Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin :) ben de daha dün girdim bu gruba, herkes o kadar moral veriyor ki, akşam olsa da gruba girsem diyorum :) senin de anladığım kadarıyla 5-6 kilon var verecek, 1 2 aya halledersin :)

Hosgeldin B bigdreambigg ben seren memnunoldum bende 2 gun once geldim grubaa c
Hosgeldin ben seren bende yeniyim 2 un once katildim gruba cok guzel bir yer burasi cok sevdim hep beraber kurtulcaz o ilolardan canim urda tecrubeli rkadaslarimiz var yol gosteriyolar bize ssagolsunlarrr hayyalerimize ulasicaz

Insallah canim baslamak yolun yarisi edermis kafana koyduysan basaracaksin ben eminim dogru yerdesin. Hosgeldin

Ben de Gul Ayse canim 32 yasinda diyabetliyim meslektasiz ben de ing. Ogretmeniyim atama bekleyen gruptan calismiyorum bu yil evdeyim ben de grupta yenilerdenim birkac gun oldu ama sanki yillardir burdaymisim gibi hissediyorum burda herkes cok sicak ve samimi sen de seveceksin :)

Insallah canim baslamak yolun yarisi edermis kafana koyduysan basaracaksin ben eminim dogru yerdesin. Hosgeldin

Ben de Gul Ayse canim 32 yasinda diyabetliyim meslektasiz ben de ing. Ogretmeniyim atama bekleyen gruptan calismiyorum bu yil evdeyim ben de grupta yenilerdenim birkac gun oldu ama sanki yillardir burdaymisim gibi hissediyorum burda herkes cok sicak ve samimi sen de seveceksin :)

Canım öğün saatlerin neden bu kadar geç

Hoşgeldin
Kaç kilodan indin 60 a
Başarılar diliyorum

güzel görünüyor tatlım
Sabaha yeşillik vs.ilave edebilirsin
Öğlen heralde sandiwichin beyaz ekmekten değildir yanına salatada güzel olurmuş

yok tatlım miktarı aşmadıktan sonra ağır olmaz aksine faydalı yağlar yağ yakmaya yardımcı
Miktar 3 ceviz veya 10-12badem

Hem içinde bulunan bişey (adını unuttum) şeker hastalarına iyiymiş

Ayyy ne oylaması neyi kaçırdım ben geçmişten geliyorum ama dustugumde mi kaçırdım acaba haksız bir ürün muv
paylaşım topiğini takip ederseniz olan biteni ordan görebilirsiniz cnm

Adın neydi tatlım

Ilk kural düzenli ve bol paylaşım

hoş geldin :) ben de daha dün girdim bu gruba, herkes o kadar moral veriyor ki, akşam olsa da gruba girsem diyorum :) senin de anladığım kadarıyla 5-6 kilon var verecek, 1 2 aya halledersin :)
gündüz niye giremiyon fıstık
Evlimisin diye sormuştum görmedin heralde

sans_sans evet ya cok guzelmis bu yulaf kepegii en yakin zamanda deniycem bizde faydalanalim bu nimetten dimi amaaa
Yulaf kepeği de karbon olduğu için yanında başka kh olmaması gerekiyor cnm
2 kş kepek 1 dil ekm.değerinde

Benim tel kafayi yedi arada abuk yazilar ya a deigisik paylasmlar gorurseniz sasirmayn
biz burda bilmeceye çözmeye alıştık cnm :))hepimizde oluyor

ben yulaf kepeği aldım bi kere, poğaça yapmıştım, kokusu yemta gibiydi yiyemedim acaba markadan dolayı mı ki
ben poğaça olarak denemedim
Ama bazı yemeklere un yerine kullanıyorum

Kurtlu elmada kayboldu heralde
K kurtlu_elma hafta sonu girmemiştir dedim ama bugunde ortada yoktu
afiyet olsun gayet güzel canım
üyeleri paylaşım alanı var herkes olursa iyi olur oradaki oylamaya Hayır dedim canım takım adina
maşallah erken evlenip buyurmuştur çocukları
istediler sonra hersey olur 5 kg verilir biz burada ne 5 ler gördük tekrar hosgeldin bol paylaşım ve kararlılık esas bizde
Benim tel kafayi yedi arada abuk yazilar ya a deigisik paylasmlar gorurseniz sasirmayn
benden dolayi alışkınlar bi kere çok tuhaf birşeye çevirmisti
ben yulaf kepeği aldım bi kere, poğaça yapmıştım, kokusu yemta gibiydi yiyemedim acaba markadan dolayı mı ki
poğaça hiç denemedim tatlım ama yulaf puding dediğimiz yada kapasite koku filan olmuyor Ayy bi yerim Şişeden yarın yapıp yeyim :)

K kurtlu_elma hafta sonu girmemiştir dedim ama bugunde ortada yoktu
dün akşam siteye girmiş

benden dolayi alışkınlar bi kere çok tuhaf birşeye çevirmisti
kız geçen günde if diyetiyle ilgili bişey yazmıştın bana hiç anlamadım :)))alıntılar uçunca sormadım tekrar

abla sen niye yatıyor bu saatte :E bu arada 14 Şubat yarın izninin son günü
saat farkı varya tatlişim sizden 2 saat gerideyim
Ben hep geç yatarım zaten bide işteyim

Ben listeye girmeyi düşünmüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…