- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.581
amaanınnn bir uykusuz gece kuşu daha :)))Halloooo bende uyumayanlardanım
2 saat sizden gerideyim :))ama genelde geç yatarım
_Joey_ kızz wappirella
Bizim için geç yazmanda bi sorun yok cnm
Sen gece yazarsın mesajlarını ertesi gün cevap gelir
Bence sebep bu değil
Yinede istediğin zaman sohbete gel
Uykusuz her geceeeeamaanınnn bir uykusuz gece kuşu daha :)))
aslın da benim uykum geldi gibi işimi de bitirdim tezgahı çamaşır suladım ocağı sildim çöpü çıkardım su damacanasını çıkardım da laftan geri kalırım diye pc yi kapatamıyorum :)Uykusuz her geceeee
Şarkısını bizlere ithaf ediyorum :))
Maşallah hem iş hem bakımı hallediyoniyi geceler allah rahatlık versin hepimize güzel rüyalar görüp sabaha musmutlu uyanalım inşallah
topikten son çıkan ışıkları kapatsın lütfen :))
Halloooo bende uyumayanlardanım
2 saat sizden gerideyim :))ama genelde geç yatarım
_Joey_ kızz wappirella
Bizim için geç yazmanda bi sorun yok cnm
Sen gece yazarsın mesajlarını ertesi gün cevap gelir
Bence sebep bu değil
Yinede istediğin zaman sohbete gel
Niye suclu hissediyosun canim ya herkesin yasam tarzi saatleri farkli hic dert etme bence boyle seyleriii daha verilcek kilolarimiz varrr :)ay ikinize de çok teşekkür ederim :) kendimi suçlu hissediyorum gruba girmeyince, menümü geç yazınca falan. o açıdan çıkmak istedim. en son çıkan ben olduğuma göre ışıkları ben kapatıyım :))
Bence cok guzel bir mantik yakalamissinn saglikli yasammm oncelikli olmaliibeklemek özlemektir özlemek aşkı depreştirir :))
sor sor :) şimdilik hedefim 87, 70 li kilolarda olsam sağlıklı olurum diye düşünüyorum işin aslı verebildiğim kadar vermek
diyet yapmadığım için zaman kısıtlamam yada bıkmak gibi bir durumum yok sağlıklı kendimi iyi hissettiğim ideal bir beden benim için yeterli illa 50-60 demiyorum yani:)
Canımm harika bi bilgi buu...Bu ay reglim gelsin çook güzel değerlendiricem inşallahregl dedin ya gülüm hemen ek bilgi veresim geldi çoğu kişi bunu bilmiyor ama regl dönemin de eğer tatlı v.s. krizlerine sık düşmezsek en büyük kilo kaybı olan dönemdir metabolizma hızlanır tüm hormonlar ve salgı bezleri daha fazla çalışır
bu dönemi iyi değerlendirip normalden çok daha fazla kilo verebilirsin
Bazen vücudun iyice dinlenmeye ihtiyacı oluyor cnm iyi yapmışın_Joey_ canımm bende çok uyamıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum bugün tamamen boştum ama ondada arkadaşlarımın işleri vardı :) hemen pes etme bence canımm kilo verip çıtır bi hatun olmak.. Harika bi şey olucak inşallah hepimiz için
Kızlarrr bi uyudummm ne kadar çok mesaj birikmişşş...Hepsini okudumm :) akşam 8 den beri uyuyorum ara ara uyanıp buralara geldim face e baktımm...oda arkadaşım diyo moralin mi bozuk diyo (normalde bu kadar erken uyumam).. Bi kaç kişi daha dedi ama ben gayet iyiyim çok şükür yaaa ama şöyle kendimi uykunun kollarına atıp sıkılana kadar orda kalasım var sanırım
Canımm harika bi bilgi buu...Bu ay reglim gelsin çook güzel değerlendiricem inşallah
canım benim, çok teşekkür ederim :) o zaman tamam sizden ayrılmak bana da zor gelmişti :)Niye suclu hissediyosun canim ya herkesin yasam tarzi saatleri farkli hic dert etme bence boyle seyleriii daha verilcek kilolarimiz varrr :)
tabii ki canım, asla kilo vermekten vazgeçmedim. sadece grubu aksatmamak adına çıkayım demiştim. ama hepiniz o kadar iyisiniz ki kalıyorum gene :)_Joey_ canımm bende çok uyamıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum bugün tamamen boştum ama ondada arkadaşlarımın işleri vardı :) hemen pes etme bence canımm kilo verip çıtır bi hatun olmak.. Harika bi şey olucak inşallah hepimiz için
Kızlarrr bi uyudummm ne kadar çok mesaj birikmişşş...Hepsini okudumm :) akşam 8 den beri uyuyorum ara ara uyanıp buralara geldim face e baktımm...oda arkadaşım diyo moralin mi bozuk diyo (normalde bu kadar erken uyumam).. Bi kaç kişi daha dedi ama ben gayet iyiyim çok şükür yaaa ama şöyle kendimi uykunun kollarına atıp sıkılana kadar orda kalasım var sanırım
Canımm harika bi bilgi buu...Bu ay reglim gelsin çook güzel değerlendiricem inşallah
Baklavayla listeye girişinimi kutladın burcu
Ne kadar zayıfmışsın canım...kaç yıl fark var?kızlar, tam yatıyordum. eski resimlerimi buldum. bakın ne kadar iyiymişim, şimdi ne olmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?