Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günün konusunun bu haftaki görevlileri

askrhpozitif ____salı günü ♥
kkelebeketkisi ___çarşamba günü ♥
Melekkk90 _______perşembe günü ♥

not: diyetle ilgili yada değil kafanıza takılan merak ettikleriniz vs bir soru belirleniyor ve tum grup o soruya yanıt veriyor bu haftanın talihli

Son düzenleme:
hımm buralardayım ya ona şükür
abla bizim bi busefer vardı ya ÍF yapıyordu ama böyle değildi sanki o abur cubur yenip saat aralığına dikkat edip bide kilo vermişti onu demiştim

Nickten sonra çizgi için aralık olmayınca etiket olmuyor

hımm buralardayım ya ona şükür
abla bizim bi busefer vardı ya ÍF yapıyordu ama böyle değildi sanki o abur cubur yenip saat aralığına dikkat edip bide kilo vermişti onu demiştim
Haaa tmm
O da güya gelecem dedi ortadan kayboldu
buseb

Kız kaptan menü bu saattemi yazılır :))
Kötü değil ama salatasız yeşilliksiz bi gün olmuş en azından akşama ilave edebilirdin
Bagetler nasıl minik oluyor bildiğimiz baget değilmi

görmedim valla pardon evliyim 2,5 senelik :) çocuk yok. gündüzleri spora başladım 3 gün, sonra eve gelip buralara bakıyorum, sonra da iş başı :))

kinoa ile puding gördüm onu denicem ben de:)

Filtre kahveye başlamışsın kaptan afiyet olsun

ben yulaf kepeği aldım bi kere, poğaça yapmıştım, kokusu yemta gibiydi yiyemedim acaba markadan dolayı mı ki
Ben de bir defa denedim yemeyi ama sadece sut katip denedim hosuma gitmemisti buhun farkli tarifler deneyecegim insallah

Tamam ablacim ben yulafi arada degerlendirmeyi dusunuyorum icine findik ya da ceviz atmayi dusunuyorum lezzetlendirmek adina bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…