- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.461
vavv bu nasıl güzel spor öyle hızlı başladın kübracığımSlm kizlarr
Bugünkü menum:
Öğlen 11.30 2 haşlanmış yumurta salata peynir 1 BARDAK tarcinli süt
Aksam: bezelye yemeğinden 6 kaşık
Yoğurt 2 litre su 2 BARDAK yeşil çay şekersiz türk kahvesi..
Spor: 1 saat 10 dakika yarı yürüyüş yarı koşma tempolu toplam 8 km
iddialı bir üye helalllaynen hepinizden azimliyim ihmal etmem gibi birşey söz konusu değil asla sözteşekkürleerr
Geç kalktığım için öğlen kahvaltı yapıyorumvavv bu nasıl güzel spor öyle hızlı başladın kübracığımkahvaltı nerde
Nekadar erken ağzına bişey atarsam meto okadar hızlı çalışır bebişim kahvaltıyı ihmal etme bebişimGeç kalktığım için öğlen kahvaltı yapıyorum
Doğru söylüyorsun kuzumda benim oğlan gece yatmadigi için öğlene kadar uyuyoruz yorgunluktan bi düzen oturtamadimNekadar erken ağzına bişey atarsam meto okadar hızlı çalışır bebişim kahvaltıyı ihmal etme bebişim
Slm kizlarr
Bugünkü menum:
Kizlar menumu yazayim
Sabah:08.00 yedi yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,maydanoz,1.5 dilim tb ekmegi ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak etli ispanak yemegi,yarim kase yogurt.
Ara ogun bir greyfurt,2 ceviz.
Aksam:17.30 bir tabak pirasa yemegi(icine cok az bulgur koydum),bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.
2 litre su spor yok malesef
HarikasınSabah 08.15
1 dilim kizarmis tb ekmek
1 haslabmis yumurta
6 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 13.00
Yayla corba
1 derisiz tavuk butu
Yogurt
Ara 15.30
Yarim elma
Aksam 18.00
1 kase mantar corba kremasiz
3 yk taze fasulye
3 yk kabak yemegi
3 litre su
30 dk eliptik
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin cnmaynen hepinizden azimliyim ihmal etmem gibi birşey söz konusu değil asla sözteşekkürleerr
Spor süper olmuş fıstıkSlm kizlarr
Bugünkü menum:
valla bi yazmayım diyom ama özellikle yeni kızların daha çok ilgiye ihtiyaçları var diye :))ablaların bitanesi izindede olsa gelir takıma birde es geçmeden her yazılana cevap verir nasıl yokluğun aranmasın nasıl bu takım sensiz yapabilsin
soğuk metoyu hızlandırıyor :))ben salaklığıma doymadım sırf yürüyüş olsun diye arabayı almadım yengeminde kanına girip yürüttüm kadını donduk donduk nasıl ayaz ellerimi hissetmiyorum şimdi
Kızlar zayıflamanın bir kötü tarafı var kilolu iken mecbur kalmadıkça kıyafet almıyorsun ama şimdi her gördüğüm şeyi beğeniyorum bide üstümde görüyüm diye giyince nasıl güzel olur nasıl almadan çıkarsın mağazadan:) bugünde kap gibi mevsimlik bişey aldım bi iki ıvır zıvır koca yakındır kredi kartımı alır elimden:))
güzel görünüyor tatlımKizlar menumu yazayim
Sabah:08.00 yedi yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,maydanoz,1.5 dilim tb ekmegi ve yesil cay.
Ogle:12.15 bir tabak etli ispanak yemegi,yarim kase yogurt.
Ara ogun bir greyfurt,2 ceviz.
Aksam:17.30 bir tabak pirasa yemegi(icine cok az bulgur koydum),bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.
2 litre su spor yok malesef
gayet güzel cnmSabah 08.15
1 dilim kizarmis tb ekmek
1 haslabmis yumurta
6 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 13.00
Yayla corba
1 derisiz tavuk butu
Yogurt
Ara 15.30
Yarim elma
Aksam 18.00
1 kase mantar corba kremasiz
3 yk taze fasulye
3 yk kabak yemegi
3 litre su
30 dk eliptik
O zaman sen bişeyler yaz bebeğim gören cevap verirHarikasınama çok sessiz yahu buralar :-(
Ne haber tatlım nasıl gidiyorSelammm bende muhabbete geldimmm aksam yemegimi yiyip anca gelebildimm
Bugun bende yaptim o hatayi gunese aldandim sanirim buzz gibiydiii hala icim titriyo:)ben salaklığıma doymadım sırf yürüyüş olsun diye arabayı almadım yengeminde kanına girip yürüttüm kadını donduk donduk nasıl ayaz ellerimi hissetmiyorum şimdi
Kızlar zayıflamanın bir kötü tarafı var kilolu iken mecbur kalmadıkça kıyafet almıyorsun ama şimdi her gördüğüm şeyi beğeniyorum bide üstümde görüyüm diye giyince nasıl güzel olur nasıl almadan çıkarsın mağazadan:) bugünde kap gibi mevsimlik bişey aldım bi iki ıvır zıvır koca yakındır kredi kartımı alır elimden:))
bak ya gene pabucumuz dama atıldı :)Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin cnm
Spor süper olmuş fıstık
Menü güzel sadece bezelyenin gi si yüksek olduğu için fazla tercih etmeyelim
valla bi yazmayım diyom ama özellikle yeni kızların daha çok ilgiye ihtiyaçları var diye :))
soğuk metoyu hızlandırıyor :))
Yeni cicilerin hayırlı olsun
Bende aksine zayıflayınca daha seçici olmuştum kolay kolay beğenmiyodum
güzel görünüyor tatlım
Akşam pırasada bulgur olduğu için tarhanayı es geçeblirdin
gayet güzel cnm
Çorba hazır değil dimi
O zaman sen bişeyler yaz bebeğim gören cevap verir
Herkes böyle düşünüp bişey yazmazsa sessizliğe gömülürüz :))
zamanla tanışıp kaynaşırsın cnmMefkurem alistim gibi ya tabi herkesi tam tanimiyorum henuz ama tanirim zamanla diye dusunuyorum buranin ortami motivasyonu cok guzel hele de mezunlari gorunce insanin kendine guveni geliyo
Offf senindemi sınav stresin var Allah kolaylık versinMefkurem evde genelde ders calisiyorum maleseff kpss ye hazirlaniyorum o yuzden surekli oturuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?