- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.341
Sosisi sabah saatlerinde yesen daha iyi olurdu ama yine de erken yemissin umarim seni kotu etkilemez.Menüm
08.30
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
3/4 ince krep
12.30
Yarım porsiyon mercimek çorbası
1 dilim ekmek
17.30
Sosis öğreten (beşamel sos,patates bezelye, sosisten yapılıyor)
Cacık
19.00:1 hurma
20.00:Yeşil çay
21.00:1/2 geyfurt
2 litre su
İnşallah canımGayet guzel canim, spagetti miktari cok az arti yapmaz seni merak etme
İnşallah canımm...een een sevdiğim yemeklerdendi bu önceden ama sanırım bir daha alamayacağım yemekhaneden :) deneyerek öğreniyorum :)Sosisi sabah saatlerinde yesen daha iyi olurdu ama yine de erken yemissin umarim seni kotu etkilemez.
Sizin icin zaten problem degil normal seker bile kullanabilirsiniz isterseniz ben diyabetli oldugum icin biraz daha ilgiliyim bu konuyaBilmiyorum canım çokta arastirmadim kırkta bir oluyor işte
Yavas yavas arttirirsin canim ben oyle yapiyorum yavas ama devamli ve duzenli olsun istiyorum biz bu idi basaracagiz ben hepimize guveniyorumsans_sans tatlım çok tesekkur ederim devamı da gelicek inş. menümü de yardımlarınızla git gide duzeltiyorumm biraz da sporu arttırırsam super olcak
Sagol canim elimden geleni yapmaya calisiyorum diyabetli oldugum icin biraz fazla ogunum varafiyet olsun canım bayılıyorum senin menülerine valla maşallah hem ara öğün hem ana öğün çok sağlıklı gidiyorsunn
Tesekkurler canim yavas yavas kontrolü elime almaya calisiyorum ilerde daha iyi olacak insallahCanim masallah diyabetik olmana ragmen bizden farkli degil menun gayet guzel tebrikler l.
afiyet olsun canımBugün bitirdim kuzum sonunda
tesekkurler canimharikasın maşallah
ogleyi odul saydim yalanci pizzayi denerim bigun(09:30)
Yalancı pizza(2 yumurta, beyaz peynir,2 dilim sucuk,1 yk mısır,1 tk un)
(13:00)
1 Halley
1 bardak light kola
(17:30)
Yumurtalı domates( 2 yumurta ,3 yk domates suyu)
2 dilim tambugday ekmeği)
Su: 2,5 lt
Spor. Yok
light degil canim icindeki tatlandirici miktari cok fazla ve zararli arada bir icilir amaHalley olmamış sanki ama olsun artık ödül olarak hakettik afiyet olsunbide bu light kolalar gerçekten light mi ben gene de içinde şeker olduğunu düşünüyorum ?
tesekkurler akrep kaptanım
aslinda diyetisyene gidiyorum canim menum dolu dolu bugun canim istemediCanim guzel de ben sosisi pek saglikli bulmuyorum
Afiyet olsun
Senin karnibaharin benim bamyem bitemedi gitti
Sporuna bayildim
Ben kulaklarima denemistim hic sonuc alamadim ama bacaklarina yaptiran birisiyle karsilasmistim cok memnundu insallah sen de memnun kalirsin
Tesekkurler canim insallah devami da guzel olur
Tesekkurler canim hallettim su basinci dusmus no problem
Insallah devami da boyle olur canim birakmak yok
Afiyet olsun canim cok cok iyi
Iki elma bir büyük elma nca yapar diye kucugu de yaninda yedim canim
Ay maşallah bu adar az yemeyle sabahi asil ediyorsunuz sasiriyorum
Afiyet olsun
sali diyetisyen var canim kacamak luksum yok iki haftada birCok guzel canim menun kacamak yapmamissin tebrikler.
çok sağ ol canım, ama kulağıma akupunktur yaptırıyorum, bacağa lipoliz. sanırım senin senin tanıdığın bacağına akupunktur yaptırmış dimiBen kulaklarima denemistim hic sonuc alamadim ama bacaklarina yaptiran birisiyle karsilasmistim cok memnundu insallah sen de memnun kalirsin
Müsli dışında gayet güzel canım pancar salatasının nasıl yapıyorsunay menümü yazmayı unuttum :)
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, bir dilim peynir
öğle: hiç yağsız iskender, pidesiz, yoğurt, salata
ara öğün: kinoa puding (şekersiz, yağsız, sadece 70 kalori :) )
akşam: etli güveç, pancar salatası
ara öğün: müsli ve süt
spor: bugün lipoliz olduğum için spor yasaktı
su: 2 litre :)
kizlar nu muslinin miktari nedir yani kac caloriye tekabul ediyor sutpe birlikte ara ogun max 150cal olmali cunkuay menümü yazmayı unuttum :)
Diyetisyene haftada bir mi gidiyorsun canimafiyet olsun canım
tesekkurler canim
ogleyi odul saydim yalanci pizzayi denerim bigun
light degil canim icindeki tatlandirici miktari cok fazla ve zararli arada bir icilir ama
tesekkurler akrep kaptanım
aslinda diyetisyene gidiyorum canim menum dolu dolu bugun canim istemedi
sali diyetisyen var canim kacamak luksum yok iki haftada bir
Evet dogru soyluyosun canim ben akupunktur yaptiriyordum da ayni yerdesenin dedigini bacaklarina yaptirmis bir bayan vardi igne yapmislar o bayanla o merkezde karsilastim adini bilmedigim icin biraz aciklayamadim sanirim ama ayni senin anlattigin gibi yapmislar ona daçok sağ ol canım, ama kulağıma akupunktur yaptırıyorum, bacağa lipoliz. sanırım senin senin tanıdığın bacağına akupunktur yaptırmış dimi
Kinoanin tadi nasil notr mu onu merak ettimay menümü yazmayı unuttum :)
Canim benim diyet degisim listemde 1 cay bardagi misir gevregi 1 dilim emek diyorkizlar nu muslinin miktari nedir yani kac caloriye tekabul ediyor sutpe birlikte ara ogun max 150cal olmali cunku
bugunden basladım arttırmaya dersanemde yoktu rahat rahat yaptım bıde sabah kilo verdigimi gorunce gaza geldim :)Melekkk90 kız bugün doksan dakika yapmışsın daha nasıl arttıracaksin
Sende cok buyuk bir azim goruyorum bu hafta bomba gibi geleceksin sanirim helalll beeebugunden basladım arttırmaya dersanemde yoktu rahat rahat yaptım bıde sabah kilo verdigimi gorunce gaza geldim :)
Ins canim bugun yaptigim sporu haftanin her gunu yapsam super olur istikrarsiz olunca bir ise yaramaz malesefSende cok buyuk bir azim goruyorum bu hafta bomba gibi geleceksin sanirim helalll beee
Elinden geldigince yapacaksin canim benim elinden gemeyene kimse bisey diyemez ki onemli olan her hafta az a da cok eksi bi rakam gorebilmek saglikli sekilde ve bir daha geri almamakIns canim bugun yaptigim sporu haftanin her gunu yapsam super olur istikrarsiz olunca bir ise yaramaz malesefhepimiz bomba gibiyiz canim benim masallah bizim takimaaa
Askerlerine konusma yapan komutanlar gibisin kaptanimevet kizlsr bu hafta ikinci olduk haftaya birincilik bizde olsun regller bitiyor bu halde ikinci olduysak kaftaya tarih yazmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?