- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.981
Iyi akşamlar kızlar
Çocuklar biraz önce gittiler bende buraya damladım
Geçmişi okumadan içim rahat etmez :))görev tamamlanmıştır :))
Cilekli Turtam kız kübra sen bize bişey dedinde biz cevap vermedikmi güzellik :))
Başladığında ne güzel enerjin var demiştim sana, beni hayal kırıklığına uğratma bebeğim
Illa sana bişey yazılmasını bekleme
Burda dert tasa mutluluk geyik her türlü sohbet itinayla kabul edilir :))
sans_sans gülüm soğan kürü yapıcakmışın nasıl yapıldığını iyice öğren doğru yapılmazsa faydası olmuyomuş
Ada çayı falanda iyi geliyor diye duymuştum
B burcugncy burcu genelde akşam öğünlerinde cıss olmasada miktar baya fazla oluyor cnm
Kelebeğin nicki neydi kızlar yaa
Afiyet olsun canimsabah 08.40
1 yumurta
1 dilim hellim peyniri
2 yk lor ve ceviz karışımı
5 zeytin
domates biber
öğlen 12.50
sebzeli köfte
2 dilim tbe
cacık
ara 20 fındık
akşam 19.30
kıymalı menemen
1 dilim siyez ekmeği
salata
1/2 kase ev yoğurdu
ara 1 kabuksuz yeşil elma
1,5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canim leslie de haftalik miseiye atlayacaksin canim buna mi karar verdin?selam kızlar,
bugünkü menüm:
14:00 kahvaltı: 1 ince dilim ekmeğin üzerine tatlı lor peyniri, çay
18:00 öğle yemeği: yine dünkü bulgur salatasından yedim
ara öğün: yovita kayısılı keten tohumlu yoğurt
23:00 akşam yemeği: yoğurtlu ıspanak, bir küçük haşlanmış patates
su miktarı: 1,5 litre
spor: yine leslie 1 mil (haftaya 2 mile geçmek istiyorum)
sizlerin menülerine de yorum yapıcam birazdan :)
Seni mi kircam yaparim kizbir wuhuda buna
dikkat et canim tansiyonuna etkiliyorsa
bende aynen heryerimde sivilce cikti
poni evde olmayan makina yok kaldir totoyu
tekrar bi yapsaydin canim
menu guzel canim ama bu ara az geliyorsun takima
guzelmis canim afiyet olsun
Cuma yaklasirken menuler gitgide kisaliyor sankimenu
sabah (10:30)
1yumurta
2dlm hellim
1etimek
ogle(15:00)
2yumurta
1kivi
aksam(19:00)
200g izgara kofte ekmeksiz
1bardak ayran
su:2lt spor:2saat (3mile leslie+floor+1saat bant)
Dikkat ederim abla sagol uygun soganim yok zaten yarin ciktigimda alirim arastirmadan yapmamIyi akşamlar kızlar
Cilekli Turtam kız kübra sen bize bişey dedinde biz cevap vermedikmi güzellik :))
Başladığında ne güzel enerjin var demiştim sana, beni hayal kırıklığına uğratma bebeğim
sans_sans gülüm soğan kürü yapıcakmışın nasıl yapıldığını iyice öğren doğru yapılmazsa faydası olmuyomuş
B burcugncy burcu genelde akşam öğünlerinde cıss olmasada miktar baya fazla oluyor cnm
Kelebeğin dogum gunuydu bugun kizlar sevgilisi de yaninda ondan girememistir yarin gelir insallah
Ben dun kutlamistim
Afiyet olsun canim leslie de haftalik miseiye atlayacaksin canim buna mi karar verdin?
Ben dumbel kullanmaya basladim leslie yaparken kollarda etkisi cok iyi deneyebilirsin sende
Ben sonnzamanlarda yapmıyorum canım kaçamaksız haftam geçmediği içinkızlar haftada 1 öğün ödül veya vücudu şaşırtma amaçlı özgür yiyor musunuz?
Iyi akşamlar kızlar
Gunaydin guzelliklerrrr:) dersanedeyim dolanamiyorum buralarda gunun konusunu yazip kaciyorummm :)
1) herkesin bir donum noktasi vardir ya hani belli seylere karar vermek icin sizin diyet surecinde donum noktam dediginiz olay var mi
2) daha once yaptiginiz yanlislar ya da yanlis diyetler neler (yeni olanlara uyari niteliginde olur belki cevaplariniz diye soruyorum)
Canım menüler bombada tartı aynı şeyi söylemiyor wcyi halledemedim akşamlari spor bana yaramadiSen kendine bak asıl bomba sende
Heyecanla bekliyorum seni tatlım
kız poni kendim 5 mile bitiremedim bu hafta söz yapayım senin yerinedeBi 3 milde benim için yapsan
Gayet güzel canımsabah 08.40
1 yumurta
1 dilim hellim peyniri
2 yk lor ve ceviz karışımı
5 zeytin
domates biber
öğlen 12.50
sebzeli köfte
2 dilim tbe
cacık
ara 20 fındık
akşam 19.30
kıymalı menemen
1 dilim siyez ekmeği
salata
1/2 kase ev yoğurdu
ara 1 kabuksuz yeşil elma
1,5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Patatesi akşamlar yerine sabahları tuketebilrisin canımselam kızlar,
bugünkü menüm:
14:00 kahvaltı: 1 ince dilim ekmeğin üzerine tatlı lor peyniri, çay
18:00 öğle yemeği: yine dünkü bulgur salatasından yedim
ara öğün: yovita kayısılı keten tohumlu yoğurt
23:00 akşam yemeği: yoğurtlu ıspanak, bir küçük haşlanmış patates
su miktarı: 1,5 litre
spor: yine leslie 1 mil (haftaya 2 mile geçmek istiyorum)
sizlerin menülerine de yorum yapıcam birazdan :)
Bugüne özel oldu canım dün gece 3 ten beri uyumayinca dedi belki uyurum diye hafif bişey yiyeyim dedimçok güzel, ama kahvaltı etmemişin :) bugüne özel miydi, yoksa kahvaltı sevmiyo musun cnm?
Wuhuu kaptanım naptın sen spora bayıldımmenu
sabah (10:30)
1yumurta
2dlm hellim
1etimek
ogle(15:00)
2yumurta
1kivi
aksam(19:00)
200g izgara kofte ekmeksiz
1bardak ayran
su:2lt spor:2saat (3mile leslie+floor+1saat bant)
Cuma günleri tek bir öğün ödül yapıyoruz canım tabi o hafta iyi bir kilo verdiysekkızlar haftada 1 öğün ödül veya vücudu şaşırtma amaçlı özgür yiyor musunuz?
Gunaydin 9. Takim citirlari
Günaydınn herkese
Günaydın kızlar. Burcum hadi gozunaydibGunaydin kizlar sonunda regli oldum karnim filan indi sukur ama tabi bu hafta devasa kilo veremem galiba gramla kalir dehset karnim agrio
1) herseyin üst üste gelmesiyle alakaliydi benim unideyken arkadaşlardan yana dislanmam, yürümekten nefes nefese kalmam, eve kapanmam , kıyafet bulamam, ailenin benim için üzülmesi , kendimden nefret etmem gibi gibi bir sürü nokta varGunaydin guzelliklerrrr:) dersanedeyim dolanamiyorum buralarda gunun konusunu yazip kaciyorummm :)
1) herkesin bir donum noktasi vardir ya hani belli seylere karar vermek icin sizin diyet surecinde donum noktam dediginiz olay var mi
2) daha once yaptiginiz yanlislar ya da yanlis diyetler neler (yeni olanlara uyari niteliginde olur belki cevaplariniz diye soruyorum)
Ay benimkiler de oyleeeçok sağ ol canım. spor salonunda dumble ile çalışıyorum ama evde de olabilir, doğru söylüyorsun. benim kollar odun gibi ayıptır söylemesi
Ben yeniyim henuz yapmadim ama hedeflerime ulastigim zamanlarda 1 ogun odul verebilirim kendime mesela 80 e indigimde 75 70 gibi her 5 kiloda simdilik boyle planliyorum canimkızlar haftada 1 öğün ödül veya vücudu şaşırtma amaçlı özgür yiyor musunuz?
Gozun aydin canim cok sevindim senin adina darisi basima valla sabaha kadar belim agridi uyutmadi beni ama gelen giden yokGunaydin kizlar sonunda regli oldum karnim filan indi sukur ama tabi bu hafta devasa kilo veremem galiba gramla kalir dehset karnim agrio
Aslinda donum noktasi diyebilecegim keskin bir an yok ama hergecen gun sagliksiz beslenmem ve bunun sonucu olarak insulin dozlarimi arttirmak zorunda kalmam bunun bir sonu yok buna bir dur demem gerektigini dusunduruyordu bana ve saglikli olmaya geri donmek istedim ve pazartesi degil yarin degil o an basladim bunu yapmaya ve devam ediyorum insallah basaririmGunaydin guzelliklerrrr:) dersanedeyim dolanamiyorum buralarda gunun konusunu yazip kaciyorummm :)
günaydın canımGunaydin hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?