- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.901
Cuma günü çok merak ediyorum tartida kaç cikicaz@cilekliturtam verecegiz tabi arkadasim eninde sonunda verecegiz vazgecmek yok
Melekkk90 haklisin canim kstiliyorum sana biz de yeniyiz kaynaşma surecindeyiz henuz ama benim pek cenem durmuyor su kaynaticam yakinda
Afiyet olsun canim suyunu biraz arttirmaya calis istersen su cok onemli biliyorsunKizlar bugünkü menümü bildireyim zira yemegimde pişti
Öğlen 12:00: 2 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 bardak tarcinli süt
AKŞAM 18:00 : 1 TABAK BELKİ 1 BUÇUKkarnıbahar yemeği bir kase yogurt
1.5litre su2 bardak yeşil çay 1 bardak şekersiz türk kahvesi
SPOR: 5KM yürüyüş+ 8 dakika karın egzersizi
Suyu 2litreye çıkarttım su an itibariyleAfiyet olsun canim suyunu biraz arttirmaya calis istersen su cok onemli biliyorsun
Sporun cok guzel karin egzersizine benim de ihtiyacim var yapsam iyi olacak ozellikle alt karin
Valla yetiyosa gayet iyi bence ben cok acikiyorum 6 da yiyince bide gec yatiyorum ondan da olabilir tabii bende tutmaya baslycam kendmi hafif ac yatmk guzel fikirKahvaltiyi öğlen yapıyorumbide 18de akşam ymegi evet 18den sonra acikiyorum ama dayanilmycak gibi değil hafif aç giriyorum yatağa daha iyi oluyor zayıflamam için
Bende 1 gibi yatıyorum gece ilk 3gun bayan zorluyor fakat sonra alisiyorsun hiç sıkıntı cekmiyorsun bir dene yapamazsan birakirsinValla yetiyosa gayet iyi bence ben cok acikiyorum 6 da yiyince bide gec yatiyorum ondan da olabilir tabii bende tutmaya baslycam kendmi hafif ac yatmk guzel fikir
Canimsin yasans_sans . Est canm yaz valla bicir bicir ne guzel senin yazini gormeynce gozlerim ariyor valla
Ben de merak ediyorum canim ama sen yenersin beni 2 ogun yiyorsun kus kadar ben mecbur yiyorum durmadan yemedim mi daha cok yemek zorunda kaliyorumCuma günü çok merak ediyorum tartida kaç cikicaz
Yapicam canim cok onemli ama bugun cok halsizim sabah lesie yaptim sonra usumeye basladim grip olacagim sanirim yaSuyu 2litreye çıkarttım su an itibariylebenimde tek sıkıntım alt karın onun için egzersiz yapıyorum zaten 55olana kadar yapi cam düzelir biraz ınş sende yap boş boş oturmaktan iyidir
Yavaş olmsi daha gzl zaten hz li verilen kilolar geri alınıyor temmuza çoook var verirsin tabi kilolarıCanimsin yabazen diyorum kendi kendime ne cok konuşuyorsun bu ne insanlari biktirdin ilk haftadan diyorum ama sonra dayanamayip basliyorum yine yazmaya sanirim seviyorum yazmayi
Ben de merak ediyorum canim ama sen yenersin beni 2 ogun yiyorsun kus kadar ben mecbur yiyorum durmadan yemedim mi daha cok yemek zorunda kaliyorumsaglikli vereyim de varsin 1 ay gec olsun vazgecmek yok gidecek bu kilolar uzuuuun bi yolum var onumde 1 temmuza hedef kilomda olmak istiyorum insallah
Bende 5mil leslie yapıyorum hergünYapicam canim cok onemli ama bugun cok halsizim sabah lesie yaptim sonra usumeye basladim grip olacagim sanirim ya
Maşallah kız ne çok yiyorsun :--) afiyet olsun15 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.00
2 haslanmis yumurta
1 ceviz (suya islanmis)
1 domates
1 d. Ekmek
Ara 12.30
Chia pudingi ( 3 yk chia 1 sb sut 1/2 muz tarcin)
Öğle14.30
2 haslanmis tavuk but
Bol salata
1d. Ekmek
Aksam 19.30
1 haslanmis pancar
1 kase sarimsakli yogurt
1 parca haslanmis tavuk gogus
Ara 21.30
1 meyve
1 cay b. Sut
Su simdilik 1.5 lt en az 1 lt daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
(spor fazla yapamadim halsizim bugun galiba grip olacagim ya )
askrhpozitif Habinar
Ben direk 5le başladım ya@cilekliturtam masallah sen 5 mile yapiyorsun ben daha 2 mile deyim insallah artiracagim yavas yavas
Tamam canim deniyim o zaman bu yolda hersey mubahBende 1 gibi yatıyorum gece ilk 3gun bayan zorluyor fakat sonra alisiyorsun hiç sıkıntı cekmiyorsun bir dene yapamazsan birakirsin
Masallah diyelim o zaman ben 3 mille basladm o bile agir geldi yeni yeni alistimBen direk 5le başladım ya
Masallah canim bence cok ideal olmus hem ana hem ara ogun acisindan ekmegi azaltmiissn zarari olmasin canm15 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.00
2 haslanmis yumurta
1 ceviz (suya islanmis)
1 domates
1 d. Ekmek
Ara 12.30
Chia pudingi ( 3 yk chia 1 sb sut 1/2 muz tarcin)
Öğle14.30
2 haslanmis tavuk but
Bol salata
1d. Ekmek
Aksam 19.30
1 haslanmis pancar
1 kase sarimsakli yogurt
1 parca haslanmis tavuk gogus
Ara 21.30
1 meyve
1 cay b. Sut
Su simdilik 1.5 lt en az 1 lt daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
(spor fazla yapamadim halsizim bugun galiba grip olacagim ya )
askrhpozitif Habinar
Yavaş yavaş yukseltirsnMasallah diyelim o zaman ben 3 mille basladm o bile agir geldi yeni yeni alistim
Kitap okumayı çok severim hemen hemen hergün başucu kitabım vardırEvet kizlar gunun konusunu acikliyorum
Biraz kilo verme konusundan baska bir muhabbet konusu olsun istedim ki beynimizin farkli bolgeleri de calissin
§§§ kitap okumayi sever misiniz?
§§§ hangi tur kitap okursunuz?
§§§ hayatinizda okudugunuz ve sizi derinden etkileyen bir kitap var mi hangisi?
§§§ suan okudugunuz bir kitap var mi varsa adi nedir?
§§§ ulkemizde kitap okuma oraninin diger ulkelerle kiyaslandiginda duduk olma sebebini siz neye bagliyorsunuz?
§§§ genclere ya da etrafimizda kita okumayan ve okumayi sevmeyenlere bu aliskanligi kazandirabilmek adina neler yapilabilir?
§§§ hedefleriniz arasina ayda 1 kitap okuma hedefine ne dersiniz?
Umarim sıkici bir konu degildir
§§§ kitapla ilgili konusmak sıkıcı geldiyse
Lazer epilasyon hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Saol canımAminnn bndece yetistirmek egitim bunlar cok baska seyler . masallah hep genc kallll:)
Canım çok değil 1 ay önce geldim bu takıma herkesle kaynaştım şükür yorum yap tanımaya tanışmaya çalışKimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?