Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gayet yerinde afiyetolsun

sabah artı 800 gr dım kızlar.
Lütfen dikkat et cnm
Özellikle su ve tuza
Kizlar birde bu yulaf kepeginden krep yapiliyomus deneyeniniz varmi ?
Ben çok yaparım cnm
2-3kş yulaf kepeği 1 yumurta az sütle biraz bekletiyorum
Sonra tavada kısık ateşte pişiriyom tavanın ağzını kapatırsan güzel kabarıyor
Altı kızarınca ters çevirip öbür tarafınıda kızart
akşam bulgur yerine bol salata olsaymış süper olacakmış

Selam kızlar,
Sonunda gelebildim.

Bugünkü menüm:
Kahvaltı (15:00): yarım haşlanmış yumurta, 1 dilim ince kızarmış ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin
Öğle (19.00): yuvarlak sandviç arası yağsız köfte
ara öğün (21:00) : yovita kayısılı keten tohumlu probiyotik yoğurt
Akşam (23:00): Yağsız yayla çorbası, fırında sebze güveç

Su: 1,5 litre, ama daha yatana kadar içerim

Bugün yine leslie 1 mil yapmayı düşünüyorum.

askrhpozitif
Habinar

Evet abla bugün ekmeksiz çok zor oldu en azından öğle yemeğin yanına koyacağım
Yulaf deneyeceğim çok merak ettim
Ceviz badem araogunlere koymak istiyorum da ağır olur mu diye çekindim biraz
Ben gece 1 cevizi 1 çay bardağı suya ıslatıp sabah suyu ile beraber cevizi yiyorum özellikle kolesterol için birebir ve kilo verdirici etkisi var

Aaaa nasıl yapıyorsun musliyi canım tarif edebilir misin bana da

YULaf kepeği kulanıyorum ben 3 kaşık 1 su bardağı süte 2-3 ceviz 2-3 çiğ badem idare ediyor 3 kaşık yulaf kepeği bir dilim ekmek yerine geçiyormuş zaten

Deneyeceğim canım teşekkür ederim tarif icin
Ben geçen yıl 5 mile yapıyordum canım bir de onu dene istersen

Eşim oturmuş karşımda tereyağlı yumurta yiyor
Neeeeeeeyyyyyyyy bu saatte
Benimki de fıstık yiyor ya

tadı yok ya beni rahatsız etmedi kuruyemişle tatlandırınca gidiyor işte. diyet sürecimde tok tutan faydalı besinler tercihim oldu açıkcası pek lezzet aramadım zamanlada alışıyorsun zaten

Kızlar misafir vardı ancak geldim geriden geliyorum az sonra yetisecegim size bir de bugün nette problem var çok zorlanıyorum bağlanmakta

Kizlar birde bu yulaf kepeginden krep yapiliyomus deneyeniniz varmi ?

Vay vay vay ne muhteşem bir nimeti bu yulaf yahu
Tamam tamam kesmeyecegim birden bugün çok zor oldu ya

Yarın yulaf deneyeceğim inşallah

yulaf kepeği, 1 yumurta, biraz kefir ya da süt, tuz. istersen içine az mısır nişastası koyabilirsin. çırpıp tavaya döküyorsun.
Yulaf dagarcigim genişlemeye devam ediyor bunları not almam lazım hepinizden hemde
arkadaslar oylamaya hayir dedim hicbir takim siralama disi birakilamaz ,herkes burada 100g icin bile emsk verirken kimsenin emegi geride birakilamaz

Ayyy ne oylaması neyi kaçırdım ben geçmişten geliyorum ama dustugumde mi kaçırdım acaba haksız bir ürün muvar

canım, bana sormamışsın gerçi ama ben dr. oetker'in kabak çekirdekli roasted müslisini alıyorum. içindeki şeker oranına bir bak, kuru meyve var içinde. %75'i yulaf ezmesi, geri kalanı başka bir tahıl. ama çok güzel bir tadı var.

Ben bilmiyordum canım etiketlememiz gerektiğini dikkat ederim bundan sonra teşekkürler hatırlatma icin

Hoşgeldin canım afiyet olsun

hoş buldukk :) ben de hala yüksek lisans öğrencisiyim ama haziranda bitecek inşallah :) duygu ben de.
Mezuniyetini kutlarız burdan ne guzel

tadı yok ya beni rahatsız etmedi kuruyemişle tatlandırınca gidiyor işte. diyet sürecimde tok tutan faydalı besinler tercihim oldu açıkcası pek lezzet aramadım zamanlada alışıyorsun zaten
Sağlıklı şeyler nerde ben orda ben de alisirim inşallah yarın deneyeceğim hemen

Bakayım canım teşekkür ederim

kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…