Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar iyi geceler bugün 3 gibi dışarı çıktık sahilde azıcık yürüdük hemde kızımı parka felan götürdük sonra eşimin arkadaşı aradı 2 haftadır arıyorlardı bizim evde balık alıp geliyorz diye bı hafta ben yoktum memleketeydim bı hafta babamlar buradaydı bu hafta nitekim balıklarını alıp geldiler aniden oldu yarında gorumcemler ve eltim kahvaltıya geleceklermis bütün gün bende dururlar aksami Edip giderler kızı uyutayim etrafı toparlayıp yarına hazırlık yapıp yaticam yoruldum hafta sonum tamamen plansız geçti . Geçmişi bı ara yapicam inşallah

(08:40) kalkış

(09:00)
1 kupa elma sirkeli su
1 tk çörekotu yağı

(09:30-10:00)
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan(1 kırmızı biber,2 yk patlican)
2 -3 teker patates buglama

(16:00)
Çeyrek simit
3 minik kestane

(20:30)
5 hamsi
4 yk salata
1 bardak limonata

Su:2 lt
Spor yok

hoş buldum gül :)
buranın enerjisi çok güzel ben şimdiden mutluyum
diğer topikteki arkadaşlar da çok iyiler ama bu ara baya bir sakinleşti modumuz düştü burası baya enerjik kıpır kıpır
çekik gözlüleri çocukluğum dan beri severim doğunun en güzel şirinleri de koreliler bence bari oğluşuma bir gelin bulayım dedim torunlarım sevimli çekik güzel olur hehehe

Ay ne guzel etrafinizda sizi seven size deger veren sizin mutluligunuzla mutlu olan insanlarin olmasi
pazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..
ben yaprak sarıyorum hala bitmedi dinlenme molası verdim o ara bakayım kk ye dedim
Kolay gelsin sarma mi hiiiiccc canim istemedi hele de bu saatte

Menümü vereyimmiiii

Sabah 9
Dikdörtgen şık bir tabağa 2 yumurta haşladım yanına dereotu maydonoz nane dil peyniri 5 zeytin 1 salatalık koydum az tuz serptim sonra dur ya karabibersiz olmaz dedim tabağa bi güzel pul biber sonra karabiber serptim ana oda ne misss gibi bi koku hemde tarçın
Allam tarçınla karabiber yanyanaymış
Maalesef otları ve peyniri yedim sadece sonra
Öğlen14
3 köfte
1 portakal
2 tuzlu kurabiye
1 dl ananas
10-15 tane Antep fıstığı
Akşam 19
1 tabak bamya
1 kase pırasa
Salata
Yarım kase şekersiz TARÇINLI sütlaç
Su 1.5
Bitki çayı
Filtre kahve
Spor 45 dk aerobik yarışma varya hocalar kudurdu bize neler ediyorlar daha durunnnn bunlar ne ki dedi yürüyemiyorum bacaklarımın ağrısından
askrhpozitif

pazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..
ben yaprak sarıyorum hala bitmedi dinlenme molası verdim o ara bakayım kk ye dedim
Hoşgeldin canım
Kolaylıklar diliyorum
Yaprakmı sarıyosun ay gece gece limonlu ne güzel giderdi şimdi

ayyy ne güzelll ne şanslısınız her gün doğum günü kutlayacak baba tarafı anne tarafı tüm aile yanınız da
rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evladına hayırlı evlat olsun inşallah

chia tohumunu ben de kullanıyorum arada protein açısından zengin diye ara öğün yerine ana öğün yapıyorum bazen yoğurda meyve chia yulaf ezmesi katıştırıp yiyorum hem dengeli hem doyurucu oluyor

Kolay gelsin canım

Afiyet olsun canim umarim guzel bir pazar gecirirsin
sutlac mi afiyet olsun sabahki tarcini sutlaca ekecektin ama olsun degisiklik yapmissin sutlacti demi evet oyleydi galiba ahhhh ahhhh

Ay ne guzel etrafinizda sizi seven size deger veren sizin mutluligunuzla mutlu olan insanlarin olmasi

ahh canımm yazmasaydım keşke ben tipik ev hanımıyım benimkiler baba oğul sipariş verir ben yapar yediririm kış sebzelerini de yemezler kendi çapım da uğraşıp duruyorum işte biz de biraz ağır yemekler sık pişiyor malesef

chia tohumunu ben de kullanıyorum arada protein açısından zengin diye ara öğün yerine ana öğün yapıyorum bazen yoğurda meyve chia yulaf ezmesi katıştırıp yiyorum hem dengeli hem doyurucu oluyor
Aynen canim besleyici ve bol vitaminli hem ara hem ana ogun olabilecek bir nimet iyi ki var

ekim2009 canım hoşgeldin ben Merve 26 ,5 dan 27 yaşındayım

Kizlarrrbugunku menülere bir göz attım da aman Allahım oda ne. Baklavalar, kurabiyelr, börekler, sprite, dondurma, bira,kisir mübarek gün tabağına dönmüş kacamaklar bu hafta birincilik için yarışıyoruz yarına hepimiz vicdan seysi yapalım ve pazar olmasına rağmen hafif geçirelim

Hoşgeldin canım
Kolaylıklar diliyorum
Yaprakmı sarıyosun ay gece gece limonlu ne güzel giderdi şimdi
hoş buldum :)
ben gececiyim vampir gibiyim el oyalan işleri geceleri yaparım uyku sorunum var çok geç saatte uyuyunca canım sıkılıyor ertesi güne kolaylık olsun diye bazı yemekleri geceden hazırlıyorum
yok kız gece gece hiç iyi gitmezdi yaprağın hazmı zor gece kıvrandırır susatır uyutmazdı kıhh kıhh ıyyy kötü şey yenmez yenmezz:)

Öyle canım Allah herkese sevmeyi sevilmeyi nasip etsin ben süpriz yapmayı hediye almayı insanları mutlu etmeyi çok severim daha da mutlu oluyorum onlar mutlu oldukça arada şakanın dozunu kaçırsam da işte napim seviyorum
Motomot bi hayat hiç bana göre değil tamamen dışa dönük yaşıyorum kursta bile Hanımlar bi grup arkadaşımla bize liseli öğrenciler gibisiniz çok eğleniyorsunuz derler hayat kısa ağlamak da güzel gülmekte acı yaşanaksa onuda yaşamaktan çekinmem o günkü kısmette bu varmış derim geçecek çünkü biliyorum

hoş buldum merve :))
cidden burası taze kan gençlerle doluymuş ohh ohh ne güzel :))
pazartesi ara tartısı mı var herkes kendine çeki düzen versin diye

Cok sukur esim destek oluyor bana iste ne yersen ye evde ben ne yersem onu yiyeceksin dedim o da sagolsun ikiletmedi onunda fazlasi var ama aksamlari cerezler meyveler girla gidiyor olsun bana kostek olmuyor ya o yuzden memnunum canim Rabbim sana kolaylik versin
Canim ya inan ben de gozlerim acik okudum kac gundur gr gr yenen menulerden sonra sok geciriyorum benim de gozume kurabiye baklava sutlac magnum bira takildi hic hepsini bir arada gormemistim tabi bir de benim borek var
Ama ben inaniyorum takimima hersey yoluna girecek herkes kendi cezasini verecek bu kilolar gidecek

sen anı yaşayanlardansın çok güzel
anı kaçırıp çoğu insan geçmişe yada geleceğin endişesine kapılır kişisel gelişimcilerin çok sık kullandığı bir cümledir anı yaşayın farkındalığınız artsın

doğum günün kutlu olsun yasemincim. mutlu yaşlar

Çok ayıp etmişiz takımca
Yarına sarkmasın kendimize gelelim
Bizim hedefimiz var sorumluluğumuz sözlerimiz var herkes düşünsün Yen'i sezon geliyoooooo
Kıyafet alamıcaz yoksa kışın olduğu gibi olanla idare edecez süre uzuyo valla bi sezon daha yeni bişey almadan geçiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…