinabilen kendini birden doken birisi degilim belki siz de benim bu kadar gercek davranmamdan dolayi kolayca soylediniz dusunceleriniziiyi ki de yaptiniz sizi kadar sevdigimi anladim ki insan sevdigine kirilir oyle degil mi
Ozur dilerim canim
beni affet
Biliyorum canim kimse kotu niyetli degil neden olsun ki oyle degil mi ben kilo versem de vermesemde hersey benim icin kimse para kazanmiyor ya da kaybetmiyor ya da tam tersi. Siz verince ben sadece sevinebilirim hepsi bu
Ne olur hicbirseyi dert etmeyin kendinize cok uzulurum
Ablacim inan bem de azaltmaya calisiyorum ama birden yapamiyorum zamanla hersey oturur insallah
Unutur muyum hic ben aglarken esim isten geldi beni o halde gorunce sok Oldu ben seni cok mutlu biaktim ne oldu diye ustume geldi ben anlatırken iyice kotu oldum geriye donemedim
Ozur dilerim
Ben belki uygun degilim araniza diyabetli olup sizin gibi diyet yapmam imkansiz
Doktorum da bedenim izin vermez
Canim ya taciz eden ol yeter ki
Olir mu ben hicbir seyi cevapsiz birakmam
dedim biraz zor susarim
Ayyyy unlu mu olucam simdi biraz o vereydim daha guzel olurdum ya
inanın var ya ben de aynı seyleri hisssediyorum sizin için deger vermeseydim cevap verme geregi duymazdım bile ne gerek var derdim ama benim için önemlisiniz
ben de kendimi ailemdeymişim gibi hissediyorum zaten bunun dısında baska bi düşüncem olsaydı bu kadar kendimi açmazdım
hepinizin iyiliğimi düsündüğünüzü biliyorum canım farklı bi düşünce olamaz cünkü burdaki bütün bireyler bilinçli herseyin farkında ve bir cok deneyimi olan kişiler ve ben hepsini seviyorum
canım benim çok duygulandım seviyorum seniiii
canım benim 7 yıldır farklı dahiliye endokrin ve diyetisyenlerle görüştüm ve duzenli olarak doktorum ne zaman kontrele gitmemi isterse gidiyorum zaten kontrol altında birisiyim doktor 15 gün derse 15 günde 3 ay derse 3 ay sonra yanına gider bütün kontrollerimi yaptırıyorum dr a gitmeseydim zaten bu kadar kontrol edemezdim diyabeti
canım benim ian ki çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dert varsa derman da var emin ol Rabbim hiç bir derdi devasız yaratmamıştır en önemli şey moral ve motivasyonu yuksek tutmak gerisi zaten corap söküğü gibi geliyor
işte benim demek istediğim de buydu aslında ben emindim ki hepinizin ama hepinizin içinde tuttugu sizi yaralayan derin hikayeleriniz varişte benden sizlerden biriyim sizin benimle empati yapmanızın daha kolay olacagınızı cunku benim yasadıklarımın aynısı degil ama benzerlerini zaten yasadınız yasıyorsunuz beni sizden daha iyi anlayabilecek baska hiç kimse yok kimse ama kimse yok
ben sizin bana baktıgınızda icinizde bir yerde kendinizi gördüğünüzü düşünüyordum o yuzden sasırdım kendimi sizin yerinize koydugumda incecik bir bedene sahip oldugumda (ınsallah) kilolu birisiyle konusurken bu ilk haftalarımı es gececek miyim yoksa ilk günden mi hatırlayacagım yanlışlarını eksik taraflarını mı görüp söylerim yoksa önce olumlu taraflarından bahsedip daha sonrası için tavsiyede mi bulunurum diye düsündüm
beni sizden daha iyi anlayabilecek kimse yok siz esittir ben ben esittir siz demek benim için
evet canım inan aynen benim çantam da öyle bakkal dükkanı gibi dolaşıyorum cesit cesit renk renk sekerler var cocuklar biliyorlar bende seker oldugunu bazen boşaltıyorlar cantamı ilk işim eve gelir gelmez tekrar doldurmak oluyor
bu yolculukta yorulmadım bitmedim tukenmedim çok kolay oldu diyen yoktur benceyorucu olmalıdır da bence degerini bilmek istiyorsak yorulmalı acı cekmeliyiz ki bir daha bu kılolu halimize geri dönmeyelim öyle değil mi ben kararlıyım canım dönmek yok gercekten bu defa bu konuyu bitirdim beynimde cünkü bunu kendim için istiyorum sağlığıma kavusmak için ve ben kendime inanıyorum basaracagımı biliyorum
yavas yavas ama emin adımlarla geri dönüsler olmadan kesin bir sekılde sağlığımı da riske atmadan vereceğim bu kiloları belki zaman olarak sizin gibi kısa sürede olamayacak belki ama eninde sonunda olacak oalcak
Allah razı olsun canım Rabbim kimseye vermesin bu derdi dert verip derman aratmasın inan ki dönmem yolumdan
öğleden sonra cıktık canım dısarı makyajla kamufle ettim gözlerimibiraz pazar biraz market yaptık esimle güzel düşüncelerin için tesekkür ederim iyi ki varsın
Allah razı olsun canım Rabbim kimseye vermesin
nazar nazar kesin bence
Allah razı olsun canım Rabbim kimseyi üzecek dert keder vermesin kimseye cekemeyecginden fazla dert vermesin
inşallah canım bir gün bundan kurtulmak nasip olur insallah niyetim kimseyi üzmek gücendirmek değildi arkadaşlar gercekten cok üzgünüm
Ablacım inan ki sizi üzdüğüm için ben de cok üzüldüm niyetim kimseyi üzmek kırmak gücendirmek değil burda ki kimsenin de niyetinin kötü oldugunu düşünmüyorum sizler hepiniz ayrı ayrı degerlisiniz ve özelsiniz
ben kendimi gercekten içinizden biri olarak hissettim sanki yıllardır berabermişiz gibi yıllardır tanısıyoruz gibi benimsedim hemen sizin de beni kendiniz gibi gördüğünüzü düşündüm ve nedense alındım işte belki de kendimi tama anlamıyla anlatamamıstım tabiki aranızda yeniyim hepinizin adını hatırlamakta nasıl ben güçlük çekiyorum sizin de benim diyabetli oldugumu unutmanızın normal bir olgu oldugunu fark edemedim bir an tamam yorum yapmam sözüyle zirveyi buldum ve ellerim ayaklarım titremeye basladı zaten gözyaslarıma hakim olamadım öyle ağladım öyle ağladım içim cıktı remen ben ağlarken eşim geldi ve bir de o sordu ne oldu diye tekrar anlatırkne zaten daha kötü oldum ve kendime gelemedim inanın sabah 4 e kadar eşim ne diller döktü ne diller (sagolsun cok sever beni üzülmeme dayanamadı) anlatamam ama ben kendimi kontrol edemedim hıçkıra hıçkıra ağladım durdum durdum ağladım oda oda gezdım ağladım eşim de pesimde gezdi tam sakınlesiyorum beyin bu durur mu nasıl yani deyip deyip kurup kurup dallandıra budaklandıra ağladım
sabah 9.bucuk gibi kalkıp ocaga haslanması için yumurta koydum basladım yazmaya yazdım da yazdım içimi dökersem anlatırsam kendimi iyi ifade edersem sizin beni daha iyi anlayacagınızı düşündümtaaaaa ki mutfaktan pat pat sesler gelmeye baslayana kadar ilk önce esşim uyandı sandım ama mutfaga doğru giderken bi yanık kokusu geldi burnuma koştum bir de baktım ki benim yumurtalar yanmış esim kokuya uyandı onları atıp yenılerini koydum esimi de basına bekci yaptım devam edip yazıyı bitirip gönderdim
lavaboda gözlerimi gördüğümde moralim bozuldu yıne kıpkırmız göz kapaklarım kocaman şişmiş gözlerim küçücük kalmış offfff offffff dedimhala üzülüyorum eim sbeklik yapıyor güldürmeye çalışıyor olmuyor olmuyor olmuyor inanın kendime gelmem cok zor oldu sonra dısarıya cıktık gezdık pazar market yaptık nefes almak iyi geldi eve gelir gelmez akşam yemegi hazırladım akşam yemekten sonrada koltukta uyuyakalmışım eşim üzerime battanıye ortmus cay hazırlamış çaya uyandırdı çayımı içip telefona sarıldım bütün mesajlarınızı tek tek okudum duygulandım gördüm ki siz de bana deger veriyormussunuz cok sevindim ama bu kadar kişinin üzülmesine sebebiyet verdiğim için de kızdım kendme
özür dilerim ben kimsenin hakkına girmek istemem kul hakkından korkarımbenim yüzümden kimsenin yüzü asılsın istemem asla
Rabbim hepinizi korusun yar ve yardımcınız olsun kolaylıklar versin hepinize her birinizi seviyorum degerli ve önemlisiniz benim için hakkınız hela edin lütfen
sans_sans leslie'yi kaç günde 2. seviyeye çıkarmıştın cnm? :)
Ah be kaptanım ne ettin sen inşallah geçer bir an önce
ah kuzum inşallah bir an önce toparlasin kiloyu burda hep birlikte hallederiz sen birde onu dert etme bir an önce toparlamaya bak kendini kuzum
Canısı kız bu kadar insan ne diye dil döktü sanagitmeyip bizimle kal diye şaşkın
simcik yarından itibaren sucuk olmasın bence artikbugün benim bütün vücudum dan et kesilmiş koşu bandında yürürken karnımi cekebildigim kadar içime cekerek yürüyorum birde 15 karın yapıyorum ama sanırsin bütün vücudu calismisim gibi et kesilmiş
Canım bence gayet iyi olmuş kaçamağı bir ısırık olarak halletmissin iradene sağlık listene spor dakikanida eklersen notlarımin arasına alırım yarışma için
Ne kadar çok ortak noktamız çıktı hadi bakalım hangimiz daha önce hedefe ulaşıp mezun olacak
hoşgeldin tatlım kısa bir sürede gayet güzel gitmis kilon yolun uzun gelmesin babaannem derki başlanmış iş bitmiş iş demektir basladiysan korkma elbet ulaşırsın hedefe
Ben kilo verme serüvenine başladığımda 103 kilo kusurdum 3 sene önce tabi bu süre zarfında doğum vs yaptım şimdi tekrar başladım 78 leri gördüm çok şükür yolun yarısını geçtim
Bu arada ben Merve diplomalı ev hanımıyim ,fen ve teknoloji öğretmeniyim ama çalışmıyorum,26 yaşındayım 22 aylık cimcime annesiyim 3 sene ye yakındır evliyim
canım menü bence gayet güzel sadece gece 11 deki araya sanırım öğlen yemedigin için ihtiyaç duydun
yaaa evet biliyorumcAnım tekrar hpsgeldin menu guzel
yarina spor sözünü aldim unutmam :)
zamanla alisorsin canim ilk etaptaviki gubde bir yap istersen
bizde biri ayagini surukledi arkası geldi derler
sende hosgeldin canim brn bahar takim kaptaniyim 28kg 28 hafta demek bence sen her haftaya bi centik at tikir tikir gider kilolar
domatisss yime mevsimi degil tatlim
gayet guzel karbinhidratida kendine gore dengelemissin
merve kader arkadasim ucten beri salliyorum emziriyorim su iciyo babasini uyandirip ayagim uf oldu diyo ortada birdwy yok yeni uyudu
İlk bildirim bendenn :)
Cuma :67,6
Bugün:66,5
Fark:1,1
Çok şükür kızlar...
günaydın sabahı sabah ettim ne demekse ondan yaptım bende
Küçük oğlum ateşlendi gece hiç uyumadık duş aldırdım 2 kere gene düşmedi ezanla düştü ateşi sonra uyudu garibim rüyasında zombi saldırısına uğramış kaçkere ağlayarak uyandı
şimdi biraz yatıyım bari gelirim sonra
Oyss dün -300 dum bugün +200
Cuma:78,8
Bugün:79.0
Canım çok sıkıldı wc ye de çıkamadım her zaman daha geç tartiliyordum uykusuzlukta çabası puff
super bi rakam tebrikler
Ay süpersin ya 41 kere maşallah wc ye de çıksan 2 kiloya yakın olacak demekki
benimki 2 aydan sonra başladı 4 aya kadar zor zahmet devam ettik ne emiyor nede sütumu sagdigimda içiyordu zaten okula devam ettiğim için ben yokken biberondab içiyorduk ama anne gogusune yakın olan biberon kullanıyorduk tabi bu süre zarfunda doktorlara göturdüm 3 farklı doktora 2 si özel biri devletteydi hepside mama takviyesi tavsiye etti een son gittiğim doktor karaciğerde ilgili iki enzimin çok yüksek olduğunu açlığa bağlı ve bu düşmezse sorunlar çıkabileceğini söyleyince inatlasmayi biraktim mama takviyesine başladık artık mamayı bayıla bayıla içti sıpa sutumu sagarak vermeye devam ettim ama bir süre sonra kesildi
Kizlar ne yazikki +200 sanirim dun aksam yedigim kuru fasulye siskinlik yapti,ama moral bozmak yok bu hafta hedefim -1.1 insallah
balım dün hiç giremedim görmedim msj. keyfinin yerine gelmesine çok sevindim kesinlikle biz sana değer veriyoruz ve istiyoruz ki kilonu vermende ufacık bi katkımız olsun ve inanıyorum ki zayıfladı kça sağlığınada kavuşacaksın
günaydın canım bol eksili günler ve haftalar dilerim
Allah razı olsun canım inşallah ben de kilo verip ideal kilomda cok cok daha sağlıklı olacagım inşallahben de sizlere cok deger veriyorum ki sizden ayrı yapamıyorum cekip gitmek bana yakışmazdı zaten
insan kendi kendinin dr u olmak zorundaBen de uzun bir aradan sonra yavas yavaş spor yapmaya başladım ayak bilegimde çok yoğun spor yapmamdan dolayı yırtık oluşmuştu yine aynı problemleri yaşamamak için dusukten başladım ve giderek tempomu arttiracagim
Sana tavsiyem birden kendini zorlama iki üç gün müsade et bence leslie nin illerinde seviye atlamak içinçok yakında hızlanırız inşallah
Hoş geldin canım benim burayı çok seversin ben de yenilerdenim diyabetliyim ıngilizce öğretmeniyim 32 yaşındayim 170 boy geçen perşembe 89.4 cuma 89.1 idi kilometre bakalım yarınlar olacak
Yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum ama tartimın pili yoktu perşembe ogrenebildim kilolu ve ertesi günlerde gruba girdim hepimizin amacı aynı sağlık kilo vermek doğru yerdesin
Maşallah güzel de kilo veriyorsun aynı devam inşallah
Ablacim söyle anlatayım 2 farklı insülin kullanıyorum 1 tanesi yunuz 1 tanesi gece
Gündüz olanı her yemekten önce 24*3 yapiyorken bugün 20 ye kadar dusurdum hatta bugün 18 yaptım
Gündüz yaptığım insülin yemekten lokma öncesi enjekte ediliyor ve yemekle beraber birden şeker yükselmesi olmasını engelliyor
Her yemek öncesi yapmam gerekiyor ve yemekten 1saat15 dk ile 1saat30 dk sonrası ara ogün tavsiye ediliyor çünkü insülin vucudun her yerine dağılmış ve üst seviyeye ulaşmış oluyor ve düşme yaşanabilir bu zaman diliminde 2 yemek arasını fazla uzstmamak gerekiyor çünkü 2 saat sonra çok yavaştan vücudu terk etmeye başlıyor 4 saat sonra vücutta tek damlası kalmıyor hepsi atılıyorvücutta kalmadığı için şeker seviyesinde dalgalanmalar başlıyor o yüzden iki ogün arası önemli ve atlanmamali
Geleyim gece insulinine ablacim bunun saati sabit hiç değişmiyor her gün aynı saatte ( gece 11 de yapıyorum hastaneden beri aynı saat) yapmam lazım bunu da 46 ünite yapıyorum
Bu gece insulini diğer insülin gibi değil üzerine yemek yemiyorum ama ani düşüş yapmasın diye ara ogün yemem gerekiyor
Bu insülin vücudumda 24 saat kalıyor ve diğer insülin ile birlikte günlük şeker degerlerimi orta seviyede normal seviyede tutmama yardımcı oluyor
Bu insulini az yaparsam açlık şekerim yükselir diğer insülin hiçbir ise yaramaz fazla yaparsam gece uykuda düşebilir ki uyanmama durumunda koma hatta ölüme kadar gidebilir
Gündüz insülinini yiyeceğim yemek miktarı aldığım karbonhidrat ve yapacağım spor ve miktarına göre hesaplamam 2 ünite artırıp eksiltmem lazım mesela yemek sonrası spor yapacaksam 2 eksik yapayacaksam normal karbon miktarı normalden fazla ise 2 ünite fazla az ise 2 ünite eksik
Rahatsizsam direkt 2 ünite fazla
Bazen çıkıyor şekerim yükseliyor ekstra insülin yapıyorum
Ani duygu değişiklikleri stres üzüntü yükseltiyor
Grip gibi rahatsızlıklar yükseltiyor
Kısacası kendi kendinin doktoru olmak gerekiyor vücudunu iyi tanıyıp neye ne tepki verdiğini bilmek gerekiyor takip altında olmak kontrollü olmak hayat kurtarıyor
Şeker seviyesini normal sınırlarda tutup niyetine riayet eden diyabet hastalarının normal insanlardan daha uzun yaşadıkları bilimsel olarak tespit edilmiştir çünkü onlar beslenme ve diyetlerine özen gösterdikleri ve spor yaptıkları için diğer insanlara yapmayanlara oranla daha sağlıklı oluyorlar diyor doktorlar
Aklıma ilk gelenleri yazdım ablcimumarım faydali olmuştur aklınıza takilnlari sormaktan çekinmeyin
11deki ara ogünü öncesinde muslim ile öne çekip erken yapmak istedim ama 11 de eşim zorla tutusturdu elime ben de kiramadim yazacaktim unuttum
Yemeği önceden planlayıp hazırlamak çok iyi tatlımbazen gece 12'den sonra ertesi günün yemeğini yapıp yatıyorum. bugün de fırında güveçte sebze yaptım etsiz. üzerine de yağsız kaşar peyniri serptim bi tutam. enfes oldu :) rejim için tevsiye ederim kızlar
bunu vücudundan Sen anlıyabilirsin cnmsans_sans leslie'yi kaç günde 2. seviyeye çıkarmıştın cnm? :)
belki büyüme dönemindedir cnmUykusuz her gece şarkısıyla aranizdayimbenim cadı bebeyken bu kadar uykusuz kalmiyordum emzirip hop devam ediyorduk uykuya simdi esekten düşmüş ata binmiş gibiyim yine başladı nobetimiz çözemedim ben kuzumun sorununu dişlerinizin hepsi tamamlandı karnı aç desem ihtimal vermiyorum , altı kuru , bı yeri ağrıyor da ben mı anlamıyorum desem huzursuz değil bıcır bıcır çok şükür
benimki fii tarihinde idi :))ama hiç zorlandığımı hatırlamıyorum ektra bişeyde yapmadımkizlar size akil danisacagim emzirmeyi kesme noktasina geldik misafirler gidiyor yarin basbasa kaliyoruz en rahat nasil atlatabiliriz psikolojisini bozmadan bunalima sokmadan tecrubesi olan
oooo süper bi bildirimle sayfa açılmış maşallah cnmİlk bildirim bendenn :)
Cuma :67,6
Bugün:66,5
Fark:1,1
Çok şükür kızlar...
spora yeni başladığında kaslarında acı olurya cnm bazen yürüyemezsin bileEt kesiği ne canım hiç duymadım
yavrum yaa geçmiş olsun inş.uzun süreli bişey değildirgünaydın sabahı sabah ettim ne demekse ondan yaptım bende
Küçük oğlum ateşlendi gece hiç uyumadık duş aldırdım 2 kere gene düşmedi ezanla düştü ateşi sonra uyudu garibim rüyasında zombi saldırısına uğramış kaçkere ağlayarak uyandı
şimdi biraz yatıyım bari gelirim sonra
burcum bence sanada kırmızı et yaramıyorgünaydın kızlar malesef +500 üm regli haftam inş hemen olurum
uykusuzluktan olabilir cnmOyss dün -300 dum bugün +200
Cuma:78,8
Bugün:79.0
Canım çok sıkıldı wc ye de çıkamadım her zaman daha geç tartiliyordum uykusuzlukta çabası puff
ayyy iyi olmazmı hemde süperrr cnmGunaydin kizlar kilo paylasimi yapip hemen kahvaltiya gecicem sonra gecmis yapicam
Persembe 89.4
Cuma 89.1
Bugun 87.6
Giden 1.5 kg
2 gundur wc ye de cikamadim ama yine de iyi bir rakam sayilabilir sanirim bence cok iyi
evet ondan olabilir cnm banada yaramaz kendileriKizlar ne yazikki +200 sanirim dun aksam yedigim kuru fasulye siskinlik yapti,ama moral bozmak yok bu hafta hedefim -1.1 insallah
Normal yemek yemeye başlamadımı cnmiste corba içmekte yok ya emmek yada yogurt kan degeri sinirda surekli sut tüketmek olunca kilo dersen yil oldu ayni
inş.cuma eksi olacaktır tatlımtartı bildirimi
cuma:71.2
ptesi:71.2
sabitim kizlar
iyi gezmeler çıtır hatungünaydın kızlar bol enerjisi bir günden selamlarkahvaltıyı yapıp çocuklar okula ben dışarıya alışverişe çıkacaz yengemle öptüm sizi
başlangıç kilon kaçtı tatlımTartı bildirimi
Pztesi: 68.5 cuma yoktum burda
oyunacdalip emmeyi unutursa bal gibi yiyor ispanak kofte vs ama diger turlu corbayi zor iciyorGünaydın iyi haftalar canlar
insan kendi kendinin dr u olmak zorunda
zaten sende bu işi gördüğüm kadarıyla başarıyosun cnm
Yemeği önceden planlayıp hazırlamak çok iyi tatlım
Acıkınca saldırma riskini azaltıyor
Sen evlimiydin
bunu vücudundan Sen anlıyabilirsin cnm
Artık yaptığın spor seni yormuyorsa artırman gerekiyordur
belki büyüme dönemindedir cnm
benimki fii tarihinde idi :))ama hiç zorlandığımı hatırlamıyorum ektra bişeyde yapmadım
Ilk 2 si uzun emmişti ama seninki kadar değil 
Seninkinin iyice aklı başına geldi işin zor olur
Ama taviz verme
oooo süper bi bildirimle sayfa açılmış maşallah cnm
spora yeni başladığında kaslarında acı olurya cnm bazen yürüyemezsin bile
Ona et kesiği yada et kırılması denir
yavrum yaa geçmiş olsun inş.uzun süreli bişey değildir
burcum bence sanada kırmızı et yaramıyor
uykusuzluktan olabilir cnm
Bide dün çukulatalı wasa gördüm menünde onu sevmedim
Niye sadesini almadın
ayyy iyi olmazmı hemde süperrr cnm
Inş.böyle devam eder
evet ondan olabilir cnm banada yaramaz kendileri
Normal yemek yemeye başlamadımı cnm
inş.cuma eksi olacaktır tatlım
iyi gezmeler çıtır hatun
başlangıç kilon kaçtı tatlım
Hangi gün gelmiştin
Saolasın canım sende tekrar hoşgeldin aramızacanım bence bu konu kişiden kişiye değişebilen bir konu sen kendi bedenini tanırsın zaten kendine göre bir cizelge belirle derim benben kendime göre haftada bir seviye dğişimi yapmak istiyorum ama 3 mile ile bir süre devam edip yanına pilates ve yürüyüş artırımı olarak düşünüyorum yakın zamanda da bir havuz ile anlaşıp yüzmeye geri dönmek istiyorum ayak bileğimi zorlamadan yavas yavas kemikleri güçlendirip tempoyu arttıracagım canım benim planım bu şekilde ama insallah yapabilirim zaten her gün burdan da yazarım ben senin kadar hızlı yapamam ama spor arkadaşın olabilirim istersen
tesekkürler canım öğle yiyemedim akşam karbon almayınca sonrasında seker düşmesı baslayınca ilerlemeden müsli ile önüne gectim gece arasını gece insülini üzerine esim getirdi sekerin düser diye ısrar edince kırmak istemedim canım daha dikkatli ve özenli olmaya çalışıyorum sayenizde :)
yaaa evet biliyorumdomates mevsim dısı ama cok seviyorum domatesi ben ya bir domates aşığıyım diyebilirim hatta yazdan sise sise domates sos yapar koyarım yemekler için az önce kahvaltıda yine yedim hatta
maşallah canım maşallah cok sevindim senin adına devam devam devam
geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim
canım ya üzülme olur bazen arada wc ye cıkmadıgın içindir cumaya eksileri göreceksinben eminim moral bozmak yok ne kadar moralin iyi olursa ne kadar mutlu olursan o kadar kilo vermen rahatlar
tesekkür ederim canım ya bence de süperkaldıgım yerden devam ediyorum
bence de canım ya cumaya biraz daha eksi görebilirim insallahdevamlılık önemli
aynen canım moral bozmak yokmerak etme gidecek bu kilolar olabilir bazen böyle seyler cumaya eksileri göreceksin Allahın izni ile
Saol canım üşütmüş şimdi doktordan geldim kulak Boğaz enfeksiyonu sinüzit başlangıcı offffGünaydın iyi haftalar canlar
Sen evlimiydin
benimki fii tarihinde idi :))ama hiç zorlandığımı hatırlamıyorum ektra bişeyde yapmadım
Ama taviz verme
Niye sadesini almadın
Inş.böyle devam eder
iyi gezmeler çıtır hatun
Hangi gün gelmiştin
Günaydın iyi haftalar canlar
Sen evlimiydin
Ama taviz verme
Niye sadesini almadın
Inş.böyle devam eder
iyi gezmeler çıtır hatun
Hangi gün gelmiştin
uykusuzluk beni mafetti etti zaten ablam bugün 7 buçuktan beri ayaktayız bakalım birde erken kalkmaya deneyelim gece de uyumadı fildir fildir dolanıyor peşindeGünaydın iyi haftalar canlar
Sen evlimiydin
Ama taviz verme
Niye sadesini almadın
Inş.böyle devam eder
iyi gezmeler çıtır hatun
Hangi gün gelmiştin
artık düzenli yemeğini yemesi lazım cnmoyunacdalip emmeyi unutursa bal gibi yiyor ispanak kofte vs ama diger turlu corbayi zor iciyor
sirke surdum abla gorunurde birsey yok ama tadini begenmiyor bi iki cekip iykk deyip gidiyor en azindan gunduzu azaltirsak yemek yer tok oldugu icinde gecede azalir asamali birakir cunku gece acikiyor sut yeter mi dana oldu cubuk kraker istiyo gece dusun
kortizol hormonumu :))Gece uyumadım
Sabah tartılamadım
Şimdi tartıya nasıl çıkacam bu saatte
Ama dün 100 gr artıdaydım baktım 76.700
Şimdi valla çıkmam moralimi bozarım kaptanın dediği hormonu salgılarım korkudan stresten
bende farkettim bu ara sık yedin gibi geldiAynen abla benimde aklima.geldi o bude kac gun ust uste oldu ya ondanda olabilir kabizlik da yapio
Bi öğlen uykusuna yatıruykusuzluk beni mafetti etti zaten ablam bugün 7 buçuktan beri ayaktayız bakalım birde erken kalkmaya deneyelim gece de uyumadı fildir fildir dolanıyor peşindeabla burda wasanin kızılcıkla bademli barı ve bu çikolatalı sandviç bulmuştum baya olmuştu alalı her gittiğimde bakıyorum ama sadece iki çeşit getiriyorlar migrosada gidemedim
He işte kortizol mudur nedirartık düzenli yemeğini yemesi lazım cnm
Bizimki akşam 6-7gibi yemek yiyor
9-10gibide sütünü içiyor sonra yatağa
kortizol hormonumu :))
Aslında seni merak ediyodum 2 gündür nohut vardı menünde
Yarın tartıl ama
bende farkettim bu ara sık yedin gibi geldi
Bi öğlen uykusuna yatır
Akşama kadar uyutma akşam sütünü içirip uyut
Içine o bu girince iş tamamen değişiyor cnm eğer wasa yiyeceksen sadesini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?