- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.841
Poni dünde seni eliflemi karıştırmıştımKız poni benim o merve
aynen oyle canimÇok geçmiş olsun, kazasız belasız atlatmışsınız. Ama bu yaşta hareketli, afacan olmazsa ne zaman olacak diye Kuzey'in tarafında yer alıyorum ben de
gözün aydin abla kusuda ogrendi demekIyi akşamlar millet
Öğleden sonra kızım geldi süpriz yapmış haberim yoktu
Hastaydı raporlu olunca fırsatı değerlendirmiş
Tabi gelince kuşun olmadığını gördü
Sonrada oğlan gelin geldiler çocuk bizde kaldı onlar sinemaya gitti
Onlar gidince anca geçmişi okudum
Öncelikle zaman çok çabuk geçiyor tatlım :))
Insan aşık olarak evlenince sorunlar olsada o insanı bisüre götürüyor
Sonrasında zaten çoluk cocuk derdi kendini unutuyosun :)
geçmiş olsun tatlım. Antibiyotik alman gerekiyor heralde değilmi
Kendini spor içinde fazla yorma
Gerçekten çok yoruldumkizimin her gece saatlerce uyanık kalmasından sürekli inatlasmalarindan. Bir yandan kilo verme çabası içinde kendimle savaşmaktan. Hem beden olarak hem ruhen yiprandm ve yoruldum 3 ten beri ayaktayiz derdini anlayamamaktan bittim tükendim elbette bir sorunu var mı uyuyamıyor ama ben annesi olarak bunu anlamıyor üzerine birde ona kiziyorum
tatlim ayni sorun bizdede bi bu gece bi kere sallatti ama onceki gece uc tur uyutuyori koyuyorum on dk sonra tekrar 3ten 6ya kadar ugrastim bibdonem boyle artiyor bi dinen azaliyor ama enerjiklrr buyuyorlar buyumede o kemikler insnilmaz agri verirmis mesela bu sebeple uyaniyorda olabilirler sebep aramiyorum bu donem boyle diyorum birde gece sut iciyor musabahtan akşama kadar 2 dj oturmuyor ne bitmez enerjileri varmış benimki ne yatağında duruyor ne yanımda 2 dk önce uyudu ben buna ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorumsuan gözlerim deli gibi yanıyor
gunaydin canimGunaydin kizlar
gunaydin bizde ozledik elifcimGünaydın kızlar özledim sizi.
anladim canim allah kolaylik versinyapıldı canım hersey normaldi EKG anlık bir sonuç veriyor tıkanıklık vs göstermiyor malesef bu bilmek için anjiyo gerekli oda her ameliyat olucak hastaya yapılmıyor. Kısmet böyleymis atlattık ya buna şükür.
Bende çok özledim hayatım boşlukta kaldı sanki buraya gelemedim diye.
Vermem laxim çok sıkıldım bu halimden.
tartılmak aklıma bile gelmiyor gün o kadar yoğun geçiyor ki yorgunluktan geberiyorum resmen. İnşallah hedefe kadar devam.
inşallah mervem.
gunaydin ponimGünaydın herkese
sagol tatlimGeçmiş olsn canm
Canım muhtmelen akşam erken yattı uykusunu alınca 3te uyandı. benim kız da öyle erkennyatarsa 3.4te uyanır bunyüzden 11.12 de uyur akşammgece rahat uyur.
duzeltmediniz mi arayi halaDünkü menüm
09.30
1 d ekmek
2 d kaşar peyniri
11.00
Yarım ayva
7 fındık
14.30
1 d kızarmış ekmek.
3 halka sucuklu yumurta
1 b ayran
Yeşillik
Su.1
Spor yok
Kızlar akşam yemeği yok eşimle aramızda olan problem yüzünden iştahım kaçtı canım bişey istemedi. uykusuzdm erken yattım zaten kızımıza o baktı
benim ayva ama bunun popo icin olani yok mu kesin obez cikarBenm tombkm galiba. bu arada hamilelkten sonra 10 kilo alınca çok çatlak oluştu karnımda. kilo verince ince çatlaklar kayboldu geniş çatlaklarda inceldi rengi matlaştı. sezeryandn dolayı sanırım göbeğiim aşağıda toplandı göğüs altındaki kaburgalarım belli oluyor artık. bu göbek nasıl toparlanıp fit olacak kızlar? Sanki 10 kilo versm sarkacak gibi.sizde durumlar ney
Eki Görüntüle 1954056
gunaydin canimGunaydin hatunlar
İlk defa duydumhalk arasında spordan sonra hamlıktan dolayı meydana gelen kas ağrılarına deniyor, garip bir ismi var dimi :))
Dünkü menüm
Sabah 8
1 dilim ananas yeşil çay
11
Haşlanmış yumurta peynir biraz
Öğlen 14
Filtre kahve 5-6 Antep fıstığı
Akşam 19
2 but 1 kase yoğurt az salata
Su 3 litreye yakındır
Spor jilliana başladım 1. Level
Yarın sıra kimdePoni dünde seni eliflemi karıştırmıştım
Demi
Ay çok komiğim yaaaa
Geçin dalganızı
Sagolun kizlar bugun unutmayacagim insallahBende aldım notumu canım
Ben niye poni dedim acaba
Oğlan dibimde bıdı bıdı konuşuyor iki tane ergenliğin doruğunda bebe ne bitmez tükenmez gereksiz dertleri var bunların kızı çağıracam yanıma başlıyorum
Furkan kayra Ayşe fatma amaaaaaannnn ilayda işte buraya gel
İsim özürlüyüm sanırım
valla kusura bakmayın hepinizi biliyorum öyle yazmışım
Afiyet olsun canim yeni sporun da hayirli olsun leslie serisini bitirince ben de baslayacagim jiliana insallahDünkü menüm
Sabah 8
1 dilim ananas yeşil çay
11
Öğlen 14
Akşam 19
Su 3 litreye yakındır
Hiç bilemedim hangisine benziyor göbeğimBenm tombkm galiba. bu arada hamilelkten sonra 10 kilo alınca çok çatlak oluştu karnımda. kilo verince ince çatlaklar kayboldu geniş çatlaklarda inceldi rengi matlaştı. sezeryandn dolayı sanırım göbeğiim aşağıda toplandı göğüs altındaki kaburgalarım belli oluyor artık. bu göbek nasıl toparlanıp fit olacak kızlar? Sanki 10 kilo versm sarkacak gibi.sizde durumlar ney
Eki Görüntüle 1954056
içiyor canım içmez miUyumadan önce bir biberon süt içiyo kızım yoksa acıkıp uyanır gece
birde onu deneyeyim canım kendimi geçtim kızım için önemli tam büyüme ve gelişme zamanları o kadar çok ayaktaki enerjisini atiyordur diye düşünüyordum azicik havalar ısınsa çocuk parklarında atarız enerjimizideCok gecmis olsun canim biraz yaramazmis seninki ama
Yaramaz cocuk akilli cocuk derler o yuzden masallah diyeyim
Canim benim uzulme gececek bu günler her gecen gun buyuyecek hersey duzene girecek kendine kizma bazen insanin sabrinin zorlandigi zamanlar olabiliyor dik durup bunlarin geçeceğine inan Rabbim yarve yardimcin olsun
Soyle bisey geldi aklima komsumun bebegi de bir ara uyutmazdi ben bebegine yavas yavas spor yaptirirdim o da yorulur. Uyurdu o gunu daha rahat gecirirdi annesi bi dene istersen.
Cok gecmis olsun
Gunaydin canim
Canim ben bu seruvenin henuz basindayim ama ayni problem bende de varben bu problemi sadece sporla halledebilecegimize inaniyorum esim bir masaj aleti almis benim icin gobek yaglarini masaj yaparak eritebilecegine inaniyor ben pek inanmasam da kirmamak icin kullanmaya basladim aksam 15 dk kadar kullandim bakalim duzenli kullanimda faydasi olacak mi gorecegiz
Günaydın AyşemGunaydin hatunlar
Yasemincim soda fazla alındığında ödem yapıyormuş bilginizeCanım benim spor hocam dedi Spordan önce kahve yağları parçalamaya yardımcı
Sonrasında soda kaybolan minerallerin tekrar alınması için
öyle canım benim aslında. Endisem onun adina aslkndaSabır canım annelik gerçekten fedakarlık işi
kreşe gitmeye başlayınca düzene girersin
hBen niye poni dedim acaba
Oğlan dibimde bıdı bıdı konuşuyor iki tane ergenliğin doruğunda bebe ne bitmez tükenmez gereksiz dertleri var bunların kızı çağıracam yanıma başlıyorum
Furkan kayra Ayşe fatma amaaaaaannnn ilayda işte buraya gel
İsim özürlüyüm sanırım
valla kusura bakmayın hepinizi biliyorum öyle yazmışım
Olabilir baharım bende kabullenmistim bu donemide bazen sabrım tukeniyor üzülüyor bir derdi varda ondan diye çünkü esniyor uykusu var kafa kalkmıyor uykuya geçiş yapamıyoraynen oyle canim
gözün aydin abla kusuda ogrendi demek
benimde en buyuk hayalim anneme birakip sinema iki senedir gitmedim hic
tatlim ayni sorun bizdede bi bu gece bi kere sallatti ama onceki gece uc tur uyutuyori koyuyorum on dk sonra tekrar 3ten 6ya kadar ugrastim bibdonem boyle artiyor bi dinen azaliyor ama enerjiklrr buyuyorlar buyumede o kemikler insnilmaz agri verirmis mesela bu sebeple uyaniyorda olabilirler sebep aramiyorum bu donem boyle diyorum birde gece sut iciyor mu
gunaydin canim
gunaydin bizde ozledik elifcim
anladim canim allah kolaylik versin
gunaydin ponim
sagol tatlim
duzeltmediniz mi arayi hala
benim ayva ama bunun popo icin olani yok mu kesin obez cikar
gunaydin canim
Level 1 kaç dakika sürüyorDünkü menüm
Sabah 8
1 dilim ananas yeşil çay
11
Öğlen 14
Akşam 19
Su 3 litreye yakındır
günaydın canım sen içmeye devam et regl olunca iner şişlik merak etme aynen devam et moral bozmaGunaydin kizlar sisligim devam edio yesilcay filan kar etmio hic bakalim nasi olacak
EvettÇok iyi canım cumanın geleceğini salıdan görmüşsün sanki :))
30dk canim jillianin levelleriHiç bilemedim hangisine benziyor göbeğim
içiyor canım içmez mi
birde onu deneyeyim canım kendimi geçtim kızım için önemli tam büyüme ve gelişme zamanları o kadar çok ayaktaki enerjisini atiyordur diye düşünüyordum azicik havalar ısınsa çocuk parklarında atarız enerjimizide
Günaydın Ayşem
Yasemincim soda fazla alındığında ödem yapıyormuş bilginize
öyle canım benim aslında. Endisem onun adina aslknda
h
Olabilir baharım bende kabullenmistim bu donemide bazen sabrım tukeniyor üzülüyor bir derdi varda ondan diye çünkü esniyor uykusu var kafa kalkmıyor uykuya geçiş yapamıyor
Level 1 kaç dakika sürüyor
günaydın canım sen içmeye devam et regl olunca iner şişlik merak etme aynen devam et moral bozma
Bizimki bide kötü şekilde öldü cnmMefkurem ablacim kusun mu oldu senin ya basin sagolsun cok uzuldum benim de muhabbet kusum var adi sirin ve bu benim 7. Muhabbetim ilk kusum adi sans 7 yil bizimle yasadi ve ben unideyken olmus esim 2 gun sonra soyleyebildi bana 3 gun agla agla icim cikmisti onlar da ailenin bir uyesi gibi oluyor cok alisiyorsun cok uzuldum yaaa basin sagolsun tekrar
Aaa öğrendi mı abla çok üzüldüm. Eminim oda çok üzülmüştür benim kuşum öldüğünde bahçeye gömmüştuk kedi oradan çıkartıp yemişti uzun bir süre kedileri sevememistimGünaydın kızlar
Bugün çocuk bende
Bizimki bide kötü şekilde öldü cnm
Yan tarafta oturan görümcemin kedisi var kızım çok sevdiği için bizede sık gelir
Nasıl olduysa sabah kalktığımızda kuşu ölmüş gördük yerde kedi öldürmüş
Kızım çok hassastır ve hayvan delisi
Kafesin olmadığını görünce maviş nerde diye bağırdı söyleyincede tabiki ağladı
Poni Bon Habinar
eliya elifim bizde seni özledik bebeğim inş.telaşın biraz azalırda gelirsin
Aralarda vakit buldukça gelmeye çalış
dikkat et sende hasta olmaAy şükür bitti geçmiş
Bu nedir çene de çene maşallah size
Regl haftası bayahalsizim üstüne oğlan hasta kursa da gitmedim kaç gündür düzenim bozuldu resmen
Dün erkenden yattım 10 da uyumuşum zati
Neyse
Menümü yazayım da 3. Takıma bi gideyim
pro olmusDünkü menüm
Sabah 8
1 dilim ananas yeşil çay
11
Öğlen 14
Akşam 19
Su 3 litreye yakındır
cok muvartidasij canimGunaydin kizlar sisligim devam edio yesilcay filan kar etmio hic bakalim nasi olacak
gunaydin abla kotu olmus bizimde iki tane oldu artiknalmamaya karar verdik birini annem nasil olmussa balkonda unutmus azcik guneslensin diye cikarmis zil calmis iceri girince komsuyla on dkGünaydın kızlar
Bugün çocuk bende
Bizimki bide kötü şekilde öldü cnm
Yan tarafta oturan görümcemin kedisi var kızım çok sevdiği için bizede sık gelir
Nasıl olduysa sabah kalktığımızda kuşu ölmüş gördük yerde kedi öldürmüş
Kızım çok hassastır ve hayvan delisi
Kafesin olmadığını görünce maviş nerde diye bağırdı söyleyincede tabiki ağladı
Poni Bon Habinar
eliya elifim bizde seni özledik bebeğim inş.telaşın biraz azalırda gelirsin
Aralarda vakit buldukça gelmeye çalış
Aaa öğrendi mı abla çok üzüldüm. Eminim oda çok üzülmüştür benim kuşum öldüğünde bahçeye gömmüştuk kedi oradan çıkartıp yemişti uzun bir süre kedileri sevememistim
Kızlar bu arada düne göre + 300 deyim cumaya görevde -300 şu iki güne asılmak lazım bakalım nasıl sonuc verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?