Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yoğurtlu salata yapmayı düşünüyorsan
kırmızı lahana az yağda kavrulur soğutulup az sarımsaklı yoğurda katılır rengi güzel oluyor
aynı şekil de havuç la da olur
beyaz lahanayı çiğden ince ince kıyıp dereotu yoğurt az mayonez sarımsakla salata yapabilirsin
yada haşlanmış patates kırmızı lahana havuçla da yoğurtlu salata olabilir
mevsime uygun hafif lezzetli salatalar aklıma gelirse yazarım şimdi azcık uyku bastı :)

kızlar selam, ben gruptan ayrılmaya karar verdim, çünkü sizin saatlerinize uyamadığımı anladım, ancak oturdum mesela bilgisayar başına. o yüzden hiçbir şeyi aksatmak istemem. en iyisi beni silin. ama izin verirseniz arada akşamları girip yine size destek olmak ve sohbet etmek isterim :) hepinizi çoooook sevdim.

Kizlar bizim wampirella gelmedi bugun menusunu de gormedim _Joey_ kuzum nerdesin iyi misin
selam canım yokluğum fark ettin mi, çok hoşuma gitti :)) ya bu gruptan ayrılıyorum ama yine buralarda olucam. ben anca geceleri girebiliyorum, menümü çok geç yazıyorum, herkes için zor oluyor, şimdilik ayrılmak en iyisi :/ vampirella uyumsuz çıktı

Yaaaa gidiyomusunnn dengelerdik bi sek ilde vampirellamm yaaa

ben de gececiyim yeni geldim üstelik niye uyumsuz olacaksın sen uygun olduğun da yazarsın menünü yorumu da ertesi gün yazar arkadaşlar olmaz mıı

Benim esim aksam calisiyo 1 gibi geliyo eve bizde oturuyoruz boyle gec saatlere kadar :) bende ev hanimi oldum 2 senedir onuu bekliyorum napiyimm sen daha once yarisiyomuydunn bi grupta? ekim2009 .
ah canım iyi eşsin bekliyorsun eşin şanslı
çok kısa süreli akrep in gurubuna girmiştim
haydi yine yeniden adlı topikteyim sürekli belki orada görmüşsündür beni

Valla bi ara baya bakindim gruplara gormusumdur muhtemelenn :) ayyy sormayin bekliyorum valla napiyimm omrum beklemekle geciyoo hedefin kac kac kilo vermek istiyosunn? Ayyy ne doru sordum gece geceee ekim2009 .
beklemek özlemektir özlemek aşkı depreştirir :))
sor sor :) şimdilik hedefim 87, 70 li kilolarda olsam sağlıklı olurum diye düşünüyorum işin aslı verebildiğim kadar vermek
diyet yapmadığım için zaman kısıtlamam yada bıkmak gibi bir durumum yok sağlıklı kendimi iyi hissettiğim ideal bir beden benim için yeterli illa 50-60 demiyorum yani:)

Halloooo bende uyumayanlardanım
2 saat sizden gerideyim :))ama genelde geç yatarım

_Joey_ kızz wappirella
Bizim için geç yazmanda bi sorun yok cnm
Sen gece yazarsın mesajlarını ertesi gün cevap gelir
Bence sebep bu değil
Yinede istediğin zaman sohbete gel

Halloooo bende uyumayanlardanım
2 saat sizden gerideyim :))ama genelde geç yatarım

_Joey_ kızz wappirella
Bizim için geç yazmanda bi sorun yok cnm
Sen gece yazarsın mesajlarını ertesi gün cevap gelir
Bence sebep bu değil
Yinede istediğin zaman sohbete gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…