Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bı kere uyuyor normalde abla inşallah çözüm olur bugün erken kalkması onun uykusu düzene girse benimki de girecek
benimki uyutacagim zaman sirkeli sirkeli emdi sabir tasi varmis onu aldiracagim esime baya igrebcmis tadi belki o ise yarar sirkeyi alt etti
Yara bandı yapistirsana birde
Tarti bildirimi
84.00 ile basladim (cuma yoktum)
Pazartesi 82.9
Fark 1.1
Ayyyy cok guzel bir duyguu bu kizlarrrrrr uzun zamandir -leri gormemistimm
tebrikler canim

Tartı bildirimi

Pztesi: 68.5 cuma yoktum burda
gayet guzel canim
Tarti bildirimi
Pazartesi 82.9
Fark 1.1
masallah kizlar bomba gibi dustunuz takima
Bı kere uyuyor normalde abla inşallah çözüm olur bugün erken kalkması onun uykusu düzene girse benimki de girecek

tebrikler canim
yara bandi ruj ve kalemi denemistim zamane bebesi bunlar esime soyledim o tas buruk kitu kokulu acimsiymis alsinda bi bakalim
gec kalmadim canim ptesi saat onemli degil cuma onemli ogleye kadar

Evet abla deli gibi yedim valla bi kac gun sebze giderim herhalde

bak sen keretaya şimdiki çocuklari kandırmakta zor

benimki uyutacagim zaman sirkeli sirkeli emdi sabir tasi varmis onu aldiracagim esime baya igrebcmis tadi belki o ise yarar sirkeyi alt etti
benim eltimin kızı saç falan koymuştu

Tarti bildirimi
Pazartesi 82.9
Fark 1.1
Süper başlangıç tatlım tebrikler
Geçmişi okumakda takım kuralı fıstık :))
bak sen keretaya şimdiki çocuklari kandırmakta zor
Oooo yeşillenmişiz merve hanım :))

B bigdreambigg tatlım şok diyet yapmıcam dediğin için orası tamam
Bide kilon fazla olmadığı için seni çağırmamıştım
Heralde bizim takıma ısındın sık sık burdasın
Kurallara uyarım dersen Istersen katılabilirsin bize
Bazen az kilodakiler dahada azimli oluyor

Kaptan şimdi kimler Yen'i geldi listeye aday bide isimleri yazarsak kim kim kafam karıştı valla
Menülere etiketlemiyorlar haberleri Yok not tutamıyorum North River

i
Saol canım üşütmüş şimdi doktordan geldim kulak Boğaz enfeksiyonu sinüzit başlangıcı offff
oyy nasil toplamis hepsini cabuk atlatir insallah

tebrikler canim
bi kere daha deneyim dedim salca surdum ustune yarabandi bandi dustu agladi meme diye geldi bandi cikardi salcayi gorunce uzuldu islak mendille sildi kurumus cikmadi aciyo filan dedim ama eliyle cikardi gitti krem getirip ustune surdu beni galiba sabir tasi pakliycak ama diger gunlere gore bugun cok az emdi bunada sukur
Kaptan şimdi kimler Yen'i geldi listeye aday bide isimleri yazarsak kim kim kafam karıştı valla
Menülere etiketlemiyorlar haberleri Yok not tutamıyorum North River
tmm cnm aksam hallederim

aynen hepinizden azimliyim ihmal etmem gibi birşey söz konusu değil asla söz teşekkürleerr

Slm kizlarr
Bugünkü menum:

Öğlen 11.30 2 haşlanmış yumurta salata peynir 1 BARDAK tarcinli süt

Aksam: bezelye yemeğinden 6 kaşık
Yoğurt 2 litre su 2 BARDAK yeşil çay şekersiz türk kahvesi..

Spor: 1 saat 10 dakika yarı yürüyüş yarı koşma tempolu toplam 8 km

ablaların bitanesi izindede olsa gelir takıma birde es geçmeden her yazılana cevap verir  nasıl yokluğun aranmasın nasıl bu takım sensiz yapabilsin

ben salaklığıma doymadım sırf yürüyüş olsun diye arabayı almadım yengeminde kanına girip yürüttüm kadını donduk donduk nasıl ayaz ellerimi hissetmiyorum şimdi

Kızlar zayıflamanın bir kötü tarafı var kilolu iken mecbur kalmadıkça kıyafet almıyorsun ama şimdi her gördüğüm şeyi beğeniyorum bide üstümde görüyüm diye giyince nasıl güzel olur nasıl almadan çıkarsın mağazadan:) bugünde kap gibi mevsimlik bişey aldım bi iki ıvır zıvır koca yakındır kredi kartımı alır elimden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…