- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.961
Aldım notlarıma cicim sporlarınin maşallahi var rakip gördüm seni kendime1 saat canım spor
Hahaha hangimizin degilki her akşam sevdiğim yiyeceklerin hayaliyle yastığa basimi koyuyorumEn sevdiğim tatlı çilekli tur ta aklımda sürekli boğazımda olduğu için zor olmadı
Maalesef tatlım 45 dk 3,5 milede kaldı ne benim enerjimizide daha fazlasına yetti nede kızım izin verdi ben sporu bıraktım iki dk sonra ağlayarak uyandiMasallah akşam akşam ne enerji
Bu hafta iyi bir rakam gelecek senden YasminMenüm
Sabah 8
1 inçe dilim ananas Yeşilçay
Saat 10 gibi
yumurta peynir
Öğlen14:30
Lahana suyu limonlu
7-8 Antep fırstığı
Akşam 19
Alabalık 1 tane bol salata 1 dl ekmek çavdar
Yatmadan bitki çayı
Filtrkahve
Su 2 litre olur yatana kadar
Spor jillian level 1
askrhpozitif aha valla etiketledim bu sefer unutmadım
her akşam homiligirtlak modunda akşama kadar zorlanmiyorum akşam eşim gelince zorlanıyorumyani annen hakli canim
annen hakli canim
masallah canim
verecegiz gidecek o kilolar geldikleri gibi
ask olsun hayir ceneside dusuk bir takimiz sende konuskansun nasil giremedin
ufaklik emiyor mu canim
hepimiz hepimiz
platesin karin egzersizlerini yap ise yatiyor canım
konus kiz bizede konusan lazim
maşallah canim
gayet guzel canim
cok guzelmis caldim bu fikri
guzel canim afiyet olsun
dolma gereksiz olmus canim aksam icin
canim gebelik yoksa kesin spgan kaynat ic hemen sokuyor
benimkide götürdü yine bi suru sey
hayit ot mu canim ilk kez duydum
artik yemiyorsundur gerci hedefe ulasinca yersin
Bilmem ki ilk defa denedimDr a gittim canim hem de gecen ay hicbir problem yok strese bagladi sadece
Sogan kurunu deneyeyim bari
Menun cok guzel olmus canim
Lahana suyundanmemnun musun fark ediyor mu ben direkt kendini cigden salata yapip yiyorum ama acayip gaz yapiyor
Gebelik yok canim 10 gun gecince test yapmistim negatif çıkmıştı
Sogan denemeye karar verdim bende yarin uyhun sogan alip baslayayim hemen
Hiç bekleme kuzu regl öncesi sırf artı olmasın diye debeleniyorumAldım notlarıma cicim sporlarınin maşallahi var rakip gördüm seni kendime
Hahaha hangimizin degilki her akşam sevdiğim yiyeceklerin hayaliyle yastığa basimi koyuyorum
Maalesef tatlım 45 dk 3,5 milede kaldı ne benim enerjimizide daha fazlasına yetti nede kızım izin verdi ben sporu bıraktım iki dk sonra ağlayarak uyandi
Bu hafta iyi bir rakam gelecek senden Yasmin
her akşam homiligirtlak modunda akşama kadar zorlanmiyorum akşam eşim gelince zorlanıyorum
Sen kendine bak asıl bomba sende(08:00)
200 Gr greyfurt
(11:00)
1 fincan Türk kahvesi
3 gün kurusu
(13:30)
4 adet ekmeksiz köfte
1 minik kase yoğurt
havuç salatası
(15:00)
1 kupa filtre kahve
(17:00)
1 kepçe mercimek çorbası
100 Gr tavuk but ızgara
SU:2,6
SPOR: 45 dk leslie 3,5 mile
Habinar
valla ekim başında katıldım buraya. ama yavaş ilerledim. son iki aydır 2 ileri 1 geri gidiyom. toplucam inşallah.bence fazla değil aslında sadece eti bi öğün yapıp ötekini sebze yapman iyi olabilir, naçizane görüşüm :)) bu arada ne kadar oldu başlayalı canım
saol canım. güzel seçenekler.bugün alışveriş yaptım da az sonra mutfağa giricem :) yemek düşünenlere birkaç tavsiye:
-kırmızı pancar aldım, haşlayıp rendelicem sonra da sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam, yağsız bi şekilde ana yemeğin yanında tüketmeyi düşünüyorum.
-havuç aldım, onu da rendeleyip limonlu çok az yağlı salata olarak yiyorum. veya olmadı yine sarımsaklı yoğurtla yiyebilirim.
-karnabahar aldım. bi kısmını küçük küçük doğrayıp marul salatasının içine koyucam, çok yakışıyor, hiç kokmuyor, denemelisiniz. hem çiğ çok faydalı.
-karnabaharın geri kalanını da kıymalı yemek yaparım sanırım :)
-ıspanak aldım, zeytinyağlı pişiricem.
-son olarak kıymayla soğanı kavurduktan sonra kabakları yuvarlak doğrayıp biraz kıymayla çevirip su ekleyin. suyunu çekince sarımsaklı yoğurtla yiyin.
umarım faydalı olur size :)
bir doktordan görüş al bence. zor olur senin için mervecim haklısın.Gerçekten çok yoruldumkizimin her gece saatlerce uyanık kalmasından sürekli inatlasmalarindan. Bir yandan kilo verme çabası içinde kendimle savaşmaktan. Hem beden olarak hem ruhen yiprandm ve yoruldum 3 ten beri ayaktayiz derdini anlayamamaktan bittim tükendim elbette bir sorunu var mı uyuyamıyor ama ben annesi olarak bunu anlamıyor üzerine birde ona kiziyorum
bende de var ama düzenli kullanmadım. o kadar da para verdim. bundan sonra yapayım.Epilasyon konusuna gelirsem abla ben 2 ay once philips in lazer epilasyon aletini aldim ve cok memnunum keske daha oce alsaymisim diyorum koltuk altim bitti bacaklarimin bolge bolge cikmadigini görüyorum ozel bolge bile azaldi yasasin lazeeerrrr
yok canım olur mu öyle şey. tabiki konuşuruz.Kimse benimle muhabbet etmiyor ki herkes kaynaşmış ben kaynasmakta zorluk çekiyorum :-(
Masallah menuye gelin dostlar(08:00)
200 Gr greyfurt
1 fincan Türk kahvesi
3 gün kurusu
4 adet ekmeksiz köfte
1 minik kase yoğurt
havuç salatası
1 kupa filtre kahve
1 kepçe mercimek çorbası
100 Gr tavuk but ızgara
Habinar
Sen bi dene faydali olursa iz de deneyelim merakla bekliyorum sonuclarini canimBilmem ki ilk defa denedim
Kulaktan dolma bilgiler bi arkadaşım tavsiye etti Google amca da bi sürü tavsiyeler bulunca kendimi lahanayı haşlarken buldum spor öncesi içeyim dedim sonrasında da içtim
Akşam yemeğinden öncede içtim
Böyle bi tansiyon oynadı açlıktan ama sebebi lahanamı bilmiyorum
Cumaya kadar içecem hep birlikte görecez neticeyi
Sebebi streste olablr bebişte. Bebiş istiyo musnzKizlar ben de regly olamiyorum yine sasiracaksiniz belki ama 32 gun gecti gecen ayda boyle oldu dr a gittim hicbir problem yok kist falan da yok dedi butun tahliler temiz cikti birazcik stres yapiyorum o da beni etkiliyor boyle sanki olacakmisim gibi oluyor bazen agrilarim artiyor ama kaciyor gelmiyor bir turlucok sıkıldım bu durumdan
Bi 3 milde benim için yapsanKızlar ben şimdi eşime mısır patlatıp leslie ablaya davetliyim ona gidicem bir 5 mile patlatmayi düşünüyorum
Istiyoruz canim da test yapmistim 10 gun gecince negatif cikmisti bi daha bakmadim zatenSebebi streste olablr bebişte. Bebiş istiyo musnz
bir wuhuda buna(08:00)
200 Gr greyfurt
1 fincan Türk kahvesi
3 gün kurusu
4 adet ekmeksiz köfte
1 minik kase yoğurt
havuç salatası
1 kupa filtre kahve
1 kepçe mercimek çorbası
100 Gr tavuk but ızgara
Habinar
dikkat et canim tansiyonuna etkiliyorsaBilmem ki ilk defa denedim
Kulaktan dolma bilgiler bi arkadaşım tavsiye etti Google amca da bi sürü tavsiyeler bulunca kendimi lahanayı haşlarken buldum spor öncesi içeyim dedim sonrasında da içtim
Akşam yemeğinden öncede içtim
Böyle bi tansiyon oynadı açlıktan ama sebebi lahanamı bilmiyorum
Cumaya kadar içecem hep birlikte görecez neticeyi
bende aynen heryerimde sivilce ciktiHiç bekleme kuzu regl öncesi sırf artı olmasın diye debeleniyorum
Haftaya inşallah
poni evde olmayan makina yok kaldir totoyuBi 3 milde benim için yapsan
tekrar bi yapsaydin canimIstiyoruz canim da test yapmistim 10 gun gecince negatif cikmisti bi daha bakmadim zaten
menu guzel canim ama bu ara az geliyorsun takimasabah 08.40
1 yumurta
1 dilim hellim peyniri
2 yk lor ve ceviz karışımı
5 zeytin
domates biber
öğlen 12.50
sebzeli köfte
2 dilim tbe
cacık
ara 20 fındık
akşam 19.30
kıymalı menemen
1 dilim siyez ekmeği
salata
1/2 kase ev yoğurdu
ara 1 kabuksuz yeşil elma
1,5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
guzelmis canim afiyet olsunselam kızlar,
bugünkü menüm:
14:00 kahvaltı: 1 ince dilim ekmeğin üzerine tatlı lor peyniri, çay
18:00 öğle yemeği: yine dünkü bulgur salatasından yedim
ara öğün: yovita kayısılı keten tohumlu yoğurt
23:00 akşam yemeği: yoğurtlu ıspanak, bir küçük haşlanmış patates
su miktarı: 1,5 litre
spor: yine leslie 1 mil (haftaya 2 mile geçmek istiyorum)
sizlerin menülerine de yorum yapıcam birazdan :)
sabah 08.40
1 yumurta
1 dilim hellim peyniri
2 yk lor ve ceviz karışımı
5 zeytin
domates biber
öğlen 12.50
sebzeli köfte
2 dilim tbe
cacık
ara 20 fındık
akşam 19.30
kıymalı menemen
1 dilim siyez ekmeği
salata
1/2 kase ev yoğurdu
ara 1 kabuksuz yeşil elma
1,5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
çok güzel, ama kahvaltı etmemişin :) bugüne özel miydi, yoksa kahvaltı sevmiyo musun cnm?(08:00)
200 Gr greyfurt
1 fincan Türk kahvesi
3 gün kurusu
4 adet ekmeksiz köfte
1 minik kase yoğurt
havuç salatası
1 kupa filtre kahve
1 kepçe mercimek çorbası
100 Gr tavuk but ızgara
Habinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?