Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kabizlik sorunun yada seker inusilun direnci yoksa 1kucuk yerli yada 1/2ithal muz aralarda olabilir canim yillarca muzdan korkuttular diyette oysa spor yapan diyet yapan biri icin tercih edilecek ilk meyvelerden
hoş buldum :)
gençler çoğunlukta maşallah
kızlar benim unutkanlık sorunum var nicklerinizle yazarsam affola zamanla isimleri de aklım da tutarım inşallah olmadı deftere not eder oradan kopya çekerim :))
sorun degil canim zamanla alisirsin

aynen mefkureme katiliyorum soylenecek herseyo soylenis

Kizlar eve simdi geldim menumu paylasip hemen gecmise gidiyorum

18 subat diyabetik menum
askrhpozitif Habinar

Kahvalti 10.30
1 su icinde ceviz
1 domates
2 haslanmis yumurta
1 d. Ekmek

Ara 13.00 (sekerim dustu)
Chia pudingi ( 2yk chia 1sb sut 1muz 1tk bal )

Ogle 13.30
1 firinda alabalik

Ara 15.30 (gun)
1 kucuk kare pirasali borek
1 cb sut

Aksam 19.30
Dana yahni (yagsiz sogan sarimsak esliginde haslama )
Salata

Ara 22.00
1 muz
1 sb sut

( disarda oldugum icin ara ogunum gece kaldi )

Su 1 lt (suyum az oldu biliyorum 1 lt daha icecegim)
Spor 100 dk yuruyus (60 dk gunduz 40 dk aksam yurudum)

Spor süper olmuş tatlım

Yalnız muzun gi si yüksek
senin için yanlış tercih bence

Huuuu yoldaşlar nirelerdesiniz

Menüleri okuyunca aklıma pazartesi tartısı geldi :))
gencler ya bi tekkere ona guveniyotim biz ihtiysrlards kara kara dusunsun
gunu iyiiyi atlatmissin

Ablacim benimde yiyip ictikten sonra aklima geldi o
kiz yerken aklin neredeydi :)

sade suyla da olur sütle belki ağır gelmiştir ben severim senelerdir içmedim kokusuna bayılırım özellikle
ben tozunu içmiştim daha önce. gayet güzeldi. severek içtim. bu ağır geldi. evet sanırım sütten oldu. yarın normal yapacağım. sadece suyla yani. içemedim. sütüm de ziyan oldu.

Fulya yeni tatlar peşinde
Takipteyim
takip et beni hayatını yaşa bebek

Menengiç kahvesiyle osmanlı kahvesi aynı şeymi
hayır canım aynı şey değil. menengiç doğada ekimi yapılmadan ekolojik olarak yetişen bir ağaç. güneydoğu, iç anadolu ve akdenizde dağlık kesimde yetişen bir ağaç. yörelere göre Çitlembik, Çıtlık, Çedene, Çitemik, Bıttım gibi farklı isimleri var. bu kahvede o ağacın meyvesinden üretiliyor. güzel yanı tamamen katkısız. suyla ve şekersiz yapıyordum ben. tadı çok güzeldi. sıvısını da deneyeyim dedim. sütle pişirin diyordu. ama olmadı ağır geldi bana. suyla pişireceğim.

Ya sormayin sejerim yuksek diyecektim ama gitmeden once sekerim dustu gec kaldim Yasin bitmek uzereydi gittigimde nerde kaldin diye hepsi birden sorunca soylemek zorunda kaldim kucuk bir kare borekle kurtardim o kadar israra dayanamadim ama yurusle onu dengelemeye calistim

Selam kizlar bugun aile keyfi yapiyoruz malum bn calisiom yarin aylik haftasonum bugun cok gelemem spor icinde vaktim kalmayabilir zaten cok jotu regliyim asiri oluom opuom hepinizi
Oyyy ne guzel bugun ben de esimle yemek yeme fırsatı buldum ir haftadir cok gec geliyordu eglenmene sevindim
Regliyken meto daha hızlıdır cnm o yüzden spor yapmakta iyi olur hem ağrılarada iyi gelir
Regly iken hareket etmek gercekten agrilari hafifletiyor bence de
Hosgeldin ben de Gul Ayse benim de diyabetim var burda bir haftadir kizlarlayim atanamamis ingilizce ogretmeniyim 32 yasinda 14 yillik evliyim
Emin ol bu grupta cok mutlu olacak ve utun rahatsızlıklarını unutacaksin yavas yavas kilo vermeye basladiginda daha cok motive olacaksin garanti veriyorum hosgeldin sefalar getirdin
Ne yiyip ne yememen gerektigini en iyi sen bilirsin insan kendi kendinin doktoru olmali sen de oyle birisin
Koreli gelin cok iyiymis siradisi
Zaten saglikli besleniyorsun biraz daha hareket ve motive ile yapamayacagin sey yok kendine inan
Afiyet olsun canim gayet iyi
kızlar bugün 60 dk tempolu, tam 100 dk da normal tempoda yürüyüş yaptım. ama fena yoruldum askrhpozitif tatlım dün de 20 dk tempolu yürüyüşüm var.
Heyyyy masallah
Sen halledersin canim kacamak olmus arada olur
Afiyet olsun canim bilincli tuketiciye hayranim kurabiye yanina kendin koymussun ifadeni takilma bence onlara halledersin sen
Neeeyyyyy baklava mi neliydi cevizli mi
Sprite
hoş buldum :)
gençler çoğunlukta maşallah
kızlar benim unutkanlık sorunum var nicklerinizle yazarsam affola zamanla isimleri de aklım da tutarım inşallah olmadı deftere not eder oradan kopya çekerim :))
Ben de ezberleyemedim daha zamanla oturur sanirim
Ilk menun hayirli olsun daha sonraki gunlerde cok daha saglikli menulerin olacagini dusunuyorum sahsen 1 simit tercih etmezdim ben karbon olarak cok fazla ve ekstradan uzerinde susam var
Spor süper olmuş tatlım

Yalnız muzun gi si yüksek
senin için yanlış tercih bence
Abla muzu esime almistik sekerim duser gibi olunca seker yemektense muz yiyeyim dedim

gencler ya bi tekkere ona guveniyotim biz ihtiysrlards kara kara dusunsun
gunu iyiiyi atlatmissin

kiz yerken aklin neredeydi :)
Evet canim ya kucuk bi borekle atlattim onu da yuruyerek yaktim sanirim midemi bos hissediyorum suan

Kizlar ben yokken ceneniz acilmis bakiyorum oku oku zor bitirdim 80 kusur mesaji
Umarim herkes iyidir keyifler yerindedir

Sporun super olmus canimmm ufacik bir kacamakla atlatmissin bence super chia pudingii nasil tatli ihtiyacini kesiyomu canim

Evet canim ya kucuk bi borekle atlattim onu da yuruyerek yaktim sanirim midemi bos hissediyorum suan

Kizlar ben yokken ceneniz acilmis bakiyorum oku oku zor bitirdim 80 kusur mesaji
Umarim herkes iyidir keyifler yerindedir
yok canim hafta sonu is guccamasir ury misafor pek cebemiz dusmuyor

yok gülüm alınma olur mu hiç sen istediğin gibi yorumla :)
evet simit çok fazla oldu sonradan sıkıntı çektirdi mideme
genelde 2 öğün yiyorum en az 4-5 saat mideyi boş bırakmaya çalışıyorum ara da atıştırma yok ki leptin hormonu çalışsın ..
bezelyesi 1 yemek kaşığı kadardı köfteleri lüpledim ama çorbayla karbon oldu işte bu günlük
turşuyu bu dönem özellikle yemeye çalışıyorum b12 için ve tabi bağırsaktaki faydalı bakterileri arttırmak için (lahana turşusu bitmişti ).. yoğurdu salçalı yemekle yemiyoruz mide yanması yaptığı için menüye yazmayı unuttum yemekten 1 saat kadar önce yoğurdun yüzüne çıkan suyundan yarım bardak içmiştim kalsiyum olsun diye

ek bilgi olsun bu da ..muz : düzenli sık yenildiğin de kabızlık yapmayım bağırsağı düzenli çalıştırıyormuş veee magnezyum açısın dan çok zengin kramp ve kasılması olanların her gün tüketmesi gerekiyor

İyi geceler Hanımlar 40 gün 40 gece Doğum günü yapıyoruz
Dün eşimin ailesi ile kutlandı
Bugün arkadaşları ile kutladılar
Akşam annemle beraber kutladık
Yarın ailecek kutlayacağız çekirdek aile
Pazartesi dede ve dayı ile kutlayacaklar

Düşünün artık kaça bölünmüşüz
Ya da boşverin havuz problemleri daha kolay
Kaç kere pasta yeniyor
Benim Doğum günümde 5 kere pasta üfledim 5 gün pasta yedim
Aslında güzel bişey hiç bitmiyo günlerce Doğum günü sürüyor

Mefkurem . Kacamak fasli kapanmistirr yarin cog saglikli bir menum olacak. North River . Bende bilmiyorum ki nerdeydi aklimmm sans_sans . Malesef batirdim bugn tatlimm :)
Canin sagolsun bitanem ya sen ne yaptiginin farkinda oldun mu bilincli oldun mu kacamak da yapsan illa kilo verirsin ki ben verecegine inaniyorum gercekten yutrkten soyluyorum bunlari cunku biz artik saglikli besleniyoruz kacamaklar elbette olacak biz de insaniz bizim de canimiz var nefsimiz var onemli olan nefsimizin kolesi olmamak tadimlik mi doyumluk mu buna karar vermek nefsimizi mi karnimizi mi doyuruyoruz buna karar vermek ve verdigimiz karar dogrultusunda hayatimiza yon vermek
Biliyorum sen de ben de kacamagimizin cezasini kendi kendimize verecegimizi ve bu cezaya harfiyen uyacagimizi cok cok iyi biliyorum
Bu yuzden burdayiz birnirimize destek olmak ve yoldas olmak icin
Ben bugun gun dolayisiyla borek yedim ve uzerine 1 saat 40 dk yurudum suan yorgunluktan oluyorum resmen ama bana iyi oldu ohh oldu bir daha kacamak yapacagim zaman bu cektiklerim aklima gelir
Sporun super olmus canimmm ufacik bir kacamakla atlatmissin bence super chia pudingii nasil tatli ihtiyacini kesiyomu canim
Cok sukur canim atlattım bu seferlik cezami da cektim
Chia mukemmel bisey ya harika meyve + hurma ile tatlandirilabilir ya da tatlandirivi ile bugun benim chiam dun geceden dolapta hazirdi sekerim dusunce elime bal geldi 1 tk karistirdim icine ama var ya nadil muhtesem bir lezzet olmus ellerim titreye titreye yerken hizlica damagim senlendi resmen ama sekerim baya dusmus kendime geldigimde elimde kasik koltukta uyuyakalmisim uyandigimda yarim saaat gecmisti ve hala seker dengem yerine gelmemisti dolaptan balik cikarip onu da yedim anca toparlandim
Chia ya gelecek olursam benim tatli ihtiyacimi hayli hayli kesecek kadar guclu bence hem de tok tutuyor muthis bir ara ogun ya da meyvelerle muthis bir kahvalti secenegi ben cok memnunum ve tavsiye ederim
Ayrica tohumlarin jolelesme seruvenini izlemek de ayri bir heyecan oyun gibi

Mefkurem . Kacamak fasli kapanmistirr yarin cog saglikli bir menum olacak. North River . Bende bilmiyorum ki nerdeydi aklimmm sans_sans . Malesef batirdim bugn tatlimm :)
Canin sagolsun bitanem ya sen ne yaptiginin farkinda oldun mu bilincli oldun mu kacamak da yapsan illa kilo verirsin ki ben verecegine inaniyorum gercekten yutrkten soyluyorum bunlari cunku biz artik saglikli besleniyoruz kacamaklar elbette olacak biz de insaniz bizim de canimiz var nefsimiz var onemli olan nefsimizin kolesi olmamak tadimlik mi doyumluk mu buna karar vermek nefsimizi mi karnimizi mi doyuruyoruz buna karar vermek ve verdigimiz karar dogrultusunda hayatimiza yon vermek
Biliyorum sen de ben de kacamagimizin cezasini kendi kendimize verecegimizi ve bu cezaya harfiyen uyacagimizi cok cok iyi biliyorum
Bu yuzden burdayiz birnirimize destek olmak ve yoldas olmak icin
Ben bugun gun dolayisiyla borek yedim ve uzerine 1 saat 40 dk yurudum suan yorgunluktan oluyorum resmen ama bana iyi oldu ohh oldu bir daha kacamak yapacagim zaman bu cektiklerim aklima gelir
Cok sukur canim atlattım bu seferlik cezami da cektim
Chia mukemmel bisey ya harika meyve + hurma ile tatlandirilabilir ya da tatlandirivi ile bugun benim chiam dun geceden dolapta hazirdi sekerim dusunce elime bal geldi 1 tk karistirdim icine ama var ya nadil muhtesem bir lezzet olmus ellerim titreye titreye yerken hizlica damagim senlendi resmen ama sekerim baya dusmus kendime geldigimde elimde kasik koltukta uyuyakalmisim uyandigimda yarim saaat gecmisti ve hala seker dengem yerine gelmemisti dolaptan balik cikarip onu da yedim anca toparlandim
Chia ya gelecek olursam benim tatli ihtiyacimi hayli hayli kesecek kadar guclu bence hem de tok tutuyor muthis bir ara ogun ya da meyvelerle muthis bir kahvalti secenegi ben cok memnunum ve tavsiye ederim
Ayrica tohumlarin jolelesme seruvenini izlemek de ayri bir heyecan oyun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…