Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi akşamlar kızlar

Çocuklar biraz önce gittiler bende buraya damladım
Geçmişi okumadan içim rahat etmez :))görev tamamlanmıştır :))

Cilekli Turtam kız kübra sen bize bişey dedinde biz cevap vermedikmi güzellik :))
Başladığında ne güzel enerjin var demiştim sana, beni hayal kırıklığına uğratma bebeğim
Illa sana bişey yazılmasını bekleme
Burda dert tasa mutluluk geyik her türlü sohbet itinayla kabul edilir :))

sans_sans gülüm soğan kürü yapıcakmışın nasıl yapıldığını iyice öğren doğru yapılmazsa faydası olmuyomuş
Ada çayı falanda iyi geliyor diye duymuştum

B burcugncy burcu genelde akşam öğünlerinde cıss olmasada miktar baya fazla oluyor cnm

Kelebeğin nicki neydi kızlar yaa

kkelebeketkisi abla o iki gundur sevgi pitircigi bizi gordugu yok

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim leslie de haftalik miseiye atlayacaksin canim buna mi karar verdin?
Ben dumbel kullanmaya basladim leslie yaparken kollarda etkisi cok iyi deneyebilirsin sende

bir wuhuda buna

dikkat et canim tansiyonuna etkiliyorsa

bende aynen heryerimde sivilce cikti

poni evde olmayan makina yok kaldir totoyu

tekrar bi yapsaydin canim

menu guzel canim ama bu ara az geliyorsun takima
guzelmis canim afiyet olsun
Seni mi kircam yaparim kiz ama sanmiyorum oyle bir belirti yok hamile olsaydim booool booool uyurdum cunku
menu
sabah (10:30)
1yumurta
2dlm hellim
1etimek

ogle(15:00)
2yumurta
1kivi

aksam(19:00)
200g izgara kofte ekmeksiz
1bardak ayran

su:2lt spor:2saat (3mile leslie+floor+1saat bant)
Cuma yaklasirken menuler gitgide kisaliyor sanki afiyet olsun canim
Dikkat ederim abla sagol uygun soganim yok zaten yarin ciktigimda alirim arastirmadan yapmam

kkelebeketkisi abla o iki gundur sevgi pitircigi bizi gordugu yok
Kelebeğin dogum gunuydu bugun kizlar sevgilisi de yaninda ondan girememistir yarin gelir insallah

Afiyet olsun canim leslie de haftalik miseiye atlayacaksin canim buna mi karar verdin?
Ben dumbel kullanmaya basladim leslie yaparken kollarda etkisi cok iyi deneyebilirsin sende

çok sağ ol canım. spor salonunda dumble ile çalışıyorum ama evde de olabilir, doğru söylüyorsun. benim kollar odun gibi ayıptır söylemesi

Farkediyorum abla aslinda tabaga alinca az gelio gozume ama ne bilim tabak normal ama

Gunaydin guzelliklerrrr:) dersanedeyim dolanamiyorum buralarda gunun konusunu yazip kaciyorummm :)
1) herkesin bir donum noktasi vardir ya hani belli seylere karar vermek icin sizin diyet surecinde donum noktam dediginiz olay var mi
2) daha once yaptiginiz yanlislar ya da yanlis diyetler neler (yeni olanlara uyari niteliginde olur belki cevaplariniz diye soruyorum)

Günaydın canım bugün tartıdan son önce ki son günümüz bugünü olabildiğince az karbonlu bol sulu geçirelim , bizi şişirerek sporlardan uzak duralım ,
Bugün benim temizlik günüm birazdan girisirim , spor yapmayı düşünmuyorm bugün dinlenicem, akşama çaya davetliyiz ordada kacamaksiz geçirmeyi planlıyorum yarın tartı var .
Ve en önemlisi wc sorunumu çözemedim ben hala

kaynanamın 42 beden kıyafet alıp da benim 44 giymem hatta 44 giyememem

detoks diyetler bana hiç yaramıyo üstüne geri alıyorum yanlışlarım pek olmadı

Sen kendine bak asıl bomba sende
Heyecanla bekliyorum seni tatlım
Canım menüler bombada tartı aynı şeyi söylemiyor wcyi halledemedim akşamlari spor bana yaramadi
Bi 3 milde benim için yapsan
kız poni kendim 5 mile bitiremedim bu hafta söz yapayım senin yerinedebu hafta yenicem seni anlaşılan

Gayet güzel canım
Patatesi akşamlar yerine sabahları tuketebilrisin canım
çok güzel, ama kahvaltı etmemişin :) bugüne özel miydi, yoksa kahvaltı sevmiyo musun cnm?
Bugüne özel oldu canım dün gece 3 ten beri uyumayinca dedi belki uyurum diye hafif bişey yiyeyim dedim
menu
sabah (10:30)
1yumurta
2dlm hellim
1etimek

ogle(15:00)
2yumurta
1kivi

aksam(19:00)
200g izgara kofte ekmeksiz
1bardak ayran

su:2lt spor:2saat (3mile leslie+floor+1saat bant)
Wuhuu kaptanım naptın sen spora bayıldım
kızlar haftada 1 öğün ödül veya vücudu şaşırtma amaçlı özgür yiyor musunuz?
Cuma günleri tek bir öğün ödül yapıyoruz canım tabi o hafta iyi bir kilo verdiysek
Gunaydin 9. Takim citirlari

Günaydınn herkese

Gunaydin kizlar sonunda regli oldum karnim filan indi sukur ama tabi bu hafta devasa kilo veremem galiba gramla kalir dehset karnim agrio
Günaydın kızlar. Burcum hadi gozunaydib

1) herseyin üst üste gelmesiyle alakaliydi benim unideyken arkadaşlardan yana dislanmam, yürümekten nefes nefese kalmam, eve kapanmam , kıyafet bulamam, ailenin benim için üzülmesi , kendimden nefret etmem gibi gibi bir sürü nokta var
2) diyelimki diyeti bozdugunuzda daha doğrusu kaçamak yaptiginizda o öğün yedin diyet nasılsa bozuldu diye bütün gün abur cubura yuklenirdim ertesi gün diyete kaldığı yerden devam ederdim aslında bir sonraki öğünü salata ve yoğurtla hafif tutmak en dogrusuymus

çok sağ ol canım. spor salonunda dumble ile çalışıyorum ama evde de olabilir, doğru söylüyorsun. benim kollar odun gibi ayıptır söylemesi
Ay benimkiler de oyleee
kızlar haftada 1 öğün ödül veya vücudu şaşırtma amaçlı özgür yiyor musunuz?
Ben yeniyim henuz yapmadim ama hedeflerime ulastigim zamanlarda 1 ogun odul verebilirim kendime mesela 80 e indigimde 75 70 gibi her 5 kiloda simdilik boyle planliyorum canim
Gunaydin kizlar sonunda regli oldum karnim filan indi sukur ama tabi bu hafta devasa kilo veremem galiba gramla kalir dehset karnim agrio
Gozun aydin canim cok sevindim senin adina darisi basima valla sabaha kadar belim agridi uyutmadi beni ama gelen giden yok

Aslinda donum noktasi diyebilecegim keskin bir an yok ama hergecen gun sagliksiz beslenmem ve bunun sonucu olarak insulin dozlarimi arttirmak zorunda kalmam bunun bir sonu yok buna bir dur demem gerektigini dusunduruyordu bana ve saglikli olmaya geri donmek istedim ve pazartesi degil yarin degil o an basladim bunu yapmaya ve devam ediyorum insallah basaririm
2 daha once menulerimde cok sagliksiz seyler yoktu aslinda mesela ben yillardir kendime ya da esime ozel pilav yaptigimi bilmem eve misafir icin pirinc alinir yemeklerimde herzaman salata ve yogurt vardir yemekte bulgur ya da makarna varsa ekmegi agzima surmem... Benim yaptigim yanlislar iki ogun arasinda yedigim aburcuburlardi hamur isi hep piserdi evde cikolatalar cipsler kuruyemislerin haddi hesabi yoktu cok gec saatlerde yatip cok gec saatlerde kalkiyor gunu kaciriyordum ve bir kisir donguye donmustu
Butun aburcuburlari hamur isini hayatimdan cikardim ve hayatima duzen getirmeye calisiyorum kendime basarabilecegime inaniyorum bunu yaparken cok zorlanacagim zamanlar olacagini bastan biliyorum ve kabul ederek devam ediyorum biliyorum ki bahardan once cetin bir kis yasanir ben o kisin basindayim ama baharin geleceginden suphem yok Rabbim hepimize yardim etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…