- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.021
Eveett benimcuma gunu bi ogunde özgüruz canim ama tabi gozunu cikarmadan mumkunse aksam saatine kalmadan
günaydın kizlar
burcu benimde durum kotu dun geceden beri ha geldi ha gelecek belim kopuyor
# ben hep kiloyu problem ettigim icin hic ozgur yedigimi bilmem yani diyette degilken bile uc gun yersem 4gun yemezdim dank eden olaysa eltim doguma giderken ben doguma gidiyor gibiydim oysa ben doguraki 8ay olmustu ama bildigin hamile gibiydim
#sok diyetler gencken kilo vermek kolaydi hopp al hopp ver sonra ne oldu metabolizma yavasladi aslinda her yanlis gelecege kalici zarar veriyor
#ve cok mutlu oldum sabahtan gorevini yerine getirip konunu yazmana fistik :)
kacamak yapmayacagindan eminim gun icinde bol sebze ye su ic bende wc konusunda ise yariyor
valla yaptim ama mervecim bu hafta tartiyi kirasim var
gunaydin canim
onun icin sordum tatlim
cuma sabaha sakla istahini
profildeki sen misin o zaman nicki degistirelim guzellik
Black Pearl ol sen
bunun icin burdayiz tatlim
kizlar soylemis canım ama istersen ondanda yulaf lapasi yapabilirsin extra meyve katmazsin
suyu artir spor yapma bugun sebze agirlikli beslen
evet poni o beste besten sonra sen cildirdin
siyah inci canımEveett benimnickin türkçe anlamı ne ıngilizce bilmiyor ben
oldum oldum regl oldum insallah yarina kadar iner sabah bol maydonoz yemistim biraz oncede kuzeyi anneme birakip yurudum yururken geldi dondum eve :)kaptanım güzel düşünelim güzel olsun muhtemelen senin hem regl hem dünkü iki saat seni sisirdi kaçamak yapmicam bugün sırf pro gidicem suyun bu hafta dibine vurdum aslında ama bakalım artık nasip
tatlim protein bazilsrinda ilk gun sislik yapiyo daha gec sindirildigi için onun icin sebze dedimAyy kizlar ya biriniz protein agirli ye demissiniz biriniz sebze napicam simdi ben
Listede olmamama ragmen stres oldum cok fena ya
askrhpozitif North River
Tamam canim o zaman sebze yapayim bentatlim protein bazilsrinda ilk gun sislik yapiyo daha gec sindirildigi için onun icin sebze dedim
ay hadi inşallaholdum oldum regl oldum insallah yarina kadar iner sabah bol maydonoz yemistim biraz oncede kuzeyi anneme birakip yurudum yururken geldi dondum eve :)
canım sen stres olma önce canım sebzenin pro mu ne çekiyorsa ona ağırlık verAyy kizlar ya biriniz protein agirli ye demissiniz biriniz sebze napicam simdi ben
Listede olmamama ragmen stres oldum cok fena ya
askrhpozitif North River
***9.TAKIM 505. Etap***
askrhpozitif(78,8/
60kiloyum(83.5/
Nanekekik(71.2/
Habinar(76.6/
9. Takım ortalama %
Burcugncy(68.5/)462.etapta izne ayrilan üye geri dondu yuzdesi 43ye bölündü
kurtlu_elma(88.1///başlangıç tarihi 31.01.16 giris kilosu:90.4 hedef:66
kkelebeketkisi(67.6///%))baslangic tar:4.2.17 grs kil:69.9 hdf:55
Cilekli_Turtam(68/)baslangic tar:10.02.17 grs kil:68 hdf:55
MuallimeA(74.4/)504.etapta izne ayrildi
masal3487(//)
sans_sans( )baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90()baslangic tar:10.02.17 grs kil:84 hdf:65
_Joey_()baslangic tar:10.02.17 grs kil:68 hdf:55
tatlım siz yarın sadece kilo bildirimi yapacaksınız . Onun dışında eğer aktifseniz cabaliyorsaniz da 3. Cuma bildiriminde listede oluyorsunuzCanim ya biz ne yapacagiz bize kisa bir bilgilendirme yapabilir misin yeni gelen arkadaslar adina soruyorum
Yarin sabah kilo bildirimi yapmak disinda yapacaklarimiz neler
North River
Tamam canim tesekkurler cevabin icintatlım siz yarın sadece kilo bildirimi yapacaksınız . Onun dışında eğer aktifseniz cabaliyorsaniz da 3. Cuma bildiriminde listede oluyorsunuz
(09:50)
1 büyük bardak elma sirkeli su
(10:20)
2 kayısı kıvamında yumurta (pul biberli)
(14:00)
1 kase ev yoğurdu(zerdeçal, zencefil ve tarçın)
su:3 lt olacak
Spor : yok
Bugünü erken kapatıyorum kızlar şimdiden yazayım menümu de akşam misafirlikte kaçamak ihtimalimi ortadan kaldirayim
yok tatlım merak etme bişey olmazanaaaaaam kiz bu ne naptin sen bisey yok ki menunde bir de mutfagi kapatmissin sekerin tansiyonun dusmesin canim dikkat et lutfen onemli olan saglikli kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?