Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harika hayat felsefeni cok begendim hep boyle ol
Bu arada ne kursuna gidiyorsun
hoş buldum merve :))
cidden burası taze kan gençlerle doluymuş ohh ohh ne güzel :))
pazartesi ara tartısı mı var herkes kendine çeki düzen versin diye
Burasi hep boyle canim ya kipir kipir enerjigiz cok sukur
Pazartesi haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin tarti gunumuz var sabah wcden sonra cibildak tartiliyoruz Mefkurem ablam aynen soylefigin soylemeye calistim

sağ olsun eşin cidden çok duyarlıymış
benim eşim öğle yemeğine eve geliyor son aylarda öğleye yemek yerine kahvaltıya alıştı şükür, akşamları da ne isterlerse onu pişirmek benim de işime geliyor yemek adı ne pişiricem derdi olmuyor
akşamları benimki de çayla çerez kuru meyvelerden yer ben ayrı takılıyorum o salon da ben mutfaktayım hep o yüzden ona uymuyorum :))

Aynen canim kilo verip citir kiz kiyafetleri yeni ciciler alicam insallah

haaa iyi bari katkısız bişeymiş
Içilebilir :)))

Mefkurem . Kacamak fasli kapanmistirr yarin cog saglikli bir menum olacak. @nanekekik. Bende bilmiyorum ki nerdeydi aklimmm sans_sans . Malesef batirdim bugn tatlimm :)
Bende eminim öyle olacak tatlım

Bende yoğurt mide yanması yapmıyor cnm
Çok sık tüketirim hem doyurucu hemde göbüş yağcıklarına iyi geliyor :)

Yeşil muz kabızlık yapmıyomuş

Inş.bu partileri kaçamaksız atlatacan şekerim
Bu hafta en az yüzde 1 bekliyorum senden

pazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..
ben yaprak sarıyorum hala bitmedi dinlenme molası verdim o ara bakayım kk ye dedim
Pazartesi Haftasonu kaçamaklarını önlemek için kontrol amaçlı takım içi tartı günü cnm
Cumada liste için
kız bişeyi 40 gün söylersen olurmuş
Boşver sen kendi milletimizden hanım hanımcık birini iste

hahaha tamam ben zaten belki yüz gram fazla gösterir diye her şeyi çıkarıp tartılıyorum :))
pazartesi tartısını öğrendiğim iyi oldu yarına daha dikkat ederim teşekkürler

Ben de uymam hazirlar onune koyarim baska sey yaparim canimda idtemiyor zaten hepsinin tadini biliyorum canim isterse yiyebilirim bir tane nefsimi koreltmek adina ama spor ile yakmak kosuluyla tabi

Hergün sabahları kuran kursuna gidiyorum canım
Tecvid kurallarını ibadet ilmihal siyer çok eksiğim var onları tamamlamaya çalışıyorum ezber meal tefsir yapmaya çalışıyorum
öğlenden sonra haftada 4 gün oldu artık sanırım spora gidiyorum plates zumba aerobik
oğlum küçükken işe başlamadan halletmem gerek diye düşündüm

Burasi hep boyle canim ya kipir kipir enerjigiz cok sukur
Pazartesi haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin tarti gunumuz var sabah wcden sonra cibildak tartiliyoruz Mefkurem ablam aynen soylefigin soylemeye

Aynen öyle tatlım
Kimisi yok pijamayla yok üstle başla tartılıyor
Biz burda 100 gr iç çamaşırı hesabı yapıyoruz :))

Abla mecburum zaten yarışma var orda da havamı attım ben zaten yarışmadayım en az 5 kilo dedim onlarada önümüzdeki hafta hergün spor yapacam sıkı bir detoks lazım ayrıca bana

salçalı yemekle yoğurt yemiyoruz o yapıyor mide yanmasını eşimin midesi çok hassas ona uydum alıştım ben de
yoğurt ya da sütü her gün tüketmeye çalışıyorum benim paratroidler( vücudun kalsiyum dengesini sağlayan mercimek kadar bir organ) sorunlu, bu günlük böyle pek sağlıklı olmadı sonra daha dikkat edicem inşallah
olmazzz koreli diyip duruyorum hayırlısından, belki olur ne güzel olurrrr:)

Hahahah yasamak istedim simdi bende o heyecanii deniycem tatlimmmm aynen oyle kendi cezamizi kendimiz vericezzz

Aaaa ilk defa duydmm ve cok sevindimm

Saolasın Allah razı olsun canım
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Cümlemizin evladına Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin

Aynen katiliyorum altina imzami atarim
Yaaa ne guzel ben de Kuran ogrenmek istiyorum bi suredir arastirma icindeyim tecvitli ogrenmek istiyorum hatta teyzem de istiyor ama 2 kisi icin hoca bulmak biraz zor bir de ortam karisik ya ben biraz netten bakayim diyorum yavas yavas ne tavsiye edersin bana sen nereye gidiyorsun kursa

Dogum un kutlu olsun nice mutlu saglikli yaslarin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…