Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaa bende kendine direniyorum esime hic bir sey aldirmiyorum eve artik cunku olursa dayanamiyorumm cok sukur 1 haftadir vukaatsiz atlattimm:)

North River . Gorevimi basariyla yerine getirdim cok guzel soylemissin evet her hata gelecegimize zarar veriyo aslinda bu yaslarda bunun farkina varip artik kendimizi toplayabiliriz umarimm

Kizlar bugun yuruyus bandina 1 yil aradan sonra tekrar basladim ama hizli degil hafif bir tempo ile basladim ilerleyen gunlerde hizimi arttiracagim insallah
Doktoruna sormadan baslamasaydin canim
Bugun burasi pek bi ıssız nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz hatunlar
Bizim takımın huyu nedense cumaya yaklaştıkça ortadan kayboluyorlar
Ben cikmadim pzrtesiden beri tartiya yaa cok heycanliyimm:)
güzel sonuçlar gelecek canım inşallah

afiyet olsun canim :)
Kizlar bugun yuruyus bandina 1 yil aradan sonra tekrar basladim ama hizli degil hafif bir tempo ile basladim ilerleyen gunlerde hizimi arttiracagim insallah
ayagina dikkat et yeter tatlim
Bugun burasi pek bi ıssız nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz hatunlar
bi ypklama alalim kimler ne durumda

Ben geldimmm. Dersaneden geldim simdi yazilanlari okuyodumm canimn bu arada soruyu sorman iyi olmus yeni gelenler adina sans_sans
Hosgeldin canim ne demek rica ederim nasildi dershane? Problem yoktur insallah
Yaaa bende kendine direniyorum esime hic bir sey aldirmiyorum eve artik cunku olursa dayanamiyorumm cok sukur 1 haftadir vukaatsiz atlattimm:)
Ben de aldirmiyorum bir de bu hafta mesaisi var 9a dogru geliyor mutfak kapanmis oluyor o geldiginde benim canim istemesin diye yanimda yememeye calisiyor ama bi dolap faresi hali de yok degil yani
Doktoruna sormadan baslamasaydin canim

Bizim takımın huyu nedense cumaya yaklaştıkça ortadan kayboluyorlar
güzel sonuçlar gelecek canım inşallah
Canim ilaclarimin rapor suresi doldu pazartesiye randevu aldim goresecegim her konuyu gorusmeden once deneyip olumlu olumsuz sonuclari paylasayim ki ona gore bir karara varalim istedim tesekkur ederim ilgin icin
Ayyy bize de nasip olur insallah listeye girmek de asarili olabiliriz bu kilo verme seruveninde
afiyet olsun canim :)

ayagina dikkat et yeter tatlim
bi ypklama alalim kimler ne durumda
Dikkat ettim zorlamadan dysuk hizda yurudum canim zaten yarim saat devam ettim insallah problem olmaz da devam edebilirim tesekkur ederim ilgin icin

Son düzenleme:
Ben cikmadim pzrtesiden beri tartiya yaa cok heycanliyimm:)
insallah yarin guzel sinuc alacagiz canim heyecanimiza degecek

benim en buyuk zaafim çay yani abur cuburlariydi
North River . Gorevimi basariyla yerine getirdim cok guzel soylemissin evet her hata gelecegimize zarar veriyo aslinda bu yaslarda bunun farkina varip artik kendimizi toplayabiliriz umarimm
kendimizi toparlamazsak sonra gibegi toplayamiyoz canim

sans_sans kuzum zamanla artıyor zaten ilk hem bacaklarda açılıyor
l
Evet canim aynen oyle kilom fazla oldugu icin once kemiklerimi ve kaslarimi guclendirmem lazim sonrasi zaten adim adim daha rahat ilerliyor cunku beslenme duzeninin yanina sporu eklediginde kilo verme sureci hizlaniyor ve sarkma olmuyor kilo verdikcede daha genc bir gorunum kazaniyoruz
Ayyyy yazarken heyecanlandim kendimi hayal ettim ve kendime bir islik calip hey masallah dedim insallah gerceklestigini de gormek nasip olur

Sağol kaptanim inşallah işe yarar
insallah canim
insallah canim ucuncu cuma paylasimlariniz boyle guxel devam ederse listedesiniz

kızlar yeni biri çıkmış çağatay akman

Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel

Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz

insallah canim
insallah canim ucuncu cuma paylasimlariniz boyle guxel devam ederse listedesiniz
Insallah canim da ben sizler gibi olamam ya biliyorsun durumlari kenardan izlemem daha iyi olur belki sizin siralamanizi dusurmek istemem
Selamlar sevgili takımcım

Bi perşembe daha gelmişşş
Ne güzel değilmi :)))

Bugün menüler kuş, yarın eksiler deve olsun
Abla hosgeldin nerelerdesin ya ozledim kendim caliyorum kendim soyluyorum burda
kızlar yeni biri çıkmış çağatay akman

Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel

Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz
Ben de dinliyorum cok hos ama ben yuklemeyi bilmiyorum malesef
Ayyy nasil olsun tatlim yogunnn ders ders dersss neyseki az kaldii sans_sans .
Canim ya uzat ayaklarini dinlen biraz yorulmussundur tabi
Benim dersaneden geldigimde beynim aksamdan islatilmis nohut kivaminda olurdu

Valla oraya buraya bakmaktan sıra gelmedi :))

Güzelim niye kendine stres yapıyosun, ben sizin gibi yapamam falan diye
Burda önemli olan herkesin elinden geleni yapıp kilosunu verip mutlu olması
Sende sağlıklı beslenmeni uygula gerisine takılma bence çokda güzel gidiyosun

Normalde sağlıksız az menüleri zaten desteklemiyoruz, sürekli olmaz hem etkilide değil
Ama sağlık problemi olmayanların haftada 1 gün biraz az yemelerinde sorun olmaz. Mideleri dinlenmiş olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…