- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.941
O zaman çok zorlama kuzu :--)3 ana 3 ara ogun yapmam gerekiyor canim hatta bugun bir ara yapmadim aksam da pancari yarim biraktim pancarin tatli tadi agir geldi
Diyabetli oldugum icin cok fazla azaltamiyorum sonra yine uzulen ben oluyorum cunku sekerim dusunce
Gecen yil ben de 5 yapiyordum da bu defa ayak bilegimde problem var o yuzden yavas yavas arttiriyorum
Azalttim biraz ama kesmedim tamamen dikkat ediyorum canim tesekkur ederim
1 saat canım sporcanım menü güzel lakin karnabahar şişlik yapabiliyor dikkat et onun dışında sporun dakika bazında kaç dakika
Tatlım sen ne kadar çok yazarsan seninle konuşan sana yazan o kadar çokkisi olur sen girişken olacaksın ki kaynasalim
Ben bu menüyü cok sevdim
Yetersiz bir menü olmuş canım eminim yarın daha güzel olacak nohut pilavı arkadaşlar söylemiş zatne
geçmiş olsun canım menü gayet iyi
Bi arastirayim canim bi cozum bulsam iyi olacakBir de hayit i cok oneriyolar tatlim regl icin@sans_sans
En sevdiğim tatlı çilekli tur ta aklımda sürekli boğazımda olduğu için zor olmadıtatlim olur mu oyle sey herkes bi noktafan yakaliyor birbirini niye mugabbet etmeyelim bak mesela seni gorunce benim aklima hep turta geliyor bu kiz nereden buldu bu nicki diyorum anlat bakiyim nerden buldun
Soğanı kaynat suyunu iç adetin gelmesi garantiKizlar ben de regly olamiyorum yine sasiracaksiniz belki ama 32 gun gecti gecen ayda boyle oldu dr a gittim hicbir problem yok kist falan da yok dedi butun tahliler temiz cikti birazcik stres yapiyorum o da beni etkiliyor boyle sanki olacakmisim gibi oluyor bazen agrilarim artiyor ama kaciyor gelmiyor bir turlucok sıkıldım bu durumdan
Masallah akşam akşam ne enerjiKızlar ben şimdi eşime mısır patlatıp leslie ablaya davetliyim ona gidicem bir 5 mile patlatmayi düşünüyorum
Sogan kurunu ben de duymudtum canim biridinden birisine başlasam iyi olacakSoğanı kaynat suyunu iç adetin gelmesi garanti
Soğan kuru garantiSogan kurunu ben de duymudtum canim biridinden birisine başlasam iyi olacak
yani annen hakli canimBenim annem kuafor kesinlikle tavsiye etmiyo Allah oyle guzel yaratmiski o killarin o koklerin bir amaci var yok etmek butun hastalik ve mikroplara davetiyedir diyo bana da cok kiziyo yaptirdigm icin genital en zararli yer bence ama bacak koltukalti fln cok rahat eder insan zararli oldugunu bile bile istiyorum
annen hakli canimNorth River Melekkk90 evet haklisiniz kizlar cok tavsiye edilmiyor sanirim genital bolgede ama ben cok rahatsiz oluyorum onlardan ve acikcasi biran once gitsin bitsin istiyorum
masallah canimKizlar bugünkü menümü bildireyim zira yemegimde pişti
Öğlen 12:00: 2 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 bardak tarcinli süt
AKŞAM 18:00 : 1 TABAK BELKİ 1 BUÇUKkarnıbahar yemeği bir kase yogurt
1.5litre su2 bardak yeşil çay 1 bardak şekersiz türk kahvesi
SPOR: 5KM yürüyüş+ 8 dakika karın egzersizi
verecegiz gidecek o kilolar geldikleri gibiTamam uzaklasmam ınş veririz
ask olsun hayir ceneside dusuk bir takimiz sende konuskansun nasil giremedinEvet oyle de ne bilim bir türlü giremedim aranıza
ufaklik emiyor mu canimKahvaltiyi öğlen yapıyorumbide 18de akşam ymegi evet 18den sonra acikiyorum ama dayanilmycak gibi değil hafif aç giriyorum yatağa daha iyi oluyor zayıflamam için
hepimiz hepimizCuma günü çok merak ediyorum tartida kaç cikicaz
platesin karin egzersizlerini yap ise yatiyor canımSuyu 2litreye çıkarttım su an itibariylebenimde tek sıkıntım alt karın onun için egzersiz yapıyorum zaten 55olana kadar yapi cam düzelir biraz ınş sende yap boş boş oturmaktan iyidir
konus kiz bizede konusan lazimCanimsin yabazen diyorum kendi kendime ne cok konuşuyorsun bu ne insanlari biktirdin ilk haftadan diyorum ama sonra dayanamayip basliyorum yine yazmaya sanirim seviyorum yazmayi
Ben de merak ediyorum canim ama sen yenersin beni 2 ogun yiyorsun kus kadar ben mecbur yiyorum durmadan yemedim mi daha cok yemek zorunda kaliyorumsaglikli vereyim de varsin 1 ay gec olsun vazgecmek yok gidecek bu kilolar uzuuuun bi yolum var onumde 1 temmuza hedef kilomda olmak istiyorum insallah
maşallah canimBende 5mil leslie yapıyorum hergün
gayet guzel canim15 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.00
2 haslanmis yumurta
1 ceviz (suya islanmis)
1 domates
1 d. Ekmek
Ara 12.30
Chia pudingi ( 3 yk chia 1 sb sut 1/2 muz tarcin)
Öğle14.30
2 haslanmis tavuk but
Bol salata
1d. Ekmek
Aksam 19.30
1 haslanmis pancar
1 kase sarimsakli yogurt
1 parca haslanmis tavuk gogus
Ara 21.30
1 meyve
1 cay b. Sut
Su simdilik 1.5 lt en az 1 lt daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
(spor fazla yapamadim halsizim bugun galiba grip olacagim ya )
askrhpozitif Habinar
cok guzelmis caldim bu fikriKitap okumayı çok severim hemen hemen hergün başucu kitabım vardır
Beni en çok etkileyen kitaplar
Lisedeyken okumuştum eroin
Ve dağlar yankılandı
Elif Şafak Aşk
Sevgiye uyanış
Su gibi içtiğim kitaplardı
çocuklarıma kitap okuma alışkanlığını çok zor verdim okuduğum kitapları çocuklarıma miras bırakıyorum hepsinin ilk sayfasında küçük bir not ve kime miras olduğu yazıyor
Şimdilerde gençlik kitaplarına takılıyorum watpat takip ediyorum malum ergenler ne okuyor ajan gibiyim onların yüZünden psikopatı okudum kızım hayran kendisine wampir kitapları karanlık lise çok basit ve komik geliyor bana ama napim ne okuyorlar bilmem lazım
Lazer konusuna gelince 5 sene önce yaptırdım çok şükür tüy kıl nedir unuttum
guzel canim afiyet olsunBugunku menum
Sabah 7.00
1 tb ekmeginden yagsiz kasarli tost
Sekersiz cay
Ogle 13.00
1 yesil elma
Aksam 19.30
2 yk pilav
1 tabak Etli nohut yemegi
Sade turk kahvesi ve lipton kiraz sapli cay
Su 1.5 lt daha 1 lt icerim
Malesef spor yok (sabah dersaneye gittigm icin kahvaltim boyle oldu )
Habinar . askrhpozitif .
dolma gereksiz olmus canim aksam icinKizlar selam cok halsizim bi hastalansaydim ya
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
5 zeytin
1 ince dilim tb
1 tk bal
Ogle 12.45
1 kase sebze corba
5 tane top kofte
3 kasik yogurt
Ara 13.30
1 turk kahvesi
Ara 16.30
1 ayran
Aksam 18.30
4 yk taslik.sote
2 tane derisiz kanat
1 kase yogurt
1 tane etli patlican dolma(kiymasi.daha yogun )
2 litre su
Spor yok
Daha dogrusu bi 30 dk gezindim sokakta bide hastalara 15 dk isinma egzersizi yaptiriom.her sabah sayulirsa
canim gebelik yoksa kesin spgan kaynat ic hemen sokuyorKizlar ben de regly olamiyorum yine sasiracaksiniz belki ama 32 gun gecti gecen ayda boyle oldu dr a gittim hicbir problem yok kist falan da yok dedi butun tahliler temiz cikti birazcik stres yapiyorum o da beni etkiliyor boyle sanki olacakmisim gibi oluyor bazen agrilarim artiyor ama kaciyor gelmiyor bir turlucok sıkıldım bu durumdan
benimkide götürdü yine bi suru seyKızlar ben şimdi eşime mısır patlatıp leslie ablaya davetliyim ona gidicem bir 5 mile patlatmayi düşünüyorum
hayit ot mu canim ilk kez duydumBir de hayit i cok oneriyolar tatlim regl icin@sans_sans
artik yemiyorsundur gerci hedefe ulasinca yersinEn sevdiğim tatlı çilekli tur ta aklımda sürekli boğazımda olduğu için zor olmadı
Hiç sorma aynen turta aklıma geliyorEn sevdiğim tatlı çilekli tur ta aklımda sürekli boğazımda olduğu için zor olmadı
WUhuuuuMenüm
Sabah 8
1 inçe dilim ananas Yeşilçay
Saat 10 gibi
yumurta peynir
Öğlen14:30
Lahana suyu limonlu
7-8 Antep fırstığı
Akşam 19
Alabalık 1 tane bol salata 1 dl ekmek çavdar
Yatmadan bitki çayı
Filtrkahve
Su 2 litre olur yatana kadar
Spor jillian level 1
askrhpozitif aha valla etiketledim bu sefer unutmadım
benimde problemli ama emzirmekten dolayi bakalim tamamen kesince duzelecek miEvet ot canim cayi falan oluyomus benmde problemli oldugu icin cok arastirmistm sogan kuru nu duydum hayit ozellikle ic dediler daha firsatim olmadi bende denycemNorth River .
Dr a gittim canim hem de gecen ay hicbir problem yok strese bagladi sadeceEvet sogan kuru cok iyi geliyomussCilekli Turtam . Hic kadin doguma gittnmi canm kist fln varmi sans_sans .
Menun cok guzel olmus canimMenüm
Sabah 8
1 inçe dilim ananas Yeşilçay
Saat 10 gibi
yumurta peynir
Öğlen14:30
Lahana suyu limonlu
7-8 Antep fırstığı
Akşam 19
Alabalık 1 tane bol salata 1 dl ekmek çavdar
Yatmadan bitki çayı
Filtrkahve
Su 2 litre olur yatana kadar
Spor jillian level 1
askrhpozitif aha valla etiketledim bu sefer unutmadım
Gebelik yok canim 10 gun gecince test yapmistim negatif çıkmıştıyani annen hakli canim
annen hakli canim
masallah canim
verecegiz gidecek o kilolar geldikleri gibi
ask olsun hayir ceneside dusuk bir takimiz sende konuskansun nasil giremedin
ufaklik emiyor mu canim
hepimiz hepimiz
platesin karin egzersizlerini yap ise yatiyor canım
konus kiz bizede konusan lazim
maşallah canim
gayet guzel canim
cok guzelmis caldim bu fikri
guzel canim afiyet olsun
dolma gereksiz olmus canim aksam icin
canim gebelik yoksa kesin spgan kaynat ic hemen sokuyor
benimkide götürdü yine bi suru sey
hayit ot mu canim ilk kez duydum
artik yemiyorsundur gerci hedefe ulasinca yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?