- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.601
Leslie yaptın mı canımSelam kızlar,
Sonunda gelebildim.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (15:00): yarım haşlanmış yumurta, 1 dilim ince kızarmış ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin
Öğle (19.00): yuvarlak sandviç arası yağsız köfte
ara öğün (21:00) : yovita kayısılı keten tohumlu probiyotik yoğurt
Akşam (23:00): Yağsız yayla çorbası, fırında sebze güveç
Su: 1,5 litre, ama daha yatana kadar içerim
Bugün yine leslie 1 mil yapmayı düşünüyorum.
askrhpozitif
@Habinar
1 dilim tam buğday ye kuzum ogunlerdrEvet abla bugün ekmeksiz çok zor oldu en azından öğle yemeğin yanına koyacağım
Yulaf deneyeceğim çok merak ettim
Ceviz badem araogunlere koymak istiyorum da ağır olur mu diye çekindim biraz
Ben gece 1 cevizi 1 çay bardağı suya ıslatıp sabah suyu ile beraber cevizi yiyorum özellikle kolesterol için birebir ve kilo verdirici etkisi var
Aaaa nasıl yapıyorsun musliyi canım tarif edebilir misin bana da
Deneyeceğim canım teşekkür ederim tarif icin
Ben geçen yıl 5 mile yapıyordum canım bir de onu dene istersen
Neeeeeeeyyyyyyyy bu saatte
Benimki de fıstık yiyor ya
Müslüman gelince yulaf ezmesi ve içine istediğim kuru meyveleri koyuyorum harmanlayip 1 tk kadar pekmez yada bal koyup fırına veriyorm
Hoşgeldin canmkendimi tanıtayım 30 yaşındayım 13 senelik evliyim bir erkek12 bir kız9 iki çocuğum var anaokulu öğretmeniyim. 1.58 boyum 60 kiloyum hiçbirzaman zayıf olmadım hep balıketliydim ben artık zayıf olmak istiyorum 6 lı rakamlardan bıktım 5 lileri görmek için çabalıyorum ama olmuyor buraya motivasyonumu tazelemek için geldim sabredersem olacak biliyorum size ve kendime güveniyorum
Aboww ilk günden piyango bana çıkmışgünün konusunun bu haftaki görevlileri
askrhpozitif ____salı günü ♥
@kkelebeketkisi ___çarşamba günü ♥
@Melekkk90 _______perşembe günü ♥
not: diyetle ilgili yada değil kafanıza takılan merak ettikleriniz vs bir soru belirleniyor ve tum grup o soruya yanıt veriyor bu haftanın talihli
Sporda olaymismenu
sabah(10:00)
1 hellim
1yumurtaa tam buğday
7 zeytin
ogle(13:30)
4yaprak sarma bol yoğurtla
ara(16:00)
2ceviz bir filtre kahve
aksam(18:30)
5 minik Baget fırında
ara(21:00)
2dlm portakal
2dlm muz
1dlm kivi
su:21 spor yok @Habinaraskrhpozitif
Günaydın herkeese
Gunaydin guzel hatunlargunaaayyyydddiiinnnn
Günaydın kızlar burcum geçmiş olsunGunaydin kizlar biraz daha hafif hissediyorum bugun ama sisligim var karbim agrio ama pek bisi yok suan umarim cumaya olurum
Geçmiş olsun tatlımKizlar bugun karbon miktarini biraz arttiracagim cunku gece sekerim dustu duzeltmek icin 3 meyve yemek zorunda kaldim malesef
Olsunn yola devam dun dunde kaldi bugun yeni bir gun yeni umutlar yeni yeni guzelliklerle dolu
günaydınGunaydin kizzzlarrr