Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınn fit olma yolunda ilerleyen hatunlar

Sağlıklı hafif pazar kahvaltıları diliyorum :))

Bugün öğleden sonra kızım gidecek, oğlumlar kahvaltıya gelecek
Bi kahve içip hazırlığa başlıcam

kızlar, tam yatıyordum. eski resimlerimi buldum. bakın ne kadar iyiymişim, şimdi ne olmuşum...

Fıstık gibiymişin cnm yaza inş.yine öyle olacaksın

9 aylık bebisim var. Ilk bebegim. 82 ile hamile kaldim 96 ile doğurdum 86 ya düştüm aşırı tatli yedim 93e çıktım dikkat etmeye başladım bu kilolar iyice yapismadan derhal vermek istiyorum. Diyetisyenim de var rejimle sütün azalmasi mümkün diil zaten hamileliginde sirf emzirirken kullanilmak uzere depoladigin yağlar var diyor. 89 kiloydum en son sali günü. Her gün en az 45 dk yürüme bandinda yürüyorum. Sabahlari ac karnına bol limonlu sicak su içiyorum. Bugün ceviz suyu ictim bagirsaklarimi calistiriyor. Hedefim hamilelik öncesi kiloya düşmek diil ideal kiloma düşmek. Ama cocukluktan beri aşırı diyet yapıp bozmalarim olduğu için metabolizmam yavasladi iyice ve liseden beri 80 ustuyum artik psikolojim bozuldu 69 da olsa 60 li bir rakam görmek istiyorum. Ve bunu bu grupla yapmak istiyorum

Iyi gecelerr ccanimmm ben bugun cok olamadim buralarda maleseffff aaa herse de yapabilirsinn neyse arastir bakalm bi sans_sans .
Canim benim herse nedir bilmiyorum ama bakicam netten sagol
Tesekkur ederim canim birkac cesit yapayim diyorum cunku hamur isi yapmayacagim radikal bir degisiklik dogum gununde salataaaa
Yaaaaa hayir cikmak ayrilmak nerden cikti canim ya gec geliyorsun evet ama bu keyfi bir durum degil ki canim hepimiz biliyoruz senin durumunu gitmeni istemiyorum bak burda hepberaber saglikli kilolarimza inecegiz bu yolculukta hep beraberiz can yoldaslariyiz lutfen bizi Duygusuz wampirellasiz birakma
Canim inan ben de gec yatiyorum hele 2 gundur 4 de yatiyorum belimin agrisindan uyuamiyorum normalde 1.30. 2.00 gibi anca yatiyorum lutfen burda kal gece baca gel yaz kendinden bahset deneyimlerinden lutfen gitme
Heyyy masallah abla hergun boyle bakimli misin dislerimi fircalayip yatmak bile is gibi gozumde buyuyor bazen gipta ettim sana
Gitmedigine cok sevindim canim
Hem sen gidersen o muhtesem saglikli guzel sebze yemek tariflerini kim verecek bana
Gunaydin kizlar ise geldim aksama kadar buralardayim yemekte nohut filan varmis oglene corba filan gecistirmeyi dusunuyorm ekstra bisj cikmazsa
Kolay gelsin canim pazar mesaisi desene esimin de isi var bugun mesaiye gitti ben yalnızım evde
sans_sans canımm sen miydin yoksa bir başkası mıydı chia tohumu kullanıyordun...acaba nerden aldım canım? Önerebileceğin bir yer var mı?
Evet canim benim chia kullaniyorum ben bimden almistim canim hala var mi bilmiyorum ama dun sokta ve carrefour da yoktu dolasirken bitince alirim diye bakiniyordum ordan biliyorum
gunaydin herkese kizlar teli şarja takayim dun kitap okurken oglum uyandi takmsmisim kapanmak uzere
Gunaydin kaptanim mutlu pazarlar

Hosgeldin canim kendini cok iyi taniyip ifade ediyorsun hedeflerinin olmasi ve kararli olman cok guzel emin ol yaza kadar hedeflerine ulasmayi nasip etsin Rabbim
Ben Gul Ayse 32 yasinda diyabetli bir ogretmenim 89 kilo ile gecen hafta basladim bu grupta cuma gunu 87 kiloyu gordum bu bana buyuk motive oldu sende yavas yavas vereceksin hepimizin gayesi saglikli kilolarimiza geri donmek hosgeldin tekrar

Adın, boyun, yaşın ney cnm

Diyetisyen listeni tam uyguluyomusun

Emzirirken tabiki kilo verebilirsin hemde normalden daha fazla
Tek yapman gereken sağlıklı beslenip bol su içmek birazda hareket
Sende başlamışın, inş.burda birbirimize destek olarak hedefinede ulaşacaksın
Ilk sayfayada kurallar var cnm bi oku kabul edersen devam edersin
En önemli kural bol paylaşım :))

Gülüm salata alternatifi olarak
Yeşil mercimek salatası, brokoli salatadı
Cevizli kabak sal.
Karnıbahar kısırı yada normal kısır
Seni düşündüğüm için aklıma bunlar geldi :))
Yemiceğin bişey olarakda makarna salatası olur :))ben bunu rus salatası gibi yapıyorum

küçüklüğümden beri diş fırçalayıp yüzümü yıkamadan yatamam evlendikten sonra sigaraya başladım şimdi fosur fosur içerken bir de çay tiryakisi olunca dişlere bakmazsan sararıyor kayısı çekirdeği yağını hafta da bir kaç kez sürüyorum ee yaş 37 genler sağlam olsa da yaşlanma kırışıklık başlayabilir tedbirli olmak kırışmadan müdahale etmek en iyisi :)
aslın da tembelim de bazı ufak takıntılarım var gece yatarken banyonun levabosunu da yıkamak mutfağın tezgahını gıcır gıcır yapmak gibi evi toz topak götürüyor ben levaboları ovuyorum hehehe

salatalara karar verdin mi ne yapacaksın

hoş geldin ben de dün katıldım guruba zamanla iyice tanışır kaynaşırız inşallah
bebişine rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, emzirirken sağlıklı beslenmeye dikkat edip ufak kürler yapanların çok hızlı kilo verdiğine kaç kez şahit oldum sen de kısa sürede çok güzel zayıflayıp ideal bedenin de olursun kesin en önemli şeylere sahibiz zaten destek, motivasyon burada bol bol var :)

ayni biz iki hafta surdu dogum gunu aman dikkat
pazartesi tartı mı var allahhh yarına sıkı tutmak lazım o vakit ..
ben yaprak sarıyorum hala bitmedi dinlenme molası verdim o ara bakayım kk ye dedim
kolay gelain ditecegimde bitmistir bile :)
afiyet olsun herkeste bi kacamak var bugun
bugun menuler tirt
ayndn canim cok maralsiz uyandim tartidads tuz biber oldu ama pes etmek yok

Ya benim bir de pazartesi gunu esimin teyzesinin dogum gunu var enistem surpriz hazirliginda bizim evde yapmak istiyorlar ama ben de o gune degisik salatalar hazirlamak istiyorum tavsiye istiyorum sizden kizlar yardim lutfen
kirmizi lahans,salatasi bruksel lahanası brokoli bunlar senin icin

menu guzel gitme fikrindende vazgecmissin bu daha guzel
kızlar, tam yatıyordum. eski resimlerimi buldum. bakın ne kadar iyiymişim, şimdi ne olmuşum...

tekrar neden olmasin dimi canim
sans_sans canımm sen miydin yoksa bir başkası mıydı chia tohumu kullanıyordun...acaba nerden aldım canım? Önerebileceğin bir yer var mı?
migrosta var arada a101 ve bime geliyor
günaydınn canımm ne okuyorsun?

tamam canımm teşekkür ederim mutlaka bakıcam marketlere
suan okudugum kitap cocukla ilgili canim memeden ayirma guveninizedelemeden
Bu takıma çağrıldım sanirim mefkurem hanim tarafından günaydın herkese

hosgeldim canim ayni hikayenin kahramaniyiz ben emzirmeyi birakmak uzereyim gerci ilk etapta 83le başladım benimde ilk hedeg 69u gormek az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…