Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Halley olmamış sanki ama olsun artık ödül olarak hakettik afiyet olsun bide bu light kolalar gerçekten light mi ben gene de içinde şeker olduğunu düşünüyorum ?
Sanmıyorum canım tatlandırıcı daha zararlı aslında ama bugün oldu böyle yarın kaldığı yerden devam

Canim guzel de ben sosisi pek saglikli bulmuyorum
Afiyet olsun
Senin karnibaharin benim bamyem bitemedi gitti
Sporuna bayildim

Ben kulaklarima denemistim hic sonuc alamadim ama bacaklarina yaptiran birisiyle karsilasmistim cok memnundu insallah sen de memnun kalirsin
sans_sans , Melekkk90 , askrhpozitif , @Cilekli_Turtam, @kkelebeketkisi siz çok vermişsiniz valla tebrikler kızlar :)
Tesekkurler canim insallah devami da guzel olur
Tesekkurler canim hallettim su basinci dusmus no problem

Tesekkurler sanirim ilk hafta diye boyle gittii
Insallah devami da boyle olur canim birakmak yok
Afiyet olsun canim cok cok iyi
Iki elma bir büyük elma nca yapar diye kucugu de yaninda yedim canim
menu
sabah(10:00)
1yk tahin pekmez
1dlm ekmek

ogle(15:00)
150g firin biftek
salata

ara(17:00)
1/2bardak sutlu sekersiz nescafe

aksam(19:00)
1dlm ekmek
1dkm peynir

su:2.5lt
Ay maşallah bu adar az yemeyle sabahi asil ediyorsunuz sasiriyorum
Afiyet olsun

Eşim yemiyor bende 3gun yemek zorunda kalıyorum napim makarna pilav yemekten iyi dr sağol canım

Aynen arada lazım hep diyet hep diet olmuyor afiyet olsun :)
Sağol canım benim
ay hadi bari kolay sorunmus sevindim canım

(09:30)
Yalancı pizza(2 yumurta, beyaz peynir,2 dilim sucuk,1 yk mısır,1 tk un)

(13:00)
1 Halley
1 bardak light kola

(17:30)
Yumurtalı domates( 2 yumurta ,3 yk domates suyu)
2 dilim tambugday ekmeği)

Su: 2,5 lt
Spor. Yok
Afiyet olsun canim pizzana bayildim

Sanmıyorum canım tatlandırıcı daha zararlı aslında ama bugün oldu böyle yarın kaldığı yerden devam
Tatlandiricilar zararli diye biliyordum o yuzden 5 yildir ne seker ne de tatlandirici kullaniyorum caya kahveye ama son zamanlarda okudugum makalelerde az miktarda kullanilan tatlandiricilarin o doylenen zararlari olusturmadiginin ortaya ciktigini yaziyordu
Arada tatlandirici ile hazirlanmis tatlilara karsi degilim ben
O yaziyi bulursam sizinle de paylasmak istiyorum
Teyzem de hastanede yemekhanede calisiyor diyet yemegi yiyenler icin tatlandiricili sutlac yaptiklarini soyledi bugun ( diyetisyen kontrolunde malum hastane oldugu icin) paylasmak istedim
Eşim yemiyor bende 3gun yemek zorunda kalıyorum napim makarna pilav yemekten iyi dr sağol canım
Sorma benimki de evde yok bu hafta butun yemekler bana kaliyor sukur ki bitti bamye

Bilmiyorum canım çokta arastirmadim kırkta bir oluyor işte

sans_sans tatlım çok tesekkur ederim devamı da gelicek inş. menümü de yardımlarınızla git gide duzeltiyorumm biraz da sporu arttırırsam super olcak

afiyet olsun canım bayılıyorum senin menülerine valla maşallah hem ara öğün hem ana öğün çok sağlıklı gidiyorsunn

Cuma gunu icin kusursuz bir menu afiyet olsun canim.

Gayet guzel canim, spagetti miktari cok az arti yapmaz seni merak etme

Canim masallah diyabetik olmana ragmen bizden farkli degil menun gayet guzel tebrikler l.

Burcum gayet guzel menun afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…