Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok sukur gelen gidenim cok yok o yuzden cok zorlanmiyorum bu konuda haftada 2 gun dersaneye gidiyorum sadece bide arada gezmelerrr insallah degerlendiricem bende bu durumuu. :) Mefkurem evet ablacim bende de sinav stresi var malesef bu kilolarim 6 7 kilosunu bu sene aldim maleseff : (

kizlar siylemis zaten bezekyede patates havuc gibi gilisemik indexi yuksek canim ilk etapta tuketilmemeli korumada olabilir digerleri guzel
guzel canim
afiyet olsun kmguzel
sporu artirmissin musli yerine kizlarin dedigi gibi chiali puding yada yulaf lapasi olabilir yulaf lapasi favorimdie yff resmen sutlu tati ve ozgurce ye
Kizlar ben niye bole oluyorum ya iki ileri bi geri bi hafta cok guzel bi hafta kotu ne bilim herkes dio fark etti diye ama ne bilim nerde yanlis yapiyorum
tatlim beslenmenle alakalidir toparlarsin

Bugunku menum
Kahvalti 11.30
1dl tb ekmegi
Salatalik
Beyaz peynir
Haslanmis yumurta
Kuru uzum
Ogle yapmadim gec ettigim icin
Ara 14.00
1 kase Meyveli yogurt
30 gr kdr badem
Aksam 19.30
eristeli mercimek yemegi
1dl tb ekmek
Salata
2 lt su ictim geceye kadar 2.5 yaparim
Spor 30 dk tempolu yuruyus(dun spor yapmadigim icin)
Leslie 30 dk

Habinar canim ekmek icin buyuk bir sabir veriyorum 2 gundur azalttim iyice ama bugun pek iyi degilim heran sekerim dusecekmis gibi hissediyorum

B burcugncy Fitt_anne musliyi mecbur kalmadikca tuketmemeye calisiyorum yulaf ezmesini nasil tuketiyorsunuz sut ile yiyemedim ben onu midemi bulandirdi guzel tarifleriniz varsa hemen denerim

Harika gidiyosun cnm
Ekmeği baştan fazla azaltma sebze yemeklerinin yanında 1 dil yiyebilirsin

Diyabet hastalarına badem cevizde çok iyiymiş tabi ölçülü
Gündüz zaten meyve yediğin için akşam aranda 1 kase yoğurt içine 3 ceviz yada 10 badem koyabilirsin hem meyveden daha çok tok tutar

Ben 2 kş yulafı kepeğini 2 incir kurusu 1 tk kakao 1 bar süt le pişirip puding yapıyodum

Farklı kahvaltı yapmak istediğinde 1 kase yoğurda 1 meyve kuruyemiş yulaf koyarak yiyebilirsin

Yok.ablacim bizim eve hazir girmez hepsini kendim yapmaya calisiyorum kremasiz ve olabildigince saglikli

Hazir corba eskiden cok aliodum o zaman paketin icibden bisiler cikti ondan beri hic almadim
en güzeli cnm bende acil bi durum olmadıktan sonra kullanmıyorum
Bisürü katkı maddesi var

Kizlar ben niye bole oluyorum ya iki ileri bi geri bi hafta cok guzel bi hafta kotu ne bilim herkes dio fark etti diye ama ne bilim nerde yanlis yapiyorum
Bugün artı çıktın diyemi böyle hissettin
Bisüre hiç şişlik yapacak bişey, kaçamak olmasın emin ol verirsin

Sabah light partiye gidiyorum canım
Öğlen seansa gitmeyecem çocuk hasta ya
light party neymiş kızz
Light kola gibi :))

Öncesinde hep zayıfmıydın
ayyy kızlar ya nete bişey oldu galiba alıntıları eklemiyor bi türl
Teli tamamen kapat tekrar aç cnm

Spor çok güzel cnm
Meyveli yoğurdun hazırmıydı
Sabah güzelde akşam biraz fazla karbon olmuş
Erişte mercimek ekmek
En azından ekmek olmayıp salatayı bol tutup yoğurt ekleseydin

Gayet güzel canım
Gelin kızlar iki lafın belini kıralım :))

Paylaşımda oylama var siz ne düşünüyosuz bu konuda
Oylama için kesinlikle hayır hiç hepimiz dereceye girmek adına çabalıyoruz takım olarak 1 kişide kalsam 12 kişide kalsak takım takımdır dereceden Ne olursa olsun eğer takım açıksa men edilemez
Gayet güzel olmuş canım bugün bende temizlik gunumdu musliyi ben kendim yapıyorum daha güzel oluyor canım en azından katkısız oluyor
canım regldendir

Yok hic zayif olmadim ama 75 in ustune hic cikmamistim en son 84 u gorunce sinirlerim bozulsu resmen Mefkurem evet ekmek yemesem daha ii olabilirdi yogurt hazir kucuk kutulardan aliyorum sade yogurt yiyemiyorum( en son 2 3 yasimda yemisim bi daha yiyemedim ) meyveli yog. La basliyim dedim bende

akşam sırf karbon olmuş canım onun dışında güzel

afiyet olsun canım

(9:20)
2 haşlanmış yumurta pul biberili
1 minik kase ev yoğurdu
1 kupa Yeşilçay

(14:40)
1 minik kase ev yoğurdu
ton balıklı salata(kereviz, havuç, maydanoz,dereotu,tere,roka, 80 Gr yağı süzülmüş ton balığı,1limonun suyu,1 çk nar ekşisi özü,1 çk elma sirkesi )

(18:10)
8 tk ev yapımı yoğurt
2,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
Salata

SU:3,25 lt ( daha içerim muhtemelen)
SPOR: 83 dk yürüyüş (11 dk koşu bandı,12 dk dışarı yürüyüş,60 dk koşu bandı) Habinar

Son düzenleme:
YULaf kepeği kulanıyorum ben 3 kaşık 1 su bardağı süte 2-3 ceviz 2-3 çiğ badem idare ediyor 3 kaşık yulaf kepeği bir dilim ekmek yerine geçiyormuş zaten

hadi bakalım altını kap kız bırakma öbür hatunlara:)
İnşallah canım
Leslie Leslie dediniz bugün yapayım dedim 3 mil bana çok kolay geldi 160 200 kalori anca yaktırıyormuş zaten baktım netten
Ben jilliana başlıyacam karar verdim
Bana ertesi gün yerimden kalkamayacak spor lazım madem 1 saatimi veriyorum hakkını vereyim demi

Erişte ve bir dilim ekmek aynı öğünde olmamış bence

Spor salonunda 14 şubat yürüyüşü var abla parkurda yürüyüş yapacaz
Sonrasında ölçümlerimiz alınacak ve kahvaltı yapacaz hep birlikte bir dahaki aya zayıflama yarışması var abla startını verecez inşallah ben kazanacam

Afiyet olsun canım pirinç pilavının tadını unuttum ben lapa geçen hafta lapa yiyince görmek dahi istemiyorum artık

Menüm
Sabah8
1 dilim ananas limonlu ılık su
Öğlen 12
2 yumurta biraz peynir çay
Akşam 19
Çorba salata
Su 1.5 2 ye tamamlanır yatana kadar
Filtre kahve 2 kere içtim
Bitki çayı
Bide yatmadan bitki çayı
Spor Leslie 3 mil

Sabah biraz yetersiz akşam güzel cnm öğlende pilav yerine başka bişey olsaydı keşke
Akşam aranda 1 meyvenin yanına 1 çb süt yada biraz yoğurt yersen daha tok tutar

evde yoğurdun içine 1 meyve kuruyemiş tarçın koyarsan da güzel olur cnm

Hazır yoğurtları yediğimizde yoğurt yemiş olmuyoruz

Mutfağı topladım sporunu yaptım şükür totom yer gördü bugün temizlik gunumdu sonra akşam markete gittim vs vs az sonra menümu yazayım aradan çıksın
Kız perşembe değilmiydi temizlik günün
Hepsi güzel cnm

YULaf kepeği kulanıyorum ben 3 kaşık 1 su bardağı süte 2-3 ceviz 2-3 çiğ badem idare ediyor 3 kaşık yulaf kepeği bir dilim ekmek yerine geçiyormuş zaten
2 kş yulaf 1 dil ekm diye biliyorum ben

jıllan başlangıçta kasları şişerebiliyor cnm
Az geldiyse 5 mil yap
Bide 3 milinde daha tempolusuda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…