- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.541
Kolayliklar diliyorumsohbet çok tatlı benim yapraklar kuruyacak güya 5 dk mola vermiştim azcık kaldı bitirip gelirim :)
Aynen Tatlim yarin dikkat etmek gerek pazartesi mutlu olmak icinayy gülüm olan oldu ikimizde bu günü unutup önümüz deki maçlara bakıcaz artık , gün geçti yarınlar bizimdiiiirrr:))
O zaman ne mutlu banasen anı yaşayanlardansın çok güzel
anı kaçırıp çoğu insan geçmişe yada geleceğin endişesine kapılır kişisel gelişimcilerin çok sık kullandığı bir cümledir anı yaşayın farkındalığınız artsın
Isin komigi herkes birbirinden habersiz kuvuk ve ya buyuk kacamak yapmis utana sıkılaHabinar . Ayyyy bende ugunde senin dogum gunun sandim tekrardan kutladmm hahah askrhpozitif . Bugunnn superdi urasi kacamak konusundaaas
Diyanetin kursunu araştır canımAynen katiliyorum altina imzami atarim
Yaaa ne guzel ben de Kuran ogrenmek istiyorum bi suredir arastirma icindeyim tecvitli ogrenmek istiyorum hatta teyzem de istiyor ama 2 kisi icin hoca bulmak biraz zor bir de ortam karisik ya ben biraz netten bakayim diyorum yavas yavas ne tavsiye edersin bana sen nereye gidiyorsun kursa
Aynen valla yaaa cuma gununun odulleriydi sanirm bunlarrrr bir daha ki cumaya kdr herseyi yasakladim kendimee:)Isin komigi herkes birbirinden habersiz kuvuk ve ya buyuk kacamak yapmis utana sıkıla
Olsun canım önemli değil bende yaşlandığımı anladım 1 sene daha onlarla bende kutluyorum zatenHabinar . Ayyyy bende ugunde senin dogum gunun sandim tekrardan kutladmm hahah askrhpozitif . Bugunnn superdi urasi kacamak konusundaaas
Tamam canim birebir aynen soylediklerini yapicam ogrenmeyi cok istiyorum persembe cuma gunleri oturup kendi basima turkce okuyorum ama kendimi cok rahatsiz hissediyorum hazir evdeyken ogrenmek istiyorum netten en azindan hafrleri tanimayi falan baslarim diye dusundum bombos hoca karsisina gecmek istemedim ama yalniz da olacak bisey degil destege ihtiyacim var insallah kisa zamanda ogrenebilirim sagol tavsiyelerin icin mesajini telefonuma kopyaladim direkt verdigin isimlerden izleyecegim sagolDiyanetin kursunu araştır canım
Ben diyanetten şaşmam
Bulunduğun ilçedeki müftülüğünüzü ara sor yakının da mutlaka vardır
Tek başına tecvid kuralları internetten felan çok zor
Sesleri çıkarmak 1 senemi aldı gırtlak çok farklı
Gerçi sen bilirsin İngilizceden
Arapça daha kaba ama
Davud kaya YouTube dan bak güzel öğretiyor
Recep toraman da Kuran'ın her sayfasını çok yavaş Yen'i öğrenenler için hazırlamış çok güzel onu takip ederek dersimi hazırlıyorum
Sureleri de Recep toraman dan öğrenebilirsin
Ya benim bir de pazartesi gunu esimin teyzesinin dogum gunu var enistem surpriz hazirliginda bizim evde yapmak istiyorlar ama ben de o gune degisik salatalar hazirlamak istiyorum tavsiye istiyorum sizden kizlar yardim lutfenAynen valla yaaa cuma gununun odulleriydi sanirm bunlarrrr bir daha ki cumaya kdr herseyi yasakladim kendimee:)
Annem de şeker hastasıAfiyet olsun canim umarim guzel bir pazar gecirirsin
sutlac mi afiyet olsun sabahki tarcini sutlaca ekecektin ama olsun degisiklik yapmissin sutlacti demi evet oyleydi galiba ahhhh ahhhh
regl dedin ya gülüm hemen ek bilgi veresim geldi çoğu kişi bunu bilmiyor ama regl dönemin de eğer tatlı v.s. krizlerine sık düşmezsek en büyük kilo kaybı olan dönemdir metabolizma hızlanır tüm hormonlar ve salgı bezleri daha fazla çalışırAnnem de şeker hastası
Dedimki anne bize şekersiz yap pirinçlini az koy oda dediğimi yapmış ama genede tabiki regl kaçamağı diyelim
Evet fark ettim canım geçen ayregl dedin ya gülüm hemen ek bilgi veresim geldi çoğu kişi bunu bilmiyor ama regl dönemin de eğer tatlı v.s. krizlerine sık düşmezsek en büyük kilo kaybı olan dönemdir metabolizma hızlanır tüm hormonlar ve salgı bezleri daha fazla çalışır
bu dönemi iyi değerlendirip normalden çok daha fazla kilo verebilirsin
amin ..allah rahatlık versinBen artık uyumak istiyorum
Geceniz hayırda kalsın
Gene güzel bi dua ile kapatmak istiyorum
Allahım acizlikten tembellikten korkaklıktan cimrilikten bunaklıktan ve kabir azabından sana sığınırım
Allahım benim nefsime takva ver ve senden sakınma şuuru ver
Onu temizle onu en iyi temizleyecek olan sensin amin
Ellerine saglik annenin afiyet olsun canim umarim iyi gelmistir sanaAnnem de şeker hastası
Dedimki anne bize şekersiz yap pirinçlini az koy oda dediğimi yapmış ama genede tabiki regl kaçamağı diyelim
Ayyy ben de olabilsem cok iyi olacak sogan kurune baslayamadim hala ama 2 gunfur belim cok fena agriyor goguslerim cok aciyor insallah bu defa gelir diye dua ediyorumregl dedin ya gülüm hemen ek bilgi veresim geldi çoğu kişi bunu bilmiyor ama regl dönemin de eğer tatlı v.s. krizlerine sık düşmezsek en büyük kilo kaybı olan dönemdir metabolizma hızlanır tüm hormonlar ve salgı bezleri daha fazla çalışır
bu dönemi iyi değerlendirip normalden çok daha fazla kilo verebilirsin
Amin canim iyi gecelerBen artık uyumak istiyorum
Geceniz hayırda kalsın
Gene güzel bi dua ile kapatmak istiyorum
Allahım acizlikten tembellikten korkaklıktan cimrilikten bunaklıktan ve kabir azabından sana sığınırım
Allahım benim nefsime takva ver ve senden sakınma şuuru ver
Onu temizle onu en iyi temizleyecek olan sensin amin
belirtiler olacak gibi bence soğan kürüne başlama olsun bitsin sonra başlarsın şimdilik sadece adaçayı iç çabuk söktürsünEllerine saglik annenin afiyet olsun canim umarim iyi gelmistir sana
Ayyy ben de olabilsem cok iyi olacak sogan kurune baslayamadim hala ama 2 gunfur belim cok fena agriyor goguslerim cok aciyor insallah bu defa gelir diye dua ediyorum
Amin canim iyi geceler
Est. Ya olurmu hicccc yavrularinlaaaa nice nice yilalrin olcak dahaaa ne yaslanmasii enerjilazm snaaa:)Olsun canım önemli değil bende yaşlandığımı anladım 1 sene daha onlarla bende kutluyorum zaten
Canim salgamli sehriye ya da pirinc salatasi yapabilirsin nette vardir tarifi bi bak istersen diyetten once severdim ben onu:)Ya benim bir de pazartesi gunu esimin teyzesinin dogum gunu var enistem surpriz hazirliginda bizim evde yapmak istiyorlar ama ben de o gune degisik salatalar hazirlamak istiyorum tavsiye istiyorum sizden kizlar yardim lutfen
Ay canim ya 30 gunu gecti stresten dolayi boyleyim dr da gittim gecen ay duzelirim diye umut ediyorum sadece adacayi ivicem ama sagolbelirtiler olacak gibi bence soğan kürüne başlama olsun bitsin sonra başlarsın şimdilik sadece adaçayı iç çabuk söktürsün
Benim de aklimda bugday salatasi vardi kabakli yogurtlu bir salata vardi o olabilir neyse yarin biraz daha dusuneyim senin fikirlerine de bakacagim nettem canim sagolCanim salgamli sehriye ya da pirinc salatasi yapabilirsin nette vardir tarifi bi bak istersen diyetten once severdim ben onu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?