- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.921
Çok iyi afiyet olsun canım15 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.00
2 haslanmis yumurta
1 ceviz (suya islanmis)
1 domates
1 d. Ekmek
Ara 12.30
Chia pudingi ( 3 yk chia 1 sb sut 1/2 muz tarcin)
Öğle14.30
2 haslanmis tavuk but
Bol salata
1d. Ekmek
Aksam 19.30
1 haslanmis pancar
1 kase sarimsakli yogurt
1 parca haslanmis tavuk gogus
Ara 21.30
1 meyve
1 cay b. Sut
Su simdilik 1.5 lt en az 1 lt daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
(spor fazla yapamadim halsizim bugun galiba grip olacagim ya )
askrhpozitif Habinar
Canım baklagilleri hafta sonuna aldık tartı öncesi bulgur bakla yemiyoruz hele yanında pilav hiç yemiyoruz salata yoğurt sadece yanındaBugunku menum
Sabah 7.00
1 tb ekmeginden yagsiz kasarli tost
Sekersiz cay
Ogle 13.00
1 yesil elma
Aksam 19.30
2 yk pilav
1 tabak Etli nohut yemegi
Sade turk kahvesi ve lipton kiraz sapli cay
Su 1.5 lt daha 1 lt icerim
Malesef spor yok (sabah dersaneye gittigm icin kahvaltim boyle oldu )
Habinar . askrhpozitif .
Afiyet olsun gayet iyiBugunku menum
Sabah 7.00
Sekersiz cay
Ogle 13.00
1 yesil elma
Aksam 19.30
2 yk pilav
Habinar . askrhpozitif .
Hmmmm bilmiyodum tamam o zamann bir dahakine dikkat ediyim tarti oncesineCanım baklagilleri hafta sonuna aldık tartı öncesi bulgur bakla yemiyoruz hele yanında pilav hiç yemiyoruz salata yoğurt sadece yanında
Canim sen de mi 2 ogun yiyorsunBugunku menum
Sabah 7.00
Sekersiz cay
Ogle 13.00
1 yesil elma
Aksam 19.30
2 yk pilav
Habinar . askrhpozitif .
Canım baklagilleri hafta sonuna aldık tartı öncesi bulgur bakla yemiyoruz hele yanında pilav hiç yemiyoruz salata yoğurt sadece yanında
çok seviyordum lakin uzun zamandır elime kitap alamıyorum lisedeyken unideyken 2-3 güne bir kitap biterdi aşk romanı, polisiye , tarihi romanlar,kişisel gelişim , evlilikler üzerine olan kitapları severim .en çok aklımda kalan beni etkileyen iki kitap var hafizamdan silinmeyen huzur sokağı ve iki şehrin hikayesi baya etkilemişti okurken resmen gözümde canlanan kitaplar . Eskiden ailecek kitap okuma saatlerimiz olurdu annemden babamdan da gördüğüm için bende okurdum kitap okuma alışkanlığını hem bu şekilde aldım hemde okulda aylık okuma yarışmaları vardı inşallah şimdi tekrar başlamak istiyorum kızıma örnek olmak açısından hemde gerçekten ozledim .aylık hedef olarak bişey diyemiyorum önce kitap okumaya başlayabilmem lazım en son okumaya başladığım ama bitiremedim kitap ise böğürtlen kışı -sarah jio bitirmek nasip olmadı. Bizim ülkemizin insanı herşeyin zahmetsizini seviyor bence o yüzden okuma oranımız azEvet kizlar gunun konusunu acikliyorum
Biraz kilo verme konusundan baska bir muhabbet konusu olsun istedim ki beynimizin farkli bolgeleri de calissin
§§§ kitap okumayi sever misiniz?
§§§ hangi tur kitap okursunuz?
§§§ hayatinizda okudugunuz ve sizi derinden etkileyen bir kitap var mi hangisi?
§§§ suan okudugunuz bir kitap var mi varsa adi nedir?
§§§ ulkemizde kitap okuma oraninin diger ulkelerle kiyaslandiginda dusuk olma sebebini siz neye bagliyorsunuz?
§§§ genclere ya da etrafimizda kitap okumayan ve okumayi sevmeyenlere bu aliskanligi kazandirabilmek adina neler yapilabilir?
§§§ hedefleriniz arasina ayda 1 kitap okuma hedefine ne dersiniz?
Umarim sıkici bir konu degildir
§§§ kitapla ilgili konusmak sıkıcı geldiyse
Lazer epilasyon hakkinda ne dusunuyorsunuz?
3 ana 3 ara ogun yapmam gerekiyor canim hatta bugun bir ara yapmadim aksam da pancari yarim biraktim pancarin tatli tadi agir geldiMaşallah kız ne çok yiyorsun :--) afiyet olsun
Gecen yil ben de 5 yapiyordum da bu defa ayak bilegimde problem var o yuzden yavas yavas arttiriyorumBen direk 5le başladım ya
Azalttim biraz ama kesmedim tamamen dikkat ediyorum canim tesekkur ederimMasallah canim bence cok ideal olmus hem ana hem ara ogun acisindan ekmegi azaltmiissn zarari olmasin canm
canım menü güzel lakin karnabahar şişlik yapabiliyor dikkat et onun dışında sporun dakika bazında kaç dakikaKizlar bugünkü menümü bildireyim zira yemegimde pişti
Öğlen 12:00: 2 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 bardak tarcinli süt
AKŞAM 18:00 : 1 TABAK BELKİ 1 BUÇUKkarnıbahar yemeği bir kase yogurt
1.5litre su2 bardak yeşil çay 1 bardak şekersiz türk kahvesi
SPOR: 5KM yürüyüş+ 8 dakika karın egzersizi
Tatlım sen ne kadar çok yazarsan seninle konuşan sana yazan o kadar çokkisi olur sen girişken olacaksın ki kaynasalimKimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(
Evet oyle de ne bilim bir türlü giremedim aranıza
Ben bu menüyü cok sevdim15 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.00
2 haslanmis yumurta
1 ceviz (suya islanmis)
1 domates
1 d. Ekmek
Ara 12.30
Chia pudingi ( 3 yk chia 1 sb sut 1/2 muz tarcin)
Öğle14.30
2 haslanmis tavuk but
Bol salata
1d. Ekmek
Aksam 19.30
1 haslanmis pancar
1 kase sarimsakli yogurt
1 parca haslanmis tavuk gogus
Ara 21.30
1 meyve
1 cay b. Sut
Su simdilik 1.5 lt en az 1 lt daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
(spor fazla yapamadim halsizim bugun galiba grip olacagim ya )
askrhpozitif Habinar
Yetersiz bir menü olmuş canım eminim yarın daha güzel olacak nohut pilavı arkadaşlar söylemiş zatneBugunku menum
Sabah 7.00
Sekersiz cay
Ogle 13.00
1 yesil elma
Aksam 19.30
2 yk pilav
Habinar . askrhpozitif .
geçmiş olsun canım menü gayet iyiKizlar selam cok halsizim bi hastalansaydim ya
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
5 zeytin
1 ince dilim tb
1 tk bal
Ogle 12.45
1 kase sebze corba
5 tane top kofte
3 kasik yogurt
Ara 13.30
1 turk kahvesi
Ara 16.30
1 ayran
Aksam 18.30
4 yk taslik.sote
2 tane derisiz kanat
1 kase yogurt
1 tane etli patlican dolma(kiymasi.daha yogun )
2 litre su
Spor yok
Daha dogrusu bi 30 dk gezindim sokakta bide hastalara 15 dk isinma egzersizi yaptiriom.her sabah sayulirsa
Afiyet olsun canim cok guzelKizlar selam cok halsizim bi hastalansaydim ya
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
5 zeytin
1 ince dilim tb
1 tk bal
Ogle 12.45
1 kase sebze corba
5 tane top kofte
3 kasik yogurt
Ara 13.30
1 turk kahvesi
Ara 16.30
1 ayran
Aksam 18.30
4 yk taslik.sote
2 tane derisiz kanat
1 kase yogurt
1 tane etli patlican dolma(kiymasi.daha yogun )
2 litre su
Spor yok
Daha dogrusu bi 30 dk gezindim sokakta bide hastalara 15 dk isinma egzersizi yaptiriom.her sabah sayulirsa
Ne guzel ailenizin sizlere ornek kitap okumasi cok begendim ben bir turlu esime bu aliskanligi edindiremiyorum sevmiyor bi turluçok seviyordum lakin uzun zamandır elime kitap alamıyorum lisedeyken unideyken 2-3 güne bir kitap biterdi aşk romanı, polisiye , tarihi romanlar,kişisel gelişim , evlilikler üzerine olan kitapları severim .en çok aklımda kalan beni etkileyen iki kitap var hafizamdan silinmeyen huzur sokağı ve iki şehrin hikayesi baya etkilemişti okurken resmen gözümde canlanan kitaplar . Eskiden ailecek kitap okuma saatlerimiz olurdu annemden babamdan da gördüğüm için bende okurdum kitap okuma alışkanlığını hem bu şekilde aldım hemde okulda aylık okuma yarışmaları vardı inşallah şimdi tekrar başlamak istiyorum kızıma örnek olmak açısından hemde gerçekten ozledim .aylık hedef olarak bişey diyemiyorum önce kitap okumaya başlayabilmem lazım en son okumaya başladığım ama bitiremedim kitap ise böğürtlen kışı -sarah jio bitirmek nasip olmadı. Bizim ülkemizin insanı herşeyin zahmetsizini seviyor bence o yüzden okuma oranımız az
Canim benim bilirim dersane gunlerini cok yasadim ben de Allah yardimcin olsun Rabbim gonlune gore versinNormalde 3 ogun yapmaya calisiyorum ama dershane oldugu zaman boyle oluyo malesef 8. De girip 4 5 gibi cikiyorum oglen ya da ara yapamiyorum sabahta daha erken kalkip guzel birseyler hazirlayamiyorum ama yarin daha erken kalkmaya caliscamsans_sans
annemde babamda çok meraklıdır kitap okumaya ama kişiyle alakalı kardeşime kitap okumayı bir türlü sevdiremediler meselaAfiyet olsun canim cok guzel
Ne guzel ailenizin sizlere ornek kitap okumasi cok begendim ben bir turlu esime bu aliskanligi edindiremiyorum sevmiyor bi turlu
Canim benim bilirim dersane gunlerini cok yasadim ben de Allah yardimcin olsun Rabbim gonlune gore versinaslinda benimde oturup calismam lazim kpss icin ama nerdeeee
tatlim olur mu oyle sey herkes bi noktafan yakaliyor birbirini niye mugabbet etmeyelim bak mesela seni gorunce benim aklima hep turta geliyor bu kiz nereden buldu bu nicki diyorum anlat bakiyim nerden buldunKimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(
Evet haklisin canim ya kisiyle alakali ben de tvyi kapatiyorum veriyorum eline bir kitap ben de karsisina geciyorum guya kitap okuma saati bakiyorum benimki horluyoannemde babamda çok meraklıdır kitap okumaya ama kişiyle alakalı kardeşime kitap okumayı bir türlü sevdiremediler mesela
Kizlar ben de regly olamiyorum yine sasiracaksiniz belki ama 32 gun gecti gecen ayda boyle oldu dr a gittim hicbir problem yok kist falan da yok dedi butun tahliler temiz cikti birazcik stres yapiyorum o da beni etkiliyor boyle sanki olacakmisim gibi oluyor bazen agrilarim artiyor ama kaciyor gelmiyor bir turlucok sıkıldım bu durumdan
stres yapma canım benim gelir elbet ben çörek otu yağı ictigimden beri duzenli geliyor. İçten gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor tatlımEvet haklisin canim ya kisiyle alakali ben de tvyi kapatiyorum veriyorum eline bir kitap ben de karsisina geciyorum guya kitap okuma saati bakiyorum benimki horluyo
Eglenecegi sevecegi kitaplar aliyorum yuzune bakmiyor kendin al diyorum aliyo onu da okumuyoyok sevmiyo bi turlu ben de zorlamiyorum artik koyverdum gitti
Ayyy ben de bu yorumu cok sevdimcanım menü güzel lakin karnabahar şişlik yapabiliyor dikkat et onun dışında sporun dakika bazında kaç dakika
Tatlım sen ne kadar çok yazarsan seninle konuşan sana yazan o kadar çokkisi olur sen girişken olacaksın ki kaynasalim
Ben bu menüyü cok sevdim
Yetersiz bir menü olmuş canım eminim yarın daha güzel olacak nohut pilavı arkadaşlar söylemiş zatne
geçmiş olsun canım menü gayet iyi
Benim cok duzenli oluyordu iki donemdir yasiyorum bu sorunustres yapma canım benim gelir elbet ben çörek otu yağı ictigimden beri duzenli geliyor. İçten gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor tatlım
Kolay gelsin canimKızlar ben şimdi eşime mısır patlatıp leslie ablaya davetliyim ona gidicem bir 5 mile patlatmayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?