Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amaanınnn bir uykusuz gece kuşu daha :)))

Uykusuz her geceeee
Şarkısını bizlere ithaf ediyorum :))
aslın da benim uykum geldi gibi işimi de bitirdim tezgahı çamaşır suladım ocağı sildim çöpü çıkardım su damacanasını çıkardım da laftan geri kalırım diye pc yi kapatamıyorum :)

ben ufaktan yatmaya hazırlanayım diş fırçala yüz yıka göz altına kayısı çekirdeği yağı sür yedir kösele olmuş elleri kremle derken saat 3 ü geçer eşime çaktırmadan hırsız gibi girerim yatağa (geç yatınca hep kızıyor ama her gün geç yatıyorum )

iyi geceler allah rahatlık versin hepimize güzel rüyalar görüp sabaha musmutlu uyanalım inşallah
topikten son çıkan ışıkları kapatsın lütfen :))
Maşallah hem iş hem bakımı hallediyon
Çok beceriklisin
Ben yataktayım :))

Iyi geceler millet
Pazar kahvaltılarına dikkatttt

ay ikinize de çok teşekkür ederim :) kendimi suçlu hissediyorum gruba girmeyince, menümü geç yazınca falan. o açıdan çıkmak istedim. en son çıkan ben olduğuma göre ışıkları ben kapatıyım :))

Niye suclu hissediyosun canim ya herkesin yasam tarzi saatleri farkli hic dert etme bence boyle seyleriii daha verilcek kilolarimiz varrr :)

Bence cok guzel bir mantik yakalamissinn saglikli yasammm oncelikli olmalii

_Joey_ canımm bende çok uyamıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum bugün tamamen boştum ama ondada arkadaşlarımın işleri vardı :) hemen pes etme bence canımm kilo verip çıtır bi hatun olmak.. Harika bi şey olucak inşallah hepimiz için

Kızlarrr bi uyudummm ne kadar çok mesaj birikmişşş...Hepsini okudumm :) akşam 8 den beri uyuyorum ara ara uyanıp buralara geldim face e baktımm...oda arkadaşım diyo moralin mi bozuk diyo (normalde bu kadar erken uyumam).. Bi kaç kişi daha dedi ama ben gayet iyiyim çok şükür yaaa ama şöyle kendimi uykunun kollarına atıp sıkılana kadar orda kalasım var sanırım
Canımm harika bi bilgi buu...Bu ay reglim gelsin çook güzel değerlendiricem inşallah

Bazen vücudun iyice dinlenmeye ihtiyacı oluyor cnm iyi yapmışın
Bişeyler yemeye başlamadan hadi git yat :))

Niye suclu hissediyosun canim ya herkesin yasam tarzi saatleri farkli hic dert etme bence boyle seyleriii daha verilcek kilolarimiz varrr :)
canım benim, çok teşekkür ederim :) o zaman tamam sizden ayrılmak bana da zor gelmişti :)

menümü yazayım geç de olsa:

kahvaltı: yarım kepekli gevrek, peynir
ara öğün: 1 bardak süt
öğle: sarımsaklı yoğurtlu kıymalı kabak, pişmiş pancar sapı/yaprağı
akşam: actifry'da yarım kaşık yağla domates soslu patlıcan, pancar
ara öğün: müsli

spor: 15 dakika fitness (kol ve bel), 30 dakika cardio

su: 1,5 litre

bu arada bacaklarım dün lipolizden dolayı su toplamıştı ve şişlik içindeydi, çok acıyordu, ama gece birden azalarak geçti. bugün de şişlikler indi. acısı çok fazla olsa da çabucak geçmesine çok sevindim. şimdi verdiğim bütün kilolar basen ve bacaklardan gidecek inşallah. çocukluğumdan beri orası hep kalındı benim yerleşmiş yağlar vardı. gelişmelerden haberdar edicem sizi de :)

tabii ki canım, asla kilo vermekten vazgeçmedim. sadece grubu aksatmamak adına çıkayım demiştim. ama hepiniz o kadar iyisiniz ki kalıyorum gene :)

bu arada vampirellalar bölünerek çoğalmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…