- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.501
hoş buldum gül :)Ya sormayin sejerim yuksek diyecektim ama gitmeden once sekerim dustu gec kaldim Yasin bitmek uzereydi gittigimde nerde kaldin diye hepsi birden sorunca soylemek zorunda kaldim kucuk bir kare borekle kurtardim o kadar israra dayanamadim ama yurusle onu dengelemeye calistim
Oyyy ne guzel bugun ben de esimle yemek yeme fırsatı buldum ir haftadir cok gec geliyordu eglenmene sevindim
Regly iken hareket etmek gercekten agrilari hafifletiyor bence de
Hosgeldin ben de Gul Ayse benim de diyabetim var burda bir haftadir kizlarlayim atanamamis ingilizce ogretmeniyim 32 yasinda 14 yillik evliyim
Emin ol bu grupta cok mutlu olacak ve utun rahatsızlıklarını unutacaksin yavas yavas kilo vermeye basladiginda daha cok motive olacaksin garanti veriyorumhosgeldin sefalar getirdin
Ne yiyip ne yememen gerektigini en iyi sen bilirsin insan kendi kendinin doktoru olmali sen de oyle birisin
Koreli gelin cok iyiymis siradisi
Zaten saglikli besleniyorsun biraz daha hareket ve motive ile yapamayacagin sey yok kendine inan
Afiyet olsun canim gayet iyi
Heyyyy masallah
Sen halledersin canim kacamak olmus arada olur
Afiyet olsun canim bilincli tuketiciye hayranim kurabiye yanina kendin koymussun ifadeni takilma bence onlara halledersin sen
Neeeyyyyy baklava mi neliydi cevizli mi
Sprite
Ben de ezberleyemedim daha zamanla oturur sanirim
Ilk menun hayirli olsun daha sonraki gunlerde cok daha saglikli menulerin olacagini dusunuyorum sahsen 1 simit tercih etmezdim ben karbon olarak cok fazla ve ekstradan uzerinde susam var
Abla muzu esime almistik sekerim duser gibi olunca seker yemektense muz yiyeyim dedim
Ay ne guzel etrafinizda sizi seven size deger veren sizin mutluligunuzla mutlu olan insanlarin olmasiİyi geceler Hanımlar 40 gün 40 gece Doğum günü yapıyoruz
Dün eşimin ailesi ile kutlandı
Bugün arkadaşları ile kutladılar
Akşam annemle beraber kutladık
Yarın ailecek kutlayacağız çekirdek aile
Pazartesi dede ve dayı ile kutlayacaklar
Düşünün artık kaça bölünmüşüz
Ya da boşverin havuz problemleri daha kolay
Kaç kere pasta yeniyor
Benim Doğum günümde 5 kere pasta üfledim 5 gün pasta yedim
Aslında güzel bişey hiç bitmiyo günlerce Doğum günü sürüyor
Kolay gelsinpazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..
ben yaprak sarıyorum hala bitmedi dinlenme molası verdim o ara bakayım kk ye dedim
ayy gülüm olan oldu ikimizde bu günü unutup önümüz deki maçlara bakıcaz artık , gün geçti yarınlar bizimdiiiirrr:))@mefkurem. Kacamak fasli kapanmistirr yarin cog saglikli bir menum olacak. @nanekekik. Bende bilmiyorum ki nerdeydi aklimmmsans_sans . Malesef batirdim bugn tatlimm :)
Hoşgeldin canımpazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..
ben yaprak sarıyorum hala bitmedi dinlenme molası verdim o ara bakayım kk ye dedim
ayyy ne güzelll ne şanslısınız her gün doğum günü kutlayacak baba tarafı anne tarafı tüm aile yanınız daİyi geceler Hanımlar 40 gün 40 gece Doğum günü yapıyoruz
Kaç kere pasta yeniyor
chia tohumunu ben de kullanıyorum arada protein açısından zengin diye ara öğün yerine ana öğün yapıyorum bazen yoğurda meyve chia yulaf ezmesi katıştırıp yiyorum hem dengeli hem doyurucu oluyorCanin sagolsun bitanem ya sen ne yaptiginin farkinda oldun mu bilincli oldun mu kacamak da yapsan illa kilo verirsin ki ben verecegine inaniyorum gercekten yutrkten soyluyorum bunlari cunku biz artik saglikli besleniyoruz kacamaklar elbette olacak biz de insaniz bizim de canimiz var nefsimiz var onemli olan nefsimizin kolesi olmamak tadimlik mi doyumluk mu buna karar vermek nefsimizi mi karnimizi mi doyuruyoruz buna karar vermek ve verdigimiz karar dogrultusunda hayatimiza yon vermek
Biliyorum sen de ben de kacamagimizin cezasini kendi kendimize verecegimizi ve bu cezaya harfiyen uyacagimizi cok cok iyi biliyorum
Bu yuzden burdayiz birnirimize destek olmak ve yoldas olmak icin
Ben bugun gun dolayisiyla borek yedim ve uzerine 1 saat 40 dk yurudum suan yorgunluktan oluyorum resmen ama bana iyi oldu ohh oldu bir daha kacamak yapacagim zaman bu cektiklerim aklima gelir
Cok sukur canim atlattım bu seferlik cezami da cektim
Chia mukemmel bisey ya harika meyve + hurma ile tatlandirilabilir ya da tatlandirivi ile bugun benim chiam dun geceden dolapta hazirdi sekerim dusunce elime bal geldi 1 tk karistirdim icine ama var ya nadil muhtesem bir lezzet olmus ellerim titreye titreye yerken hizlica damagim senlendi resmen ama sekerim baya dusmus kendime geldigimde elimde kasik koltukta uyuyakalmisim uyandigimda yarim saaat gecmisti ve hala seker dengem yerine gelmemisti dolaptan balik cikarip onu da yedim anca toparlandim
Chia ya gelecek olursam benim tatli ihtiyacimi hayli hayli kesecek kadar guclu bence hem de tok tutuyor muthis bir ara ogun ya da meyvelerle muthis bir kahvalti secenegi ben cok memnunum ve tavsiye ederim
Ayrica tohumlarin jolelesme seruvenini izlemek de ayri bir heyecan oyun gibi
Kolay gelsin canımKızlar iyi geceler bugün 3 gibi dışarı çıktık sahilde azıcık yürüdük hemde kızımı parka felan götürdük sonra eşimin arkadaşı aradı 2 haftadır arıyorlardı bizim evde balık alıp geliyorz diye bı hafta ben yoktum memleketeydim bı hafta babamlar buradaydı bu hafta nitekim balıklarını alıp geldiler aniden oldu yarında gorumcemler ve eltim kahvaltıya geleceklermis bütün gün bende dururlar aksami Edip giderler kızı uyutayim etrafı toparlayıp yarına hazırlık yapıp yaticam yoruldum hafta sonum tamamen plansız geçti . Geçmişi bı ara yapicam inşallah
(08:40) kalkış
(09:00)
1 kupa elma sirkeli su
1 tk çörekotu yağı
(09:30-10:00)
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan(1 kırmızı biber,2 yk patlican)
2 -3 teker patates buglama
(16:00)
Çeyrek simit
3 minik kestane
(20:30)
5 hamsi
4 yk salata
1 bardak limonata
Su:2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim umarim guzel bir pazar gecirirsinKızlar iyi geceler bugün 3 gibi dışarı çıktık sahilde azıcık yürüdük hemde kızımı parka felan götürdük sonra eşimin arkadaşı aradı 2 haftadır arıyorlardı bizim evde balık alıp geliyorz diye bı hafta ben yoktum memleketeydim bı hafta babamlar buradaydı bu hafta nitekim balıklarını alıp geldiler aniden oldu yarında gorumcemler ve eltim kahvaltıya geleceklermis bütün gün bende dururlar aksami Edip giderler kızı uyutayim etrafı toparlayıp yarına hazırlık yapıp yaticam yoruldum hafta sonum tamamen plansız geçti . Geçmişi bı ara yapicam inşallah
(08:40) kalkış
(09:00)
1 kupa elma sirkeli su
1 tk çörekotu yağı
(09:30-10:00)
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan(1 kırmızı biber,2 yk patlican)
2 -3 teker patates buglama
(16:00)
Çeyrek simit
3 minik kestane
(20:30)
5 hamsi
4 yk salata
1 bardak limonata
Su:2 lt
Spor yok
Menümü vereyimmiiii
Sabah 9
Dikdörtgen şık bir tabağa 2 yumurta haşladım yanına dereotu maydonoz nane dil peyniri 5 zeytin 1 salatalık koydum az tuz serptim sonra dur ya karabibersiz olmaz dedim tabağa bi güzel pul biber sonra karabiber serptim ana oda ne misss gibi bi koku hemde tarçın
Allam tarçınla karabiber yanyanaymış
Maalesef otları ve peyniri yedim sadece sonra
Öğlen14
3 köfte
1 portakal
2 tuzlu kurabiye
1 dl ananas
10-15 tane Antep fıstığı
Akşam 19
1 tabak bamya
1 kase pırasa
Salata
Yarım kase şekersiz TARÇINLI sütlaç
Su 1.5
Bitki çayı
Filtre kahve
Spor 45 dk aerobik yarışma varya hocalar kudurdu bize neler ediyorlar daha durunnnn bunlar ne ki dedi yürüyemiyorum bacaklarımın ağrısından
askrhpozitif
ahh canımm yazmasaydım keşke ben tipik ev hanımıyım benimkiler baba oğul sipariş verir ben yapar yediririm kış sebzelerini de yemezler kendi çapım da uğraşıp duruyorum işte biz de biraz ağır yemekler sık pişiyor malesefAy ne guzel etrafinizda sizi seven size deger veren sizin mutluligunuzla mutlu olan insanlarin olmasi
Kolay gelsinsarma mi hiiiiccc canim istemedi hele de bu saatte
Aynen canim besleyici ve bol vitaminli hem ara hem ana ogun olabilecek bir nimetchia tohumunu ben de kullanıyorum arada protein açısından zengin diye ara öğün yerine ana öğün yapıyorum bazen yoğurda meyve chia yulaf ezmesi katıştırıp yiyorum hem dengeli hem doyurucu oluyor
hoş buldum :)Hoşgeldin canım
Kolaylıklar diliyorum
Yaprakmı sarıyosun ay gece gece limonlu ne güzel giderdi şimdi
Öyle canım Allah herkese sevmeyi sevilmeyi nasip etsin ben süpriz yapmayı hediye almayı insanları mutlu etmeyi çok severim daha da mutlu oluyorum onlar mutlu oldukça arada şakanın dozunu kaçırsam da işte napim seviyorumAy ne guzel etrafinizda sizi seven size deger veren sizin mutluligunuzla mutlu olan insanlarin olmasi
Kolay gelsinsarma mi hiiiiccc canim istemedi hele de bu saatte
hoş buldum merve :))ekim2009 canım hoşgeldin ben Merve 26 ,5 dan 27 yaşındayım
Kizlarrrbugunku menülere bir göz attım da aman Allahım oda ne. Baklavalar, kurabiyelr, börekler, sprite, dondurma, bira,kisir mübarek gün tabağına dönmüş kacamaklar bu hafta birincilik için yarışıyoruz yarına hepimiz vicdan seysi yapalım ve pazar olmasına rağmen hafif geçirelim
Cok sukur esim destek oluyor bana iste ne yersen ye evde ben ne yersem onu yiyeceksin dedim o da sagolsun ikiletmedi onunda fazlasi var ama aksamlari cerezler meyveler girla gidiyor olsun bana kostek olmuyor ya o yuzden memnunum canim Rabbim sana kolaylik versinahh canımm yazmasaydım keşke ben tipik ev hanımıyım benimkiler baba oğul sipariş verir ben yapar yediririm kış sebzelerini de yemezler kendi çapım da uğraşıp duruyorum işte biz de biraz ağır yemekler sık pişiyor malesef
Canim ya inan ben de gozlerim acik okudum kac gundur gr gr yenen menulerden sonra sok geciriyorum benim de gozume kurabiye baklava sutlac magnum bira takildi hic hepsini bir arada gormemistim tabi bir de benim borek varekim2009 canım hoşgeldin ben Merve 26 ,5 dan 27 yaşındayım
Kizlarrrbugunku menülere bir göz attım da aman Allahım oda ne. Baklavalar, kurabiyelr, börekler, sprite, dondurma, bira,kisir mübarek gün tabağına dönmüş kacamaklar bu hafta birincilik için yarışıyoruz yarına hepimiz vicdan seysi yapalım ve pazar olmasına rağmen hafif geçirelim
sen anı yaşayanlardansın çok güzelÖyle canım Allah herkese sevmeyi sevilmeyi nasip etsin ben süpriz yapmayı hediye almayı insanları mutlu etmeyi çok severim daha da mutlu oluyorum onlar mutlu oldukça arada şakanın dozunu kaçırsam da işte napim seviyorum
Motomot bi hayat hiç bana göre değil tamamen dışa dönük yaşıyorum kursta bile Hanımlar bi grup arkadaşımla bize liseli öğrenciler gibisiniz çok eğleniyorsunuz derler hayat kısa ağlamak da güzel gülmekte acı yaşanaksa onuda yaşamaktan çekinmem o günkü kısmette bu varmış derim geçecek çünkü biliyorum
İyi geceler Hanımlar 40 gün 40 gece Doğum günü yapıyoruz
Kaç kere pasta yeniyor
doğum günün kutlu olsun yasemincim. mutlu yaşlarİyi geceler Hanımlar 40 gün 40 gece Doğum günü yapıyoruz
Kaç kere pasta yeniyor
Çok ayıp etmişiz takımcaekim2009 canım hoşgeldin ben Merve 26 ,5 dan 27 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?