- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.461
Afiyet olsun :)Kızlar kusura bakmayın yazamıyorum şehir dışına çıktım telefonumda internet yok başkasından girdim size yazmak için
Bugünkü menü
15:00 2lahmacun 1 ayran
18:00 1bira 1 magnum dondurma gezmeye çıktığımız için böyle oldu pazartesi toparladım inş 5ayda bir çıkıyoruz anca idare edin
minikti ama olmasa iyiydi canimafiyet olsun baharcım. o kurabiyeler çok minik oluyor zaten.
hoba baklavaSelam kizlar menumu yazip kacicam ev kalabalik
Sabah 11.00
1 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Ara 15.00
2 kuru.incir
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
2 avuc icim kadar haslama et
1 kasik bulgur pilavi
2 minik.baklava
2 litre su
Spor yok
cay icseydin keske yanina hadi boregi kisiri gormeyim ama icecekte extra olmus sondu tatlim cumaya kadar kacamak yok hitti hakkimizBugunku menum
Sabah 12.00
2 yumurtali kasarli omlet
Sekersiz cay
Ogle16.00
1 adet minik borek
2 kasik kisir
Yarim bardak sprite( dogum gunune gidince boyle oldu malesef )
Aksam 20.00
1 tarcinli yesil elma
30 dk tempolu yuruyus 15 dk sirt ve kol 5 dk ic bacak
2.5 lt su
Gun icinde 2 sade kahve
Habinar . askrhpozitif .
Evettt bugun fazla olduuuminikti ama olmasa iyiydi canim
hoba baklavaolmamis canim aksam birde son kacamak bundan sonra sifir seninde benimde hakkimiz bitti
cay icseydin keske yanina hadi boregi kisiri gormeyim ama icecekte extra olmus sondu tatlim cumaya kadar kacamak yok hitti hakkimiz
Yanında değil kız yarım saat sonra :)hadi bugun menuyu gormedikte biranin yanında magnum ne alaka yaw miden nasil kaldirdi
ilk defa duydum simdi ama merak ettimsıvı menengiç kahvesi içen var mı? ben tozunu içmiştim ama sıvısını ilk defa deniyorum. sütle pişiyor. tadı garip geldi
Canım diğer günler telafi etsen iyi olur vitaminli bişeylerle afiyet olsun :)Kızlar kusura bakmayın yazamıyorum şehir dışına çıktım telefonumda internet yok başkasından girdim size yazmak için
Bugünkü menü
15:00 2lahmacun 1 ayran
18:00 1bira 1 magnum dondurma gezmeye çıktığımız için böyle oldu pazartesi toparladım inş 5ayda bir çıkıyoruz anca idare edin
Bence gayet güzel canım afiyet olsun kurabiyedeki yüz ifaden tatlış olmuş :)menu
sabah (10:30)
1dlm ekmek
3yumurta biraz kasar biraz sucuk biraz misir zeytin vs yapilmis yalanci pizzanin 1/3u
1dlm kizarmis hellim
ogle(15:00)
2but
salata
ara(@6:00)
cay kurabiyesi 2tane
aksam(18:30)
4yk kurufasulye
salata
1keoce corba tarhana
su:2lt spor:yok
Telafi edersin canım afiyet olsunSelam kizlar menumu yazip kacicam ev kalabalik
Sabah 11.00
1 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Ara 15.00
2 kuru.incir
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
1 kasik bulgur pilavi
2 minik.baklava
2 litre su
Spor yok
Afiyet olsun canım kısırın azmış ama gazoz tehlikeliBugunku menum
Sabah 12.00
2 yumurtali kasarli omlet
Sekersiz cay
Ogle16.00
1 adet minik borek
2 kasik kisir
Yarim bardak sprite( dogum gunune gidince boyle oldu malesef )
Aksam 20.00
1 tarcinli yesil elma
30 dk tempolu yuruyus 15 dk sirt ve kol 5 dk ic bacak
2.5 lt su
Gun icinde 2 sade kahve
Habinar . askrhpozitif .
Sayın kaptanım muz hakkında ne düşüyorsunuz kilo yapar mı?minikti ama olmasa iyiydi canim
hoba baklavaolmamis canim aksam birde son kacamak bundan sonra sifir seninde benimde hakkimiz bitti
cay icseydin keske yanina hadi boregi kisiri gormeyim ama icecekte extra olmus sondu tatlim cumaya kadar kacamak yok hitti hakkimiz
aramıza hoşgeldin canım. ben fulya.
çok hoşuma gitti. tuttum ben bu videoyu
hoş buldum :)merhaba hosgeldin ben seren :) bende 27 yasında 2 yıllık evli bir bayanımm ben yeni katıldım buraya 1 hafta oldu ama cok guzel sonuclar aldımm memnun oldum tanıstıgımaa :)
sade suyla da olur sütle belki ağır gelmiştir ben severim senelerdir içmedim kokusuna bayılırım özelliklesıvı menengiç kahvesi içen var mı? ben tozunu içmiştim ama sıvısını ilk defa deniyorum. sütle pişiyor. tadı garip geldi
Fulya yeni tatlar peşindesıvı menengiç kahvesi içen var mı? ben tozunu içmiştim ama sıvısını ilk defa deniyorum. sütle pişiyor. tadı garip geldi
Baklavayla listeye girişinimi kutladın burcuSelam kizlar menumu yazip kacicam ev kalabalik
Sabah 11.00
1 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Ara 15.00
2 kuru.incir
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
1 kasik bulgur pilavi
2 minik.baklava
2 litre su
Spor yok
Menengiç kahvesiyle osmanlı kahvesi aynı şeymisıvı menengiç kahvesi içen var mı? ben tozunu içmiştim ama sıvısını ilk defa deniyorum. sütle pişiyor. tadı garip geldi
Menüleri okumak istemedimBugün mübarek kaçamak günü gibi olmş
Ilk yorumun benden gelsin bebeğimsabah 10 :30
1 simit
1 haşlama yumurta
2 çeri domates
tel peynir birkaç zeytin(yeşil ve siyah)
ara
bitki çayı
akşam 18 :10
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı köfteli bezelye
3 kornişon turşu
2 çeri domates
su 2.5 tamam 3. litreyi içiyorum
spor yok alışveriş arabası itme poşet taşıma sayılsaydı keşke :)
Ilk defa duydumm degisikmissıvı menengiç kahvesi içen var mı? ben tozunu içmiştim ama sıvısını ilk defa deniyorum. sütle pişiyor. tadı garip geldi
Aynen tartidan sonra baya kacamak yapmisizzzBugün mübarek kaçamak günü gibi olmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?