Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun, kazasız belasız atlatmışsınız. Ama bu yaşta hareketli, afacan olmazsa ne zaman olacak diye Kuzey'in tarafında yer alıyorum ben de
aynen oyle canim

gözün aydin abla kusuda ogrendi demek
benimde en buyuk hayalim anneme birakip sinema iki senedir gitmedim hic

sabahtan akşama kadar 2 dj oturmuyor ne bitmez enerjileri varmış benimki ne yatağında duruyor ne yanımda 2 dk önce uyudu ben buna ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorumsuan gözlerim deli gibi yanıyor
tatlim ayni sorun bizdede bi bu gece bi kere sallatti ama onceki gece uc tur uyutuyori koyuyorum on dk sonra tekrar 3ten 6ya kadar ugrastim bibdonem boyle artiyor bi dinen azaliyor ama enerjiklrr buyuyorlar buyumede o kemikler insnilmaz agri verirmis mesela bu sebeple uyaniyorda olabilirler sebep aramiyorum bu donem boyle diyorum birde gece sut iciyor mu
gunaydin canim
Günaydın kızlar özledim sizi.
gunaydin bizde ozledik elifcim
anladim canim allah kolaylik versin
Günaydın herkese
gunaydin ponim
Geçmiş olsn canm

Canım muhtmelen akşam erken yattı uykusunu alınca 3te uyandı. benim kız da öyle erkennyatarsa 3.4te uyanır bunyüzden 11.12 de uyur akşammgece rahat uyur.
sagol tatlim

duzeltmediniz mi arayi hala
benim ayva ama bunun popo icin olani yok mu kesin obez cikar
Gunaydin hatunlar
gunaydin canim

halk arasında spordan sonra hamlıktan dolayı meydana gelen kas ağrılarına deniyor, garip bir ismi var dimi :))
İlk defa duydum
Et kesiği spora ilk başladığımda her yerimde et kesiği vardı şimdi tınlamıyor bile kaslarım :)
Hatta ağrım olunca mutlu oluyorum yaptığım spor işe yaramış gibime geliyo

Ay şükür bitti geçmiş
Bu nedir çene de çene maşallah size
Regl haftası bayahalsizim üstüne oğlan hasta kursa da gitmedim kaç gündür düzenim bozuldu resmen
Dün erkenden yattım 10 da uyumuşum zati
Neyse
Menümü yazayım da 3. Takıma bi gideyim

Dünkü menüm
Sabah 8
1 dilim ananas yeşil çay
11
Haşlanmış yumurta peynir biraz
Öğlen 14
Filtre kahve 5-6 Antep fıstığı
Akşam 19
2 but 1 kase yoğurt az salata
Su 3 litreye yakındır
Spor jilliana başladım 1. Level

Jilian cok kas siskinligo yapar cnm ya

Bende aldım notumu canım
Sagolun kizlar bugun unutmayacagim insallah

anaaaammm bacim kac cocuk var sende komsularinkini de mi sayiyorsun yoksa masallah hepsi seninse helal olsun diyorum masallah hepsiyle nasil ilgilenebiliyorsun cok takdir ettim valla

Afiyet olsun canim yeni sporun da hayirli olsun leslie serisini bitirince ben de baslayacagim jiliana insallah

Mefkurem ablacim kusun mu oldu senin ya basin sagolsun cok uzuldum benim de muhabbet kusum var adi sirin ve bu benim 7. Muhabbetim ilk kusum adi sans 7 yil bizimle yasadi ve ben unideyken olmus esim 2 gun sonra soyleyebildi bana 3 gun agla agla icim cikmisti onlar da ailenin bir uyesi gibi oluyor cok alisiyorsun cok uzuldum yaaa basin sagolsun tekrar

Hiç bilemedim hangisine benziyor göbeğim
Uyumadan önce bir biberon süt içiyo kızım yoksa acıkıp uyanır gece
içiyor canım içmez mi

birde onu deneyeyim canım kendimi geçtim kızım için önemli tam büyüme ve gelişme zamanları o kadar çok ayaktaki enerjisini atiyordur diye düşünüyordum azicik havalar ısınsa çocuk parklarında atarız enerjimizide

Gunaydin hatunlar
Günaydın Ayşem
Canım benim spor hocam dedi Spordan önce kahve yağları parçalamaya yardımcı
Sonrasında soda kaybolan minerallerin tekrar alınması için
Yasemincim soda fazla alındığında ödem yapıyormuş bilginize
Sabır canım annelik gerçekten fedakarlık işi
kreşe gitmeye başlayınca düzene girersin
öyle canım benim aslında. Endisem onun adina aslknda
h
Olabilir baharım bende kabullenmistim bu donemide bazen sabrım tukeniyor üzülüyor bir derdi varda ondan diye çünkü esniyor uykusu var kafa kalkmıyor uykuya geçiş yapamıyor
Level 1 kaç dakika sürüyor
Gunaydin kizlar sisligim devam edio yesilcay filan kar etmio hic bakalim nasi olacak
günaydın canım sen içmeye devam et regl olunca iner şişlik merak etme aynen devam et moral bozma

30dk canim jillianin levelleri

Günaydın kızlar

Bugün çocuk bende

Bizimki bide kötü şekilde öldü cnm
Yan tarafta oturan görümcemin kedisi var kızım çok sevdiği için bizede sık gelir
Nasıl olduysa sabah kalktığımızda kuşu ölmüş gördük yerde kedi öldürmüş
Kızım çok hassastır ve hayvan delisi
Kafesin olmadığını görünce maviş nerde diye bağırdı söyleyincede tabiki ağladı
Poni Bon Habinar

eliya elifim bizde seni özledik bebeğim inş.telaşın biraz azalırda gelirsin
Aralarda vakit buldukça gelmeye çalış

Aaa öğrendi mı abla çok üzüldüm. Eminim oda çok üzülmüştür benim kuşum öldüğünde bahçeye gömmüştuk kedi oradan çıkartıp yemişti uzun bir süre kedileri sevememistim

dikkat et sende hasta olma
pro olmus
Gunaydin kizlar sisligim devam edio yesilcay filan kar etmio hic bakalim nasi olacak
cok muvartidasij canim
gunaydin abla kotu olmus bizimde iki tane oldu artiknalmamaya karar verdik birini annem nasil olmussa balkonda unutmus azcik guneslensin diye cikarmis zil calmis iceri girince komsuyla on dk
Aaa öğrendi mı abla çok üzüldüm. Eminim oda çok üzülmüştür benim kuşum öldüğünde bahçeye gömmüştuk kedi oradan çıkartıp yemişti uzun bir süre kedileri sevememistim

Kızlar bu arada düne göre + 300 deyim cumaya görevde -300 şu iki güne asılmak lazım bakalım nasıl sonuc verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…