Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
İş doğurmakta değil
Onu büyütüp yetiştirmek te
Çok zor
Bazen diyorumki
Ya çocuklar ben daha ergenlikten çıkmadım bide sizle uğraşıyorum
Aminnn bndece yetistirmek egitim bunlar cok baska seyler . masallah hep genc kallll:)

Bence cok guzel cunku okuma oranimiz malesef cok dusukk hem birbirimize fikir oluruz kitap konusunda belkii. Hayvan ciftligini de cok merak ediyorum onu da okiycam en kisa zamannda sans_sans
Ay ben epilasyonda rezillik cekenlerdenimm makinesindenmidir nedir 12 seansta koltukaltimi bitiremedi yaaaa en son isyan edip biraktim

Hayvan ciftligi biraz politik bi kitap bir ciftlikteki hayvanlar devrim yapip ciftligi ele geciriyor ve insanlarin yerine geciyor iste hersey burda basliyor... Gerisini soylemem epilasyon merkezlerinden sikayetci olan bir cok kisinin yazilarini okudum o yuzden eve almak istedim ki sanirim cok daha uygun bir fiyata mal oldu bana laf aramizda esim de kullaniyor ve cok memnun

Aaaa Hangi markaydi canim sanirm bende oyle yapicam hem ugrasamiyorum hem de gidip yne rezil olmak istemiyorummm

#askinda kilo verme seruvenine ksdar kitap asigiydim isin icine kilolar girince biraz tembellestim arastirmalar diyete kaydi dukan okudum karatay okudum dilara kocak okudum vs vs kilo herseye zarar bak burdada sorumlu o
#soluksuz bitirdigim cok kitap oldu ama en hizli alamut kalesini okumustum bi gunde bitmisti koca kitap
#en iyi ornek yaninda okumak bi iki satirdan alinti yapmak vs tembel bir erkek kardesim kitap okuyarak hayatini degistirdi ders calismaya basladi okumak anlamayi kolaylastoriyor
#epilasyonun dogum oncesi genetikal bolgede uygulanmasina karsiyim her ne kadar zararlari kanitlanmamista olsa bi kere doğurup ondan sobra yaptirilabilir ki benim gibi ince koklu acik renkli tuylerde basarisiz kalıyor seanslar cok. uzun suruyor igneler gormuyo cunku

Benim annem kuafor kesinlikle tavsiye etmiyo Allah oyle guzel yaratmiski o killarin o koklerin bir amaci var yok etmek butun hastalik ve mikroplara davetiyedir diyo bana da cok kiziyo yaptirdigm icin genital en zararli yer bence ama bacak koltukalti fln cok rahat eder insan zararli oldugunu bile bile istiyorum

Kizlar bugünkü menümü bildireyim zira yemegimde pişti

Öğlen 12:00: 2 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 bardak tarcinli süt

AKŞAM 18:00 : 1 TABAK BELKİ 1 BUÇUK karnıbahar yemeği bir kase yogurt

1.5litre su 2 bardak yeşil çay 1 bardak şekersiz türk kahvesi

SPOR: 5KM yürüyüş+ 8 dakika karın egzersizi

Kimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(

Cilekli Turtam . Canim ara ogun ya da ogle yapmiyomusnn 18 den sonra acikmiyomusunn
Kahvaltiyi öğlen yapıyorum bide 18de akşam ymegi evet 18den sonra acikiyorum ama dayanilmycak gibi değil hafif aç giriyorum yatağa daha iyi oluyor zayıflamam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…