Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlar tekrar gelecegim oglum uyudu bi leslie 5k yapiyim bu ara bosladim spori
bitti şimdi pişiyor :)
maşallah leslie yapacakmışsın ben de hızlıca eve girişeyim her yer dağınık katlanacak 2 makina çamaşır duruyor ütüler de var sen leslie başla ben de ya allah diyip kolları sıvayıp işe girişeyim ikimize de kolay gelsinn

Sagol ablacim guzel alternatif hepsi henuz karar vermedim yarina kadar belirlemis olurum sanirim
Sigara cıssss sevmedim belki kilo verme surecinde onu da birakirsin ikisi bir arada olur ne muhtesem olur
Hergun belli rutinlerin ar ne guzel cok hos bence
Bu arada salatalara henuz karar vermedim ama yarin aksam ya dogum gunu yarina kadar vaktim var diye dusunuyorum
Tesekkurler canim alternatif salatalar icin hepsini not alip sonra kendim icin de kullanmak istiyorum
kizlar tekrar gelecegim oglum uyudu bi leslie 5k yapiyim bu ara bosladim spori
Yap canim yap ellerine kollarina ayaklarina ve azmine saglik kolay gelsin

Kolay gelsin ablacim ben de ev isone baslayacagim senin gibi sporu ogle yemeginin arkasina yaparim diye dusunuyorum hadi Bismillah 1 saat sonra kahve molasinda bulusalim

inşallah bırakırım cidden artık bırakmak istiyorum ikisi birden olsa var yaaaa dünyalar benim olur eşim de artık hiç laf edemez bir yerim ağrısa hemen sigaradandır der de:)

Kolay gelsin ablacim ben de ev isone baslayacagim senin gibi sporu ogle yemeginin arkasina yaparim diye dusunuyorum hadi Bismillah 1 saat sonra kahve molasinda bulusalim
benim pilim çabuk biter sık mola veriyorum evi topladım toz aldım süpürge açacaktım saat daha yarım belki komşulardan hala uyuyan yeni kahvaltı edecek vardır hafta sonu ya vazgeçtim, çamaşır katlamaya başlarım az sonra
sen kahvaltını baya erken yapıyorsun değil mi gülüm

O ufak kurlerin tariflerini bulup verirsen cok sevinirim benim geçmişim cok kotu pldugu icin o sansli gruba ne kadar dahil plurum bilmiyorum

afiyetle yesin sv halki iki mile yaptim ucuncude uyandi
kolay gelsin bende temizlik yapacagim yarin altin vurus yapmayi dusunuyorum diyetisyene gidecek yuz yok bugun odem mi ne anlamadim cok artida uyandim
günaydın 9. takım güzel bir pazar günü diliyorum
ginaydin fulyacim

inşallah bırakırım cidden artık bırakmak istiyorum ikisi birden olsa var yaaaa dünyalar benim olur eşim de artık hiç laf edemez bir yerim ağrısa hemen sigaradandır der de:)
haklj adam senin icin daha da zararlinbeslenmenin yaninda en azindan azalt canim

O ufak kurlerin tariflerini bulup verirsen cok sevinirim benim geçmişim cok kotu pldugu icin o sansli gruba ne kadar dahil plurum bilmiyorum
5-6 sene ömce kk de bir bayan emzirirken menülerine de dikkat edip yürüyüş ve elma çayıyla çok güzel kilo vermişti
2 yeşil elma
1 limon
4-5 karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
2 litre su
elma ve limon kabuğuyla doğrayıp tüm malzemeyi düdüklüde kaynadıktan sonra 7 dk pişirip suyunu süzüp gün için de içiyorsun istersen dolaba koyup soğuk meyve suyu gibi de içersin ferahlatıcı bir tadı var

çok mu gürültü yaptın bebiş uyandı :))
uykusuz kalmak geç yatmak ta ödem yapıyor belki de ondan fazla çıktın
azaltmaya çalışıyorum artık bir paketi bitirmiyorum inşallah daha da azalacak

Maalesef tam uyamiyorum listeye ozellikle haftasonu. Haftasonlari annemlere vs misafirliklere gittigimizden cok kaciriyorum. Sürekli ilgi isteyen bir bebegim var ondan firsat buldukça paylascam. Atıştırmak yerine yazsam bile bol paylasim olacak eminim

Tam olarak bu kuru uyguluyorum ben de ama bir faydasini görmüyorum cok su icmeme sebep oluyor onu da ben içiyorum zaten 4 5 litre

Yemekten önce yemeklerin tatlarina bakarak bir miktar atistiriyorum sofraya oturup güzel bir yiyorum sofradan kalkinca artanlari da mutfakta atistiriyorum sürekli atıştırma halindeyim ağzım hiç boş durmuyor. Buna bir çözüm bulmak istiyorum

SUYU ÇİĞNEME SANATI...

Besinlerle ilgili çok yaygın olan, bizim de kesinlikle katıldığımız genel bir görüş vardır. Yiyecekleri lokmalar halinde ağız yolu ile aldığımızda, bir sağ-bir sol yapıp büyük parçalar halinde yutmak ve tıkınır vaziyette, hızlı ve kısa sürelerde yemek yemek bizim düzensiz beslenme alışkanlığımızın bir parçasıdır. Oysa lokmaları ağzımızda eritinceye kadar çiğneyerek yutmak ve yemek süresini uzatmak, çok sağlıklı, doğru ve gerçek bir yeme sanatıdır.

O halde bunu, her sıvı aldığımızda ve özellikle su içtiğimizde uygulamak da harika bir yöntem olur. Yani; suyu çiğneme sanatını oluşturmak da mümkündür. Nasıl dumanı tüten mis gibi bir kahveyi, ya da iyi demlenmiş bir akşamüstü çayını zevkle ve ağır ağır yudumlamayı tercih ediyor, sonrasında da yoğun tatmin duyguları hissediyorsak, aynı etkiyi su için de elde edebiliriz. Ve her yudumda, olmak istediğimiz kiloyu zihnimizde görselleyerek hedefe uyumlu hareket etmiş oluruz.

Benim kişisel tespitimde de; insanların günlük almaları gereken kendilerine ve isteklerine göre belirleyecekleri miktarda suyu içerken, farklı bir düşünce denemek etkili oluyor.

Her bir bardağı elimize aldığımızda 2- 3 saniye gözümüzü kapatarak olmak istediğimiz en ideal vücut ölçülerinde, kendimizin bir fotoğraf karesini veya modellemek istediğimiz kişinin resmini gözümüzün önünde canlandırarak, hissettiğimiz bu tatmin edici duygularla yudumlayarak içtiğimiz suyun şişmanlamayı durdurduğunu ve böyle bir yaşam anlayışının da uzun vadede, şişmanlık üzerinde tek başına %15- 25 gibi bir oranda etkili olduğunu söyleyebilirim.

Yani suyu çiğneme sanatı; kesinlikle ama kesinlikle çok işe yarıyor.

suyu nasıl içiyorsun bir kere de oturup bardak bardak mı içiyorsun gidip gelip yudum yudum mu
suyu bir oturuşta içmek mideni fazla doldurup genişletebilir yada ayakta içiyorsan sana hiç faydası olmaz direk bağırsaklara iner çiş olur yani:)
oturarak içersen midede zararlı bakteri ve atılması gerekenleri toplar sonra mesaneye iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…