- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.561
Aynen ondan ses cikmadi hicKizlar bizim wampirella gelmedi bugun menusunu de gormedim_Joey_ kuzum nerdesin iyi misin
selam canım yokluğum fark ettin mi, çok hoşuma gitti :)) ya bu gruptan ayrılıyorum ama yine buralarda olucam. ben anca geceleri girebiliyorum, menümü çok geç yazıyorum, herkes için zor oluyor, şimdilik ayrılmak en iyisi :/ vampirella uyumsuz çıktıKizlar bizim wampirella gelmedi bugun menusunu de gormedim_Joey_ kuzum nerdesin iyi misin
Yaaaa gidiyomusunnnkızlar selam, ben gruptan ayrılmaya karar verdim, çünkü sizin saatlerinize uyamadığımı anladım, ancak oturdum mesela bilgisayar başına. o yüzden hiçbir şeyi aksatmak istemem. en iyisi beni silin. ama izin verirseniz arada akşamları girip yine size destek olmak ve sohbet etmek isterim :) hepinizi çoooook sevdim.
Iyi gecelerrr canimmm
ben de gececiyim yeni geldim üstelik niye uyumsuz olacaksın sen uygun olduğun da yazarsın menünü yorumu da ertesi gün yazar arkadaşlar olmaz mııselam canım yokluğum fark ettin mi, çok hoşuma gitti :)) ya bu gruptan ayrılıyorum ama yine buralarda olucam. ben anca geceleri girebiliyorum, menümü çok geç yazıyorum, herkes için zor oluyor, şimdilik ayrılmak en iyisi :/ vampirella uyumsuz çıktı
kimse kalmadı sandım o yüzden iyi geceler dedim ben de:))Iyi gecelerrr canimmm
hahaha gececiler çokmuş :))Ben burdayim tatlimmm:)ekim2009
ah canım iyi eşsin bekliyorsun eşin şanslıBenim esim aksam calisiyo 1 gibi geliyo eve bizde oturuyoruz boyle gec saatlere kadar :) bende ev hanimi oldum 2 senedir onuu bekliyorum napiyimmsen daha once yarisiyomuydunn bi grupta? ekim2009 .
beklemek özlemektir özlemek aşkı depreştirir :))Valla bi ara baya bakindim gruplara gormusumdur muhtemelenn :) ayyy sormayin bekliyorum valla napiyimm omrum beklemekle geciyoohedefin kac kac kilo vermek istiyosunn? Ayyy ne doru sordum gece geceee ekim2009 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?