Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kortizol hormonu azını kıracam o hormonun

Oooo masallah canim baya baya uyumuyo seninki o zamann yalnizmi bakiyosun anne vs. Biri olsa uyurdun sende rahat rahat askrhpozitif .
yanlız bakıyorum canım

Günaydın Zeynep'im
Günaydın kızlar özledim sizi.
Bizde seni çok özledik elifim nasılsın
Günaydın herkese
günaydın ponicim

Baya dirençli bi telefonmuş poni :)
kız ben Merve

Geçmiş olsn canm

Canım muhtmelen akşam erken yattı uykusunu alınca 3te uyandı. benim kız da öyle erkennyatarsa 3.4te uyanır bunyüzden 11.12 de uyur akşammgece rahat uyur.
10 da uyuttum poni artık kafası kalkmiyordu gece 1 de yattıgi zamanlarda yapıyor bunu ya bu bebenin 9 da yatıp deliksiz bir uykuya ve sabahta erken kalkmaya ihtiyacı var uyurken büyüyüp gelisecekler off off

Benm tombkm galiba. bu arada hamilelkten sonra 10 kilo alınca çok çatlak oluştu karnımda. kilo verince ince çatlaklar kayboldu geniş çatlaklarda inceldi rengi matlaştı. sezeryandn dolayı sanırım göbeğiim aşağıda toplandı göğüs altındaki kaburgalarım belli oluyor artık. bu göbek nasıl toparlanıp fit olacak kızlar? Sanki 10 kilo versm sarkacak gibi.sizde durumlar ney

Sizin adınıza sevindim canım
Destekliyorum sizi
Güzel bi karar vermişsiniz
uğrarım yanınıza

Çok iyi canım cumanın geleceğini salıdan görmüşsün sanki :))

Kız ne güzel yazmışsın öyle
Bravoooo içimden geçenler seninle dile gelmiş :)))

Cok gecmis olsun canim biraz yaramazmis seninki ama
Yaramaz cocuk akilli cocuk derler o yuzden masallah diyeyim

Canim benim uzulme gececek bu günler her gecen gun buyuyecek hersey duzene girecek kendine kizma bazen insanin sabrinin zorlandigi zamanlar olabiliyor dik durup bunlarin geçeceğine inan Rabbim yarve yardimcin olsun
Soyle bisey geldi aklima komsumun bebegi de bir ara uyutmazdi ben bebegine yavas yavas spor yaptirirdim o da yorulur. Uyurdu o gunu daha rahat gecirirdi annesi bi dene istersen.

Cok gecmis olsun

Günaydın herkese
Gunaydin canim

Canim ben bu seruvenin henuz basindayim ama ayni problem bende de var ben bu problemi sadece sporla halledebilecegimize inaniyorum esim bir masaj aleti almis benim icin gobek yaglarini masaj yaparak eritebilecegine inaniyor ben pek inanmasam da kirmamak icin kullanmaya basladim aksam 15 dk kadar kullandim bakalim duzenli kullanimda faydasi olacak mi gorecegiz

Yaaa ben yogurt tukeyemiyorum hic sute alismaya caliscam artik biraz fazla sagliksiz besleniyodum da bugune kdr
Canım benim spor hocam dedi Spordan önce kahve yağları parçalamaya yardımcı
Sonrasında soda kaybolan minerallerin tekrar alınması için

İlk günlere göre güzel olmuş canım afiyet olsun

Canım sabah sadece karbon ve yağ olmuş
Akşamda salata yoğurt ekleseydin
Az yemişsin ama genel olarak karbon ve yağ ağırlıklı

Afiyet olsun pro deposu gibisin mübarek :)

Gözün aydın abla
Çok tepki verdimi kuşun vefatına
Düşünüp duruyordun

sabahtan akşama kadar 2 dj oturmuyor ne bitmez enerjileri varmış benimki ne yatağında duruyor ne yanımda 2 dk önce uyudu ben buna ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorumsuan gözlerim deli gibi yanıyor
Sabır canım annelik gerçekten fedakarlık işi
kreşe gitmeye başlayınca düzene girersin

yanlız bakıyorum canım

Günaydın Zeynep'im

Bizde seni çok özledik elifim nasılsın
günaydın ponicim

kız ben Merve
Ben niye poni dedim acaba
Oğlan dibimde bıdı bıdı konuşuyor iki tane ergenliğin doruğunda bebe ne bitmez tükenmez gereksiz dertleri var bunların kızı çağıracam yanıma başlıyorum
Furkan kayra Ayşe fatma amaaaaaannnn ilayda işte buraya gel
İsim özürlüyüm sanırım
valla kusura bakmayın hepinizi biliyorum öyle yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…