- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.001
Emzirmiyorum canım emziroyor olsaydım bu kadar sıkı diyet yapamazdım ::)yani annen hakli canim
annen hakli canim
masallah canim
verecegiz gidecek o kilolar geldikleri gibi
ask olsun hayir ceneside dusuk bir takimiz sende konuskansun nasil giremedin
ufaklik emiyor mu canim
hepimiz hepimiz
platesin karin egzersizlerini yap ise yatiyor canım
konus kiz bizede konusan lazim
maşallah canim
gayet guzel canim
cok guzelmis caldim bu fikri
guzel canim afiyet olsun
dolma gereksiz olmus canim aksam icin
canim gebelik yoksa kesin spgan kaynat ic hemen sokuyor
benimkide götürdü yine bi suru sey
hayit ot mu canim ilk kez duydum
artik yemiyorsundur gerci hedefe ulasinca yersin
Benimde canımı çektirdin şimdi evde de var napsam yesemmi bi deneHiç sorma aynen turta aklıma geliyor
Önceki diyetimde profil resmi Eti puf olan biri vardı sürekli puf yiyesim geliyordu azım sulandı resmen şimdi yazarken
Ama benim oo ::)
Tartı öncesi cisssBenimde canımı çektirdin şimdi evde de var napsam yesemmi bi dene
Olsun oda bişey hiç yapmamaktan iyidirAldım notlarıma cicim sporlarınin maşallahi var rakip gördüm seni kendime
Hahaha hangimizin degilki her akşam sevdiğim yiyeceklerin hayaliyle yastığa basimi koyuyorum
Maalesef tatlım 45 dk 3,5 milede kaldı ne benim enerjimizide daha fazlasına yetti nede kızım izin verdi ben sporu bıraktım iki dk sonra ağlayarak uyandi
Bu hafta iyi bir rakam gelecek senden Yasmin
her akşam homiligirtlak modunda akşama kadar zorlanmiyorum akşam eşim gelince zorlanıyorum
Tamam tamam yemiomTartı öncesi cissscuma yersin
Tamam bende aklımdan geçen herşeyi yazar sorarım artıkIyi akşamlar kızlar
Çocuklar biraz önce gittiler bende buraya damladım
Geçmişi okumadan içim rahat etmez :))görev tamamlanmıştır :))
Cilekli Turtam kız kübra sen bize bişey dedinde biz cevap vermedikmi güzellik :))
Başladığında ne güzel enerjin var demiştim sana, beni hayal kırıklığına uğratma bebeğim
Illa sana bişey yazılmasını bekleme
Burda dert tasa mutluluk geyik her türlü sohbet itinayla kabul edilir :))
sans_sans gülüm soğan kürü yapıcakmışın nasıl yapıldığını iyice öğren doğru yapılmazsa faydası olmuyomuş
Ada çayı falanda iyi geliyor diye duymuştum
@burcugncy burcu genelde akşam öğünlerinde cıss olmasada miktar baya fazla oluyor cnm
Kelebeğin nicki neydi kızlar yaa
Kizzz sakinBenimde canımı çektirdin şimdi evde de var napsam yesemmi bi dene
Tamam yahu yemedim zaten tartyi bekliyorumKizzz sakinyarin tarti var unutma tartidan sonraya birak gonlun rahat yersin o zaman
Canim muslini kendin yap istersen burdan tarif almistim ben muslideki tatli oranini fazla bulmuslardi kizlar ben de kullanmadim ondan sonraOhh sonundan okudum hepsini günaydın 9.takımın citirlari ? Size bişey sorucam normal kahvaltı yapmaktan sıkıldım bu etinin yulaf ezmeli kuru meyveli ve fındıklı muslisi var karbon u çok yüksek fakat bilemedim yesemmi yemesemmi ?
Muahhh aferin kiz sanaTamam yahu yemedim zaten tartyi bekliyorum
Evdeki çöp olmasın diye demiştim hemde canım kahvaltı istemiyor ondan dediydum ama senin tarifide yapmak lazım bigunCanim muslini kendin yap istersen burdan tarif almistim ben muslideki tatli oranini fazla bulmuslardi kizlar ben de kullanmadim ondan sonra
Yulaf ezmesi kuru meyveleri hurma kayisi turna yemisi biraz kuruyemis karistirip sen az bal ekleyebilirsin firinliyorsun saglikli muslin elinde ben deneyecegim hatta elimdeki muslileride karistiracagim icine oyle dusunuyorum yani henuz yapamadim ama
Chia tohumunu da deneyebilirsin dun cok tok tuttu beni
Muahhh aferin kiz sana
Evet benimde oyle bir derdim var yeni de almistim musliyiEvdeki çöp olmasın diye demiştim hemde canım kahvaltı istemiyor ondan dediydum ama senin tarifide yapmak lazım bigun
Yarın yersin cicimTamam tamam yemiom
karbon dan ötürü değil canım içindeki şeker sakıncalı kendin yapman daha güzel olur paket bittikten sonra bir daha alma derimOhh sonundan okudum hepsini günaydın 9.takımın citirlari ? Size bişey sorucam normal kahvaltı yapmaktan sıkıldım bu etinin yulaf ezmeli kuru meyveli ve fındıklı muslisi var karbon u çok yüksek fakat bilemedim yesemmi yemesemmi ?
suyu çoğalt canım birde proteini arttirabilirsin tabi kendini zorlamadanKizlar ben bugun artidayim ya offf
su miktarini arttirayim diyorum ne dersiniz
cuma gunu bi ogunde özgüruz canim ama tabi gozunu cikarmadan mumkunse aksam saatine kalmadankızlar haftada 1 öğün ödül veya vücudu şaşırtma amaçlı özgür yiyor musunuz?
Gunaydin 9. Takim citirlari
Günaydınn herkese
günaydın kizlarGunaydin kizlar sonunda regli oldum karnim filan indi sukur ama tabi bu hafta devasa kilo veremem galiba gramla kalir dehset karnim agrio
# ben hep kiloyu problem ettigim icin hic ozgur yedigimi bilmem yani diyette degilken bile uc gun yersem 4gun yemezdim dank eden olaysa eltim doguma giderken ben doguma gidiyor gibiydim oysa ben doguraki 8ay olmustu ama bildigin hamile gibiydimGunaydin guzelliklerrrr:) dersanedeyim dolanamiyorum buralarda gunun konusunu yazip kaciyorummm :)
1) herkesin bir donum noktasi vardir ya hani belli seylere karar vermek icin sizin diyet surecinde donum noktam dediginiz olay var mi
2) daha once yaptiginiz yanlislar ya da yanlis diyetler neler (yeni olanlara uyari niteliginde olur belki cevaplariniz diye soruyorum)
kacamak yapmayacagindan eminim gun icinde bol sebze ye su ic bende wc konusunda ise yariyorGünaydın canım bugün tartıdan son önce ki son günümüz bugünü olabildiğince az karbonlu bol sulu geçirelim , bizi şişirerek sporlardan uzak duralım ,
Bugün benim temizlik günüm birazdan girisirim , spor yapmayı düşünmuyorm bugün dinlenicem, akşama çaya davetliyiz ordada kacamaksiz geçirmeyi planlıyorum yarın tartı var .
Ve en önemlisi wc sorunumu çözemedim ben hala
valla yaptim ama mervecim bu hafta tartiyi kirasim varCanım menüler bombada tartı aynı şeyi söylemiyor wcyi halledemedim akşamlari spor bana yaramadi
kız poni kendim 5 mile bitiremedim bu hafta söz yapayım senin yerinedebu hafta yenicem seni anlaşılan
Gayet güzel canım
Patatesi akşamlar yerine sabahları tuketebilrisin canım
Bugüne özel oldu canım dün gece 3 ten beri uyumayinca dedi belki uyurum diye hafif bişey yiyeyim dedim
Wuhuu kaptanım naptın sen spora bayıldım
Cuma günleri tek bir öğün ödül yapıyoruz canım tabi o hafta iyi bir kilo verdiysek
Günaydın kızlar. Burcum hadi gozunaydib
gunaydin canimGunaydin hatunlar
onun icin sordum tatlimEmzirmiyorum canım emziroyor olsaydım bu kadar sıkı diyet yapamazdım ::)
cuma sabaha sakla istahiniBenimde canımı çektirdin şimdi evde de var napsam yesemmi bi dene
profildeki sen misin o zaman nicki degistirelim guzellikAma benim oo ::)
bunun icin burdayiz tatlimTamam bende aklımdan geçen herşeyi yazar sorarım artık
kizlar soylemis canım ama istersen ondanda yulaf lapasi yapabilirsin extra meyve katmazsinOhh sonundan okudum hepsini günaydın 9.takımın citirlari ? Size bişey sorucam normal kahvaltı yapmaktan sıkıldım bu etinin yulaf ezmeli kuru meyveli ve fındıklı muslisi var karbon u çok yüksek fakat bilemedim yesemmi yemesemmi ?
suyu artir spor yapma bugun sebze agirlikli beslenKizlar ben bugun artidayim ya offf
su miktarini arttirayim diyorum ne dersiniz
evet poni o beste besten sonra sen cildirdinMelekkk90
1. Benim dönüm noktam doğumdan sonra balkondan bakarken benle aynı zamanda doğum yapan karşı market sahibini görmekti. 60 bile değildi kilosu. içim cız etti 95 kiloydum çocuğum benden utanabilirdi. O an şimşek çaktı kafada
2.Kilo verme sürecinde bir tek 5 te 5 diyetini yaptığım için pişmanım. Vücudum kıtlığa girdi ve az yesemde aldım psikolojim bozuldu. hata olarak evde çikolata görürsem kaçamak kaçınılmaz oluyo maalesef
kaptanım güzel düşünelim güzel olsun muhtemelen senin hem regl hem dünkü iki saat seni sisirdi kaçamak yapmicam bugün sırf pro gidicem suyun bu hafta dibine vurdum aslında ama bakalım artık nasipcuma gunu bi ogunde özgüruz canim ama tabi gozunu cikarmadan mumkunse aksam saatine kalmadan
günaydın kizlar
burcu benimde durum kotu dun geceden beri ha geldi ha gelecek belim kopuyor
# ben hep kiloyu problem ettigim icin hic ozgur yedigimi bilmem yani diyette degilken bile uc gun yersem 4gun yemezdim dank eden olaysa eltim doguma giderken ben doguma gidiyor gibiydim oysa ben doguraki 8ay olmustu ama bildigin hamile gibiydim
#sok diyetler gencken kilo vermek kolaydi hopp al hopp ver sonra ne oldu metabolizma yavasladi aslinda her yanlis gelecege kalici zarar veriyor
#ve cok mutlu oldum sabahtan gorevini yerine getirip konunu yazmana fistik :)
kacamak yapmayacagindan eminim gun icinde bol sebze ye su ic bende wc konusunda ise yariyor
valla yaptim ama mervecim bu hafta tartiyi kirasim var
gunaydin canim
onun icin sordum tatlim
cuma sabaha sakla istahini
profildeki sen misin o zaman nicki degistirelim guzellik
Black Pearl ol sen
bunun icin burdayiz tatlim
kizlar soylemis canım ama istersen ondanda yulaf lapasi yapabilirsin extra meyve katmazsin
suyu artir spor yapma bugun sebze agirlikli beslen
evet poni o beste besten sonra sen cildirdin
Tamam canım almam dahaYarın yersin cicim
karbon dan ötürü değil canım içindeki şeker sakıncalı kendin yapman daha güzel olur paket bittikten sonra bir daha alma derim
suyu çoğalt canım birde proteini arttirabilirsin tabi kendini zorlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?