- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.821
Kortizol hormonu azını kıracam o hormonuntabiki en başta stress yapmıyoruz cnm. Stres bizim düşmanımız yoksa kortizol hormonu salgılarız oda kilo vermeye engel
Habinar değilmi cnm
sen vücıdun ihtiyacı olan doğru kalorilerle enerjiyi ver ona gerisini vücut halleder :))
günün geri kalanında başka karbon alma sebzeli prolu devam et
Dün yulaf kepekli puding yazmıştım gördüysen
yanlız bakıyorum canımOooo masallah canim baya baya uyumuyo seninki o zamann yalnizmi bakiyosun anne vs. Biri olsa uyurdun sende rahat rahataskrhpozitif .
Günaydın Zeynep'imGunaydin kizlar
Bizde seni çok özledik elifim nasılsınGünaydın kızlar özledim sizi.
günaydın ponicimGünaydın herkese
kız ben MerveBaya dirençli bi telefonmuş poni :)
Kız poni benim o merveBaya dirençli bi telefonmuş poni :)
10 da uyuttum poni artık kafası kalkmiyordu gece 1 de yattıgi zamanlarda yapıyor bunu ya bu bebenin 9 da yatıp deliksiz bir uykuya ve sabahta erken kalkmaya ihtiyacı var uyurken büyüyüp gelisecekler off offGeçmiş olsn canm
Canım muhtmelen akşam erken yattı uykusunu alınca 3te uyandı. benim kız da öyle erkennyatarsa 3.4te uyanır bunyüzden 11.12 de uyur akşammgece rahat uyur.
Uyumadan önce bir biberon süt içiyo kızım yoksa acıkıp uyanır gece10 da uyuttum poni artık kafası kalkmiyordu gece 1 de yattıgi zamanlarda yapıyor bunu ya bu bebenin 9 da yatıp deliksiz bir uykuya ve sabahta erken kalkmaya ihtiyacı var uyurken büyüyüp gelisecekler off off
Sizin adınıza sevindim canımselammm
nasılsınız hanımlar
şükür fatura dönemi bitmek üzere ben yavaş yavaş rahatlıyorum
veee bi karar aldım
bu kararımda dilekciğim etkili oldu tabiki
malum ben 3. takımda daha önce uzun bi dönem kaptanlık yaptım sonra kişisel sıkıntılardan dolayı devrettim
bugun @Zerosima canım cimcimemle konustuk ve tekrar 3.takımın başına geçmeye kararverdim
elbirliğiyle inşallah takımı suanki sessizliğinden kurtarıcaz
kızlar bu takımda da çok güzel günler geçirdim hepiniz çok sevdimbiz zaten önceden de kardeş takımdık şimdi dahada bağlıyız , her fırsatta uğrıycam tabi ki sizde beni yalnız bırakmıycaksınız
@ayulduzz bana söz verdi yardımcılık yapıcak ve tabiki zehranında yardımıyla üstesinden geliriz inşallah
Çok iyi canım cumanın geleceğini salıdan görmüşsün sanki :))Kızlar bugünkü menum:
SABAH: 3 haşlanmış yumurta 5 yesil zeytin 1 BARDAK tarcinli süt
AKŞAM: 18:30 haşlanmış brokoli ve yoğurt
2litre su
2 BARDAK yeşil çay.
SPOR: 8km 1 saat 10dakika tempolu yürüyüş
Kız ne güzel yazmışsın öyleyeni kaptaniçem:) hayırlı olsun inşallah.. inanıyorum çok güzel olucak 3.takım yeniden ayağa kalkacak, zor durumda olana takıma sırt dönmek kolay iştir sadece kendi hırsını çıkarını düşünen için amma zor durumda olana takıma el uzatmak işte koca yürekli olan kişinin işidir @sahgull @mefkurem @nanekekik kaptanım gibi ve 9.takımın her biri birinden değerli üyeleri gibi hep birlikte 3.takımı 9.takımdan sonra gelen en çok konuşulacak dereceden inmeyecek yemişim dereceyi :) daha çok insana faydası olan kilo verme yolunda ufakta katkımız olacak takım haline getirecez.. Rabbim utandırmasın
Cok gecmis olsun canim biraz yaramazmis seninki amapancari deneyecegim sagol tatlim
malesef canim
sagol canim sukur kszssiz belasiz atlattik siz bilmiyorsunuz cok yaramaz akilli soz dinler ama laz oglu iste kani durmuyo tv kirdi vida yuttu kasla goz aradinda hemde sn de yapiyor hele vidayi nasil aldi derseniz cok ince bir calismayla bssarmis
hepimiz eseriz hepimiz aciz gece gece gidin yatin zaten midemden sesler geliyor
Canim benim uzulme gececek bu günler her gecen gun buyuyecek hersey duzene girecek kendine kizma bazen insanin sabrinin zorlandigi zamanlar olabiliyor dik durup bunlarin geçeceğine inan Rabbim yarve yardimcin olsunGerçekten çok yoruldumkizimin her gece saatlerce uyanık kalmasından sürekli inatlasmalarindan. Bir yandan kilo verme çabası içinde kendimle savaşmaktan. Hem beden olarak hem ruhen yiprandm ve yoruldum 3 ten beri ayaktayiz derdini anlayamamaktan bittim tükendim elbette bir sorunu var mı uyuyamıyor ama ben annesi olarak bunu anlamıyor üzerine birde ona kiziyorum
Cok gecmis olsunyapıldı canım hersey normaldi EKG anlık bir sonuç veriyor tıkanıklık vs göstermiyor malesef bu bilmek için anjiyo gerekli oda her ameliyat olucak hastaya yapılmıyor. Kısmet böyleymis atlattık ya buna şükür.
Bende çok özledim hayatım boşlukta kaldı sanki buraya gelemedim diye.
Vermem laxim çok sıkıldım bu halimden.
tartılmak aklıma bile gelmiyor gün o kadar yoğun geçiyor ki yorgunluktan geberiyorum resmen. İnşallah hedefe kadar devam.
inşallah mervem.
Gunaydin canimGünaydın herkese
Canim ben bu seruvenin henuz basindayim ama ayni problem bende de varBenm tombkm galiba. bu arada hamilelkten sonra 10 kilo alınca çok çatlak oluştu karnımda. kilo verince ince çatlaklar kayboldu geniş çatlaklarda inceldi rengi matlaştı. sezeryandn dolayı sanırım göbeğiim aşağıda toplandı göğüs altındaki kaburgalarım belli oluyor artık. bu göbek nasıl toparlanıp fit olacak kızlar? Sanki 10 kilo versm sarkacak gibi.sizde durumlar ney
Eki Görüntüle 1954056
Canım benim spor hocam dedi Spordan önce kahve yağları parçalamaya yardımcıYaaa ben yogurt tukeyemiyorum hic sute alismaya caliscam artik biraz fazla sagliksiz besleniyodum da bugune kdr
İlk günlere göre güzel olmuş canım afiyet olsun11. gün tartı: 85.6
Sabah: 1 simit, 3 bardak çay (tek şekerli)
Ara: 3 kuru kayısı, 1 bardak şekersiz sütlü kahve
Öğle: 1 porsiyon ıspanak yemeği, 4-5 kaşık yoğurt
Ara: 10 fındık, 1 şekersiz kahve
Akşam: Fırında zeytinyağıyla pişmiş kabak, 1 kase yoğurt, 1 nugget
1160 kalori
3 km yürüyüş
Geçmiş olsun canımYok vucutta biseyler cikiyo yara gibi agri ve aci yapiyo maleseftesekkur ederim canimm
Bende aldım notumu canımHabinar ile beniben aldım notlarımi aysem
Canım sabah sadece karbon ve yağ olmuşBugunku menummm
Kahvalti 9.30
Yarim simit kasar
Ogle 13.00
Kabak graten(yanlis hatirlamiyosam adi buydu)
Ara 15.00
Sade turk kahvesi
Kuru uzum
Aksam 19.00
Izgara 1 sucuk
1 dl ekmek
1kofte
1.5 lt su
Malesef bugun spor yokk
askrhpozitif . Habinar
Afiyet olsun pro deposu gibisin mübarek :)menum
sabah(10:09)
2parmak kadar hellim
1/2omlet yagsiz
5zeytin
1dlm ekmek
ogle(13:30)
5tavuk baget
1bardak ayran
ara(16:00)
yesilcay
2form biskuvi
aksam(18:00)
1yumurta
1dlm peynir
(kuzey kudururken koltuktan dustu memede olmayinca kucagimdan inmedi)
su:2.5lt spor:30,dk yuruyus
Gözün aydın ablaIyi akşamlar millet
Öğleden sonra kızım geldi süpriz yapmış haberim yoktu
Hastaydı raporlu olunca fırsatı değerlendirmiş
Tabi gelince kuşun olmadığını gördü
Sonrada oğlan gelin geldiler çocuk bizde kaldı onlar sinemaya gitti
Onlar gidince anca geçmişi okudum
Öncelikle zaman çok çabuk geçiyor tatlım :))
Insan aşık olarak evlenince sorunlar olsada o insanı bisüre götürüyor
Sonrasında zaten çoluk cocuk derdi kendini unutuyosun :)
geçmiş olsun tatlım. Antibiyotik alman gerekiyor heralde değilmi
Kendini spor içinde fazla yorma
Sabır canım annelik gerçekten fedakarlık işisabahtan akşama kadar 2 dj oturmuyor ne bitmez enerjileri varmış benimki ne yatağında duruyor ne yanımda 2 dk önce uyudu ben buna ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorumsuan gözlerim deli gibi yanıyor
Ben niye poni dedim acabayanlız bakıyorum canım
Günaydın Zeynep'im
Bizde seni çok özledik elifim nasılsın
günaydın ponicim
kız ben Merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?