- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.541
gayet yerinde afiyetolsunsabah 08.30
peynir
5 zeytin
1 dilim avakado
domates biber
1 dilim siyez ekmeği
öğlen 12.30
etli kereviz
ev yoğurdu
1 parça yulaf kepeği ekmeği
ara 15.15
1/2 portakal
1 dilim elma
akşam 18.30
1 kepçe kadar et kavurma
2 yk bulgur pilavı
ev yoğurdu
ara 20.00
1 fincan süt
2 lt su
öğlen-akşamüzeri toplamda 50 dk tempolu yürüyüş
Bir imzada bendenarkadaslar oylamaya hayir dedim hicbir takim siralama disi birakilamaz ,herkes burada 100g icin bile emsk verirken kimsenin emegi geride birakilamaz
Kurtlu elmada kayboldu heraldeKizlar menulerinizin altınaaskrhpozitif ve Habinar i etikeleyin lutfen cunku spor ve menuleri not
alıyorlar
sans_sans
Melekkk90
60kiloyum
kkelebeketkisi
_Joey_
B bigdreambigg
K kurtlu_elma
masal3487
@MuallimeA
B burcugncy
Cilekli Turtam Fitt_anne Mefkurem
unuttufum var mi kizlar
Lütfen dikkat et cnmsabah artı 800 gr dım kızlar.
Ben çok yaparım cnmKizlar birde bu yulaf kepeginden krep yapiliyomus deneyeniniz varmi ?
akşam bulgur yerine bol salata olsaymış süper olacakmışsabah 08.30
peynir
5 zeytin
1 dilim avakado
domates biber
1 dilim siyez ekmeği
öğlen 12.30
etli kereviz
ev yoğurdu
1 parça yulaf kepeği ekmeği
ara 15.15
1/2 portakal
1 dilim elma
akşam 18.30
1 kepçe kadar et kavurma
2 yk bulgur pilavı
ev yoğurdu
ara 20.00
1 fincan süt
2 lt su
öğlen-akşamüzeri toplamda 50 dk tempolu yürüyüş
reglken az bile iki artı çıktığımı bilirim inşallah cumaya inersin birazsabah artı 800 gr dım kızlar.
hoş buldukk :) ben de hala yüksek lisans öğrencisiyim ama haziranda bitecek inşallah :) duygu ben de.Hoşgeldiniz kızlar bende Sema. Öğrenciyim kırıkkalede okuyorum 22 yaşındayım :) tanıştığıma memnun oldumm
halk arasında spordan sonra hamlıktan dolayı meydana gelen kas ağrılarına deniyor, garip bir ismi var dimi :))Et kesiği ne canım hiç duymadım
öyle olunca insanın morali bozuluyor ama dikkat ettiğin sürece yağ olmadığı kesin :) sudur o su :))sabah artı 800 gr dım kızlar.
Harika gidiyosun cnm
Ekmeği baştan fazla azaltma sebze yemeklerinin yanında 1 dil yiyebilirsin
Diyabet hastalarına badem cevizde çok iyiymiş tabi ölçülü
Gündüz zaten meyve yediğin için akşam aranda 1 kase yoğurt içine 3 ceviz yada 10 badem koyabilirsin hem meyveden daha çok tok tutar
Ben 2 kş yulafı kepeğini 2 incir kurusu 1 tk kakao 1 bar süt le pişirip puding yapıyodum
Farklı kahvaltı yapmak istediğinde 1 kase yoğurda 1 meyve kuruyemiş yulaf koyarak yiyebilirsin
en güzeli cnm bende acil bi durum olmadıktan sonra kullanmıyorum
Bisürü katkı maddesi var
Bugün artı çıktın diyemi böyle hissettin
Bisüre hiç şişlik yapacak bişey, kaçamak olmasın emin ol verirsin
light party neymiş kızz
Light kola gibi :))
Öncesinde hep zayıfmıydın
Teli tamamen kapat tekrar aç cnm
Spor çok güzel cnm
Meyveli yoğurdun hazırmıydı
Sabah güzelde akşam biraz fazla karbon olmuş
Erişte mercimek ekmek
En azından ekmek olmayıp salatayı bol tutup yoğurt ekleseydin
Menüm
08.15
Yeşilçay
08.45
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
12.30
6 yk pirinç pilavı
Havuçlu marul salatası
17.30
1 tavuk göğsü ızgara
1 porsiyon cacık
Marul salatası
21.00
1 hurma
1/2 greyfurt
2 litre su
30 dk leslieHabinar askrhpozitif
Afiyet olsun canım ben eve pek pirinç almıyorum bazen misafirler için kullanıyorum onun dışında normalde de bulgur tercih ederim daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum bi dene istersen canim
Ben geçmişi okumayaaa
Gayet güzel canım
Oylama için kesinlikle hayır hiç hepimiz dereceye girmek adına çabalıyoruz takım olarak 1 kişide kalsam 12 kişide kalsak takım takımdır dereceden Ne olursa olsun eğer takım açıksa men edilemez
Gayet güzel olmuş canım bugün bende temizlik gunumdu musliyi ben kendim yapıyorum daha güzel oluyor canım en azından katkısız oluyor
canım regldendir
YULaf kepeği kulanıyorum ben 3 kaşık 1 su bardağı süte 2-3 ceviz 2-3 çiğ badem idare ediyor 3 kaşık yulaf kepeği bir dilim ekmek yerine geçiyormuş zaten
Ben geçen yıl 5 mile yapıyordum canım bir de onu dene istersenİnşallah canım
Leslie Leslie dediniz bugün yapayım dedim 3 mil bana çok kolay geldi 160 200 kalori anca yaktırıyormuş zaten baktım netten
Ben jilliana başlıyacam karar verdim
Bana ertesi gün yerimden kalkamayacak spor lazım madem 1 saatimi veriyorum hakkını vereyim demi
Neeeeeeeyyyyyyyy bu saatteEşim oturmuş karşımda tereyağlı yumurta yiyor
tadı yok ya beni rahatsız etmedi kuruyemişle tatlandırınca gidiyor işte. diyet sürecimde tok tutan faydalı besinler tercihim oldu açıkcası pek lezzet aramadım zamanlada alışıyorsun zatenHabinar canim ekmek icin buyuk bir sabir veriyorum 2 gundur azalttim iyice ama bugun pek iyi degilim heran sekerim dusecekmis gibi hissediyorum
B burcugncyFitt_anne musliyi mecbur kalmadikca tuketmemeye calisiyorum yulaf ezmesini nasil tuketiyorsunuz sut ile yiyemedim ben onu midemi bulandirdi guzel tarifleriniz varsa hemen denerim
Kizlar birde bu yulaf kepeginden krep yapiliyomus deneyeniniz varmi ?
Tamam tamam kesmeyecegim birden bugün çok zor oldu yaarkidislere katiliyorum meyveli yogurt
tatlim birden kesme bak vur dedik oldurdun en iyi sen taniyorsun kendini
yulafda 1sb sute 2yk yulafi pisir 15dkda anca kivama geliyor az ugrasiyim dersen inceden sute islat uzerine hindistan cevizi kakao kuru meyve super bir tatli
oglen ki pilav disibda guzel sadece karbon olmus
super kizlar
yuhh bu saatte
15dk da kivam liyir debe canim super
aslinda menuler guzel regl mi oldun
Yulaf dagarcigim genişlemeye devam ediyor bunları not almam lazım hepinizden hemdeyulaf kepeği, 1 yumurta, biraz kefir ya da süt, tuz. istersen içine az mısır nişastası koyabilirsin. çırpıp tavaya döküyorsun.
arkadaslar oylamaya hayir dedim hicbir takim siralama disi birakilamaz ,herkes burada 100g icin bile emsk verirken kimsenin emegi geride birakilamaz
canım, bana sormamışsın gerçi ama ben dr. oetker'in kabak çekirdekli roasted müslisini alıyorum. içindeki şeker oranına bir bak, kuru meyve var içinde. %75'i yulaf ezmesi, geri kalanı başka bir tahıl. ama çok güzel bir tadı var.Habinar canim ekmek icin buyuk bir sabir veriyorum 2 gundur azalttim iyice ama bugun pek iyi degilim heran sekerim dusecekmis gibi hissediyorum
B burcugncyFitt_anne musliyi mecbur kalmadikca tuketmemeye calisiyorum yulaf ezmesini nasil tuketiyorsunuz sut ile yiyemedim ben onu midemi bulandirdi guzel tarifleriniz varsa hemen denerim
Kizlar menulerinizin altınaaskrhpozitif ve Habinar i etikeleyin lutfen cunku spor ve menuleri not
alıyorlar
sans_sans
Melekkk90
60kiloyum
kkelebeketkisi
_Joey_
B bigdreambigg
K kurtlu_elma
masal3487
@MuallimeA
B burcugncy
Cilekli Turtam Fitt_anne Mefkurem
unuttufum var mi kizlar
Hoşgeldin canım afiyet olsunSelam kızlar,
Sonunda gelebildim.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (15:00): yarım haşlanmış yumurta, 1 dilim ince kızarmış ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin
Öğle (19.00): yuvarlak sandviç arası yağsız köfte
ara öğün (21:00) : yovita kayısılı keten tohumlu probiyotik yoğurt
Akşam (23:00): Yağsız yayla çorbası, fırında sebze güveç
Su: 1,5 litre, ama daha yatana kadar içerim
Bugün yine leslie 1 mil yapmayı düşünüyorum.
askrhpozitif
Habinar
Mezuniyetini kutlarız burdan ne guzelhoş buldukk :) ben de hala yüksek lisans öğrencisiyim ama haziranda bitecek inşallah :) duygu ben de.
Sağlıklı şeyler nerde ben orda ben de alisirim inşallah yarın deneyeceğim hementadı yok ya beni rahatsız etmedi kuruyemişle tatlandırınca gidiyor işte. diyet sürecimde tok tutan faydalı besinler tercihim oldu açıkcası pek lezzet aramadım zamanlada alışıyorsun zaten
canım, bana sormamışsın gerçi ama ben dr. oetker'in kabak çekirdekli roasted müslisini alıyorum. içindeki şeker oranına bir bak, kuru meyve var içinde. %75'i yulaf ezmesi, geri kalanı başka bir tahıl. ama çok güzel bir tadı var.
inşallah canımm :))Ben bilmiyordum canım etiketlememiz gerektiğini dikkat ederim bundan sonra teşekkürler hatırlatma icin
Hoşgeldin canım afiyet olsun
Mezuniyetini kutlarız burdan ne guzel
Sağlıklı şeyler nerde ben orda ben de alisirim inşallah yarın deneyeceğim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?