Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sosisi sabah saatlerinde yesen daha iyi olurdu ama yine de erken yemissin umarim seni kotu etkilemez.

Sosisi sabah saatlerinde yesen daha iyi olurdu ama yine de erken yemissin umarim seni kotu etkilemez.
İnşallah canımm...een een sevdiğim yemeklerdendi bu önceden ama sanırım bir daha alamayacağım yemekhaneden :) deneyerek öğreniyorum :)

Bilmiyorum canım çokta arastirmadim kırkta bir oluyor işte
Sizin icin zaten problem degil normal seker bile kullanabilirsiniz isterseniz ben diyabetli oldugum icin biraz daha ilgiliyim bu konuya
Kaldi ki bizler bile olculu olmak sartiyla normal tatli yiyebiliriz baklava bile olcusu ve zamani onemli

sans_sans tatlım çok tesekkur ederim devamı da gelicek inş. menümü de yardımlarınızla git gide duzeltiyorumm biraz da sporu arttırırsam super olcak
Yavas yavas arttirirsin canim ben oyle yapiyorum yavas ama devamli ve duzenli olsun istiyorum biz bu idi basaracagiz ben hepimize guveniyorum
afiyet olsun canım bayılıyorum senin menülerine valla maşallah hem ara öğün hem ana öğün çok sağlıklı gidiyorsunn
Sagol canim elimden geleni yapmaya calisiyorum diyabetli oldugum icin biraz fazla ogunum var

Canim masallah diyabetik olmana ragmen bizden farkli degil menun gayet guzel tebrikler l.
Tesekkurler canim yavas yavas kontrolü elime almaya calisiyorum ilerde daha iyi olacak insallah

Bugün bitirdim kuzum sonunda
afiyet olsun canım

harikasın maşallah
tesekkurler canim

(09:30)
Yalancı pizza(2 yumurta, beyaz peynir,2 dilim sucuk,1 yk mısır,1 tk un)

(13:00)
1 Halley
1 bardak light kola

(17:30)
Yumurtalı domates( 2 yumurta ,3 yk domates suyu)
2 dilim tambugday ekmeği)

Su: 2,5 lt
Spor. Yok
ogleyi odul saydim yalanci pizzayi denerim bigun
Halley olmamış sanki ama olsun artık ödül olarak hakettik afiyet olsun bide bu light kolalar gerçekten light mi ben gene de içinde şeker olduğunu düşünüyorum ?
light degil canim icindeki tatlandirici miktari cok fazla ve zararli arada bir icilir ama
Eki Görüntüle 1955456
İkinciliğinizi tebrik ediyorum 9. takım
tesekkurler akrep kaptanım

aslinda diyetisyene gidiyorum canim menum dolu dolu bugun canim istemedi

Cok guzel canim menun kacamak yapmamissin tebrikler.
sali diyetisyen var canim kacamak luksum yok iki haftada bir

ay menümü yazmayı unuttum :)

sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, bir dilim peynir
öğle: hiç yağsız iskender, pidesiz, yoğurt, salata
ara öğün: kinoa puding (şekersiz, yağsız, sadece 70 kalori :) )
akşam: etli güveç, pancar salatası
ara öğün: müsli ve süt

spor: bugün lipoliz olduğum için spor yasaktı

su: 2 litre :)

Müsli dışında gayet güzel canım pancar salatasının nasıl yapıyorsun

kizlar nu muslinin miktari nedir yani kac caloriye tekabul ediyor sutpe birlikte ara ogun max 150cal olmali cunku

Diyetisyene haftada bir mi gidiyorsun canim
çok sağ ol canım, ama kulağıma akupunktur yaptırıyorum, bacağa lipoliz. sanırım senin senin tanıdığın bacağına akupunktur yaptırmış dimi
Evet dogru soyluyosun canim ben akupunktur yaptiriyordum da ayni yerdesenin dedigini bacaklarina yaptirmis bir bayan vardi igne yapmislar o bayanla o merkezde karsilastim adini bilmedigim icin biraz aciklayamadim sanirim ama ayni senin anlattigin gibi yapmislar ona da
Bensadece kulaklarima yaptirmistim ondan fayda gormedim ama
Kinoanin tadi nasil notr mu onu merak ettim
Menun cok guzel afiyet olsun
Senin pancar tarifini yaptim gecenlerde 1 pancar ile hepsini bitiremedim yarisindan sonra pancarin tatli tadi biraz agir geldi damagima bir gunde pilavini deneyecegim bulgurla

kizlar nu muslinin miktari nedir yani kac caloriye tekabul ediyor sutpe birlikte ara ogun max 150cal olmali cunku
Canim benim diyet degisim listemde 1 cay bardagi misir gevregi 1 dilim emek diyor
Ben daha once bimde olanlardan aliyordum o tatli degil gecen esimle buyuk bi alisveris merkezine gittik orda ulkerin special k si vardi onu aldim ama tatli bu bende yulaf ve kuri meyvelerle karistirip tekrr firinlamayi dusunuyorum yari yariya dusurmus olacagim yani

askrhpozitif duygu gormedi sanirim canim pancar tarifini ben aip denemistim vereyim sanada
Pancari yikayip hasliyorsun ben 4 e bolup hasladim
Kabugunu soyup rendeleyip sarimsakli yogurt ile karistiriyorsun
Afiyet olsun

Ins canim bugun yaptigim sporu haftanin her gunu yapsam super olur istikrarsiz olunca bir ise yaramaz malesef hepimiz bomba gibiyiz canim benim masallah bizim takimaaa
Elinden geldigince yapacaksin canim benim elinden gemeyene kimse bisey diyemez ki onemli olan her hafta az a da cok eksi bi rakam gorebilmek saglikli sekilde ve bir daha geri almamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…