- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.061
evet abla onu bide ogrencilere filan uyarlamislar on numara bizde doyete uygulayalimkızlar yeni biri çıkmış çağatay akman
Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel
Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz
tatlim sende ben kilo verme potansiyelini gordum azda olda her hAfta verip katkida bulunacaksinInsallah canim da ben sizler gibi olamam ya biliyorsun durumlari kenardan izlemem daha iyi olur belki sizin siralamanizi dusurmek istemem
Abla hosgeldinnerelerdesin ya ozledim kendim caliyorum kendim soyluyorum burda
Ben de dinliyorum cok hosama ben yuklemeyi bilmiyorum malesef
Canim ya uzat ayaklarini dinlen biraz yorulmussundur tabi
Benim dersaneden geldigimde beynim aksamdan islatilmis nohut kivaminda olurdu
Deli kızHosgeldin canim ne demek rica ederim nasildi dershane? Problem yoktur insallah
Ben de aldirmiyorum bir de bu hafta mesaisi var 9a dogru geliyor mutfak kapanmis oluyor o geldiginde benim canim istemesin diye yanimda yememeye calisiyor ama bi dolap faresi hali de yok degil yani
Canim ilaclarimin rapor suresi doldu pazartesiye randevu aldim goresecegim her konuyu gorusmeden once deneyip olumlu olumsuz sonuclari paylasayim ki ona gore bir karara varalim istedimtesekkur ederim ilgin icin
Ayyy bize de nasip olur insallah listeye girmek de asarili olabiliriz bu kilo verme seruveninde
Dikkat ettim zorlamadan dysuk hizda yurudum canim zaten yarim saat devam ettim insallah problem olmaz da devam edebilirimtesekkur ederim ilgin icin
anladim tatlıml
Evet canim aynen oyle kilom fazla oldugu icin once kemiklerimi ve kaslarimi guclendirmem lazim sonrasi zaten adim adim daha rahat ilerliyor cunku beslenme duzeninin yanina sporu eklediginde kilo verme sureci hizlaniyor ve sarkma olmuyor kilo verdikcede daha genc bir gorunum kazaniyoruz
Ayyyy yazarken heyecanlandim kendimi hayal ettim ve kendime bir islik calip hey masallah dediminsallah gerceklestigini de gormek nasip olur
ağzından bal damlıyor abla insallahSelamlar sevgili takımcım
Bi perşembe daha gelmişşş
Ne güzel değilmi :)))
Bugün menüler kuş, yarın eksiler deve olsun
kızlar yeni biri çıkmış çağatay akman
Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel
Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz
Onu görmedim atında dinleyelimevet abla onu bide ogrencilere filan uyarlamislar on numara bizde doyete uygulayalim
Ohhh merci şekerimDeli kızolacak hepsi merak etme
anladim tatlım
ağzından bal damlıyor abla insallah
Ayy buda çok güzelmiş
Biliyorum abla ben cok iyi anladim sizi benim tek endisem sizin ortalamanizi dusurmek konusunda olurValla oraya buraya bakmaktan sıra gelmedi :))
Güzelim niye kendine stres yapıyosun, ben sizin gibi yapamam falan diye
Burda önemli olan herkesin elinden geleni yapıp kilosunu verip mutlu olması
Sende sağlıklı beslenmeni uygula gerisine takılma bence çokda güzel gidiyosun
Normalde sağlıksız az menüleri zaten desteklemiyoruz, sürekli olmaz hem etkilide değil
Ama sağlık problemi olmayanların haftada 1 gün biraz az yemelerinde sorun olmaz. Mideleri dinlenmiş olur :))
evet abla onu bide ogrencilere filan uyarlamislar on numara bizde doyete uygulayalim
tatlim sende ben kilo verme potansiyelini gordum azda olda her hAfta verip katkida bulunacaksin
Deli kızolacak hepsi merak etme
anladim tatlım
ağzından bal damlıyor abla insallah
sen istersin Dr koymammi
ben bunu görüyorsunuz hep es geciyordumOhhh merci şekerim
Hazır gelmiş
Hadin ben kalktım
Ayyy bu cok guzelmis yaa
Tatlıcım gülüm (beyaz gülleri çok severim)Biliyorum abla ben cok iyi anladim sizi benim tek endisem sizin ortalamanizi dusurmek konusunda olur
Elbette ben kendime inaniyorum guveniyorum ve bu yoldan donmeye niyetim yok cunku ben kendimi seviyorum kilo verdikce daha cok sevecegim bunu da biliyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu konuda
Ben saglikli beslenerek kilo verip bircok kisiye ornek olacagim insallah
Ay bu çok güzel olmuş
canısı sen elinden geleni yaptıktan sonra ortalama düşsün ne olacak ki zaten sağlıklı beslendikten sonra tartı az da olsa eksiyi gösterecektir bı hafta göstermezse diğer hafta mutlaka sen bu ortalama işine kafanı takma bence bazen öyle güzel menülerle bile gıdım gıdım gidiyor yada artida olabiliyorsun vücut her zaman istediğini vermiyorBiliyorum abla ben cok iyi anladim sizi benim tek endisem sizin ortalamanizi dusurmek konusunda olur
Elbette ben kendime inaniyorum guveniyorum ve bu yoldan donmeye niyetim yok cunku ben kendimi seviyorum kilo verdikce daha cok sevecegim bunu da biliyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu konuda
Ben saglikli beslenerek kilo verip bircok kisiye ornek olacagim insallah
haha. Sen uyarla biz söyleyelimben bunu diyete uyarliycam yaa ama soyleyecek kadro kurmak gerek
Ayy ben assolist olabilirimben bunu diyete uyarliycam yaa ama soyleyecek kadro kurmak gerek
Ayyy abla sorma ben butun gulleri severim her rengini hele de mis mis kokanlara bayilirimTatlıcım gülüm (beyaz gülleri çok severim)
Sen sağlıklı beslendikten sonra zaten eksileri göreceksin yani takım adınada sorun yok
Bizde önemli olan çaba göstermek
Yoksa kişi elinden geleni yapar ama duraklama şişlik vs.olur veremez yine başımızla beraber
Ama kimileri hem kaçamak yapar, spor yapmaz, çaba göstermez
Eee bizde o zaman bozuluruz haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?