- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.861
Kaptanım senden benden başka kimse yok
Tamam oyle yapiyim o zaman bendee tesekkur ederim bilgi icinnnCanım benim spor hocam dedi Spordan önce kahve yağları parçalamaya yardımcı
Sonrasında soda kaybolan minerallerin tekrar alınması için
Bende geldimmmm burdayim dersanem vardi bugun anca gelebildimKaptanım senden benden başka kimse yok
Cok uzuldum ya uzulmemek elde degil onlar da can tasiyorlar kucucuk bedenlerinde pit pit atan minicik kalpleri varGünaydın kızlar
Bugün çocuk bende
Bizimki bide kötü şekilde öldü cnm
Yan tarafta oturan görümcemin kedisi var kızım çok sevdiği için bizede sık gelir
Nasıl olduysa sabah kalktığımızda kuşu ölmüş gördük yerde kedi öldürmüş
Kızım çok hassastır ve hayvan delisi
Kafesin olmadığını görünce maviş nerde diye bağırdı söyleyincede tabiki ağladı
@MuallimeA
Habinar
@eliya elifim bizde seni özledik bebeğim inş.telaşın biraz azalırda gelirsin
Aralarda vakit buldukça gelmeye çalış
Sabahtan beri içtiğim kahvenin haddi hesabı yok kızlar nerelerdesiniz cuma yaklaştıkça buralar sessizlesiyor sürüden ayrilani kurt kapar gelin buraya
ben kapacagim onlariSabahtan beri içtiğim kahvenin haddi hesabı yok kızlar nerelerdesiniz cuma yaklaştıkça buralar sessizlesiyor sürüden ayrilani kurt kapar gelin buraya
valla kelebek bugun dogum gunu kutluyor melekle yer degisiyim konu isiniKaptanım senden benden başka kimse yok
hosgeldim canim gunun konusunu bugun sen yazBende geldimmmm burdayim dersanem vardi bugun anca gelebildim
dikkat et canim zencefil icCok uzuldum ya uzulmemek elde degil onlar da can tasiyorlar kucucuk bedenlerinde pit pit atan minicik kalpleri var
Burdayim burdayim ama bugun bi usume var ustumde battaniyenin altinda buzuluyorum insallah hasta olmam ya sabah gucum varken leslie yaptim ondan sonra yatiyorum valla
Ayşe fatma Hayriye komşunun bebeleriSagolun kizlar bugun unutmayacagim insallah
anaaaammm bacim kac cocuk var sende komsularinkini de mi sayiyorsun yoksa masallah hepsi seninse helal olsun diyorum masallah hepsiyle nasil ilgilenebiliyorsun cok takdir ettim valla
Afiyet olsun canim yeni sporun da hayirli olsun leslie serisini bitirince ben de baslayacagim jiliana insallah
Yarım saat sürüyor canımHiç bilemedim hangisine benziyor göbeğim
içiyor canım içmez mi
birde onu deneyeyim canım kendimi geçtim kızım için önemli tam büyüme ve gelişme zamanları o kadar çok ayaktaki enerjisini atiyordur diye düşünüyordum azicik havalar ısınsa çocuk parklarında atarız enerjimizide
Günaydın Ayşem
Yasemincim soda fazla alındığında ödem yapıyormuş bilginize
öyle canım benim aslında. Endisem onun adina aslknda
h
Olabilir baharım bende kabullenmistim bu donemide bazen sabrım tukeniyor üzülüyor bir derdi varda ondan diye çünkü esniyor uykusu var kafa kalkmıyor uykuya geçiş yapamıyor
Level 1 kaç dakika sürüyor
günaydın canım sen içmeye devam et regl olunca iner şişlik merak etme aynen devam et moral bozma
aman dikkat et canım bende elimden geldikçe hareket etmeye çalışıyorumCok uzuldum ya uzulmemek elde degil onlar da can tasiyorlar kucucuk bedenlerinde pit pit atan minicik kalpleri var
Burdayim burdayim ama bugun bi usume var ustumde battaniyenin altinda buzuluyorum insallah hasta olmam ya sabah gucum varken leslie yaptim ondan sonra yatiyorum valla
Kapalim kaptanım günün konusunu önce eski üyelere versen kaptanimk
ben kapacagim onlari
valla kelebek bugun dogum gunu kutluyor melekle yer degisiyim konu isini
hosgeldim canim gunun konusunu bugun sen yaz
dikkat et canim zencefil ic
aldım notumu tatlimYarım saat sürüyor canım
ilk sana vermistim dogerlerinede verdim ki dagil olsunlar dur bide sansimi omline olandan yana deneyim bugunaman dikkat et canım bende elimden geldikçe hareket etmeye çalışıyorum
Kapalim kaptanım günün konusunu önce eski üyelere versen kaptanim
aldım notumu tatlim
Dene kaptanım dene bu şekilde rayına oturtacagiz evelallahilk sana vermistim dogerlerinede verdim ki dagil olsunlar dur bide sansimi omline olandan yana deneyim bugunsans_sans yazsin
ilk sana vermistim dogerlerinede verdim ki dagil olsunlar dur bide sansimi omline olandan yana deneyim bugunsans_sans yazsin
Ayşe fatma Hayriye komşunun bebeleri
Benim 3 tane büyükler ikiz 14 yaşında küçük 4 yaşında
Canim ya sabahtan daha iyiydim sanki ne oluyor boyle anlamadim burda hava soguk birkac gundur aksamlari ozellikle kombiyi arttiriyoruz insallah hasta olmam cay demledim kendime yalniz basima icicem buyrun gein beraber icelimaman dikkat et canım bende elimden geldikçe hareket etmeye çalışıyorum
Kapalim kaptanım günün konusunu önce eski üyelere versen kaptanim
aldım notumu tatlim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canımMasallah masallah masallah valla helal olsun ama varya benimde olursa hemen pesine bi tane daha istiyorum insallah Rabbim nasip ederse
Canim ya sabahtan daha iyiydim sanki ne oluyor boyle anlamadim burda hava soguk birkac gundur aksamlari ozellikle kombiyi arttiriyoruz insallah hasta olmam cay demledim kendime yalniz basima icicem buyrun gein beraber icelim
Anam baya uzun olmuş :)))Evet kizlar gunun konusunu acikliyorum
Biraz kilo verme konusundan baska bir muhabbet konusu olsun istedim ki beynimizin farkli bolgeleri de calissin
§§§ kitap okumayi sever misiniz?
§§§ hangi tur kitap okursunuz?
§§§ hayatinizda okudugunuz ve sizi derinden etkileyen bir kitap var mi hangisi?
§§§ suan okudugunuz bir kitap var mi varsa adi nedir?
§§§ ulkemizde kitap okuma oraninin diger ulkelerle kiyaslandiginda duduk olma sebebini siz neye bagliyorsunuz?
§§§ genclere ya da etrafimizda kita okumayan ve okumayi sevmeyenlere bu aliskanligi kazandirabilmek adina neler yapilabilir?
§§§ hedefleriniz arasina ayda 1 kitap okuma hedefine ne dersiniz?
Umarim sıkici bir konu degildir
§§§ kitapla ilgili konusmak sıkıcı geldiyse
Lazer epilasyon hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Gunun konusunu yazdigima gore kendi cevaplarimi da yazayim hemenEvet kizlar gunun konusunu acikliyorum
Biraz kilo verme konusundan baska bir muhabbet konusu olsun istedim ki beynimizin farkli bolgeleri de calissin
§§§ kitap okumayi sever misiniz?
§§§ hangi tur kitap okursunuz?
§§§ hayatinizda okudugunuz ve sizi derinden etkileyen bir kitap var mi hangisi?
§§§ suan okudugunuz bir kitap var mi varsa adi nedir?
§§§ ulkemizde kitap okuma oraninin diger ulkelerle kiyaslandiginda duduk olma sebebini siz neye bagliyorsunuz?
§§§ genclere ya da etrafimizda kita okumayan ve okumayi sevmeyenlere bu aliskanligi kazandirabilmek adina neler yapilabilir?
§§§ hedefleriniz arasina ayda 1 kitap okuma hedefine ne dersiniz?
Umarim sıkici bir konu degildir
§§§ kitapla ilgili konusmak sıkıcı geldiyse
Lazer epilasyon hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Heyyyy masallah be herdaim yasin genc kalsin bacim bu arada ben de geceleri saymiyorum yasim 16 dahaRabbim isteyen herkese nasip etsin canım
İş doğurmakta değil
Onu büyütüp yetiştirmek te
Çok zor
Bazen diyorumki
Ya çocuklar ben daha ergenlikten çıkmadım bide sizle uğraşıyorum
Epilasyon konusuna gelirsem abla ben 2 ay once philips in lazer epilasyon aletini aldim ve cok memnunum keske daha oce alsaymisim diyorum koltuk altim bitti bacaklarimin bolge bolge cikmadigini görüyorum ozel bolge bile azaldi yasasin lazeeerrrrAnam baya uzun olmuş :)))
Kitap okumayı normalde çok severim öncesinde çok okuyodum daha çok dini kitaplar
Ama aşk romanlarına bayılırım elime alınca bitirmeden içim rahat etmez
Bu kilo verme işine başlayınca kitaplar rafa kalktı nette hep zayıflama kilo verme konusunda sayfaları okuyup duruyom
Biz toplum olarak okumayı sevmeyen bi toplumuz
Mesela almanların çoğu günlük gazeteye yada dergiye mutlaka abonedir buna dayalı olarakda genel kültürleri bizden daha fazla
Dr da beklerken bile herkes bişeyler okur
Lazer konusunu bilmiyorum hiç deneyimim olmadı
Gerçekten etkiliyse rahatlık tabiki
Ama burda çok pahalı
George orwell in hayvan ciftligini okumustuk unide edebiyat dersinin birinde o aklima geldi birdenAyyyy sarjim bittii kacirdimmm neyse yarin gunumde yazarim:)North River .
Ben kitap okuamaya asigimm en buyuk zevklerimden biridir
Distopik romanlar okuyorum bu aralarr onlara sardim
Hayatimda en etkilendigim roman incir kuslari ki o adamin butun kitaplarindan cok etkileniyorumm gercek hayatlardan alinmis olmasi da bambaska bir guzellik katiyoor su an george orwell 1984 okuyorumsans_sans . Cok guzel konu secmissin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?