- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.561
hoş geldin :) ben de daha dün girdim bu gruba, herkes o kadar moral veriyor ki, akşam olsa da gruba girsem diyorum :) senin de anladığım kadarıyla 5-6 kilon var verecek, 1 2 aya halledersin :)kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum
Hosgeldin ben seren bende yeniyim 2 un once katildim gruba cok guzel bir yer burasi cok sevdimkendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum
çok güzel bence
iyi dedin kaptanarkadaslar oylamaya hayir dedim hicbir takim siralama disi birakilamaz ,herkes burada 100g icin bile emsk verirken kimsenin emegi geride birakilamaz
Insallah canim baslamak yolun yarisi edermis kafana koyduysan basaracaksin ben eminim dogru yerdesin. Hosgeldinherkese iyi akşamlar gruba kabul ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim. kendi çabalarımla 60 a kadar indim 55 olmak en tatlıhayalim. açıkçası enson nezaman 55 oldum hatırlamıyorum. ama yeter artık zayıf olmak istiyorum.
Ben de Gul Ayse canim 32 yasinda diyabetliyim meslektasiz ben de ing. Ogretmeniyim atama bekleyen gruptan calismiyorum bu yil evdeyim ben de grupta yenilerdenim birkac gun oldu ama sanki yillardir burdaymisim gibi hissediyorum burda herkes cok sicak ve samimi sen de seveceksin :)kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum
Insallah canim baslamak yolun yarisi edermis kafana koyduysan basaracaksin ben eminim dogru yerdesin. Hosgeldinherkese iyi akşamlar gruba kabul ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim. kendi çabalarımla 60 a kadar indim 55 olmak en tatlıhayalim. açıkçası enson nezaman 55 oldum hatırlamıyorum. ama yeter artık zayıf olmak istiyorum.
Ben de Gul Ayse canim 32 yasinda diyabetliyim meslektasiz ben de ing. Ogretmeniyim atama bekleyen gruptan calismiyorum bu yil evdeyim ben de grupta yenilerdenim birkac gun oldu ama sanki yillardir burdaymisim gibi hissediyorum burda herkes cok sicak ve samimi sen de seveceksin :)kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum
Canım öğün saatlerin neden bu kadar geçSelam kızlar,
Sonunda gelebildim.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (15:00): yarım haşlanmış yumurta, 1 dilim ince kızarmış ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin
Öğle (19.00): yuvarlak sandviç arası yağsız köfte
ara öğün (21:00) : yovita kayısılı keten tohumlu probiyotik yoğurt
Akşam (23:00): Yağsız yayla çorbası, fırında sebze güveç
Su: 1,5 litre, ama daha yatana kadar içerim
Bugün yine leslie 1 mil yapmayı düşünüyorum.
@askrhpozitif
Habinar
Hoşgeldinherkese iyi akşamlar gruba kabul ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim. kendi çabalarımla 60 a kadar indim 55 olmak en tatlıhayalim. açıkçası enson nezaman 55 oldum hatırlamıyorum. ama yeter artık zayıf olmak istiyorum.
çünkü yurtdışı saatlerine göre çalıştığım için geceleri çalışmak zorundayım canımCanım öğün saatlerin neden bu kadar geç
güzel görünüyor tatlımSelam kızlar,
Sonunda gelebildim.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (15:00): yarım haşlanmış yumurta, 1 dilim ince kızarmış ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin
@askrhpozitif
Habinar
yok tatlım miktarı aşmadıktan sonra ağır olmaz aksine faydalı yağlar yağ yakmaya yardımcıvet abla bugün ekmeksiz çok zor oldu en azından öğle yemeğin yanına koyacağım
Yulaf deneyeceğim çok merak ettim
Ceviz badem araogunlere koymak istiyorum da ağır olur mu diye çekindim biraz
Ben gece 1 cevizi 1 çay bardağı suya ıslatıp sabah suyu ile beraber cevizi yiyorum özellikle kolesterol için birebir ve kilo
paylaşım topiğini takip ederseniz olan biteni ordan görebilirsiniz cnmAyyy ne oylaması neyi kaçırdım ben geçmişten geliyorum ama dustugumde mi kaçırdım acabahaksız bir ürün muv
Adın neydi tatlımkendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum
gündüz niye giremiyon fıstıkhoş geldin :) ben de daha dün girdim bu gruba, herkes o kadar moral veriyor ki, akşam olsa da gruba girsem diyorum :) senin de anladığım kadarıyla 5-6 kilon var verecek, 1 2 aya halledersin :)
Yulaf kepeği de karbon olduğu için yanında başka kh olmaması gerekiyor cnmsans_sans evet ya cok guzelmis bu yulaf kepegii en yakin zamanda deniycem bizde faydalanalim bu nimetten dimi amaaa
biz burda bilmeceye çözmeye alıştık cnm :))hepimizde oluyorBenim tel kafayi yedi arada abuk yazilar ya a deigisik paylasmlar gorurseniz sasirmayn
ben poğaça olarak denemedimben yulaf kepeği aldım bi kere, poğaça yapmıştım, kokusu yemta gibiydi yiyemedimacaba markadan dolayı mı ki
Hatalarımızı düzeltmek için burdayız bebeğimTamam ablacim bundan sonra karbon olayina daha dikkat edicemm ya bugunde yaptim oyle bi hataa
K kurtlu_elma hafta sonu girmemiştir dedim ama bugunde ortada yoktuKurtlu elmada kayboldu heralde
afiyet olsun gayet güzel canımSelam kızlar,
Sonunda gelebildim.
Bugünkü menüm:
@askrhpozitif
Habinar
üyeleri paylaşım alanı var herkes olursa iyi olur oradaki oylamaya Hayır dedim canım takım adinaKızlar misafir vardı ancak geldim geriden geliyorum az sonra yetisecegim size bir de bugün nette problem var çok zorlanıyorum bağlanmakta
Vay vay vay ne muhteşem bir nimeti bu yulaf yahu
Tamam tamam kesmeyecegim birden bugün çok zor oldu ya
Yarın yulaf deneyeceğim inşallah
Yulaf dagarcigim genişlemeye devam ediyor bunları not almam lazım hepinizden hemde
Ayyy ne oylaması neyi kaçırdım ben geçmişten geliyorum ama dustugumde mi kaçırdım acabahaksız bir ürün muvar
maşallah erken evlenip buyurmuştur çocuklarıkendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum
benden dolayi alışkınlarBenim tel kafayi yedi arada abuk yazilar ya a deigisik paylasmlar gorurseniz sasirmayn
poğaça hiç denemedim tatlım ama yulaf puding dediğimiz yada kapasite koku filan olmuyor Ayy bi yerim Şişeden yarın yapıp yeyim :)ben yulaf kepeği aldım bi kere, poğaça yapmıştım, kokusu yemta gibiydi yiyemedimacaba markadan dolayı mı ki
abla sen niye yatıyor bu saatte :E bu arada 14 Şubat yarın izninin son günüHatalarımızı düzeltmek için burdayız bebeğim
Bazen bilerek Bazen bilmeden yapıyoruz
benim caaanımmmm ablam bugün ben rafa kalktımNorth River kaptancım günün konusu olayı rafamı kalktı :))
dün akşam siteye girmişK kurtlu_elma hafta sonu girmemiştir dedim ama bugunde ortada yoktu
kız geçen günde if diyetiyle ilgili bişey yazmıştın bana hiç anlamadım :)))alıntılar uçunca sormadım tekrarbenden dolayi alışkınlarbi kere çok tuhaf birşeye çevirmisti
saat farkı varya tatlişim sizden 2 saat gerideyimabla sen niye yatıyor bu saatte :E bu arada 14 Şubat yarın izninin son günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?