Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

askrhpozitif duygu gormedi sanirim canim pancar tarifini ben aip denemistim vereyim sanada
Pancari yikayip hasliyorsun ben 4 e bolup hasladim
Kabugunu soyup rendeleyip sarimsakli yogurt ile karistiriyorsun
Afiyet olsun
Evde varsa deneyeyim bakalım sağol canım
evet kizlsr bu hafta ikinci olduk haftaya birincilik bizde olsun regller bitiyor bu halde ikinci olduysak kaftaya tarih yazmaliyiz
haftayada benim ki yaklaşmış oluyor

Habinar askrhpozitif . Kizlar ben szi etiketlemeyi yine unuttum yakusura bakmayin nolur hakkinizi helal edin
canım sorun değil ben notumu alıyorum

Ins canim bugun yaptigim sporu haftanin her gunu yapsam super olur istikrarsiz olunca bir ise yaramaz malesef hepimiz bomba gibiyiz canim benim masallah bizim takimaaa
tatlim bazen is yogun va hergun ayni miktar spor yapilamaz belki ama bu diyet zaten nankör sporu birakirsan kacamak yaparsan acımaz verirken gidim gidim alirken kurekle

Evde varsa deneyeyim bakalım sağol canım
haftayada benim ki yaklaşmış oluyor

canım sorun değil ben notumu alıyorum
haftaya ben birinci sen ikinci pl takim ici yer degistirelim o zaman

İYi akşamlar Hanımlar
Hepinizi tebrik ediyorum
Çok az bile diyemeceğim bir farkla ikinci olmuşuz
Tabi burada @askrhpozitif canım başarıyı senin omuzlarına yüklüyorum bireysel de de derece almışsın tebrik ediyorum Azmin gücü müdür işte
Listede olmayan arkadaşlar sizinde tebrik ederim çok iyi kilolar vermişsiniz sakın rahavete girmeyin ilk hafta tabiki fazla fazla gidecek
İki gün gelemedim geçmişi az çok inceledim
Bugün ikizlerimin Doğum günüydü
Sabah kursa gittim sonra seminer vardı arkasına dünkü problem için biraz uğraştım
Sonra Doğum günü hazırlıkları işte
Yen'i gitti misafirlerim
Yarından itibaren gün içerisinde aktif olurum
Aklımdasınız buraya gelemediğimde vicdan azabı çekiyorum sorumluluğumun ve önceliklerimin farkındayım çünkü
Teşekkür ediyorum sizlere sıkıntım için Msj yazmışsınız
Tevekkül etmek en güzeli
Çaresizlik yoktur Sebepsiz hiçbirşey yoktur
Allah her şerde bir hayır vermiştir mutlaka
Güzel bi dua yazmak istiyorum çok seviyorum bu duayı paylaşmak istedim
Bana yeten
Beni barındıran
Beni yediren içiren
Bana iyilik verip iyiliğini artıran
Bana nimet verip nimetini bollaştıran
Allah'a her halimle hamd olsun
geceniz hayırda kalsın

bence şeker tatlandırıcıdan daha zararlı. ben arada kullanıyorum. bir de bu tatlandırıcı zararlı diyenler, içtikleri diyet kolalarda zerolarda ne var zannediyor acaba

Canim benim ozlemisim seni problemin her neyse tez elden duzelir insallah ya da ortadan kalkar tevekkul etmek o kadar onemli ki ve sen bunu cok iyi yapiyorsun
Ikizlerin dogum gunu kutlu olsun senin icin cok ozel bir gun Rabbim onlara saglikla huzurla aileleriyle ve tum sevdikleriyle mutlulukla gecirecekleri bir yas nasip etsin insallah. Ayaklarina tas degmesin

kinoanın o mercimek gibi kokusu pek kalmıyor pudingte :) yani kakao ihtiyacını karşıladı :)
pancarı ben yoğurtla da seviyorum, salatasını da ama dediğin gibi yoğurtlu olunca yemeğin yanında anca yarım pancar gidiyor :)

Canim benim ozlemisim seni problemin her neyse tez elden duzelir insallah ya da ortadan kalkar tevekkul etmek o kadar onemli ki ve sen bunu cok iyi yapiyorsun
Ikizlerin dogum gunu kutlu olsun senin icin cok ozel bir gun Rabbim onlara saglikla huzurla aileleriyle ve tum sevdikleriyle mutlulukla gecirecekleri bir yas nasip etsin insallah. Ayaklarina tas degmesin

kizlar nu muslinin miktari nedir yani kac caloriye tekabul ediyor sutpe birlikte ara ogun max 150cal olmali cunku
canım yağsız sütle 110 kalori kadar, yağlı ile 140 kadar, ama ben 1 porsiyondan biraz daha az yiyorum. bağırsaklarımı iyi çalıştırıyor. ama light süt ile yemek en güzeli aslında.

Canım öncelikle kuzuların yeni yaşları sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah . Bireyselde derece almadım tatlım .. sıkıntın her neyse rabbim onu senden alsın ve içine huzur versin bizim her hayır sandığımızda bir şer , her ser sandığımız da bir hayır olabilir .. Rabbime teslim olup olanı biteni izlemeli . Rabbim neylerse guzel eyler.

hamd olsun canim ikizlerede nice guzel yaslar
bence şeker tatlandırıcıdan daha zararlı. ben arada kullanıyorum. bir de bu tatlandırıcı zararlı diyenler, içtikleri diyet kolalarda zerolarda ne var zannediyor acaba
icmiyoz kiii @askrhpozitif kac aydir burada ilk defa boyle birsey icti ondan ses etmedik bugun
tatlandiricinin bitkiseli var mesela tatlilara kullaniyor kimisi ama gerek var mi yok bebce arada bir tatli yenilecekse niye ugrasalim tatlandirici ile

Tabi ki seker tatlandiricidan daha kotu tatlandiricinin zarari dokunmasi icin gunde 60 tablet falan kullanmak gerekiyormus sanirim ki normal bir insan bu kadar tatlandirici kullanamaz bence kaldi ki sekere gre 400. 500 kat daha tatli ve kalorisiz oluyorlar
Aynen katiliyorum

Ikizlerininn nice nice mutlu saglikli yaslari olsun o zaman cocuklarinla nice mutlu yillarr

Kizzz Allah seni onun yedigi ictigi ile ilgili degil bu tatlandirici muhabbeti
He yese icse ne olur gun onun gunu yavrum dun ac kaldi benim de aklim onda
Ben yillar yillar once kullaniyordum da tatlandirici beki atli yaparim diye arastirmalardayim o yuzde uzadi sanirim bu muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…