- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.881
Aminnn bndece yetistirmek egitim bunlar cok baska seyler . masallah hep genc kallll:)Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
İş doğurmakta değil
Onu büyütüp yetiştirmek te
Çok zor
Bazen diyorumki
Ya çocuklar ben daha ergenlikten çıkmadım bide sizle uğraşıyorum
Hayvan ciftligi biraz politik bi kitap bir ciftlikteki hayvanlar devrim yapip ciftligi ele geciriyor ve insanlarin yerine geciyor iste hersey burda basliyor... Gerisini soylememBence cok guzel cunku okuma oranimiz malesef cok dusukk hem birbirimize fikir oluruz kitap konusunda belkii. Hayvan ciftligini de cok merak ediyorum onu da okiycam en kisa zamanndasans_sans
Ay ben epilasyonda rezillik cekenlerdenimm makinesindenmidir nedir 12 seansta koltukaltimi bitiremedi yaaaa en son isyan edip biraktim
Aaaa Hangi markaydi canim sanirm bende oyle yapicam hem ugrasamiyorum hem de gidip yne rezil olmak istemiyorummmHayvan ciftligi biraz politik bi kitap bir ciftlikteki hayvanlar devrim yapip ciftligi ele geciriyor ve insanlarin yerine geciyor iste hersey burda basliyor... Gerisini soylememepilasyon merkezlerinden sikayetci olan bir cok kisinin yazilarini okudum o yuzden eve almak istedim ki sanirim cok daha uygun bir fiyata mal oldu bana laf aramizda esim de kullaniyor ve cok memnun
Philips lumea advanced canim 250.000 atima sahip ben cok memnunumAaaa Hangi markaydi canim sanirm bende oyle yapicam hem ugrasamiyorum hem de gidip yne rezil olmak istemiyorummm
#askinda kilo verme seruvenine ksdar kitap asigiydim isin icine kilolar girince biraz tembellestim arastirmalar diyete kaydi dukan okudum karatay okudum dilara kocak okudum vs vs kilo herseye zarar bak burdada sorumlu oEvet kizlar gunun konusunu acikliyorum
Biraz kilo verme konusundan baska bir muhabbet konusu olsun istedim ki beynimizin farkli bolgeleri de calissin
§§§ kitap okumayi sever misiniz?
§§§ hangi tur kitap okursunuz?
§§§ hayatinizda okudugunuz ve sizi derinden etkileyen bir kitap var mi hangisi?
§§§ suan okudugunuz bir kitap var mi varsa adi nedir?
§§§ ulkemizde kitap okuma oraninin diger ulkelerle kiyaslandiginda duduk olma sebebini siz neye bagliyorsunuz?
§§§ genclere ya da etrafimizda kita okumayan ve okumayi sevmeyenlere bu aliskanligi kazandirabilmek adina neler yapilabilir?
§§§ hedefleriniz arasina ayda 1 kitap okuma hedefine ne dersiniz?
Umarim sıkici bir konu degildir
§§§ kitapla ilgili konusmak sıkıcı geldiyse
Lazer epilasyon hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Benim annem kuafor kesinlikle tavsiye etmiyo Allah oyle guzel yaratmiski o killarin o koklerin bir amaci var yok etmek butun hastalik ve mikroplara davetiyedir diyo bana da cok kiziyo yaptirdigm icin genital en zararli yer bence ama bacak koltukalti fln cok rahat eder insan zararli oldugunu bile bile istiyorum#askinda kilo verme seruvenine ksdar kitap asigiydim isin icine kilolar girince biraz tembellestim arastirmalar diyete kaydi dukan okudum karatay okudum dilara kocak okudum vs vs kilo herseye zarar bak burdada sorumlu o
#soluksuz bitirdigim cok kitap oldu ama en hizli alamut kalesini okumustum bi gunde bitmisti koca kitap
#en iyi ornek yaninda okumak bi iki satirdan alinti yapmak vs tembel bir erkek kardesim kitap okuyarak hayatini degistirdi ders calismaya basladi okumak anlamayi kolaylastoriyor
#epilasyonun dogum oncesi genetikal bolgede uygulanmasina karsiyim her ne kadar zararlari kanitlanmamista olsa bi kere doğurup ondan sobra yaptirilabilir ki benim gibi ince koklu acik renkli tuylerde basarisiz kalıyor seanslar cok. uzun suruyor igneler gormuyo cunku
Olmadi dogumdan sonra yap sendeee tabi sen bilirsin yine deee gercekten de cok rahatsiz edici yaaaNorth River Melekkk90 evet haklisiniz kizlar cok tavsiye edilmiyor sanirim genital bolgede ama ben cok rahatsiz oluyorum onlardan ve acikcasi biran once gitsin bitsin istiyorum
Kimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(Cilekli Turtam geldiginde cok hevesliydin ama katilimin cok dusuk aktifsin ama grubumuzda degil birde baska tskima yanlislikla menünü yazmissin ve keske dogru olsaydi demissin
her uye istedigi takımda yarisabilir secilmek kadar seçmekte hakkimiz istedigin takima geçebilirsin
Kimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(
Our mu canim oyle sey ben herkesle konusuyorum her konu hakkinda fikrimi belirtiyorumKimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(
Yaaaa deme oyleeee olurmu hic oyle sey diyetdasiz bizzz birbirimiz icin burdayizzzKimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(
Tamam uzaklasmam ınş veririzOur mu canim oyle sey ben herkesle konusuyorum her konu hakkinda fikrimi belirtiyorum
Sen benim biricik rakibemsin cok uzaklasma yanimdan takipte kalalimberaber vericez bu kilolari
Evet oyle de ne bilim bir türlü giremedim aranızaYaaaa deme oyleeee olurmu hic oyle sey diyetdasiz bizzz birbirimiz icin burdayizzz
Kahvaltiyi öğlen yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?