- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.041
Yaaa bende kendine direniyorum esime hic bir sey aldirmiyorum eve artik cunku olursa dayanamiyorumm cok sukur 1 haftadir vukaatsiz atlattimm:)Melekkk90
1. Benim dönüm noktam doğumdan sonra balkondan bakarken benle aynı zamanda doğum yapan karşı market sahibini görmekti. 60 bile değildi kilosu. içim cız etti 95 kiloydum çocuğum benden utanabilirdi. O an şimşek çaktı kafada
2.Kilo verme sürecinde bir tek 5 te 5 diyetini yaptığım için pişmanım. Vücudum kıtlığa girdi ve az yesemde aldım psikolojim bozuldu. hata olarak evde çikolata görürsem kaçamak kaçınılmaz oluyo maalesef
Doktoruna sormadan baslamasaydin canimKizlar bugun yuruyus bandina 1 yil aradan sonra tekrar basladimama hizli degil hafif bir tempo ile basladim ilerleyen gunlerde hizimi arttiracagim insallah
Bizim takımın huyu nedense cumaya yaklaştıkça ortadan kayboluyorlarBugun burasi pek bi ıssıznerelerdesiniz neler yapiyorsunuz hatunlar
güzel sonuçlar gelecek canım inşallahBen cikmadim pzrtesiden beri tartiya yaa cok heycanliyimm:)
afiyet olsun canim :)(09:50)
1 büyük bardak elma sirkeli su
(10:20)
2 kayısı kıvamında yumurta (pul biberli)
(14:00)
1 kase ev yoğurdu(zerdeçal, zencefil ve tarçın)
su:3 lt olacak 2 kupa yeşil çay, 2 kupa muhteşem dörtlü çayı
Spor : yok
Bugünü erken kapatıyorum kızlar şimdiden yazayım menümu de akşam misafirlikte kaçamak ihtimalimi ortadan kaldirayim
ayagina dikkat et yeter tatlimKizlar bugun yuruyus bandina 1 yil aradan sonra tekrar basladimama hizli degil hafif bir tempo ile basladim ilerleyen gunlerde hizimi arttiracagim insallah
bi ypklama alalim kimler ne durumdaBugun burasi pek bi ıssıznerelerdesiniz neler yapiyorsunuz hatunlar
Sağol kaptanim inşallah işe yararafiyet olsun canim :)
ayagina dikkat et yeter tatlim
bi ypklama alalim kimler ne durumda
Hosgeldin canim ne demek rica ederim nasildi dershane? Problem yoktur insallahBen geldimmm. Dersaneden geldim simdi yazilanlari okuyodumm canimn bu arada soruyu sorman iyi olmus yeni gelenler adinasans_sans
Ben de aldirmiyorum bir de bu hafta mesaisi var 9a dogru geliyor mutfak kapanmis oluyor o geldiginde benim canim istemesin diye yanimda yememeye calisiyor ama bi dolap faresi hali de yok degil yaniYaaa bende kendine direniyorum esime hic bir sey aldirmiyorum eve artik cunku olursa dayanamiyorumm cok sukur 1 haftadir vukaatsiz atlattimm:)
Canim ilaclarimin rapor suresi doldu pazartesiye randevu aldim goresecegim her konuyu gorusmeden once deneyip olumlu olumsuz sonuclari paylasayim ki ona gore bir karara varalim istedimDoktoruna sormadan baslamasaydin canim
Bizim takımın huyu nedense cumaya yaklaştıkça ortadan kayboluyorlar
güzel sonuçlar gelecek canım inşallah
Dikkat ettim zorlamadan dysuk hizda yurudum canim zaten yarim saat devam ettim insallah problem olmaz da devam edebilirimafiyet olsun canim :)
ayagina dikkat et yeter tatlim
bi ypklama alalim kimler ne durumda
Ben cikmadim pzrtesiden beri tartiya yaa cok heycanliyimm:)
benim en buyuk zaafim çay yani abur cuburlariydiYaaa bende kendine direniyorum esime hic bir sey aldirmiyorum eve artik cunku olursa dayanamiyorumm cok sukur 1 haftadir vukaatsiz atlattimm:)
kendimizi toparlamazsak sonra gibegi toplayamiyoz canimNorth River . Gorevimi basariyla yerine getirdim cok guzel soylemissin evet her hata gelecegimize zarar veriyo aslinda bu yaslarda bunun farkina varip artik kendimizi toplayabiliriz umarimm
lsans_sans kuzum zamanla artıyor zaten ilk hem bacaklarda açılıyor
insallah canimSağol kaptanim inşallah işe yarar
insallah canim ucuncu cuma paylasimlariniz boyle guxel devam ederse listedesinizHosgeldin canim ne demek rica ederim nasildi dershane? Problem yoktur insallah
Ben de aldirmiyorum bir de bu hafta mesaisi var 9a dogru geliyor mutfak kapanmis oluyor o geldiginde benim canim istemesin diye yanimda yememeye calisiyor ama bi dolap faresi hali de yok degil yani
Canim ilaclarimin rapor suresi doldu pazartesiye randevu aldim goresecegim her konuyu gorusmeden once deneyip olumlu olumsuz sonuclari paylasayim ki ona gore bir karara varalim istedimtesekkur ederim ilgin icin
Ayyy bize de nasip olur insallah listeye girmek de asarili olabiliriz bu kilo verme seruveninde
Dikkat ettim zorlamadan dysuk hizda yurudum canim zaten yarim saat devam ettim insallah problem olmaz da devam edebilirimtesekkur ederim ilgin icin
Ayyy bende cok dinliyorum onu bu aralarrrkızlar yeni biri çıkmış çağatay akman
Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel
Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz
AminnnnSelamlar sevgili takımcım
Bi perşembe daha gelmişşş
Ne güzel değilmi :)))
Bugün menüler kuş, yarın eksiler deve olsun
Insallah canim da ben sizler gibi olamam ya biliyorsun durumlari kenardan izlemem daha iyi olur belki sizin siralamanizi dusurmek istememinsallah canim
insallah canim ucuncu cuma paylasimlariniz boyle guxel devam ederse listedesiniz
Abla hosgeldinSelamlar sevgili takımcım
Bi perşembe daha gelmişşş
Ne güzel değilmi :)))
Bugün menüler kuş, yarın eksiler deve olsun
Ben de dinliyorum cok hoskızlar yeni biri çıkmış çağatay akman
Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel
Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz
Canim ya uzat ayaklarini dinlen biraz yorulmussundur tabiAyyy nasil olsun tatlim yogunnn ders ders dersss neyseki az kaldiisans_sans .
Valla oraya buraya bakmaktan sıra gelmedi :))Insallah canim da ben sizler gibi olamam ya biliyorsun durumlari kenardan izlemem daha iyi olur belki sizin siralamanizi dusurmek istemem
Abla hosgeldinnerelerdesin ya ozledim kendim caliyorum kendim soyluyorum burda
Ben de dinliyorum cok hosama ben yuklemeyi bilmiyorum malesef
Canim ya uzat ayaklarini dinlen biraz yorulmussundur tabi
Benim dersaneden geldigimde beynim aksamdan islatilmis nohut kivaminda olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?