Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok yok yarışabiliriz daha bı 10 gunvar bu haftayı kurtarir
tamam o zaman Habinar i yendim sıra sende bugun bi heves tsrtildim sabittim :)

abla eser ayrilmasa acliktan olecekti zaten bebce eseri buraya alalim
Günaydınlarrrr Seferoğulları ve Tellioğulları :) İyi haftasonlarınıZ olsun... Haftasonunu da iyi değerlendirin :)))))))
tessekkürler taze anne
Günaydın kızlar
gunaydin rakibem
biz gelelim mi dolgu barajını doldururuz

oy sizin heyecanınızı yerim
Gunaydin hanimlr musmustlu bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle
gunaydin zeynepcim

demek ki yansitmissin kararliligini fistik

Tabi diyetteyiz yildirma politikalarina kanmayiz biz bu yoldan donmeyiz
Yuruyun seferogullari yesil vadi bizimdir
Selammmm
2. Olmuşsunuz kutlarımmm sizi kardeş takım
Haftaya ilk 3 te buluşmak ümidiylee
Tesekkurler kaptanim haftaya ilk sira bizimdir Allahin izni ile yanimizda yer var birinciligi paylasabiliriz

Bende sabittim sevgili rakibem iyi olan kazansin Yasemini yendin ama beni yenemeyeceksin üzgünüm
Selammmm
aleyküm selam gulsah kaptanım inşallah haftaya ilk 2 bizlerin olacak

Günaydın herkese. cuma sabahına göre -700 gr. bu tartı günleri cumartesiye alınamaz mı ki ya çalışanlar çok erken tartılmak zorunda kalıyor. bu konuda ne düşünüyosunuz

Masallah canim tebrikler@MuallimeA

Kizlar bugun sinavim var
Gunumuz vardi bu hafta sonuncuyu yapiyoruz rahatsizlik sebebiyle iptal oldu saniyordum ama olmamis haber geldi simdi bana dua edin insallah kolay atlatabilirim

Selammmm
hadi kiz insallah ilk ikide buluşalım

Tesekkurler kaptanim haftaya ilk sira bizimdir Allahin izni ile yanimizda yer var birinciligi paylasabiliriz
yeşil vadi bizim tatlim bosuna heveslenmeyin
Bende sabittim sevgili rakibem iyi olan kazansin Yasemini yendin ama beni yenemeyeceksin üzgünüm
aleyküm selam gulsah kaptanım inşallah haftaya ilk 2 bizlerin olacak
hodri meydan kaptanim kim kimi yenecek
pilavdan donenin kaşığı kirilsin

Günaydın herkese. cuma sabahına göre -700 gr. bu tartı günleri cumartesiye alınamaz mı ki ya çalışanlar çok erken tartılmak zorunda kalıyor. bu konuda ne düşünüyosunuz
tatlim ctrside çalışanlar var bu durumda pazara almak gerekir
birde su acidan bakilirsa bahar hafta sonu firsat bulup yapiyor etap raporunu gilan hafta ici firssti olmuyor pazar tarti olursa analizler kalır

Adı üstünde cuma yarışması :))
Aslında herhafta aynı saatte tartılınca aynı kapıya çıkıyor
Diyelim ben senden daha geç tartıldım ve erken saatte göre -300oldum. Haftayada hesabı ona göre yapmam lazım

Kizlar bugun sinavim var
Gunumuz vardi bu hafta sonuncuyu yapiyoruz rahatsizlik sebebiyle iptal oldu saniyordum ama olmamis haber geldi simdi bana dua edin insallah kolay atlatabilirim
Aslında senin işin daha kolay cnm çünkü geçerli bi mazaretin var. Biz bazen midemiz ağrıyor falan diyoruz
Sen direk şekerim çok yüksek dr yasakladı yiyemiyorum diyebilirsin
Bütün 9.takım koltuklardaki yerimizi alıp sana el sallıyor olacaz
Sana güveniyoruz fıstığım

tatlım gençliğinizin kıymetini bilin
Bak metobolizmanız bizimkine 5 basar azıcık dikkatle hemen incecik oluverirsiniz

abla eser ayrilmasa acliktan olecekti zaten bebce eseri buraya alalim
Ayyy rüyama bile girdi yaa
Selammmm
Bundan sonra inş.el ele derecelerde oluruz cnm

Kizlar bugun sinavim var
Canım öğününü hazırla yanında götür
Yoksa dayanmak zor olur

Çook iyi olur  14 tane kaldı sabrediyorumm :)

Tellioğulları gösterelimm kendimiziiii

Kizlar bugun sinavim var

Canımm güzelce atlatıcaksın bugünüüü inşallah karnın aç gitme yemeğini önden ye orda sadece sıvı tüketirsinn ya da bilmiyorum artık sen bi seferoğlusun
rakibesin 
tatlım gençliğinizin kıymetini bilin
Bak metobolizmanız bizimkine 5 basar azıcık dikkatle hemen incecik oluverirsiniz

Ayyy rüyama bile girdi yaa

Bundan sonra inş.el ele derecelerde oluruz cnm
Olsun ablam oda var tabi işin içinde ama azmedince hepimiz herşeyi başarıcaz inanıyorum ben :) burda güzelce zihinlerimize oturtuyoruz yaa o bile en enn büyük adım aslında

Selam kizlar bugun aile keyfi yapiyoruz malum bn calisiom yarin aylik haftasonum bugun cok gelemem spor icinde vaktim kalmayabilir zaten cok jotu regliyim asiri oluom opuom hepinizi
Canım regl inken çok spor yapmaya çalışma zaten iyi olmazmış bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…