- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.381
iyi geceler aysecimKizlar sajim bitti bitecek hepinizi opuyorum hayirli geceler
Bak bak hemen gidiyorum yatmayahuhuuuu telli telli telli su telli turnammm sarkisiyla veda ediyorum telliogullari iyi geceler seferogullari siz gec yatin vucudunuz odem tutsun
bu hafta seninle bireyseldede yarisalim diyecektim adil olmaz regl olcan seninle haftaya randevulasalim :)Bak bak hemen gidiyorum yatmayabu hafta rakip takimlardayiz kaptanım kaybetmeye hazır olun iyi geceler
Yok yok yarışabilirizBak bak hemen gidiyorum yatmayabu hafta rakip takimlardayiz kaptanım kaybetmeye hazır olun iyi geceler
Ben de üzüldüm. Nagihan gelebilir yarın :))Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler
Bu hafta 2.lik gelsede diğer takımlar kötüydü bizim yüzdemizde düşüktü
Inş.haftaya daha iyi olur, yeni kanlarla beraber
Habinar doğum gününüz kutlu olsun cnm
Eser yarışmadan ayrıldıı, üzüldüm
Ayy ben onu tutuyodum amaaa şimdi hiç zevki kalmadıBen de üzüldüm. Nagihan gelebilir yarın :))
Bu arada tellioğullarına selam olsun
ben tutmuyodum ama sırf şu ünlülere kıllık olsun diye tutabilirdimAyy ben onu tutuyodum amaaa şimdi hiç zevki kalmadı
Yok sanmam eski yarışmacı almazlar
Allah razı olsun güzel dileklerin için canımCanim benim ozlemisim seni problemin her neyse tez elden duzelir insallah ya da ortadan kalkar tevekkul etmek o kadar onemli ki ve sen bunu cok iyi yapiyorsun
Ikizlerin dogum gunu kutlu olsun senin icin cok ozel bir gun Rabbim onlara saglikla huzurla aileleriyle ve tum sevdikleriyle mutlulukla gecirecekleri bir yas nasip etsin insallah. Ayaklarina tas degmesin
Amin canım sabır ve zaman her zaman ilaç gibidirCanım öncelikle kuzuların yeni yaşları sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah . Bireyselde derece almadım tatlım .. sıkıntın her neyse rabbim onu senden alsın ve içine huzur versin bizim her hayır sandığımızda bir şer , her ser sandığımız da bir hayır olabilir .. Rabbime teslim olup olanı biteni izlemeli . Rabbim neylerse guzel eyler.
Saolasın kaptanımhamd olsun canim ikizlerede nice guzel yaslar
icmiyoz kiiiaskrhpozitif kac aydir burada ilk defa boyle birsey icti ondan ses etmedik bugun
tatlandiricinin bitkiseli var mesela tatlilara kullaniyor kimisi ama gerek var mi yok bebce arada bir tatli yenilecekse niye ugrasalim tatlandirici ile
Saolasın canım Allah razı olsunIkizlerininn nice nice mutlu saglikli yaslari olsun o zaman cocuklarinla nice mutlu yillarr
Saolasın ablaKilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler
Bu hafta 2.lik gelsede diğer takımlar kötüydü bizim yüzdemizde düşüktü
Inş.haftaya daha iyi olur, yeni kanlarla beraber
Habinar doğum gününüz kutlu olsun cnm
Eser yarışmadan ayrıldıı, üzüldüm
Teşekkürler canımben tutmuyodum ama sırf şu ünlülere kıllık olsun diye tutabilirdimzaten nagihan sosyal medyada çene çalıp duruyo şu an, o değilmiş yani
Habinar doğum günün kutlu olsun :)
Gunaydin canimGünaydınlarrrr Seferoğulları ve Tellioğulları :) İyi haftasonlarınıZ olsun... Haftasonunu da iyi değerlendirin :)))))))
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Gunaydinlar evet bu hafta listeye girecek olanlardan biri de benim ayri bir heyecan oldu benim icin telefon elimden dusmez oldu ve etrafimdakileri de diyete saglikli yasama sevk etmeye basladimGünaydınn çıtır hatunlar (haftanın başı cumartesiymiş gibi oldu benim için burda yeni haftamızın başlangıcı haftasonun güzelliği rahatlığı falan derken) bugün güzel bi haftamızın başlangıcı olsun inşallah...
Bu hafta çok yoruldum gerçekten hergün sabah akşam hasta baktım normalde sabahları ders oluyor ama giremedim derslere... dolgu barajımı yaz gelmeden doldurmam gerekiyor..okuldan gelincede attım kendimi yataklara :)
Ama inşallah bu hafta daha sakin geçer daha verimli bi hafta olur hepimiz için bu cuma listeye girecek olmak çok heycanlııı...inşallahh birinciliği görürüz hep beraberrrr
İnşallahh kaçamaksız bol sporlu bi haftayla başarıcazzzevet kizlsr bu hafta ikinci olduk haftaya birincilik bizde olsun regller bitiyor bu halde ikinci olduysak kaftaya tarih yazmaliyiz
İYi akşamlar Hanımlar
Hepinizi tebrik ediyorum
Çok az bile diyemeceğim bir farkla ikinci olmuşuz
Tabi burada @askrhpozitif canım başarıyı senin omuzlarına yüklüyorum bireysel de de derece almışsın tebrik ediyorum Azmin gücü müdür işte
Listede olmayan arkadaşlar sizinde tebrik ederim çok iyi kilolar vermişsiniz sakın rahavete girmeyin ilk hafta tabiki fazla fazla gidecek
İki gün gelemedim geçmişi az çok inceledim
Bugün ikizlerimin Doğum günüydü
Sabah kursa gittim sonra seminer vardı arkasına dünkü problem için biraz uğraştım
Sonra Doğum günü hazırlıkları işte
Yen'i gitti misafirlerim
Yarından itibaren gün içerisinde aktif olurum
Aklımdasınız buraya gelemediğimde vicdan azabı çekiyorum sorumluluğumun ve önceliklerimin farkındayım çünkü
Teşekkür ediyorum sizlere sıkıntım için Msj yazmışsınız
Tevekkül etmek en güzeli
Çaresizlik yoktur Sebepsiz hiçbirşey yoktur
Allah her şerde bir hayır vermiştir mutlaka
Güzel bi dua yazmak istiyorum çok seviyorum bu duayı paylaşmak istedim
Bana yeten
Beni barındıran
Beni yediren içiren
Bana iyilik verip iyiliğini artıran
Bana nimet verip nimetini bollaştıran
Allah'a her halimle hamd olsun
geceniz hayırda kalsın
Günaydınnn canımmGünaydınlarrrr Seferoğulları ve Tellioğulları :) İyi haftasonlarınıZ olsun... Haftasonunu da iyi değerlendirin :)))))))
Günaydın kızlar
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydinlar evet bu hafta listeye girecek olanlardan biri de benim ayri bir heyecan oldu benim icin telefon elimden dusmez oldu ve etrafimdakileri de diyete saglikli yasama sevk etmeye basladimhayatimin buyuk bir donum noktasindayim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?