Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar iyi akşamlar bugünkü menüm

kahvaltı 9.45
1 haslanmış yumurta
1 domates
1 kk b. peynir
1 ceviz
1 zeytin (ekstra : ceviz yediğimi unutmusum ağzıma attıktan sonra fark ettim)
2 dilim ekmek

ara 13.00
1 elma
1 cb süt

öğle 14.30
5 yk taze fasulye
2-3 acı biber (yazdan fırınlanmış)
1 kase sarımsaklı yogurt
birkaç yaprak marul

ara 17.00
1 küçük kase müsli

akşam 19.15
4 yk taze fasulye
salata

ara 21.30
1 meyve
1 cb süt

2 lt su tukettim 1 litre daha iceceğim
leslie 2 mile 30 dk

(lesliede seviye atladım kızlar bir de temizlik yaptım yoruldum )

Yok.ablacim bizim eve hazir girmez hepsini kendim yapmaya calisiyorum kremasiz ve olabildigince saglikli

Hazir corba eskiden cok aliodum o zaman paketin icibden bisiler cikti ondan beri hic almadim

Canim menun senin icin cok iyi ama musliler cok sekerli oluo bene baska bisi tercih etnelisin

Mefkurem evde genelde ders calisiyorum maleseff kpss ye hazirlaniyorum o yuzden surekli oturuyorummm
Spor yapmak içinde vaktin vardır ne güzel işte 1 ay evden dışarı çıkmasam leslie abla ve diyetle on kilo veririm tabii misafir de gelmeyecek ama her güne gezilecek biyer evde oluncada misafir olunca zor oluyor kilo vermek korumak lakin onlardan üstün ne var bende irade zor bulduğumu kolay kaybedemem artık

Canim menun senin icin cok iyi ama musliler cok sekerli oluo bene baska bisi tercih etnelisin
kesinlikle haklısın canım benimdw öğleyi geçiştirmek adına Müsli alışkanlığım vardı buradaki yorumlar sayesinde yerine yulaf ezmesi ve chia koydum tatlansın diye 5,6 siyah üzüm atıyorum içine oh mis
sans_sans tavsiye ederim canım

İlk bildirim bendenn :)

Cuma :67,6
Bugün:66,5
Fark:1,1

Çok şükür kızlar...

Oyss dün -300 dum bugün +200
Cuma:78,8
Bugün:79.0

Canım çok sıkıldı wc ye de çıkamadım her zaman daha geç tartiliyordum uykusuzlukta çabası puff

Gunaydin kizlar kilo paylasimi yapip hemen kahvaltiya gecicem sonra gecmis yapicam

Persembe 89.4
Cuma 89.1
Bugun 87.6

Giden 1.5 kg

2 gundur wc ye de cikamadim ama yine de iyi bir rakam sayilabilir sanirim bence cok iyi

Kizlar ne yazikki +200 sanirim dun aksam yedigim kuru fasulye siskinlik yapti,ama moral bozmak yok bu hafta hedefim -1.1 insallah

tartı bildirimi
cuma:71.2
ptesi:71.2
sabitim kizlar

Tarti bildirimi
84.00 ile basladim (cuma yoktum)
Pazartesi 82.9
Fark 1.1
Ayyyy cok guzel bir duyguu bu kizlarrrrrr uzun zamandir -leri gormemistimm
Ekside olanlar tebrikler
Artda vesa sabit olanlar cumaya halledersiniz inanıyorum

Zeki çocuk annesi maşallah
Canısı benimde yeni öğrendiğim birşey bezelyede patates gibi uzak durulması gerekenlerden Biriynis
valla hedefe ulaşayim dibine vyrucam kartların
bulgur varken tarhanayi 1 kepçe falan icebilirdin tatlım

Kizlar ben niye bole oluyorum ya iki ileri bi geri bi hafta cok guzel bi hafta kotu ne bilim herkes dio fark etti diye ama ne bilim nerde yanlis yapiyorum
canım diyet yapıpta kilomu veremiyorsun yoksa 1haftadan sonra diyetinimi deliyosun

öyleyse bende öyleydim taş çatlasın on gün sıfır kaçamak diyet yapardım sonra ne oluyorsa şeytan dürter yerdim açlık krizi oluyordu bazen.. ben bunu nasıl yendim liste motivasyonu helede yarış yapıyorduyysak bağımlılar gibi kriz halindede olsam yemezdim
kilo vermem durmazdı benim diyeti delmediğim sürece

vur kız valla Hakettik açlıktan uyuyamadığımız spordan her yerim izin ağrıdı oluyor kolay kilo verilmiyor yani en büyük ödülleri hakkediyoruz o yüzden

Bezelye diyette yasak demiştir arkadaşlar canım
Bende tekerrür ettirdim :) gerisi güzel

Ozellikle corba canim cekti ondan ekstra ictim,bi de evde yapilan toz tarhana ayranla yapiyorum cok saglikli ve az kalorili bir sey oluyor

Eeee hani ekmek diyesim geldi
Desem mi demesem mi
Ay kızacaksın alınacaksın diye korkuyorum :))))

menu süper bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…