Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahh canım benim yön duygum yok nasıl da bilmiş yolumu bulayım diye etiketlemişsin sağ ol cancağızımmm
Iyiki geldin bebeğim hadi bismillah diyelim

Malum haftasonu biraz sakin olur kızlar gelince selam verir
Sen kendini kısaca tanıt sonra kaynaşırız

Senin yapman gereken hergün menü paylaşımı
Öğünlerini saatleriyle, su lt hesabı, yapıyosan spor
Veeee tabiki bol paylaşımla enerjini buraya yansıtmak :))

North River baharcım arkadaş liste dışı devam edecek şimdilik

Ben Zühal
45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Almanyada yaşıyorum

selam kızlar hemen kendimi tanıtayım ben ekim yaş 37 boy 166 en son çarşamba kilo bildirimin de ki kilom 98.1
17 senelik evli 15 yaşında bir atarlı oğul annesiyim :)
troid bezim yok meto çalışmıyor ömür boyu ilaçla deh çüş misali yan,i fibromiyalji(yumuşak doku romatizması var) olmadık yerlerim ağrıyıp şişiyorum bazen mide çevresi bazen boyun kol bazen bacak(hastalıklıyım yaavf)
doğuştan kilolulardanım diyet yapmıyorum bana her zaman ters etki yaptı benim yöntem acıkmayı bekle acıkınca dozunda sağlıklı beslen ve suyu çiğneme sanatını uyguluyorum
allah beni doğuştan neşeli yaratmış genelde neşeli morali yüksek biriyim bir insan isteyince ama gerçekten isteyince her şeyi başarabilir artık buna inanıyorum vee tabi ki sağlıklı bir şekilde ideal bedenemi kavuşağımı biliyorum çünkü çook istiyorum
bu kadar çene şimdilik yeter sanırım
Mefkurem e de tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum
sağol gülüm beni davet ettiğin için

Masallah canim tebrikler@MuallimeA

Kizlar bugun sinavim var
Gunumuz vardi bu hafta sonuncuyu yapiyoruz rahatsizlik sebebiyle iptal oldu saniyordum ama olmamis haber geldi simdi bana dua edin insallah kolay atlatabilirim
tatlim sekerim yukseldi de cis olmauan varsa kndan ye yoksa yaninda götür
tatlım gençliğinizin kıymetini bilin
Bak metobolizmanız bizimkine 5 basar azıcık dikkatle hemen incecik oluverirsiniz

Ayyy rüyama bile girdi yaa

Bundan sonra inş.el ele derecelerde oluruz cnm
neee ruyanda eseri mi gordun eniste duymasin
Ben saymıyorum bunu bi kere
İlerleyen zamanlarda alacam ifadesini kaptancığımın
sartlar esitti baby ukimizde persembe regl olduk bi tur daha yapalim senle yenilen gulese doymaznis
Selam kizlar bugun aile keyfi yapiyoruz malum bn calisiom yarin aylik haftasonum bugun cok gelemem spor icinde vaktim kalmayabilir zaten cok jotu regliyim asiri oluom opuom hepinizi
nende yigyn oluyorum mevsimden mi ne

maşallah bu genç yaşta torunun var ben de istiyorummm hayırlısıyla hem de çekik gözlü koreli gelin ve torun :)))
bu ara menü paylaşımını bırakmıştım tekrar başlarım ama beni çok topa tutmayın ömür boyu d. vit. b12 iğnesi arada takviye kalsiyum kullanan biri olduğumu aklınıda tutun size zahmet o yüzden her şeyden yemem gerekiyor doktorum çok kızıyor özellikle ekmeği kestiğim de onu da canım çekerse yiyorum her gün değil

hoşgeldin canım neşen nesemize nese katsin hastaliklarin icin rabbim sifa versin carssiz dert vermesin
ben bahar 31yasijdayim 2yasijda nir oglum var

tatlim biz yararsizlara kiziyoruz hicbir dlktor borek ye kizartma ye salam sosis ye pasta cikolata abur cubur ye demedigine gore :)

tmm ablacim

Pozitif neşeli insanlara bayılırım :)

Bizde sağlıklı beslenmeden yanayız tatlım
Artık hepimiz bilinçlendik, eskisi gibi aç kalarak zayıflamak demode oldu :))

En doğrusu doğru şeyleri doğru zamanda yemek
Senin hastalığın yürüyüş yapmana engel değil heralde
Kendini zorlamadan yavaş yavaş başla Kendini iyi hissettikçe artırırsın

Masallah canim tebrikler@MuallimeA

Kizlar bugun sinavim var
Gunumuz vardi bu hafta sonuncuyu yapiyoruz rahatsizlik sebebiyle iptal oldu saniyordum ama olmamis haber geldi simdi bana dua edin insallah kolay atlatabilirim

Bu günü atlatırsan tamam demektir canm

Aramıza hoşgeldin ben Poni 27 yaşında 1 çocuk annesi öğretmenim. takıma geldiğimde 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum şu sıralar oyalansamda hedefim 65 inşaallah

tatlim biz yararsizlara kiziyoruz hicbir dlktor borek ye kizartma ye salam sosis ye pasta cikolata abur cubur ye demedigine gore :)
benim onlarla hiç işim olmaz arada çikolatalı badem şekeri atıyorum ağzıma ama
kızarma bizim ev de pişmez her hafta benimkiler poğaça çörek ister hamuru süt kaymaklı yaparım tadına bile bakmam çok nadiren sabahları bir tane yediğim olur ben güçlü olmak için çabalıyorum 5 litrelik tencereyi bile kaldıramıyordum ellerim kitlenip acı çekiyordum beslenmem dikkat etmezsem eski halime dönerim o cıslar insanı güçlendirmiyor uyuşukluk veriyor oyüzden olmazzz yememmmm

Kız biz burda az yiyenlere kızıyoruz :))
Zaten fazla kiloda az menülerle başlıyamazsın
Ekmeğini tabiki yiyeceksin
Sabahları 1-2dil tb yada çavdar yumurta peynir yeşillik vs.
Diğer öğünlerde sebze varsa 1 dil ekm yine olur
Sadece tatlı hamurişi kızartma pilav makarna aut

çok soğuk ondan çıkmıyorum leslie sağ olsun şimdilik onunla idare ediyorum

vallah mı ooo süpermiş
ağır spor yapanlar 2 saat öncesi bol karbonhidrat alırlar kası arttırmada büyük önem taşırmış ben ağır spor yapmadığım için ve karbonhidratlar çok çabuk acıktırıyor diye kısıyorum
sabahları bağırsak çalıştıran yiyecekler bana yasak kepekliler de içtiğim ilacın emilimi bağırsakta olduğu için ilaç işe yaramaz diye yasak
ama t.b. ekmeği yada köy ekmeği bazen yiyorum

Bu günü atlatırsan tamam demektir canm

Aramıza hoşgeldin ben Poni 27 yaşında 1 çocuk annesi öğretmenim. takıma geldiğimde 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum şu sıralar oyalansamda hedefim 65 inşaallah
hoş buldum canımcım
maşallah çok güzel zayıflamışsın yaza mezun bile olursun darısı başımıza deriz biz de:))

Canımm hoşgeldinn :) bende Sema... 22 yaşımdayım öğrenciyim... İnşallahh burda zamanla olman gereken kilona dönmeye başladığında o hastalık yapan sıkıntılarında en aza inecekk...her sabah tartılma hevesiyle uyanıcaksın inşallah :)

hoşbuldum :))
inşallah inşallah ağzından bal damlıyor
hadi kalk sema kıvırtalım beraber gülüm :))

çok soğuk ondan çıkmıyorum leslie sağ olsun şimdilik onunla idare ediyorum
Kız seninle işimiz kolaymış :))
Öncelikle beyinde pozitif olumlama yapmayı öğrenmişin
Cıss da yok, sporda var
Eee daha ne olsun

Sen zaten kendine hangi yiceklerin yararlı yada zararlı olduğunu biliyosundur
Heralde troidi yavaşlatan şeyler sanada zararlıdır lahana karnıbahar ısbanak vs.gibi
Dereotunun çok faydalı olduğunu biliyorum

Bi ara bu konuda bizi bilgilendirirsen iyi olur
Sana neler yasak neler değil

hipertroidken (4 sene sürdü) o zaman kırmızı lahana, iyotlu tuz, beyaz lahana, kekik bunlar yasaktı şimdi yasak yok sadece sabahları bağırsak çalıştıran şeyler yasak kayısı sabah yok ama öğleden sonra sorun yok troidi az çalışanla benim ki aynı değil bende hiç troid bezi yok kazıdılar aldılar o yüzden yasak yok :))
spor çok fazla değil leslie hafta 1-2 yapıyorum ben direk kasları güçlendirmek için plank şquart duvar mekiği
mutfağın L tezgahın da kendini yukarı çekip bekleme su şişeleriyle hafif kol çalışması, bol bol dans birazda kickbox hareketleri (bol tekme ve yumruk) çalışıyorum yani karman çorman canım neyi çekerse o gün onu yapıyorum belli bir düzenim yok maksat hareket olsun diyorum yapıyorum birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…