Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha önceki diyetimde 3 leveli bitirmiştim abla
Yaparım ben salondaki hocalar öldürüyo zati

Hafif bi menü olmuş tatlım

perşembe ablada hafta sonu ev çok fenaydi esimde hastaydı bişey yapamadım bugün yapiverdim bende

Gunaydin kizlar kilo paylasimi yapip hemen kahvaltiya gecicem sonra gecmis yapicam

Persembe 89.4
Cuma 89.1
Bugun 87.6

Giden 1.5 kg

2 gundur wc ye de cikamadim ama yine de iyi bir rakam sayilabilir sanirim bence cok iyi
ay süper bir rakam ayşem

afiyet olsun tatlım.
ben yulaf ezmesini sütle pişiriyorum. sonra üzerine hindistan cevizi, ceviz, badem, fındık, biraz meyve (muz, çilek, böğürtlen vs olabilir) biraz da tahin ekliyorum. bunlar seçenekler. istediğini ekleyebilirsin. hepsi çok olur zaten.

ben de yulaf ve sütü-yoğurdu çok sevmedim. ama sütle pişirdiğimde güzel oldu tadı. tavsiye ederim canım. ben içine azcık chia tohumu da eklersen çok doyurucu oluyor.

Mutfağı topladım sporunu yaptım şükür totom yer gördü bugün temizlik gunumdu sonra akşam markete gittim vs vs az sonra menümu yazayım aradan çıksın
ay mervem bu yazı tipin gözümü aldı. okumakta zorlanıyorum. az daha sade bişi seçseydin

Ay canım benim hiç pişirmek ve üzerine meyve koymak aklıma gelmedi iyiki varsınız
Çok mutlu oldum birden niye bilmiyorum
Yeni tatlar Yeni umutlar böyle alışamamıştım yemeye zaten

çok güzel bence

arkidislere katiliyorum meyveli yogurt
tatlim birden kesme bak vur dedik oldurdun en iyi sen taniyorsun kendini
yulafda 1sb sute 2yk yulafi pisir 15dkda anca kivama geliyor az ugrasiyim dersen inceden sute islat uzerine hindistan cevizi kakao kuru meyve super bir tatli
oglen ki pilav disibda guzel sadece karbon olmus

super kizlar
Eşim oturmuş karşımda tereyağlı yumurta yiyor
yuhh bu saatte
Ay canım benim hiç pişirmek ve üzerine meyve koymak aklıma gelmedi iyiki varsınız
Çok mutlu oldum birden niye bilmiyorum
Yeni tatlar Yeni umutlar böyle alışamamıştım yemeye zaten
15dk da kivam liyir debe canim super
sabah artı 800 gr dım kızlar.
aslinda menuler guzel regl mi oldun

sabah 08.30
peynir
5 zeytin
1 dilim avakado
domates biber
1 dilim siyez ekmeği

öğlen 12.30
etli kereviz
ev yoğurdu
1 parça yulaf kepeği ekmeği

ara 15.15
1/2 portakal
1 dilim elma

akşam 18.30
1 kepçe kadar et kavurma
2 yk bulgur pilavı
ev yoğurdu

ara 20.00
1 fincan süt

2 lt su
öğlen-akşamüzeri toplamda 50 dk tempolu yürüyüş

İndirdi bile mideye
bence gayet güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…