- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.401
tamam o zamanYok yok yarışabilirizdaha bı 10 gunvar bu haftayı kurtarir
abla eser ayrilmasa acliktan olecekti zatenKilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler
Bu hafta 2.lik gelsede diğer takımlar kötüydü bizim yüzdemizde düşüktü
Inş.haftaya daha iyi olur, yeni kanlarla beraber
Habinar doğum gününüz kutlu olsun cnm
Eser yarışmadan ayrıldıı, üzüldüm
tessekkürler taze anneGünaydınlarrrr Seferoğulları ve Tellioğulları :) İyi haftasonlarınıZ olsun... Haftasonunu da iyi değerlendirin :)))))))
gunaydin rakibemGünaydın kızlar
biz gelelim mi dolgu barajını doldururuzGünaydınn çıtır hatunlar (haftanın başı cumartesiymiş gibi oldu benim için burda yeni haftamızın başlangıcı haftasonun güzelliği rahatlığı falan derken) bugün güzel bi haftamızın başlangıcı olsun inşallah...
Bu hafta çok yoruldum gerçekten hergün sabah akşam hasta baktım normalde sabahları ders oluyor ama giremedim derslere... dolgu barajımı yaz gelmeden doldurmam gerekiyor..okuldan gelincede attım kendimi yataklara :)
Ama inşallah bu hafta daha sakin geçer daha verimli bi hafta olur hepimiz için bu cuma listeye girecek olmak çok heycanlııı...inşallahh birinciliği görürüz hep beraberrrr
oy sizin heyecanınızı yerimGunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydinlar evet bu hafta listeye girecek olanlardan biri de benim ayri bir heyecan oldu benim icin telefon elimden dusmez oldu ve etrafimdakileri de diyete saglikli yasama sevk etmeye basladimhayatimin buyuk bir donum noktasindayim sanirim
gunaydin zeynepcimGunaydin hanimlr musmustlu bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle
demek ki yansitmissin kararliligini fistikKesinlikle canımm bu günleri hiç unutmıcam beraber bişeyler yapıyor olmak çok güzel... Arkadaşım geçen diyo ciddi ciddi diyette diyo başka bi arkadaşımıza benim için ..İnşallahh başarıcaz ve o zaman azmimi kutlıcak herkes :)
Tabi diyetteyiz yildirma politikalarina kanmayiz biz bu yoldan donmeyizKesinlikle canımm bu günleri hiç unutmıcam beraber bişeyler yapıyor olmak çok güzel... Arkadaşım geçen diyo ciddi ciddi diyette diyo başka bi arkadaşımıza benim için ..İnşallahh başarıcaz ve o zaman azmimi kutlıcak herkes :)
Tesekkurler kaptanim haftaya ilk sira bizimdir Allahin izni ileSelammmm
2. Olmuşsunuz kutlarımmm sizi kardeş takım
Haftaya ilk 3 te buluşmak ümidiylee
Bende sabittim sevgili rakibemtamam o zamanHabinar i yendim sıra sende bugun bi heves tsrtildim sabittim :)
abla eser ayrilmasa acliktan olecekti zatenbebce eseri buraya alalim
tessekkürler taze anne
gunaydin rakibem
biz gelelim mi dolgu barajını doldururuz
oy sizin heyecanınızı yerim
gunaydin zeynepcim
demek ki yansitmissin kararliligini fistik
aleyküm selam gulsah kaptanım inşallah haftaya ilk 2 bizlerin olacakSelammmm
hadi kiz insallah ilk ikide buluşalımSelammmm
yeşil vadi bizim tatlim bosuna heveslenmeyinTabi diyetteyiz yildirma politikalarina kanmayiz biz bu yoldan donmeyiz
Yuruyun seferogullari yesil vadi bizimdir
Tesekkurler kaptanim haftaya ilk sira bizimdir Allahin izni ileyanimizda yer var birinciligi paylasabiliriz
hodri meydan kaptanim kim kimi yenecekBende sabittim sevgili rakibemiyi olan kazansin Yasemini yendin ama beni yenemeyeceksin üzgünüm
aleyküm selam gulsah kaptanım inşallah haftaya ilk 2 bizlerin olacak
tatlim ctrside çalışanlar var bu durumda pazara almak gerekirGünaydın herkese. cuma sabahına göre -700 gr. bu tartı günleri cumartesiye alınamaz mı ki ya çalışanlar çok erken tartılmak zorunda kalıyor. bu konuda ne düşünüyosunuz
Adı üstünde cuma yarışması :))Günaydın herkese. cuma sabahına göre -700 gr. bu tartı günleri cumartesiye alınamaz mı ki ya çalışanlar çok erken tartılmak zorunda kalıyor. bu konuda ne düşünüyosunuz
Aslında senin işin daha kolay cnm çünkü geçerli bi mazaretin var. Biz bazen midemiz ağrıyor falan diyoruzMasallah canim tebrikler@MuallimeA
Kizlar bugun sinavim var
Gunumuz vardi bu hafta sonuncuyu yapiyoruz rahatsizlik sebebiyle iptal oldu saniyordum ama olmamis haber geldi simdi bana dua edininsallah kolay atlatabilirim
Savulun seferoğulları tellioğulları geliyorSeferoğulları
sans_sans
askrhpozitif
@Melekkk90
Habinar
@Cilekli Turtam
@60kiloyum
Telliogulları
@masal3487
B burcugncy
@_Joey_
Poni Bon
North River
kkelebeketkisi
Eşim çekti kızlar kurayi iyi olan kazansınEki Görüntüle 1955528
tatlım gençliğinizin kıymetini bilinGünaydınn çıtır hatunlar (haftanın başı cumartesiymiş gibi oldu benim için burda yeni haftamızın başlangıcı haftasonun güzelliği rahatlığı falan derken) bugün güzel bi haftamızın başlangıcı olsun inşallah...
Bu hafta çok yoruldum gerçekten hergün sabah akşam hasta baktım normalde sabahları ders oluyor ama giremedim derslere... dolgu barajımı yaz gelmeden doldurmam gerekiyor..okuldan gelincede attım kendimi yataklara :)
Ama inşallah bu hafta daha sakin geçer daha verimli bi hafta olur hepimiz için bu cuma listeye girecek olmak çok heycanlııı...inşallahh birinciliği görürüz hep beraberrrr
Ayyy rüyama bile girdi yaaabla eser ayrilmasa acliktan olecekti zatenbebce eseri buraya alalim
Bundan sonra inş.el ele derecelerde oluruz cnmSelammmm
Ben saymıyorum bunu bi kereBende sabittim sevgili rakibemiyi olan kazansin Yasemini yendin ama beni yenemeyeceksin üzgünüm
aleyküm selam gulsah kaptanım inşallah haftaya ilk 2 bizlerin olacak
Canım öğününü hazırla yanında götürMasallah canim tebrikler@MuallimeA
Kizlar bugun sinavim var
Gunumuz vardi bu hafta sonuncuyu yapiyoruz rahatsizlik sebebiyle iptal oldu saniyordum ama olmamis haber geldi simdi bana dua edininsallah kolay atlatabilirim
Saolasın canımİnşallahh kaçamaksız bol sporlu bi haftayla başarıcazzz
Ne güzel duaymışş canımm nice beraber musmutlu yıllarınıza canımm
Günaydınnn canımm
Günaydınnn
Çook iyi olur tamam o zamanHabinar i yendim sıra sende bugun bi heves tsrtildim sabittim :)
abla eser ayrilmasa acliktan olecekti zatenbebce eseri buraya alalim
tessekkürler taze anne
gunaydin rakibem
biz gelelim mi dolgu barajını doldururuz
oy sizin heyecanınızı yerim
gunaydin zeynepcim
demek ki yansitmissin kararliligini fistik
Tellioğulları gösterelimm kendimiziiiiTabi diyetteyiz yildirma politikalarina kanmayiz biz bu yoldan donmeyiz
Yuruyun seferogullari yesil vadi bizimdir
Tesekkurler kaptanim haftaya ilk sira bizimdir Allahin izni ileyanimizda yer var birinciligi paylasabiliriz
Masallah canim tebrikler@MuallimeA
Kizlar bugun sinavim var
Olsun ablam oda var tabi işin içinde ama azmedince hepimiz herşeyi başarıcaz inanıyorum ben :) burda güzelce zihinlerimize oturtuyoruz yaa o bile en enn büyük adım aslındatatlım gençliğinizin kıymetini bilin
Bak metobolizmanız bizimkine 5 basar azıcık dikkatle hemen incecik oluverirsiniz
Ayyy rüyama bile girdi yaa
Bundan sonra inş.el ele derecelerde oluruz cnm
Canım regl inken çok spor yapmaya çalışma zaten iyi olmazmış bildiğim kadarıylaSelam kizlar bugun aile keyfi yapiyoruz malum bn calisiom yarin aylik haftasonum bugun cok gelemem spor icinde vaktim kalmayabilir zaten cok jotu regliyim asiri oluom opuom hepinizi
Regliyken meto daha hızlıdır cnm o yüzden spor yapmakta iyi olur hem ağrılarada iyi gelirCanım regl inken çok spor yapmaya çalışma zaten iyi olmazmış bildiğim kadarıyl
ahh canım benim yön duygum yok nasıl da bilmiş yolumu bulayım diye etiketlemişsin sağ ol cancağızımmmekim2009 huuu huuu kimler gelmiş hoşgelmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?