Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok uzuldum ya uzulmemek elde degil onlar da can tasiyorlar kucucuk bedenlerinde pit pit atan minicik kalpleri var
Sabahtan beri içtiğim kahvenin haddi hesabı yok kızlar nerelerdesiniz cuma yaklaştıkça buralar sessizlesiyor sürüden ayrilani kurt kapar gelin buraya

Burdayim burdayim ama bugun bi usume var ustumde battaniyenin altinda buzuluyorum insallah hasta olmam ya sabah gucum varken leslie yaptim ondan sonra yatiyorum valla

Cilekli Turtam geldiginde cok hevesliydin ama katilimin cok dusuk aktifsin ama grubumuzda degil birde baska tskima yanlislikla menünü yazmissin ve keske dogru olsaydi demissin
her uye istedigi takımda yarisabilir secilmek kadar seçmekte hakkimiz istedigin takima geçebilirsin

k
Sabahtan beri içtiğim kahvenin haddi hesabı yok kızlar nerelerdesiniz cuma yaklaştıkça buralar sessizlesiyor sürüden ayrilani kurt kapar gelin buraya
ben kapacagim onlari

Kaptanım senden benden başka kimse yok
valla kelebek bugun dogum gunu kutluyor melekle yer degisiyim konu isini
Bende geldimmmm burdayim dersanem vardi bugun anca gelebildim
hosgeldim canim gunun konusunu bugun sen yaz
dikkat et canim zencefil ic

Ayşe fatma Hayriye komşunun bebeleri
Benim 3 tane büyükler ikiz 14 yaşında küçük 4 yaşında

Yarım saat sürüyor canım

aman dikkat et canım bende elimden geldikçe hareket etmeye çalışıyorum

k
ben kapacagim onlari

valla kelebek bugun dogum gunu kutluyor melekle yer degisiyim konu isini

hosgeldim canim gunun konusunu bugun sen yaz
dikkat et canim zencefil ic
Kapalim kaptanım günün konusunu önce eski üyelere versen kaptanim
Yarım saat sürüyor canım
aldım notumu tatlim

aldım notumu tatlim
ilk sana vermistim dogerlerinede verdim ki dagil olsunlar dur bide sansimi omline olandan yana deneyim bugun sans_sans yazsin

Evet kizlar gunun konusunu acikliyorum

Biraz kilo verme konusundan baska bir muhabbet konusu olsun istedim ki beynimizin farkli bolgeleri de calissin

§§§ kitap okumayi sever misiniz?

§§§ hangi tur kitap okursunuz?

§§§ hayatinizda okudugunuz ve sizi derinden etkileyen bir kitap var mi hangisi?

§§§ suan okudugunuz bir kitap var mi varsa adi nedir?

§§§ ulkemizde kitap okuma oraninin diger ulkelerle kiyaslandiginda duduk olma sebebini siz neye bagliyorsunuz?

§§§ genclere ya da etrafimizda kita okumayan ve okumayi sevmeyenlere bu aliskanligi kazandirabilmek adina neler yapilabilir?

§§§ hedefleriniz arasina ayda 1 kitap okuma hedefine ne dersiniz?

Umarim sıkici bir konu degildir

§§§ kitapla ilgili konusmak sıkıcı geldiyse
Lazer epilasyon hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Ayşe fatma Hayriye komşunun bebeleri
Benim 3 tane büyükler ikiz 14 yaşında küçük 4 yaşında

Masallah masallah masallah valla helal olsun ama varya benimde olursa hemen pesine bi tane daha istiyorum insallah Rabbim nasip ederse

aldım notumu tatlim
Canim ya sabahtan daha iyiydim sanki ne oluyor boyle anlamadim burda hava soguk birkac gundur aksamlari ozellikle kombiyi arttiriyoruz insallah hasta olmam cay demledim kendime yalniz basima icicem buyrun gein beraber icelim

Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
İş doğurmakta değil
Onu büyütüp yetiştirmek te
Çok zor
Bazen diyorumki
Ya çocuklar ben daha ergenlikten çıkmadım bide sizle uğraşıyorum

Anam baya uzun olmuş :)))

Kitap okumayı normalde çok severim öncesinde çok okuyodum daha çok dini kitaplar
Ama aşk romanlarına bayılırım elime alınca bitirmeden içim rahat etmez
Bu kilo verme işine başlayınca kitaplar rafa kalktı nette hep zayıflama kilo verme konusunda sayfaları okuyup duruyom

Biz toplum olarak okumayı sevmeyen bi toplumuz
Mesela almanların çoğu günlük gazeteye yada dergiye mutlaka abonedir buna dayalı olarakda genel kültürleri bizden daha fazla
Dr da beklerken bile herkes bişeyler okur

Lazer konusunu bilmiyorum hiç deneyimim olmadı
Gerçekten etkiliyse rahatlık tabiki
Ama burda çok pahalı

Gunun konusunu yazdigima gore kendi cevaplarimi da yazayim hemen
§§§ kitap okumayi severim ama bazen nefen bilmem sanki hayatimda hic yoklarmis gibi donemlerim olabiliyor.

§§§ genelde roman okumayi severim bazen kidisel gelisim kitaplari ilgimi ceker
Buraya kpss kitaplari girmez sanirim gerci onlarinda kapagini acmiyorum bu ara ...

§§§ etkilendigim bir suru kitap var ama ilki nedir derseniz Su Cilgin Turkler derim kitabi 3 gunde bitirip ardindan 1 hafta aglayip 1 ay ruyamda savastim
Onun disinda bin muhtesem gunes, siyah kan, ikiz bedenler... Aklima ilk gelenler

§§§ suan elimde askerin karisi var baslayali baya bir sure oldu ama devam edemefim aslinda surukleyici birkitap hemen doneyim ben ona ...

§§§ ulkemizde kitap okua orani dusuk cunku bizim buyuklerimiz de kitap okumuyor herkes gordugunu isler diye bir soz var buyuklerimiz kitabin degerini hayat mucadesi ile savasirken otelemisler sanirim .

§§§ ogrencilerime kitap okuma aliskanligi kazanmayi ozenfirmek amacli bazen kendi dersimden fedakarlik yapar okudugum kitaptan bahsederim onlara bu sekilde bir konusma baslatirim ki cok sukur sinifta birkac okuyan ogrenci buldugumda sevinirim
Kitap degistirme fikrini one sunarim ki ogrencilerin ogretmenleri ile kitap degistirme fikri onlari heyecanlandirir ara ara da okuduklari kitaptan bahsederek surekliligi saglamaya calisirim.

§§§ gecen yil ayda bir kitap hedefi koydum kendime 4 kitabi 1 ayda okudum sonra baska baska seylerden dolayi uzaklasyim nedense amaaaas yeniden basliyorum 2018 ocaga kadar 12 kitap bitecek .

Ayyyy sarjim bittii kacirdimmm neyse yarin gunumde yazarim:) North River .
Ben kitap okuamaya asigimm en buyuk zevklerimden biridir
Distopik romanlar okuyorum bu aralarr onlara sardim
Hayatimda en etkilendigim roman incir kuslari ki o adamin butun kitaplarindan cok etkileniyorumm gercek hayatlardan alinmis olmasi da bambaska bir guzellik katiyoor su an george orwell 1984 okuyorum sans_sans . Cok guzel konu secmissin canim

Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
İş doğurmakta değil
Onu büyütüp yetiştirmek te
Çok zor
Bazen diyorumki
Ya çocuklar ben daha ergenlikten çıkmadım bide sizle uğraşıyorum
Heyyyy masallah be herdaim yasin genc kalsin bacim bu arada ben de geceleri saymiyorum yasim 16 daha

Epilasyon konusuna gelirsem abla ben 2 ay once philips in lazer epilasyon aletini aldim ve cok memnunum keske daha oce alsaymisim diyorum koltuk altim bitti bacaklarimin bolge bolge cikmadigini görüyorum ozel bolge bile azaldi yasasin lazeeerrrr

George orwell in hayvan ciftligini okumustuk unide edebiyat dersinin birinde o aklima geldi birden
Aslinda aklima ilk geleni yazdim sıkıcı da gelebilir aslinda diye endiselenmedim desem yalan olur. Begenmene cok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…