- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.521
Canım teşekkür ederim
doğum günün kutlu olsun yasemincim. mutlu yaşlar
HarikaÖyle canım Allah herkese sevmeyi sevilmeyi nasip etsin ben süpriz yapmayı hediye almayı insanları mutlu etmeyi çok severim daha da mutlu oluyorum onlar mutlu oldukça arada şakanın dozunu kaçırsam da işte napim seviyorum
Motomot bi hayat hiç bana göre değil tamamen dışa dönük yaşıyorum kursta bile Hanımlar bi grup arkadaşımla bize liseli öğrenciler gibisiniz çok eğleniyorsunuz derler hayat kısa ağlamak da güzel gülmekte acı yaşanaksa onuda yaşamaktan çekinmem o günkü kısmette bu varmış derim geçecek çünkü biliyorum
Burasi hep boyle canim ya kipir kipir enerjigiz cok sukurhoş buldum merve :))
cidden burası taze kan gençlerle doluymuş ohh ohh ne güzel :))
pazartesi ara tartısı mı var herkes kendine çeki düzen versin diye
öyle miCanım teşekkür ederim
Benim değil ikizlerimin Doğum günüydü onların adına teşekkür ediyorum
sağ olsun eşin cidden çok duyarlıymışCok sukur esim destek oluyor bana iste ne yersen ye evde ben ne yersem onu yiyeceksin dedim o da sagolsun ikiletmedi onunda fazlasi var ama aksamlari cerezler meyveler girla gidiyor olsun bana kostek olmuyor ya o yuzden memnunum canim Rabbim sana kolaylik versin
Canim ya inan ben de gozlerim acik okudum kac gundur gr gr yenen menulerden sonra sok geciriyorum benim de gozume kurabiye baklava sutlac magnum bira takildi hic hepsini bir arada gormemistim tabi bir de benim borek var
Ama ben inaniyorum takimima hersey yoluna girecek herkes kendi cezasini verecek bu kilolar gidecek
Aynen canim kilo verip citir kiz kiyafetleri yeni ciciler alicam insallahÇok ayıp etmişiz takımca
Yarına sarkmasın kendimize gelelim
Bizim hedefimiz var sorumluluğumuz sözlerimiz var herkes düşünsün Yen'i sezon geliyoooooo
Kıyafet alamıcaz yoksa kışın olduğu gibi olanla idare edecez süre uzuyo valla bi sezon daha yeni bişey almadan geçiremem
haaa iyi bari katkısız bişeymişben tozunu içmiştim daha önce. gayet güzeldi. severek içtim. bu ağır geldi. evet sanırım sütten oldu. yarın normal yapacağım. sadece suyla yani. içemedim. sütüm de ziyan oldu.
takip et beni hayatını yaşa bebek
hayır canım aynı şey değil. menengiç doğada ekimi yapılmadan ekolojik olarak yetişen bir ağaç. güneydoğu, iç anadolu ve akdenizde dağlık kesimde yetişen bir ağaç. yörelere göre Çitlembik, Çıtlık, Çedene, Çitemik, Bıttım gibi farklı isimleri var. bu kahvede o ağacın meyvesinden üretiliyor. güzel yanı tamamen katkısız. suyla ve şekersiz yapıyordum ben. tadı çok güzeldi. sıvısını da deneyeyim dedim. sütle pişirin diyordu. ama olmadı ağır geldi bana. suyla pişireceğim.
Bende eminim öyle olacak tatlımMefkurem . Kacamak fasli kapanmistirr yarin cog saglikli bir menum olacak. @nanekekik. Bende bilmiyorum ki nerdeydi aklimmm sans_sans . Malesef batirdim bugn tatlimm :)
Bende yoğurt mide yanması yapmıyor cnmyok gülüm alınma olur mu hiç sen istediğin gibi yorumla :)
evet simit çok fazla oldu sonradan sıkıntı çektirdi mideme
genelde 2 öğün yiyorum en az 4-5 saat mideyi boş bırakmaya çalışıyorum ara da atıştırma yok ki leptin hormonu çalışsın ..
bezelyesi 1 yemek kaşığı kadardı köfteleri lüpledim ama çorbayla karbon oldu işte bu günlük
turşuyu bu dönem özellikle yemeye çalışıyorum b12 için ve tabi bağırsaktaki faydalı bakterileri arttırmak için (lahana turşusu bitmişti ).. yoğurdu salçalı yemekle yemiyoruz mide yanması yaptığı için menüye yazmayı unuttum yemekten 1 saat kadar önce yoğurdun yüzüne çıkan suyundan yarım bardak içmiştim kalsiyum olsun diye
Yeşil muz kabızlık yapmıyomuşek bilgi olsun bu da ..muz : düzenli sık yenildiğin de kabızlık yapmayım bağırsağı düzenli çalıştırıyormuş veee magnezyum açısın dan çok zengin kramp ve kasılması olanların her gün tüketmesi gerekiyor
Inş.bu partileri kaçamaksız atlatacan şekerimİyi geceler Hanımlar 40 gün 40 gece Doğum günü yapıyoruz
Dün eşimin ailesi ile kutlandı
Bugün arkadaşları ile kutladılar
Akşam annemle beraber kutladık
Yarın ailecek kutlayacağız çekirdek aile
Pazartesi dede ve dayı ile kutlayacaklar
Düşünün artık kaça bölünmüşüz
Ya da boşverin havuz problemleri daha kolay
Kaç kere pasta yeniyor
Benim Doğum günümde 5 kere pasta üfledim 5 gün pasta yedim
Aslında güzel bişey hiç bitmiyo günlerce Doğum günü sürüyor
Pazartesi Haftasonu kaçamaklarını önlemek için kontrol amaçlı takım içi tartı günü cnmpazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..
ben yaprak sarıyorum hala bitmedi dinlenme molası verdim o ara bakayım kk ye dedim
kız bişeyi 40 gün söylersen olurmuşhoş buldum gül :)
buranın enerjisi çok güzel ben şimdiden mutluyum
diğer topikteki arkadaşlar da çok iyiler ama bu ara baya bir sakinleşti modumuz düştü burası baya enerjik kıpır kıpır
çekik gözlüleri çocukluğum dan beri severim doğunun en güzel şirinleri de koreliler bence bari oğluşuma bir gelin bulayım dedim torunlarım sevimli çekik güzel olur hehehe
hahaha tamam ben zaten belki yüz gram fazla gösterir diye her şeyi çıkarıp tartılıyorum :))Harikahayat felsefeni cok begendim hep boyle ol
Bu arada ne kursuna gidiyorsun
Burasi hep boyle canim ya kipir kipir enerjigiz cok sukur
Pazartesi haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin tarti gunumuz var sabah wcden sonra cibildak tartiliyoruzMefkurem ablam aynen soylefigin soylemeye calistim
Ben de uymam hazirlar onune koyarim baska sey yaparim canimda idtemiyor zaten hepsinin tadini biliyorum canim isterse yiyebilirim bir tane nefsimi koreltmek adina ama spor ile yakmak kosuluyla tabisağ olsun eşin cidden çok duyarlıymış
benim eşim öğle yemeğine eve geliyor son aylarda öğleye yemek yerine kahvaltıya alıştı şükür, akşamları da ne isterlerse onu pişirmek benim de işime geliyor yemek adı ne pişiricem derdi olmuyor
akşamları benimki de çayla çerez kuru meyvelerden yer ben ayrı takılıyorum o salon da ben mutfaktayım hep o yüzden ona uymuyorum :))
Hergün sabahları kuran kursuna gidiyorum canımHarikahayat felsefeni cok begendim hep boyle ol
Bu arada ne kursuna gidiyorsun
Pazartesi haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin tarti gunumuz var sabah wcden sonra cibildak tartiliyoruzMefkurem ablam aynen soylefigin soylemeye calistim
Pazartesi haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin tarti gunumuz var sabah wcden sonra cibildak tartiliyoruzMefkurem ablam aynen soylefigin soylemeye
Abla mecburum zaten yarışma var orda da havamı attım ben zaten yarışmadayım en az 5 kilo dedim onlarada önümüzdeki hafta hergün spor yapacam sıkı bir detoks lazım ayrıca banahaaa iyi bari katkısız bişeymiş
Içilebilir :)))
Bende eminim öyle olacak tatlım
Bende yoğurt mide yanması yapmıyor cnm
Çok sık tüketirim hem doyurucu hemde göbüş yağcıklarına iyi geliyor :)
Yeşil muz kabızlık yapmıyomuş
Inş.bu partileri kaçamaksız atlatacan şekerim
Bu hafta en az yüzde 1 bekliyorum senden
Pazartesi Haftasonu kaçamaklarını önlemek için kontrol amaçlı takım içi tartı günü cnm
Cumada liste için
kız bişeyi 40 gün söylersen olurmuş
Boşver sen kendi milletimizden hanım hanımcık birini iste
salçalı yemekle yoğurt yemiyoruz o yapıyor mide yanmasını eşimin midesi çok hassas ona uydum alıştım ben dehaaa iyi bari katkısız bişeymiş
Içilebilir :)))
Bende eminim öyle olacak tatlım
Bende yoğurt mide yanması yapmıyor cnm
Çok sık tüketirim hem doyurucu hemde göbüş yağcıklarına iyi geliyor :)
Yeşil muz kabızlık yapmıyomuş
Inş.bu partileri kaçamaksız atlatacan şekerim
Bu hafta en az yüzde 1 bekliyorum senden
Pazartesi Haftasonu kaçamaklarını önlemek için kontrol amaçlı takım içi tartı günü cnm
Cumada liste için
kız bişeyi 40 gün söylersen olurmuş
Boşver sen kendi milletimizden hanım hanımcık birini iste
Hahahah yasamak istedim simdi bende o heyecanii deniycem tatlimmmm aynen oyle kendi cezamizi kendimiz vericezzzCanin sagolsun bitanem ya sen ne yaptiginin farkinda oldun mu bilincli oldun mu kacamak da yapsan illa kilo verirsin ki ben verecegine inaniyorum gercekten yutrkten soyluyorum bunlari cunku biz artik saglikli besleniyoruz kacamaklar elbette olacak biz de insaniz bizim de canimiz var nefsimiz var onemli olan nefsimizin kolesi olmamak tadimlik mi doyumluk mu buna karar vermek nefsimizi mi karnimizi mi doyuruyoruz buna karar vermek ve verdigimiz karar dogrultusunda hayatimiza yon vermek
Biliyorum sen de ben de kacamagimizin cezasini kendi kendimize verecegimizi ve bu cezaya harfiyen uyacagimizi cok cok iyi biliyorum
Bu yuzden burdayiz birnirimize destek olmak ve yoldas olmak icin
Ben bugun gun dolayisiyla borek yedim ve uzerine 1 saat 40 dk yurudum suan yorgunluktan oluyorum resmen ama bana iyi oldu ohh oldu bir daha kacamak yapacagim zaman bu cektiklerim aklima gelir
Cok sukur canim atlattım bu seferlik cezami da cektim
Chia mukemmel bisey ya harika meyve + hurma ile tatlandirilabilir ya da tatlandirivi ile bugun benim chiam dun geceden dolapta hazirdi sekerim dusunce elime bal geldi 1 tk karistirdim icine ama var ya nadil muhtesem bir lezzet olmus ellerim titreye titreye yerken hizlica damagim senlendi resmen ama sekerim baya dusmus kendime geldigimde elimde kasik koltukta uyuyakalmisim uyandigimda yarim saaat gecmisti ve hala seker dengem yerine gelmemisti dolaptan balik cikarip onu da yedim anca toparlandim
Chia ya gelecek olursam benim tatli ihtiyacimi hayli hayli kesecek kadar guclu bence hem de tok tutuyor muthis bir ara ogun ya da meyvelerle muthis bir kahvalti secenegi ben cok memnunum ve tavsiye ederim
Ayrica tohumlarin jolelesme seruvenini izlemek de ayri bir heyecan oyun gibi
Aaaa ilk defa duydmm ve cok sevindimmek bilgi olsun bu da ..muz : düzenli sık yenildiğin de kabızlık yapmayım bağırsağı düzenli çalıştırıyormuş veee magnezyum açısın dan çok zengin kramp ve kasılması olanların her gün tüketmesi gerekiyor
Saolasın Allah razı olsun canımayyy ne güzelll ne şanslısınız her gün doğum günü kutlayacak baba tarafı anne tarafı tüm aile yanınız da
rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evladına hayırlı evlat olsun inşallah
Aynen katiliyorum altina imzami atarimsen anı yaşayanlardansın çok güzel
anı kaçırıp çoğu insan geçmişe yada geleceğin endişesine kapılır kişisel gelişimcilerin çok sık kullandığı bir cümledir anı yaşayın farkındalığınız artsın
Yaaa ne guzel ben de Kuran ogrenmek istiyorum bi suredir arastirma icindeyim tecvitli ogrenmek istiyorum hatta teyzem de istiyor ama 2 kisi icin hoca bulmak biraz zor bir de ortam karisik ya ben biraz netten bakayim diyorum yavas yavas ne tavsiye edersin bana sen nereye gidiyorsun kursaHergün sabahları kuran kursuna gidiyorum canım
Tecvid kurallarını ibadet ilmihal siyer çok eksiğim var onları tamamlamaya çalışıyorum ezber meal tefsir yapmaya çalışıyorum
öğlenden sonra haftada 4 gün oldu artık sanırım spora gidiyorum plates zumba aerobik
oğlum küçükken işe başlamadan halletmem gerek diye düşündüm
Dogum un kutlu olsun nice mutlu saglikli yaslarin olsunnİyi geceler Hanımlar 40 gün 40 gece Doğum günü yapıyoruz
Dün eşimin ailesi ile kutlandı
Bugün arkadaşları ile kutladılar
Akşam annemle beraber kutladık
Yarın ailecek kutlayacağız çekirdek aile
Pazartesi dede ve dayı ile kutlayacaklar
Düşünün artık kaça bölünmüşüz
Ya da boşverin havuz problemleri daha kolay
Kaç kere pasta yeniyor
Benim Doğum günümde 5 kere pasta üfledim 5 gün pasta yedim
Aslında güzel bişey hiç bitmiyo günlerce Doğum günü sürüyor
aminnnnSaolasın Allah razı olsun canım
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Cümlemizin evladına Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin
Dene canim seversin benceHahahah yasamak istedim simdi bende o heyecanii deniycem tatlimmmm aynen oyle kendi cezamizi kendimiz vericezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?