Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Leslie yaptın mı canım
1 dilim tam buğday ye kuzum ogunlerdr
Müslüman gelince yulaf ezmesi ve içine istediğim kuru meyveleri koyuyorum harmanlayip 1 tk kadar pekmez yada bal koyup fırına veriyorm
Hoşgeldin canm
Aboww ilk günden piyango bana çıkmış
Sporda olaymis
Günaydın herkeese

Gunaydin guzel hatunlar gunaaayyyydddiiinnnn

Gunaydin kizlar biraz daha hafif hissediyorum bugun ama sisligim var karbim agrio ama pek bisi yok suan umarim cumaya olurum
Günaydın kızlar burcum geçmiş olsun
Kizlar bugun karbon miktarini biraz arttiracagim cunku gece sekerim dustu duzeltmek icin 3 meyve yemek zorunda kaldim malesef
Olsunn yola devam dun dunde kaldi bugun yeni bir gun yeni umutlar yeni yeni guzelliklerle dolu
Geçmiş olsun tatlım
Gunaydin kizzzlarrr
günaydın

Kız kaptan menü bu saattemi yazılır :))
Kötü değil ama salatasız yeşilliksiz bi gün olmuş en azından akşama ilave edebilirdin
Bagetler nasıl minik oluyor bildiğimiz baget değilmi
abla vardi salatam oglene yazmamisim bak sen deyince fark ettim ama aksam yiyemedim cunku oglum tavugu kafaya yedirdi onu dusa sok misafirkige gitcektik zaten sofrayida esim topladi
kinoa ile puding gördüm onu denicem ben de:)
sende dene memnun kalirsan bize tarif ver
Günaydın herkeese

Gunaydin guzel hatunlar gunaaayyyydddiiinnnn
gunaydin canlarrr
Filtre kahveye başlamışsın kaptan afiyet olsun
kiz ben tiryakisiyim hergun iki kupada yazmiyorum sekersiz sütsuz icecekleri
Gunaydin kizlar biraz daha hafif hissediyorum bugun ama sisligim var karbim agrio ama pek bisi yok suan umarim cumaya olurum
bol maydonoz tuket canim benimde perşembe beklenen gun
Kizlar bugun karbon miktarini biraz arttiracagim cunku gece sekerim dustu duzeltmek icin 3 meyve yemek zorunda kaldim malesef
Olsunn yola devam dun dunde kaldi bugun yeni bir gun yeni umutlar yeni yeni guzelliklerle dolu
tatlim bak kendini en iyi sen taniyorsun dun bizde ekmek varken sende yoktu dunde dedigim gibi kas yapalim derken goz cikarmayalim
Gunaydin kizzzlarrr
gunaydin canim
Günaydın kızlar bugün erken kalkamadım yine bir baş ağrısı oyy güzel bir gün olur inşallah ben hemen kahvaltiyi aradan cikarayim belki acliktandir
gunaydin acaba kafeinden mi bi ara azaltmistim bas agrisi yapiyodu geriye cogalttim ben gece nobetteydim yinede cin gibiyim

ilk gune bilerek eskilerden koydum ki diger kizlara fikir olsun diye :)

Olabilir canım bugün içeyim bakalım kahve
gunaydin herkese gece uc kere kalk salla emdide cunku gece iykk diye diye yapisti memeler uyumus gece plmus iyk olmus dinlemedi sabir tasi cozecek bu isi en azından gunduz bulasmiyor dun birsz daha iyi yedi sanki
günaydın kaptanım inşallah kolayca birakirsiniz

Günaydınnnn

görmedim valla pardon evliyim 2,5 senelik :) çocuk yok. gündüzleri spora başladım 3 gün, sonra eve gelip buralara bakıyorum, sonra da iş başı :))
fırsat buldukça gel bebeğim
Ne kadar paylaşım o kadar kaynaşma motivasyon :))

kinoa ile puding gördüm onu denicem ben de:)
Ben kineo kısırını yaptımda pudingini denemedim
79 dum canım başladığımda
çok güzel vermişin tatlım

Gelmeye çok heves ettin ama daha ilk günden menü bile yazmadın
Paylaşımın olmıcaksa bu iş nasıl olacak

Filtre kahveye başlamışsın kaptan afiyet olsun
bende içiyom artık ama koyu yapmıyorum
Eve ektra neskafe almadımki kolayıma gelip onu yapmayım diye
Siz filtreyi makinedemi yapıyosunuz diğer aparattamı

Tamam ablacim ben yulafi arada degerlendirmeyi dusunuyorum icine findik ya da ceviz atmayi dusunuyorum lezzetlendirmek adina bakalim nasil olac
yoğurtla yaparsan 1 meyve sütle yaparsan kurumeyve koy cnm yoksa tatsız olur
Ben tarçınıda hep kullanırım

tatlım sen basit olmayan karbonunu yeterli miktarda ye

Günaydın kızlar bugün erken kalkamadım yine bir baş ağrısı oyy güzel bir gün olur inşallah ben hemen kahvaltiyi aradan cikarayim belki acliktandir
kızzz tartıyı görünce baş ağrısı falan kalmamıştır :))

1 dilim tam buğday ye kuzum ogunlerdr
Müslüman gelince yulaf ezmesi ve içine istediğim kuru meyveleri koyuyorum harmanlayip 1 tk kadar pekmez yada bal koyup fırına veriyorm
senin telefonun aklı başa yere gitmiş
Müslüman müsli oluyor heralde :)))bizim müslimiz bile dindarmış:))

GÜNÜN KONUSU
∆ Kilo verme sürecinde yapılan sporlar aç karnına mı daha çok yağ yakar yoksa tok karnına mı?

∆ Saglıklı bir beslenme için sizce ne kadar düzeyde karbonhidrat,protein ve yağ almalıyız?

∆ kilo verme sürecinde zayıfladıkça hayatınızda neler değişti?

∆ Kendinize zaman ayırdığınızda kişisel bakım olarak neler yapıyorsunuz ve uyguluyorsunuz?

Çok iyi vermişsin canım
Ne kadar sürede neler yaptın bahset biraz istersen
spor ve diyet ikisini bir götürdüm arada şok diyetler falanda yaptım bi iki günlük. detokslar. hatta son kilolarımı şok diyetle verip bitireyim diye düşündüm ama sonra vazgeçtim çok halsiz kalıyorum çünkü.. boyum 1.58 kilom 60.5 bakalım cumaya verebilecekmiyim gerçi ben haftasonu çok fazla yedim artı çıkarım diye korkmuyor değilim

menümü yazılıyor bilmiyordumki ama bugün katıldım akşamları yazsam oluyormu yani her akşam çünkü çalışıyorum ben gündüz pek giremeyebilirim

menümü yazılıyor bilmiyordumki ama bugün katıldım akşamları yazsam oluyormu yani her akşam çünkü çalışıyorum ben gündüz pek giremeyebilirim
Tatlım geçmişi okuyomusun
Takımda ne oluyor ne bitiyor diye geçmişin okunması gerekiyor yoksa kopukluk olur
Kimseyi tanıyıp kaynaşamazsın

Dün ilk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen lazım demiştim
Bunun içinde günlük, menü suyunu sporunu liste şeklinde yazıyoruz herkesin menüsüne yorum yapıyoruz

Şöyle bişeyde yapabiliriz
Biz kalabalık ve aktif bi takımız
Benim vaktim yok pek gelemem dersen... Istersen 3.takıma git, onların yeni üyeye ihtiyacı var

bende ust rafa koydum malum hoy kisa kim sandalyeye cikip alcak bitki cayi demlemd aparatinda yapiyorum french press mi ne adi bide bunlarin filtre kagitlari var tchiboda dogal diyir ama begenmedim elimde kaldi
»diyetisyen spor oncesi 7badem bi cb sut veya sade turk kahvesi demisti yag yakimini artitmak icin ogun sonrasi yapilacaksada ogunden iki saat gecmeliymis
»aslinda kisinin kilosuna gore alim miktari değişiyor mesela benim protein ve minarel miktarlarim olmasi gerekenden cok cikti o yuzden bana ilk etapta protein vermeyecekti yalvar yakar aldim iki kofteyi miktara vurursak karbonhidrat 75g protein 90g_120g arasi calsiyum 500g yag yiyeceklerden alindigi icin extra yok
»en onemlisi kendimi begeniyorum bi kere her sabah aynada inceldigimi fark ediyorum ozellikle su ara cok hosuma gidiyor
»masaja bayilirim cocuktan once dus sonrasi kremler masajlar ohhh tabi cocik olunca birak masaji dusun kapisinda bekleyen bir papağan var bu sebeple aksamlari sebamed yada niveanin kopugu ile yikayip haftada birde maskem var dis bakimi her daim onu saymıyorum
ayak bakimida su torpu setleri var elektronik onunla dus oncesi
sac boyatmiyordum emiyor diye gecen hafta boyattim artik

yo ben girerim burayı sevdim gitmek istemiyorum hepsini yazarım bundan sonra hergün eskiye dönüp onlarıda okurum tek tek okul dönüşü. okuduktan sonra yorumda yaparım ben aktif grup istiyorumm

günaydın abla tartı güzel dedi ablamda baş ağrım hala var ilaç aldım

Benim. Telefon zati son demlerini yasiyor yenilenecekte bakalım ne zaman

bende ust rafa koydum malum hoy kisa kim sandalyeye cikip alcak bitki cayi demlemd aparatinda yapiyorum french press mi ne adi bide bunlarin filtre kagitlari var tchiboda dogal diyir ama begenmedim elimde kaldi
Ay bende makinesi varda ardiyede en üst arka tarafta kullanmıyom diye kaldırmıştım
Daha indirmedim
O kağıtlar makinede kullanılıyor
Bende şimdilik O dediğin şeyde yapıyorum

yo ben girerim burayı sevdim gitmek istemiyorum hepsini yazarım bundan sonra hergün eskiye dönüp onlarıda okurum tek tek okul dönüşü. okuduktan sonra yorumda yaparım ben aktif grup istiyorumm
Tmm cnm nasıl istersen
@MuallimeA poni de okul öncesi öğretmeni
Kız poni gel meslektaşına bi selam ver

Ay bende makinesi varda ardiyede en üst arka tarafta kullanmıyom diye kaldırmıştım
Daha indirmedim
O kağıtlar makinede kullanılıyor
Bende şimdilik O dediğin şeyde yapıyorum
bende caycimda demliyorum abla annemden getirene kadar makinayı böyle idare ediyorum

Kız 1 günde bisürü soru sormayında konular bitmesin :))

Canim gecmis olsun ayaklarinin altina sicak su torbasi koy istersen iyi gelir bana faydasini gorebilirsin B burcugncy

olamıyrum cnm ya

canım bence vücut tok karnına daha çok yakar çünkü bedende kullanım sırası karbonhidrat yag ve proteindir sen aç kaldıkça bu sıra proteine gelio ve kas yıkımı oluyo

zayıfladıkça özgüvenim artar ve kıyafet alıyorum biçok

saç maskesi filan ama tabi bu aralar pek zamanım olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…