Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler

Bu hafta 2.lik gelsede diğer takımlar kötüydü bizim yüzdemizde düşüktü
Inş.haftaya daha iyi olur, yeni kanlarla beraber

Habinar doğum gününüz kutlu olsun cnm

Eser yarışmadan ayrıldıı, üzüldüm

Ben de üzüldüm. Nagihan gelebilir yarın :))

Bu arada tellioğullarına selam olsun

Allah razı olsun güzel dileklerin için canım

Amin canım sabır ve zaman her zaman ilaç gibidir

Saolasın kaptanım

Ikizlerininn nice nice mutlu saglikli yaslari olsun o zaman cocuklarinla nice mutlu yillarr
Saolasın canım Allah razı olsun
Saolasın abla

ben tutmuyodum ama sırf şu ünlülere kıllık olsun diye tutabilirdim zaten nagihan sosyal medyada çene çalıp duruyo şu an, o değilmiş yani

Habinar doğum günün kutlu olsun :)
Teşekkürler canım

Günaydınn çıtır hatunlar (haftanın başı cumartesiymiş gibi oldu benim için burda yeni haftamızın başlangıcı haftasonun güzelliği rahatlığı falan derken) bugün güzel bi haftamızın başlangıcı olsun inşallah...

Bu hafta çok yoruldum gerçekten hergün sabah akşam hasta baktım normalde sabahları ders oluyor ama giremedim derslere... dolgu barajımı yaz gelmeden doldurmam gerekiyor..okuldan gelincede attım kendimi yataklara :)
Ama inşallah bu hafta daha sakin geçer daha verimli bi hafta olur hepimiz için bu cuma listeye girecek olmak çok heycanlııı...inşallahh birinciliği görürüz hep beraberrrr

Günaydınlarrrr Seferoğulları ve Tellioğulları :) İyi haftasonlarınıZ olsun... Haftasonunu da iyi değerlendirin :)))))))
Gunaydin canim
Günaydın kızlar
Gunaydin canim
Gunaydinlar evet bu hafta listeye girecek olanlardan biri de benim ayri bir heyecan oldu benim icin telefon elimden dusmez oldu ve etrafimdakileri de diyete saglikli yasama sevk etmeye basladim hayatimin buyuk bir donum noktasindayim sanirim

evet kizlsr bu hafta ikinci olduk haftaya birincilik bizde olsun regller bitiyor bu halde ikinci olduysak kaftaya tarih yazmaliyiz
İnşallahh kaçamaksız bol sporlu bi haftayla başarıcazzz

Ne güzel duaymışş canımm nice beraber musmutlu yıllarınıza canımm

Günaydınlarrrr Seferoğulları ve Tellioğulları :) İyi haftasonlarınıZ olsun... Haftasonunu da iyi değerlendirin :)))))))
Günaydınnn canımm

Günaydın kızlar

Günaydınnn

Kesinlikle canımm bu günleri hiç unutmıcam beraber bişeyler yapıyor olmak çok güzel... Arkadaşım geçen diyo ciddi ciddi diyette diyo başka bi arkadaşımıza benim için ..İnşallahh başarıcaz ve o zaman azmimi kutlıcak herkes :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…