Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vavv bu nasıl güzel spor öyle hızlı başladın kübracığım kahvaltı nerde

Kizlar menumu yazayim
Sabah:08.00 yedi yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,maydanoz,1.5 dilim tb ekmegi ve yesil cay.

Ogle:12.15 bir tabak etli ispanak yemegi,yarim kase yogurt.

Ara ogun bir greyfurt,2 ceviz.

Aksam:17.30 bir tabak pirasa yemegi(icine cok az bulgur koydum),bir kase tarhana corbasi,yarim kase yogurt.

2 litre su spor yok malesef

Gayet iyi cnm afiyet olsun

Gayet iyi cnm afiywt olsun

Sabah 08.15
1 dilim kizarmis tb ekmek
1 haslabmis yumurta
6 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 13.00
Yayla corba
1 derisiz tavuk butu
Yogurt

Ara 15.30
Yarim elma

Aksam 18.00
1 kase mantar corba kremasiz
3 yk taze fasulye
3 yk kabak yemegi

3 litre su
30 dk eliptik

Harikasın ama çok sessiz yahu buralar :-(

aynen hepinizden azimliyim ihmal etmem gibi birşey söz konusu değil asla söz teşekkürleerr
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin cnm

Spor süper olmuş fıstık
Menü güzel sadece bezelyenin gi si yüksek olduğu için fazla tercih etmeyelim

ablaların bitanesi izindede olsa gelir takıma birde es geçmeden her yazılana cevap verir  nasıl yokluğun aranmasın nasıl bu takım sensiz yapabilsin
valla bi yazmayım diyom ama özellikle yeni kızların daha çok ilgiye ihtiyaçları var diye :))

soğuk metoyu hızlandırıyor :))
Yeni cicilerin hayırlı olsun
Bende aksine zayıflayınca daha seçici olmuştum kolay kolay beğenmiyodum

güzel görünüyor tatlım
Akşam pırasada bulgur olduğu için tarhanayı es geçeblirdin

gayet güzel cnm
Çorba hazır değil dimi

Harikasın ama çok sessiz yahu buralar :-(
O zaman sen bişeyler yaz bebeğim gören cevap verir
Herkes böyle düşünüp bişey yazmazsa sessizliğe gömülürüz :))

Bugun bende yaptim o hatayi gunese aldandim sanirim buzz gibiydiii hala icim titriyo:)

bak ya gene pabucumuz dama atıldı :)

Mefkurem alistim gibi ya tabi herkesi tam tanimiyorum henuz ama tanirim zamanla diye dusunuyorum buranin ortami motivasyonu cok guzel hele de mezunlari gorunce insanin kendine guveni geliyo
zamanla tanışıp kaynaşırsın cnm
Bi süre sonra insan birbirine öyle alışıyorki birisi gelmese hemen gözleri arıyor

Mefkurem evde genelde ders calisiyorum maleseff kpss ye hazirlaniyorum o yuzden surekli oturuyorummm
Offf senindemi sınav stresin var Allah kolaylık versin
Heralde TR de milletin canı sıkılmasın diye durmadan herşeye sınav koymuşlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…