Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yeni biri çıkmış çağatay akman

Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel

Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz
evet abla onu bide ogrencilere filan uyarlamislar on numara bizde doyete uygulayalim

tatlim sende ben kilo verme potansiyelini gordum azda olda her hAfta verip katkida bulunacaksin

Deli kız olacak hepsi merak etme
anladim tatlım

Selamlar sevgili takımcım

Bi perşembe daha gelmişşş
Ne güzel değilmi :)))

Bugün menüler kuş, yarın eksiler deve olsun
ağzından bal damlıyor abla insallah

kızlar yeni biri çıkmış çağatay akman

Gece gölgenin rahatına bak
Diye parçası var çok hoşuma gitti benim hem melodisi hem sözleri güzel

Biri buraya koyabilirmi sayfa canlansın biraz
sen istersin Dr koymammi

Biliyorum abla ben cok iyi anladim sizi benim tek endisem sizin ortalamanizi dusurmek konusunda olur
Elbette ben kendime inaniyorum guveniyorum ve bu yoldan donmeye niyetim yok cunku ben kendimi seviyorum kilo verdikce daha cok sevecegim bunu da biliyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu konuda
Ben saglikli beslenerek kilo verip bircok kisiye ornek olacagim insallah

Tatlıcım gülüm (beyaz gülleri çok severim)
Sen sağlıklı beslendikten sonra zaten eksileri göreceksin yani takım adınada sorun yok
Bizde önemli olan çaba göstermek
Yoksa kişi elinden geleni yapar ama duraklama şişlik vs.olur veremez yine başımızla beraber
Ama kimileri hem kaçamak yapar, spor yapmaz, çaba göstermez
Eee bizde o zaman bozuluruz haliyle

canısı sen elinden geleni yaptıktan sonra ortalama düşsün ne olacak ki zaten sağlıklı beslendikten sonra tartı az da olsa eksiyi gösterecektir bı hafta göstermezse diğer hafta mutlaka sen bu ortalama işine kafanı takma bence bazen öyle güzel menülerle bile gıdım gıdım gidiyor yada artida olabiliyorsun vücut her zaman istediğini vermiyor

Ayyy abla sorma ben butun gulleri severim her rengini hele de mis mis kokanlara bayilirim
Abla kacamak konusunda yani kacamak derken evde yiyip de menulere eklememek konusunu diyorsan ben bunu yapmam ki bunu yapmak sacma bisey kimi niye kandiriyoruz oyle degil mi
Ben kacamak yapinca yediklerim esimin midesine mi gidecek ondan olusacak yag baskasinin gobegine mi yapisacak bu cok sacma bisey
Maksat saglikli kilo vermekse yedigimiz yanlis seyleri birbirimize hatirlatmaktan daha dogali olamaz ya da bilmedigimiz noktalari birbirimizden ogrenmek
Bunun disinda elbette ki bazen kendimi odullendirecegim ki tahmin edersiniz benim odulum oyle buyuk bisey olamaz aninda sekerim tavan yapar ki bunu asla istemem
duzene girmis kontrollu giden bir kan sekeri dengesini bozmak gibi buyuk bir gaflette bulunmak belki de o hafta boyunca verdigim emeklerin cope gitmesine sebep olacaktir ki bunu asla istemem ne kendime ne de grup arkadaslarima haksizlik yapmak istemem
Hersey yerinde zamaninda ve makul miktarlarda olmak kaydiyla guzel kacamak bile oyle degil mi
Bunlarin disinda beslenme ve spor konusunda elimden geleni yapacagima emin olabilirsiniz cunku bunu once kendim icin istiyorum sonra ise diyet kardeslerim icin bir nebze olsun motivasyon olur diye istiyorum
Aranizda oldugum icin mutluyum beni verebilecegim az kilo hiziyla kabul ettiginiz icin tesekkur ederim 3. Cumayi sabirsizlikla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…