- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.621
bitti şimdi pişiyor :)kizlar tekrar gelecegim oglum uyudu bi leslie 5k yapiyim bu ara bosladim spori
Sagol ablacim guzel alternatif hepsi henuz karar vermedim yarina kadar belirlemis olurum sanirimGülüm salata alternatifi olarak
Yeşil mercimek salatası, brokoli salatadı
Cevizli kabak sal.
Karnıbahar kısırı yada normal kısır
Seni düşündüğüm için aklıma bunlar geldi :))
Yemiceğin bişey olarakda makarna salatası olur :))ben bunu rus salatası gibi yapıyorum
Sigara cıssssküçüklüğümden beri diş fırçalayıp yüzümü yıkamadan yatamam evlendikten sonra sigaraya başladım şimdi fosur fosur içerken bir de çay tiryakisi olunca dişlere bakmazsan sararıyorkayısı çekirdeği yağını hafta da bir kaç kez sürüyorum ee yaş 37 genler sağlam olsa da yaşlanma kırışıklık başlayabilir tedbirli olmak kırışmadan müdahale etmek en iyisi :)
aslın da tembelim de bazı ufak takıntılarım var gece yatarken banyonun levabosunu da yıkamak mutfağın tezgahını gıcır gıcır yapmak gibi evi toz topak götürüyor ben levaboları ovuyorum hehehe
salatalara karar verdin mi ne yapacaksın
Tesekkurler canim alternatif salatalar icin hepsini not alip sonra kendim icin de kullanmak istiyorumayni biz iki hafta surdu dogum gunuaman dikkat
kolay gelain ditecegimde bitmistir bile :)
afiyet olsun herkeste bi kacamak var bugun
bugun menuler tirt
ayndn canim cok maralsiz uyandim tartidads tuz biber oldu ama pes etmek yok
kirmizi lahans,salatasi bruksel lahanası brokoli bunlar senin icin
menu guzel gitme fikrindende vazgecmissin bu daha guzel
tekrar neden olmasin dimi canim
migrosta var arada a101 ve bime geliyor
suan okudugum kitap cocukla ilgili canim memeden ayirma guveninizedelemeden
hosgeldim canim ayni hikayenin kahramaniyiz ben emzirmeyi birakmak uzereyim gerci ilk etapta 83le başladım benimde ilk hedeg 69u gormek az kaldi
Yap canim yap ellerine kollarina ayaklarina ve azmine saglik kolay gelsinkizlar tekrar gelecegim oglum uyudu bi leslie 5k yapiyim bu ara bosladim spori
Kolay gelsin ablacim ben de ev isone baslayacagim senin gibi sporu ogle yemeginin arkasina yaparim diye dusunuyorum hadi Bismillah 1 saat sonra kahve molasinda bulusalimbitti şimdi pişiyor :)
maşallah leslie yapacakmışsın ben de hızlıca eve girişeyim her yer dağınık katlanacak 2 makina çamaşır duruyor ütüler de var sen leslie başla ben de ya allah diyip kolları sıvayıp işe girişeyim ikimize de kolay gelsinn
inşallah bırakırım cidden artık bırakmak istiyorum ikisi birden olsa var yaaaa dünyalar benim olur eşim de artık hiç laf edemez bir yerim ağrısa hemen sigaradandır der de:)Sagol ablacim guzel alternatif hepsi henuz karar vermedim yarina kadar belirlemis olurum sanirim
Sigara cısssssevmedim belki kilo verme surecinde onu da birakirsin ikisi bir arada olur ne muhtesem olur
Hergun belli rutinlerin ar ne guzel cok hos bence
Bu arada salatalara henuz karar vermedim ama yarin aksam ya dogum gunu yarina kadar vaktim var diye dusunuyorum
Tesekkurler canim alternatif salatalar icin hepsini not alip sonra kendim icin de kullanmak istiyorum
Yap canim yap ellerine kollarina ayaklarina ve azmine saglik kolay gelsin
benim pilim çabuk biter sık mola veriyorum evi topladım toz aldım süpürge açacaktım saat daha yarım belki komşulardan hala uyuyan yeni kahvaltı edecek vardır hafta sonu ya vazgeçtim, çamaşır katlamaya başlarım az sonraKolay gelsin ablacim ben de ev isone baslayacagim senin gibi sporu ogle yemeginin arkasina yaparim diye dusunuyorum hadi Bismillah 1 saat sonra kahve molasinda bulusalim
günaydın genç ve enerjik hatungünaydın 9. takımgüzel bir pazar günü diliyorum
O ufak kurlerin tariflerini bulup verirsen cok sevinirim benim geçmişim cok kotu pldugu icin o sansli gruba ne kadar dahil plurum bilmiyorumhoş geldin ben de dün katıldım guruba zamanla iyice tanışır kaynaşırız inşallah
bebişine rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, emzirirken sağlıklı beslenmeye dikkat edip ufak kürler yapanların çok hızlı kilo verdiğine kaç kez şahit oldum sen de kısa sürede çok güzel zayıflayıp ideal bedenin de olursun kesin en önemli şeylere sahibiz zaten destek, motivasyon burada bol bol var :)
afiyetle yesin sv halki iki mile yaptim ucuncude uyandibitti şimdi pişiyor :)
maşallah leslie yapacakmışsın ben de hızlıca eve girişeyim her yer dağınık katlanacak 2 makina çamaşır duruyor ütüler de var sen leslie başla ben de ya allah diyip kolları sıvayıp işe girişeyim ikimize de kolay gelsinn
kolay gelsin bende temizlik yapacagim yarin altin vurus yapmayi dusunuyorum diyetisyene gidecek yuz yok bugun odem mi ne anlamadim cok artida uyandimKolay gelsin ablacim ben de ev isone baslayacagim senin gibi sporu ogle yemeginin arkasina yaparim diye dusunuyorum hadi Bismillah 1 saat sonra kahve molasinda bulusalim
ginaydin fulyacimgünaydın 9. takımgüzel bir pazar günü diliyorum
haklj adaminşallah bırakırım cidden artık bırakmak istiyorum ikisi birden olsa var yaaaa dünyalar benim olur eşim de artık hiç laf edemez bir yerim ağrısa hemen sigaradandır der de:)
olursun taylim ben gunde iki pjt helva bulgur pilavlsri ooo neler yedimde sistim bak isteyince gitmeyecek kilo yokO ufak kurlerin tariflerini bulup verirsen cok sevinirim benim geçmişim cok kotu pldugu icin o sansli gruba ne kadar dahil plurum bilmiyorum
5-6 sene ömce kk de bir bayan emzirirken menülerine de dikkat edip yürüyüş ve elma çayıyla çok güzel kilo vermiştiO ufak kurlerin tariflerini bulup verirsen cok sevinirim benim geçmişim cok kotu pldugu icin o sansli gruba ne kadar dahil plurum bilmiyorum
çok mu gürültü yaptın bebiş uyandı :))afiyetle yesin sv halki iki mile yaptim ucuncude uyandi
kolay gelsin bende temizlik yapacagim yarin altin vurus yapmayi dusunuyorum diyetisyene gidecek yuz yok bugun odem mi ne anlamadim cok artida uyandim
ginaydin fulyacim
haklj adamsenin icin daha da zararlinbeslenmenin yaninda en azindan azalt canim
Maalesef tam uyamiyorum listeye ozellikle haftasonu. Haftasonlari annemlere vs misafirliklere gittigimizden cok kaciriyorum. Sürekli ilgi isteyen bir bebegim var ondan firsat buldukça paylascam. Atıştırmak yerine yazsam bile bol paylasim olacak eminimAdın, boyun, yaşın ney cnm
Diyetisyen listeni tam uyguluyomusun
Emzirirken tabiki kilo verebilirsin hemde normalden daha fazla
Tek yapman gereken sağlıklı beslenip bol su içmek birazda hareket
Sende başlamışın, inş.burda birbirimize destek olarak hedefinede ulaşacaksın
Ilk sayfayada kurallar var cnm bi oku kabul edersen devam edersin
En önemli kural bol paylaşım :))
Tam olarak bu kuru uyguluyorum ben de ama bir faydasini görmüyorum cok su icmeme sebep oluyor onu da ben içiyorum zaten 4 5 litre5-6 sene ömce kk de bir bayan emzirirken menülerine de dikkat edip yürüyüş ve elma çayıyla çok güzel kilo vermişti
2 yeşil elma
1 limon
4-5 karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
2 litre su
elma ve limon kabuğuyla doğrayıp tüm malzemeyi düdüklüde kaynadıktan sonra 7 dk pişirip suyunu süzüp gün için de içiyorsun istersen dolaba koyup soğuk meyve suyu gibi de içersin ferahlatıcı bir tadı var
suyu nasıl içiyorsun bir kere de oturup bardak bardak mı içiyorsun gidip gelip yudum yudum muYemekten önce yemeklerin tatlarina bakarak bir miktar atistiriyorum sofraya oturup güzel bir yiyorum sofradan kalkinca artanlari da mutfakta atistiriyorum sürekli atıştırma halindeyim ağzım hiç boş durmuyor. Buna bir çözüm bulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?