- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.081
Ay sagolun kizlar ya tekrar motive oldum sayenizde bu konuda endise edip duruyordum kac gundur inanin yattigimda bile bunu dusunuyordumcanısı sen elinden geleni yaptıktan sonra ortalama düşsün ne olacak ki zaten sağlıklı beslendikten sonra tartı az da olsa eksiyi gösterecektir bı hafta göstermezse diğer hafta mutlaka sen bu ortalama işine kafanı takma bence bazen öyle güzel menülerle bile gıdım gıdım gidiyor yada artida olabiliyorsun vücut her zaman istediğini vermiyor
Way be maşallah ne çok yazisiyorsunuzhuhuuu kızlar gecen cuma herkes 35 msj yazmisti bu cumada 35+ suan herkes msj limitini gecmis circir bocekleri
Bence de kaçamak yapıp saklamak çok saçma ::)Ayyy abla sorma ben butun gulleri severim her rengini hele de mis mis kokanlara bayilirim
Abla kacamak konusunda yani kacamak derken evde yiyip de menulere eklememek konusunu diyorsan ben bunu yapmamki bunu yapmak sacma bisey kimi niye kandiriyoruz oyle degil mi
Ben kacamak yapinca yediklerim esimin midesine mi gidecekondan olusacak yag baskasinin gobegine mi yapisacak bu cok sacma bisey
Maksat saglikli kilo vermekse yedigimiz yanlis seyleri birbirimize hatirlatmaktan daha dogali olamaz ya da bilmedigimiz noktalari birbirimizden ogrenmek
Bunun disinda elbette ki bazen kendimi odullendirecegim ki tahmin edersiniz benim odulum oyle buyuk bisey olamaz aninda sekerim tavan yapar ki bunu asla istemem
duzene girmis kontrollu giden bir kan sekeri dengesini bozmak gibi buyuk bir gaflette bulunmak belki de o hafta boyunca verdigim emeklerin cope gitmesine sebep olacaktir ki bunu asla istemem ne kendime ne de grup arkadaslarima haksizlik yapmak istemem
Hersey yerinde zamaninda ve makul miktarlarda olmak kaydiyla guzel kacamak bile oyle degil mi
Bunlarin disinda beslenme ve spor konusunda elimden geleni yapacagima emin olabilirsiniz cunku bunu once kendim icin istiyorum sonra ise diyet kardeslerim icin bir nebze olsun motivasyon olur diye istiyorum
Aranizda oldugum icin mutluyum beni verebilecegim az kilo hiziyla kabul ettiginiz icin tesekkur ederim 3. Cumayi sabirsizlikla bekliyorum
evet tatlım pazartesiye göre olacakKızlar ben geçen cuma aranızda yoktum şimdi bu yarınki kilo olayı neye göre olacak pazartesiye gore mi ?
Elimden gelenin en iyisin yamaya calisacagim canim biraz takintiliyim galibasans_sans nereleri düşünüyorsun canim amac saglikli kilo vermek tatlim bazen durur bazen cok bazen az gider bi al bi ver yapıp listeyide tartiyida onemsemez bi uye o zaman isler degisiyo
Sende benim gibi çok takintilisinElimden gelenin en iyisin yamaya calisacagim canim biraz takintiliyim galiba
Gayet sağlıklı maşallah16 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.30
2 su icinde ceviz
1 d. Ekmek
1 kk b. Peynir
1 domates
Ara 13.00
1 elma
2 yk yogurt
Öğle. 15.00
5 yk bamye (azicik tavuk gogus ve yazdan domates ekledim icine)
Yogurt
Aksam 18.30
5 yk bamye
Yogurt
1/2 d. Ekmek
Ara 21.00
1 meyve
1 cb sut
Su. 2.5 lt. 1 lt daha icmeye calisacagim
Spor
30 dk kosu bandi (3km/saat)
ohh sefan olsun ablaAyy buda çok güzelmiş
Valla 2 tur öbürüyle 1 turda bununla oynadımohhh iyi geldi rahatladım
yapalim kizhaha. Sen uyarla biz söyleyelim
arka fonda biz basrolde senAyy ben assolist olabilirim
Kargadan az halliceyim
bide bu sebepten cok istiyor insan zayiflamayi giy cikar begenme zayif olsak sikir şıkırBenim hazırlanmam lazım lakin ne giysem bilemedim eşim 6 buçuk gibi gelir yemeğini yer çıkarız muhtemelen
giris kilona gore canimKızlar ben geçen cuma aranızda yoktum şimdi bu yarınki kilo olayı neye göre olacak pazartesiye gore mi ?
afiyet olsun guzel canim16 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.30
2 su icinde ceviz
1 d. Ekmek
1 kk b. Peynir
1 domates
Ara 13.00
1 elma
2 yk yogurt
Öğle. 15.00
Yogurt
Aksam 18.30
5 yk bamye
Yogurt
1/2 d. Ekmek
Ara 21.00
1 meyve
1 cb sut
Spor
bu kadar karnabahar gaz yapmazsa sorun yokKızlar bugünkü menum:
Öğlen 12.00 1 tabak yoğurtlu karnabahar
1 armut
Aksam 18.00 1 tabak yoğurtlu karnabahar
2 litre şu 1 bardak yeşilçay
Spor: bu gunluk yok eşim evdeydi :-(
Afiyet oldun canim gayet guzelKızlar bugünkü menum:
1 armut
Kizzzz aksam nerdeemenum
sabah(10:30)
1dlm ekmek bir yumurta
1dlm peynir maydonoz
ogle(15:00)
5yk pirasa
1kepce corba salata
ara(17:00)
1portakal
1bardak sut
su:2lt spor:30dk orta tempo yuruyus
Afiyet olsun canim su torbasi tavsiye ediyorum agrilarin icin bana cok iyi geliyorSelam kizlar cok karnim agrio
Sabah 08.30
1 haslanmis yumurta
1 ince dilim kepek ekmk
5 zeytin
Sekersiz cay
1 kucuk labne
Ogle 13.00
100 gr et doner ekmeksiz
Salata
Ayran
Ara 15.00
1 turk kahvesi
Aksam 18.30
2 yk kiymali yunurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
1 kozlenmis kirmizi biber
Sekersiz cay
2 litre su
20 dk yuruyus
Yok cnm yiyip listeye yazmamayı kastetmedimAyyy abla sorma ben butun gulleri severim her rengini hele de mis mis kokanlara bayilirim
Abla kacamak konusunda yani kacamak derken evde yiyip de menulere eklememek konusunu diyorsan ben bunu yapmamki bunu yapmak sacma bisey kimi niye kandiriyoruz oyle degil mi
Ben kacamak yapinca yediklerim esimin midesine mi gidecekondan olusacak yag baskasinin gobegine mi yapisacak bu cok sacma bisey
Maksat saglikli kilo vermekse yedigimiz yanlis seyleri birbirimize hatirlatmaktan daha dogali olamaz ya da bilmedigimiz noktalari birbirimizden ogrenmek
Bunun disinda elbette ki bazen kendimi odullendirecegim ki tahmin edersiniz benim odulum oyle buyuk bisey olamaz aninda sekerim tavan yapar ki bunu asla istemem
duzene girmis kontrollu giden bir kan sekeri dengesini bozmak gibi buyuk bir gaflette bulunmak belki de o hafta boyunca verdigim emeklerin cope gitmesine sebep olacaktir ki bunu asla istemem ne kendime ne de grup arkadaslarima haksizlik yapmak istemem
Hersey yerinde zamaninda ve makul miktarlarda olmak kaydiyla guzel kacamak bile oyle degil mi
Bunlarin disinda beslenme ve spor konusunda elimden geleni yapacagima emin olabilirsiniz cunku bunu once kendim icin istiyorum sonra ise diyet kardeslerim icin bir nebze olsun motivasyon olur diye istiyorum
Aranizda oldugum icin mutluyum beni verebilecegim az kilo hiziyla kabul ettiginiz icin tesekkur ederim 3. Cumayi sabirsizlikla bekliyorum
O seçenek hiç aklıma gelmiyor zaten :))Bence de kaçamak yapıp saklamak çok saçma ::)
Cumartesi geldiysen başlangıç kilona göre cnmKızlar ben geçen cuma aranızda yoktum şimdi bu yarınki kilo olayı neye göre olacak pazartesiye gore mi ?
gayet güzel beyaz gülüm :))16 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.30
2 su icinde ceviz
1 d. Ekmek
1 kk b. Peynir
1 domates
Ara 13.00
1 elma
2 yk yogurt
Öğle. 15.00
Yogurt
Aksam 18.30
5 yk bamye
Yogurt
1/2 d. Ekmek
Ara 21.00
1 meyve
1 cb sut
Spor
Bugün karnıbahara boğulmuşun kızz :))senin kan grubun neydiKızlar bugünkü menum:
1 armut
Sadistliğimi gösteremmimenum
sabah(10:30)
1dlm ekmek bir yumurta
1dlm peynir maydonoz
ogle(15:00)
5yk pirasa
1kepce corba salata
ara(17:00)
1portakal
1bardak sut
su:2lt spor:30dk orta tempo yuruyus
prrşembe için döner yanlış tercih benceSelam kizlar cok karnim agrio
Sabah 08.30
1 haslanmis yumurta
1 ince dilim kepek ekmk
5 zeytin
Sekersiz cay
1 kucuk labne
Ogle 13.00
100 gr et doner ekmeksiz
Salata
Ayran
Ara 15.00
1 turk kahvesi
Aksam 18.30
2 yk kiymali yunurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
1 kozlenmis kirmizi biber
Sekersiz cay
2 litre su
20 dk yuruyus
tatlim takimin yarisi regl oldu olmak uzere sisiz bigunde aksam yemesek olmeyizKizzzz aksam nerdee
Kesin 1. Olacaksiniz bu menulerleayakta alkisliyorum hepinizi
bana da yuruyusAfiyet olsun canim su torbasi tavsiye ediyorum agrilarin icin bana cok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?