Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emzirmiyorum canım emziroyor olsaydım bu kadar sıkı diyet yapamazdım ::)

Olsun oda bişey hiç yapmamaktan iyidir

Tamam bende aklımdan geçen herşeyi yazar sorarım artık

Canim muslini kendin yap istersen burdan tarif almistim ben muslideki tatli oranini fazla bulmuslardi kizlar ben de kullanmadim ondan sonra
Yulaf ezmesi kuru meyveleri hurma kayisi turna yemisi biraz kuruyemis karistirip sen az bal ekleyebilirsin firinliyorsun saglikli muslin elinde ben deneyecegim hatta elimdeki muslileride karistiracagim icine oyle dusunuyorum yani henuz yapamadim ama
Chia tohumunu da deneyebilirsin dun cok tok tuttu beni
Tamam yahu yemedim zaten tartyi bekliyorum
Muahhh aferin kiz sana

Evdeki çöp olmasın diye demiştim hemde canım kahvaltı istemiyor ondan dediydum ama senin tarifide yapmak lazım bigun

Melekkk90
1. Benim dönüm noktam doğumdan sonra balkondan bakarken benle aynı zamanda doğum yapan karşı market sahibini görmekti. 60 bile değildi kilosu. içim cız etti 95 kiloydum çocuğum benden utanabilirdi. O an şimşek çaktı kafada
2.Kilo verme sürecinde bir tek 5 te 5 diyetini yaptığım için pişmanım. Vücudum kıtlığa girdi ve az yesemde aldım psikolojim bozuldu. hata olarak evde çikolata görürsem kaçamak kaçınılmaz oluyo maalesef

Evdeki çöp olmasın diye demiştim hemde canım kahvaltı istemiyor ondan dediydum ama senin tarifide yapmak lazım bigun
Evet benimde oyle bir derdim var yeni de almistim musliyi
Ben karistirip yapmayi dusunuyorum cop olmasin ziyan olmasin diye sen dene istersen canim yapinca haber veririm sana ben de

Tamam tamam yemiom
Yarın yersin cicim
karbon dan ötürü değil canım içindeki şeker sakıncalı kendin yapman daha güzel olur paket bittikten sonra bir daha alma derim

Kizlar ben bugun artidayim ya offf
su miktarini arttirayim diyorum ne dersiniz
suyu çoğalt canım birde proteini arttirabilirsin tabi kendini zorlamadan

kızlar haftada 1 öğün ödül veya vücudu şaşırtma amaçlı özgür yiyor musunuz?
cuma gunu bi ogunde özgüruz canim ama tabi gozunu cikarmadan mumkunse aksam saatine kalmadan
Gunaydin 9. Takim citirlari

Günaydınn herkese

Gunaydin kizlar sonunda regli oldum karnim filan indi sukur ama tabi bu hafta devasa kilo veremem galiba gramla kalir dehset karnim agrio
günaydın kizlar
burcu benimde durum kotu dun geceden beri ha geldi ha gelecek belim kopuyor
# ben hep kiloyu problem ettigim icin hic ozgur yedigimi bilmem yani diyette degilken bile uc gun yersem 4gun yemezdim dank eden olaysa eltim doguma giderken ben doguma gidiyor gibiydim oysa ben doguraki 8ay olmustu ama bildigin hamile gibiydim
#sok diyetler gencken kilo vermek kolaydi hopp al hopp ver sonra ne oldu metabolizma yavasladi aslinda her yanlis gelecege kalici zarar veriyor
#ve cok mutlu oldum sabahtan gorevini yerine getirip konunu yazmana fistik :)
kacamak yapmayacagindan eminim gun icinde bol sebze ye su ic bende wc konusunda ise yariyor
valla yaptim ama mervecim bu hafta tartiyi kirasim var
Gunaydin hatunlar
gunaydin canim
Emzirmiyorum canım emziroyor olsaydım bu kadar sıkı diyet yapamazdım ::)
onun icin sordum tatlim
Benimde canımı çektirdin şimdi evde de var napsam yesemmi bi dene
cuma sabaha sakla istahini
Ama benim oo ::)
profildeki sen misin o zaman nicki degistirelim guzellik
Black Pearl ol sen
Tamam bende aklımdan geçen herşeyi yazar sorarım artık
bunun icin burdayiz tatlim
kizlar soylemis canım ama istersen ondanda yulaf lapasi yapabilirsin extra meyve katmazsin
Kizlar ben bugun artidayim ya offf
su miktarini arttirayim diyorum ne dersiniz
suyu artir spor yapma bugun sebze agirlikli beslen
evet poni o beste besten sonra sen cildirdin

kizlar bugun son gun tum kozlari cekelim biz elimizden geleni yapalim gonlumuz rahat olsun genel olarak menuler sporlar guzeldi ama takimin regl haftasi oldu bugun herkes pisti oldu resmen ya oldu ya olmak uzere bununda etkisi var bugünde bomba gibi menulerimizle haftanin hakkini verecegimize eminim guzeller

kaptanım güzel düşünelim güzel olsun muhtemelen senin hem regl hem dünkü iki saat seni sisirdi kaçamak yapmicam bugün sırf pro gidicem suyun bu hafta dibine vurdum aslında ama bakalım artık nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…