- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.441
ben bitirdim üstüne başka da oynadım ha bu kızlardan geri kalırım yok iyi kıvırırım ondan dansı seviyorum galiba :)Hemen kalkıyorum :)))
Aldığın ilaç troit yerine metoya yardımcı değilmi canmhipertroidken (4 sene sürdü) o zaman kırmızı lahana, iyotlu tuz, beyaz lahana, kekik bunlar yasaktı şimdi yasak yok sadece sabahları bağırsak çalıştıran şeyler yasak kayısı sabah yok ama öğleden sonra sorun yok troidi az çalışanla benim ki aynı değil bende hiç troid bezi yok kazıdılar aldılar o yüzden yasak yok :))
spor çok fazla değil leslie hafta 1-2 yapıyorum ben direk kasları güçlendirmek için plank şquart duvar mekiği
mutfağın L tezgahın da kendini yukarı çekip bekleme su şişeleriyle hafif kol çalışması, bol bol dans birazda kickbox hareketleri (bol tekme ve yumruk) çalışıyorum yani karman çorman canım neyi çekerse o gün onu yapıyorum belli bir düzenim yok maksat hareket olsun diyorum yapıyorum birşeyler
meto ilaçla çalşıyor sık sık kontrole gidiyorum dozunu sürekli ayarlamak lazım bu ay tam gelen doz öteki ay az gelebiliyor yada d.vitamini deposu yine boşalmış olabiliyor hepsi birbirini etkiliyormuş valla artık umursamıyorum doktor ne verirse yutuyorum ayda birde b12 iğnesini totoşuma gömdürüyorum :))Aldığın ilaç troit yerine metoya yardımcı değilmi canm
Tabiki sen bilirsin ama sguat mekik vs.hareketler fazla kiloda önerilmez kemikleri zorlar
Bence sen şimdilik yapabildiğin oranda leslie yap havalar ısınıncada yürüyüşü eklersin
kız sen herkonuda kontrol altındasın şekerimmeto ilaçla çalşıyor sık sık kontrole gidiyorum dozunu sürekli ayarlamak lazım bu ay tam gelen doz öteki ay az gelebiliyor yada d.vitamini deposu yine boşalmış olabiliyor hepsi birbirini etkiliyormuş valla artık umursamıyorum doktor ne verirse yutuyorum ayda birde b12 iğnesini totoşuma gömdürüyorum :))
o hareketleri dizlere zarar verir aşındırır diye her gün yapmıyorum karışık yapıyorum ondan dedim bu kiloda dize yük bindirmek ortapediye bilet almak demek benim erkek kardeşim milli sporcu eğitmen de o çok dikkat eder dizi beli yada boynu zorlayan şeyleri benim kilodakilere nasıl zarar verdiğini hangi hareketlerin bana daha faydalı olduğunu zamanında göstermişti benim de zaten azcık alt yapım var biliyorum zorlamıyorum kendimi
içelim babyhadi bitki çayımızı içelim ben zencefilli limon kabuklu yeşil çaya karar verdim sen ne istersinMefkurem sana da yapayım :)
içtiklerine özellikle de suya niyet yüklemekte işe yarıyor ben yapıyorum aklıma geldikçekız sen herkonuda kontrol altındasın şekerim
Bu kiloların gitmemek gibi bi lüksü olamaz :))
içelim baby
Benim için hiç farketmez
Zayıflama aşkına içmediğim kalmadı :))
Afiyet olsun canımmhuhuuu telliogullar seferogullari neredesiniz bana annemler geldi yemek fasli simdi bitti
aramıza hoşgeldin canım. ben fulya.benim onlarla hiç işim olmaz arada çikolatalı badem şekeri atıyorum ağzıma ama
kızarma bizim ev de pişmez her hafta benimkiler poğaça çörek ister hamuru süt kaymaklı yaparım tadına bile bakmam çok nadiren sabahları bir tane yediğim olur ben güçlü olmak için çabalıyorum 5 litrelik tencereyi bile kaldıramıyordum ellerim kitlenip acı çekiyordum beslenmem dikkat etmezsem eski halime dönerim o cıslar insanı güçlendirmiyor uyuşukluk veriyor oyüzden olmazzz yememmmm
çok hoşuma gitti. tuttum ben bu videoyuehh o zaman spor yerine hareket olsun oynayalım :))
merhaba hosgeldin ben seren :) bende 27 yasında 2 yıllık evli bir bayanımm ben yeni katıldım buraya 1 hafta oldu ama cok guzel sonuclar aldımm memnun oldum tanıstıgımaa :)selam kızlar hemen kendimi tanıtayım ben ekim yaş 37 boy 166 en son çarşamba kilo bildirimin de ki kilom 98.1
17 senelik evli 15 yaşında bir atarlı oğul annesiyim :)
troid bezim yok meto çalışmıyor ömür boyu ilaçla deh çüş misali yan,i fibromiyalji(yumuşak doku romatizması var) olmadık yerlerim ağrıyıp şişiyorum bazen mide çevresi bazen boyun kol bazen bacak(hastalıklıyım yaavf)
doğuştan kilolulardanım diyet yapmıyorum bana her zaman ters etki yaptı benim yöntem acıkmayı bekle acıkınca dozunda sağlıklı beslen ve suyu çiğneme sanatını uyguluyorum
allah beni doğuştan neşeli yaratmış genelde neşeli morali yüksek biriyim bir insan isteyince ama gerçekten isteyince her şeyi başarabilir artık buna inanıyorum vee tabi ki sağlıklı bir şekilde ideal bedenemi kavuşağımı biliyorum çünkü çook istiyorum
bu kadar çene şimdilik yeter sanırım
Mefkurem e de tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum
sağol gülüm beni davet ettiğin için
bende geldimmm bugun yoktum burada yazılanları okuyordumm afiyet olsunnn :)huhuuu telliogullar seferogullari neredesiniz bana annemler geldi yemek fasli simdi bitti
masallah diyelimm ne guzel yurumussunnn :)kızlar bugün 60 dk tempolu, tam 100 dk da normal tempoda yürüyüş yaptım. ama fena yoruldumaskrhpozitif tatlım dün de 20 dk tempolu yürüyüşüm var.
tesekkurler canimAfiyet olsun canımm
kisir cok olmus canim guvec 6kısır 4yk kasigi olsa dAha guzeldi afiyet olsunMenüm
09.00
Yeşilçay
10.30
Yeşil çay
1,5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
5 cin biber turşusu
1çay kaşığı ayva reçeli
1,5 dilim mısır ekmeği
15.30
1 çay kaşığı çekilmiş çörek tohumu (bala bulanmış)
18.00
Sebzeli güveç 4 yemek kaşığı
Kısır 6 yemek kaşığı
20.00
1 kivi
1/2 greyfurt
2 litre su
60 dakika tempolu yürüyüş
askrhpozitif Habinar
oo supersinfulyakızlar bugün 60 dk tempolu, tam 100 dk da normal tempoda yürüyüş yaptım. ama fena yoruldumaskrhpozitif tatlım dün de 20 dk tempolu yürüyüşüm var.
teşekkürler canimbende geldimmm bugun yoktum burada yazılanları okuyordumm afiyet olsunnn :)
afiyet olsun diyeyimKızlar kusura bakmayın yazamıyorum şehir dışına çıktım telefonumda internet yok başkasından girdim size yazmak için
Bugünkü menü
15:00 2lahmacun 1 ayran
18:00 1bira 1 magnum dondurma gezmeye çıktığımız için böyle oldu pazartesi toparladım inş 5ayda bir çıkıyoruz anca idare edin
hadi bugun menuyu gormedikte biranin yanında magnum ne alaka yaw miden nasil kaldirdiKızlar kusura bakmayın yazamıyorum şehir dışına çıktım telefonumda internet yok başkasından girdim size yazmak için
Bugünkü menü
15:00 2lahmacun 1 ayran
18:00 1bira 1 magnum dondurma gezmeye çıktığımız için böyle oldu pazartesi toparladım inş 5ayda bir çıkıyoruz anca idare edin
afiyet olsun baharcım. o kurabiyeler çok minik oluyor zaten.menu
sabah (10:30)
1dlm ekmek
3yumurta biraz kasar biraz sucuk biraz misir zeytin vs yapilmis yalanci pizzanin 1/3u
1dlm kizarmis hellim
ogle(15:00)
2but
salata
ara(@6:00)
cay kurabiyesi 2tane
aksam(18:30)
4yk kurufasulye
salata
1keoce corba tarhana
su:2lt spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?