- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.481
kabizlik sorunun yada seker inusilun direnci yoksa 1kucuk yerli yada 1/2ithal muz aralarda olabilir canim yillarca muzdan korkuttular diyette oysa spor yapan diyet yapan biri icin tercih edilecek ilk meyvelerdenCanım diğer günler telafi etsen iyi olur vitaminli bişeylerle afiyet olsun :)
Bence gayet güzel canım afiyet olsun kurabiyedeki yüz ifaden tatlış olmuş :)
Telafi edersin canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım kısırın azmış ama gazoz tehlikeli
Sayın kaptanım muz hakkında ne düşüyorsunuz kilo yapar mı?
sorun degil canim zamanla alisirsinhoş buldum :)
gençler çoğunlukta maşallah
kızlar benim unutkanlık sorunum var nicklerinizle yazarsam affola zamanla isimleri de aklım da tutarım inşallah olmadı deftere not eder oradan kopya çekerim :))
aynen mefkureme katiliyorum soylenecek herseyo soylenissabah 10 :30
1 simit
1 haşlama yumurta
2 çeri domates
tel peynir birkaç zeytin(yeşil ve siyah)
ara
bitki çayı
akşam 18 :10
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı köfteli bezelye
3 kornişon turşu
2 çeri domates
su 2.5 tamam 3. litreyi içiyorum
spor yok alışveriş arabası itme poşet taşıma sayılsaydı keşke :)
Ablacim benimde yiyip ictikten sonra aklima geldi oHuuuu yoldaşlar nirelerdesiniz
Menüleri okuyunca aklıma pazartesi tartısı geldi :))
Spor süper olmuş tatlımKizlar eve simdi geldim menumu paylasip hemen gecmise gidiyorum
18 subat diyabetik menum
askrhpozitif Habinar
Kahvalti 10.30
1 su icinde ceviz
1 domates
2 haslanmis yumurta
1 d. Ekmek
Ara 13.00 (sekerim dustu)
Chia pudingi ( 2yk chia 1sb sut 1muz 1tk bal )
Ogle 13.30
1 firinda alabalik
Ara 15.30 (gun)
1 kucuk kare pirasali borek
1 cb sut
Aksam 19.30
Dana yahni (yagsiz sogan sarimsak esliginde haslama )
Salata
Ara 22.00
1 muz
1 sb sut
( disarda oldugum icin ara ogunum gece kaldi )
Su 1 lt (suyum az oldu biliyorum 1 lt daha icecegim)
Spor 100 dk yuruyus (60 dk gunduz 40 dk aksam yurudum)
O zaman yarın pazar rehavetine kapılmak yok güzellik :))Ablacim benimde yiyip ictikten sonra aklima geldi o
gencler ya bi tekkere ona guveniyotim biz ihtiysrlards kara kara dusunsunHuuuu yoldaşlar nirelerdesiniz
gunu iyiiyi atlatmissinKizlar eve simdi geldim menumu paylasip hemen gecmise gidiyorum
18 subat diyabetik menum
askrhpozitif Habinar
Kahvalti 10.30
1 su icinde ceviz
1 domates
2 haslanmis yumurta
1 d. Ekmek
Ogle 13.30
1 firinda alabalik
Ara 15.30 (gun)
1 cb sut
Aksam 19.30
Salata
Ara 22.00
1 muz
1 sb sut
kiz yerken aklin neredeydi :)Ablacim benimde yiyip ictikten sonra aklima geldi o
ben tozunu içmiştim daha önce. gayet güzeldi. severek içtim. bu ağır geldi. evet sanırım sütten oldu. yarın normal yapacağım. sadece suyla yani. içemedim. sütüm de ziyan oldu.sade suyla da olur sütle belki ağır gelmiştir ben severim senelerdir içmedim kokusuna bayılırım özellikle
takip et beni hayatını yaşa bebekFulya yeni tatlar peşinde
Takipteyim
hayır canım aynı şey değil. menengiç doğada ekimi yapılmadan ekolojik olarak yetişen bir ağaç. güneydoğu, iç anadolu ve akdenizde dağlık kesimde yetişen bir ağaç. yörelere göre Çitlembik, Çıtlık, Çedene, Çitemik, Bıttım gibi farklı isimleri var. bu kahvede o ağacın meyvesinden üretiliyor. güzel yanı tamamen katkısız. suyla ve şekersiz yapıyordum ben. tadı çok güzeldi. sıvısını da deneyeyim dedim. sütle pişirin diyordu. ama olmadı ağır geldi bana. suyla pişireceğim.Menengiç kahvesiyle osmanlı kahvesi aynı şeymi
Ya sormayin sejerim yuksek diyecektim ama gitmeden once sekerim dustu gec kaldim Yasin bitmek uzereydi gittigimde nerde kaldin diye hepsi birden sorunca soylemek zorunda kaldim kucuk bir kare borekle kurtardim o kadar israra dayanamadim ama yurusle onu dengelemeye calistimAdı üstünde cuma yarışması :))
Aslında herhafta aynı saatte tartılınca aynı kapıya çıkıyor
Diyelim ben senden daha geç tartıldım ve erken saatte göre -300oldum. Haftayada hesabı ona göre yapmam lazım
Aslında senin işin daha kolay cnm çünkü geçerli bi mazaretin var. Biz bazen midemiz ağrıyor falan diyoruz
Sen direk şekerim çok yüksek dr yasakladı yiyemiyorum diyebilirsin
Bütün 9.takım koltuklardaki yerimizi alıp sana el sallıyor olacaz
Sana güveniyoruz fıstığım
Oyyy ne guzel bugun ben de esimle yemek yeme fırsatı buldum ir haftadir cok gec geliyordu eglenmene sevindimSelam kizlar bugun aile keyfi yapiyoruz malum bn calisiom yarin aylik haftasonum bugun cok gelemem spor icinde vaktim kalmayabilir zaten cok jotu regliyim asiri oluom opuom hepinizi
Regly iken hareket etmek gercekten agrilari hafifletiyor bence deRegliyken meto daha hızlıdır cnm o yüzden spor yapmakta iyi olur hem ağrılarada iyi gelir
Hosgeldin ben de Gul Ayse benim de diyabetim var burda bir haftadir kizlarlayim atanamamis ingilizce ogretmeniyim 32 yasinda 14 yillik evliyimselam kızlar hemen kendimi tanıtayım ben ekim yaş 37 boy 166 en son çarşamba kilo bildirimin de ki kilom 98.1
17 senelik evli 15 yaşında bir atarlı oğul annesiyim :)
troid bezim yok meto çalışmıyor ömür boyu ilaçla deh çüş misali yan,i fibromiyalji(yumuşak doku romatizması var) olmadık yerlerim ağrıyıp şişiyorum bazen mide çevresi bazen boyun kol bazen bacak(hastalıklıyım yaavf)
doğuştan kilolulardanım diyet yapmıyorum bana her zaman ters etki yaptı benim yöntem acıkmayı bekle acıkınca dozunda sağlıklı beslen ve suyu çiğneme sanatını uyguluyorum
allah beni doğuştan neşeli yaratmış genelde neşeli morali yüksek biriyim bir insan isteyince ama gerçekten isteyince her şeyi başarabilir artık buna inanıyorum vee tabi ki sağlıklı bir şekilde ideal bedenemi kavuşağımı biliyorum çünkü çook istiyorum
bu kadar çene şimdilik yeter sanırım
Mefkurem e de tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum
sağol gülüm beni davet ettiğin için
Ne yiyip ne yememen gerektigini en iyi sen bilirsin insan kendi kendinin doktoru olmali sen de oyle birisinmaşallah bu genç yaşta torunun var ben de istiyorummm hayırlısıyla hem de çekik gözlü koreli gelin ve torun :)))
bu ara menü paylaşımını bırakmıştım tekrar başlarım ama beni çok topa tutmayın ömür boyu d. vit. b12 iğnesi arada takviye kalsiyum kullanan biri olduğumu aklınıda tutun size zahmet o yüzden her şeyden yemem gerekiyor doktorum çok kızıyor özellikle ekmeği kestiğim de onu da canım çekerse yiyorum her gün değil
Zaten saglikli besleniyorsun biraz daha hareket ve motive ile yapamayacagin sey yok kendine inanbenim onlarla hiç işim olmaz arada çikolatalı badem şekeri atıyorum ağzıma ama
kızarma bizim ev de pişmez her hafta benimkiler poğaça çörek ister hamuru süt kaymaklı yaparım tadına bile bakmam çok nadiren sabahları bir tane yediğim olur ben güçlü olmak için çabalıyorum 5 litrelik tencereyi bile kaldıramıyordum ellerim kitlenip acı çekiyordum beslenmem dikkat etmezsem eski halime dönerim o cıslar insanı güçlendirmiyor uyuşukluk veriyor oyüzden olmazzz yememmmm
Afiyet olsun canim gayet iyiMenüm
09.00
Yeşilçay
10.30
Yeşil çay
1,5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
5 cin biber turşusu
1çay kaşığı ayva reçeli
1,5 dilim mısır ekmeği
15.30
1 çay kaşığı çekilmiş çörek tohumu (bala bulanmış)
18.00
Sebzeli güveç 4 yemek kaşığı
Kısır 6 yemek kaşığı
20.00
1 kivi
1/2 greyfurt
2 litre su
60 dakika tempolu yürüyüş
askrhpozitif Habinar
Heyyyy masallahkızlar bugün 60 dk tempolu, tam 100 dk da normal tempoda yürüyüş yaptım. ama fena yoruldumaskrhpozitif tatlım dün de 20 dk tempolu yürüyüşüm var.
Sen halledersin canim kacamak olmus arada olurKızlar kusura bakmayın yazamıyorum şehir dışına çıktım telefonumda internet yok başkasından girdim size yazmak için
Bugünkü menü
15:00 2lahmacun 1 ayran
18:00 1bira 1 magnum dondurma gezmeye çıktığımız için böyle oldu pazartesi toparladım inş 5ayda bir çıkıyoruz anca idare edin
Afiyet olsun canim bilincli tuketiciye hayranim kurabiye yanina kendin koymussun ifadeni takilma bence onlara halledersin senmenu
sabah (10:30)
1dlm ekmek
3yumurta biraz kasar biraz sucuk biraz misir zeytin vs yapilmis yalanci pizzanin 1/3u
1dlm kizarmis hellim
ogle(15:00)
2but
salata
ara(@6:00)
cay kurabiyesi 2tane
aksam(18:30)
4yk kurufasulye
salata
1keoce corba tarhana
su:2lt spor:yok
Neeeyyyyy baklava mi neliydi cevizli miSelam kizlar menumu yazip kacicam ev kalabalik
Sabah 11.00
1 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Ara 15.00
2 kuru.incir
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
2 avuc icim kadar haslama et
1 kasik bulgur pilavi
2 minik.baklava
2 litre su
Spor yok
SpriteBugunku menum
Sabah 12.00
2 yumurtali kasarli omlet
Sekersiz cay
Ogle16.00
1 adet minik borek
2 kasik kisir
Yarim bardak sprite( dogum gunune gidince boyle oldu malesef )
Aksam 20.00
1 tarcinli yesil elma
30 dk tempolu yuruyus 15 dk sirt ve kol 5 dk ic bacak
2.5 lt su
Gun icinde 2 sade kahve
Habinar . askrhpozitif .
Ben de ezberleyemedim daha zamanla oturur sanirimhoş buldum :)
gençler çoğunlukta maşallah
kızlar benim unutkanlık sorunum var nicklerinizle yazarsam affola zamanla isimleri de aklım da tutarım inşallah olmadı deftere not eder oradan kopya çekerim :))
Ilk menun hayirli olsun daha sonraki gunlerde cok daha saglikli menulerin olacagini dusunuyorum sahsen 1 simit tercih etmezdim ben karbon olarak cok fazla ve ekstradan uzerinde susam varsabah 10 :30
1 simit
1 haşlama yumurta
2 çeri domates
tel peynir birkaç zeytin(yeşil ve siyah)
ara
bitki çayı
akşam 18 :10
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı köfteli bezelye
3 kornişon turşu
2 çeri domates
su 2.5 tamam 3. litreyi içiyorum
spor yok alışveriş arabası itme poşet taşıma sayılsaydı keşke :)
Abla muzu esime almistik sekerim duser gibi olunca seker yemektense muz yiyeyim dedimSpor süper olmuş tatlım
Yalnız muzun gi si yüksek
senin için yanlış tercih bence
Evet canim ya kucuk bi borekle atlattim onu da yuruyerek yaktim sanirim midemi bos hissediyorum suangencler ya bi tekkere ona guveniyotim biz ihtiysrlards kara kara dusunsun
gunu iyiiyi atlatmissin
kiz yerken aklin neredeydi :)
Sporun super olmus canimmm ufacik bir kacamakla atlatmissin bence super chia pudingii nasil tatli ihtiyacini kesiyomu canimKizlar eve simdi geldim menumu paylasip hemen gecmise gidiyorum
18 subat diyabetik menum
askrhpozitif Habinar
Kahvalti 10.30
1 su icinde ceviz
1 domates
2 haslanmis yumurta
1 d. Ekmek
Ogle 13.30
1 firinda alabalik
Ara 15.30 (gun)
1 cb sut
Aksam 19.30
Salata
Ara 22.00
1 muz
1 sb sut
yok canim hafta sonu is guccamasir ury misafor pek cebemiz dusmuyorEvet canim ya kucuk bi borekle atlattim onu da yuruyerek yaktim sanirim midemi bos hissediyorum suan
Kizlar ben yokken ceneniz acilmis bakiyorum oku oku zor bitirdim 80 kusur mesaji
Umarim herkes iyidir keyifler yerindedir
yok gülüm alınma olur mu hiç sen istediğin gibi yorumla :)Ilk yorumun benden gelsin bebeğim
Yalnız burda kırılmaca gücenmece yok baştan anlaşalım
Burdaki Ilk günün için iyi sayılır
Kilo vermek isteyen biri için 1 simit çok fazla biliyosun 4 dil ekm değerinde en fazla yarım olmalıydı
Heralde 2 öğün yiyosun yinede belki küçük bi ara olabilirdi
Akşamda hem mercimek hem bezelye ikisi birlikte karbon (bezelyeyi gi si yüksek diye pek tercih etmiyoruz)
Yemeğin yanında turşu yerine bol salata yoğurt güzel olurdu
Suyunda gayet güzel
ek bilgi olsun bu da ..muz : düzenli sık yenildiğin de kabızlık yapmayım bağırsağı düzenli çalıştırıyormuş veee magnezyum açısın dan çok zengin kramp ve kasılması olanların her gün tüketmesi gerekiyorkabizlik sorunun yada seker inusilun direnci yoksa 1kucuk yerli yada 1/2ithal muz aralarda olabilir canim yillarca muzdan korkuttular diyette oysa spor yapan diyet yapan biri icin tercih edilecek ilk meyvelerden
sorun degil canim zamanla alisirsin
aynen mefkureme katiliyorum soylenecek herseyo soylenis
pazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..Huuuu yoldaşlar nirelerdesiniz
Canin sagolsun bitanem ya sen ne yaptiginin farkinda oldun mu bilincli oldun mu kacamak da yapsan illa kilo verirsin ki ben verecegine inaniyorum gercekten yutrkten soyluyorum bunlari cunku biz artik saglikli besleniyoruz kacamaklar elbette olacak biz de insaniz bizim de canimiz var nefsimiz var onemli olan nefsimizin kolesi olmamak tadimlik mi doyumluk mu buna karar vermek nefsimizi mi karnimizi mi doyuruyoruz buna karar vermek ve verdigimiz karar dogrultusunda hayatimiza yon vermekMefkurem . Kacamak fasli kapanmistirr yarin cog saglikli bir menum olacak. North River . Bende bilmiyorum ki nerdeydi aklimmm sans_sans . Malesef batirdim bugn tatlimm :)
Cok sukur canim atlattım bu seferlik cezami da cektimSporun super olmus canimmm ufacik bir kacamakla atlatmissin bence super chia pudingii nasil tatli ihtiyacini kesiyomu canim
Canin sagolsun bitanem ya sen ne yaptiginin farkinda oldun mu bilincli oldun mu kacamak da yapsan illa kilo verirsin ki ben verecegine inaniyorum gercekten yutrkten soyluyorum bunlari cunku biz artik saglikli besleniyoruz kacamaklar elbette olacak biz de insaniz bizim de canimiz var nefsimiz var onemli olan nefsimizin kolesi olmamak tadimlik mi doyumluk mu buna karar vermek nefsimizi mi karnimizi mi doyuruyoruz buna karar vermek ve verdigimiz karar dogrultusunda hayatimiza yon vermekMefkurem . Kacamak fasli kapanmistirr yarin cog saglikli bir menum olacak. North River . Bende bilmiyorum ki nerdeydi aklimmm sans_sans . Malesef batirdim bugn tatlimm :)
Cok sukur canim atlattım bu seferlik cezami da cektimSporun super olmus canimmm ufacik bir kacamakla atlatmissin bence super chia pudingii nasil tatli ihtiyacini kesiyomu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?