Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@cilekliturtam verecegiz tabi arkadasim eninde sonunda verecegiz vazgecmek yok
Melekkk90 haklisin canim kstiliyorum sana biz de yeniyiz kaynaşma surecindeyiz henuz ama benim pek cenem durmuyor su kaynaticam yakinda
Cuma günü çok merak ediyorum tartida kaç cikicaz

Afiyet olsun canim suyunu biraz arttirmaya calis istersen su cok onemli biliyorsun
Sporun cok guzel karin egzersizine benim de ihtiyacim var yapsam iyi olacak ozellikle alt karin

Afiyet olsun canim suyunu biraz arttirmaya calis istersen su cok onemli biliyorsun
Sporun cok guzel karin egzersizine benim de ihtiyacim var yapsam iyi olacak ozellikle alt karin
Suyu 2litreye çıkarttım su an itibariyle benimde tek sıkıntım alt karın onun için egzersiz yapıyorum zaten 55olana kadar yapi cam düzelir biraz ınş sende yap boş boş oturmaktan iyidir

Kahvaltiyi öğlen yapıyorum bide 18de akşam ymegi evet 18den sonra acikiyorum ama dayanilmycak gibi değil hafif aç giriyorum yatağa daha iyi oluyor zayıflamam için
Valla yetiyosa gayet iyi bence ben cok acikiyorum 6 da yiyince bide gec yatiyorum ondan da olabilir tabii bende tutmaya baslycam kendmi hafif ac yatmk guzel fikir

Valla yetiyosa gayet iyi bence ben cok acikiyorum 6 da yiyince bide gec yatiyorum ondan da olabilir tabii bende tutmaya baslycam kendmi hafif ac yatmk guzel fikir
Bende 1 gibi yatıyorum gece ilk 3gun bayan zorluyor fakat sonra alisiyorsun hiç sıkıntı cekmiyorsun bir dene yapamazsan birakirsin

sans_sans . Est canm yaz valla bicir bicir ne guzel senin yazini gormeynce gozlerim ariyor valla
Canimsin ya bazen diyorum kendi kendime ne cok konuşuyorsun bu ne insanlari biktirdin ilk haftadan diyorum ama sonra dayanamayip basliyorum yine yazmaya sanirim seviyorum yazmayi

Cuma günü çok merak ediyorum tartida kaç cikicaz
Ben de merak ediyorum canim ama sen yenersin beni 2 ogun yiyorsun kus kadar ben mecbur yiyorum durmadan yemedim mi daha cok yemek zorunda kaliyorum saglikli vereyim de varsin 1 ay gec olsun vazgecmek yok gidecek bu kilolar uzuuuun bi yolum var onumde 1 temmuza hedef kilomda olmak istiyorum insallah

Suyu 2litreye çıkarttım su an itibariyle benimde tek sıkıntım alt karın onun için egzersiz yapıyorum zaten 55olana kadar yapi cam düzelir biraz ınş sende yap boş boş oturmaktan iyidir
Yapicam canim cok onemli ama bugun cok halsizim sabah lesie yaptim sonra usumeye basladim grip olacagim sanirim ya

Yavaş olmsi daha gzl zaten hz li verilen kilolar geri alınıyor temmuza çoook var verirsin tabi kiloları

15 subat diyabetik menum

Kahvalti 10.00
2 haslanmis yumurta
1 ceviz (suya islanmis)
1 domates
1 d. Ekmek

Ara 12.30
Chia pudingi ( 3 yk chia 1 sb sut 1/2 muz tarcin)

Öğle14.30
2 haslanmis tavuk but
Bol salata
1d. Ekmek

Aksam 19.30
1 haslanmis pancar
1 kase sarimsakli yogurt
1 parca haslanmis tavuk gogus

Ara 21.30
1 meyve
1 cay b. Sut

Su simdilik 1.5 lt en az 1 lt daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
(spor fazla yapamadim halsizim bugun galiba grip olacagim ya )

askrhpozitif Habinar

Maşallah kız ne çok yiyorsun :--) afiyet olsun

Masallah canim bence cok ideal olmus hem ana hem ara ogun acisindan ekmegi azaltmiissn zarari olmasin canm

Kitap okumayı çok severim hemen hemen hergün başucu kitabım vardır
Beni en çok etkileyen kitaplar
Lisedeyken okumuştum eroin
Ve dağlar yankılandı
Elif Şafak Aşk
Sevgiye uyanış
Su gibi içtiğim kitaplardı
çocuklarıma kitap okuma alışkanlığını çok zor verdim okuduğum kitapları çocuklarıma miras bırakıyorum hepsinin ilk sayfasında küçük bir not ve kime miras olduğu yazıyor
Şimdilerde gençlik kitaplarına takılıyorum watpat takip ediyorum malum ergenler ne okuyor ajan gibiyim onların yüZünden psikopatı okudum kızım hayran kendisine wampir kitapları karanlık lise çok basit ve komik geliyor bana ama napim ne okuyorlar bilmem lazım
Lazer konusuna gelince 5 sene önce yaptırdım çok şükür tüy kıl nedir unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…