Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin ki duygusal açlık bence sıkıntıdan yiyorsun

Zayıflamada son söz idi sanırım en son zayıflama ile ilgili okuduğum kitap. O d
Bir oturmaya 3 4 bardak su içiyorum tuvalete de zor yetisiyorum zaten kacirmak uzere oluyorum. Ayrica yudum yudum icip oturarak icmek sünnet

senin ki duygusal açlık bence sıkıntıdan yiyorsun
Duygusal aclik çekecek vaktim de yok aslinda bebis var ilgilenmem gereken vs de bekarken cok cekiyordum 1 sene oncesine kadar cok cektim suan gecti ama hala etkisi sürüyor sanırım kurtulamiyorum. Insulin direnci olabilir diyor diyetisten

Bir oturmaya 3 4 bardak su içiyorum tuvalete de zor yetisiyorum zaten kacirmak uzere oluyorum. Ayrica yudum yudum icip oturarak icmek sünnet
evet onun siteden alıntıladım zaten :)
bak sen zaten direk kitabını okumuşsun biliyorsun gerekirse kitabı bir daha oku psikolojik destek olur böylece kendine inancın artar

bir baktırsana doktora gidince belki de cidden insilün direncin vardır

inşallah bırakırım cidden artık bırakmak istiyorum ikisi birden olsa var yaaaa dünyalar benim olur eşim de artık hiç laf edemez bir yerim ağrısa hemen sigaradandır der de:)
Abla sende oyle bir azim var ki yapabilirsin sen cunku sen cok bilincli birisin neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorsun
Kaldi ki sigarayi biraktiginda brlki de hayatinin uzuuun bir suresinden sonra cok cok daha saglikli hissedeceksin nefeslerin daha derin ve ferah olacak hareket ederken seni kisitlamayacak senin de bilfigin bir dunya rahatsizlik olma riskini birden cok azlara indireceksin
Ben guveniyorum sana hem kilo verip hem de bu ileetten kurtulacaksin
Ben de geldim molaya armit sut arasi vereyim diyorum
Sabah kahvaltiyi erken yapmaya calisiyorum ama birkacgunfur belim cok agriyor 4den once uyuyamiyorum 4den sonra siziyorum sanirim 9.00 9.30 da mutlaka ayaktayim kendime gelip kahvalti yapana kadar 10.00 olmus oluyor bugun iyice geciktim ama duzene girmeye calisacagim cunku ne kadar erken o kadar meto hizli calismaya başlıyor
Canim ya ben de aryidayim bugun bakalim yarin ne olacak odemdir diye dusunuyorum insallah oyledir
Cok guzelmis bu bana bile uygun gorunuyor denerim belki
Canim atistirmaliklari birak diyet saatlerine uy birkac gine duzene girersin eve cerez fazla alma sen yeme ben yemiyorum ama esim yiyor o yerken ben baska seyler yapiyorum buraya geliyorum mesela kizlarla konusuyorum atistirmak aklina geldiginde bir bardak su icmeyi dene
Kilo verme surecinde onemli olan karar vermek ama icten gonulden beyinde bitirmen lazim bu idi yoksa olmaz 2 hafta sonra yiyeceklere saldirirken bulursun kendini
Mesela benim hedefim var haftada 1 kilo vermek ve yapabilirsem 1 temmuzda 65 kilo citir bir hatun olacagim zaten sıkı bir cildim var spor da yapiyorum yavas yavas satkma olacagini da sanmiyorum cok git ve saglikli olacagim sen de hedef koy kendine ve yarin degil pazartesi degil simdi basla hedefini erteleme
Emziriyorum diye herseyden istedigin kadar yiyebilecegini dusunme benim bildigim en iyi sut yapan besin su baska biseye ihtiyacin yok
Etrafindakilere diyette oldugunu soyle saglikli olma savasimda bana destek olun de israrlar onlarinsa bu beden de sana ait bebegin saglikli bir anneyi hak etmiyor mu simdi kilo vermezsen ilerde cok cok daha zor olacak bunu biliyorsun bunlari dudun ve beyninde bitir bu isi biz destege ve motiveye hazırız
Merhaba hanimlar bende dahil olucam inşallah bundan sonra araniza
Canim hosgeldin ilk sayfada grubun kurallari var okuyup kabul edersen tabiki decaramizda olabilirsin oncelikle kendinden biraz bahsedersen bizler de seni tanimis oluruz
Canim yemekletin tadina ben de bakiyorum tuzuna baharatina ama cay kadiginin ucu ile
Sen tadina mi bakiyorsun karnini mi doyuruyorsun ustune sofrada yiyorsun birde artanlari mutfakta yiyorsun bence eline bir defter al sabah uyanir uyanmaz agzina attigin herseyi ona not et gece yatana kadar sonra bi bak bakalim otur kalori hesabi yap kac kalori almışsın bir dene
Abla bunu bana ogretsene ya ben de rlime aldim mi likir likir iciyorum cogu zaman dikkat tmeye calisiyorum oturarak icmeye bana yardimci olursan sevinirim
Suaralar kabuklu yer fistigina çok sardim arkadaslar kalorisi çok yüksek dimi. 1 tabak yedim dün yaaa
Cok sakincali direkt yag aliyorsun bedenine bence yanlis
Gidip gelip oturup likir likir iciyotum valla
Canim insulin direncinin alasini ben yasiyorum diyabet hastasiyim insulin kullaniyorum ve gecen hafta 2 kiloya yakin verdim hersey beyinde bitiyor indulin direncinin arkasina saklanmaktan vazgec saglikli bir beden istiyorsan sagliksiz seyleri yemeyi biran once birakmalisin yoksa cok yakinda sen de bir diyabet hastasi olacaksin kusura bakma biraz sert olmus olabilir ama inan iyiligin için soyluyorum sonucta tercih senin benim gibi 4 defa insulin de yapabilirsin kendi kendine problem yok
Dolapta sarma var zor duruyorum yememek icin buraya yazarak tutuyorum kendimi ve süt iciyorum
Sakin

Ablacim benim indulin direncim 23 doktor biz 1-3 arasi deger verir 3 e yakin olanlara zor kilo verirsin deriz dedi benim 23 ama isteyince oluyor biraz inat etmek gerekiyor hepsi bu
Ben de bu haftaiçi baktirip sonucu yazicam tüm yemeklerimden sonra asiri tatli cekiyor canim bir kez tatli yiyince de sürekli dalgalanmayla birlikte tatli krizlerim oluyor

26 yaşındayım 2014 yılında isten ayrilip 68 kilo ile evlendim esimin gorevi dolayisiyla hakkariye gitmek zorunda kaldim teror olaylari nedeniyle evden cikmamiz yasakti sonuc boyum 1.75 simdi 85 kiloyum ve vermek istiyorum
Canim hosgeldin ben de gul Ayse 32 yasinda diyabetli bir ogretmenim ben de yeniyim burda 170 boyum var 89.1 ile girdim bu takima cuma gunu 87.3 idim bakalim pazartesi ne olacak hepimizin kilo alma surecleri farkli oldu ama bir sekilde buradayiz birbirimize motive olup kilo vermeye calisiyoruz p.tesi grup ici cuma ise liste icin tarti gunu var canim ogleye kadar wcden sonra cibildak tartiliyoruz bildirim yapiyoruz ayrıca hergun menu paylasimi yapip birnirimizin nenulerine yorum yapiyoruz bu yolda yol arkadasi oluyoruz birbirimize her konuda paylasim yapip hayati paylasiyoruz yeniden hosgeldin

Ben de bu haftaiçi baktirip sonucu yazicam tüm yemeklerimden sonra asiri tatli cekiyor canim bir kez tatli yiyince de sürekli dalgalanmayla birlikte tatli krizlerim oluyor
Sen zaten diyetisyene gitmiyor musun canim once tahlillerin yapilmadi mi diyetisyen boyuna kilona bakip mi yazdi diyet listesini sana anlamadim ben
Insulin direnci ivin dahiliye ta da endokrin dr na gitmen gerekiyor canim
Ben de pazartesi gidecegim dahiliyeye raporum bitmisti yeniletmek icin
Ihmal etme bu hayat bu beden bizim en guzel sekilde davranmaliyiz

Kizlar aranizda korse kullanan var mi
Ben 1.5 ay kadaronce aliexpres den sipatis vermistim dun geldi iyi oldu sanki alt karnimi topladi daha dik durmama yardimci oluyor ayrica bel agrima da iyi gelmedi diyemem yani

Hosbulduk canım teşekkür ederim benim insallah size ayak uydurabilirim

Canım zaman saat hiç farketmez genellikle 24 saat geçmiş okunuyor cvp yazılmaya çalışılıyor burada bu yüzden bırakmayı düşünme

Boy 166
Kilo geçen salı 89 idi henuz tartilmadim
Bel cevresi 115cm
Yaş 30 4 ay sonra 31
yarin sabah ac karina kitafetsiz tartilcanim giris kilonu kaydedecegim

çok mu gürültü yaptın bebiş uyandı :))
uykusuz kalmak geç yatmak ta ödem yapıyor belki de ondan fazla çıktın
azaltmaya çalışıyorum artık bir paketi bitirmiyorum inşallah daha da azalacak
yok tatlim grip biraz pasa uyurken se yapmak mumkun mu
cevrebe soyle israr etmeyin de iyilik yapmiyorlar sana bebegin buyudukce daha cok zayiflamak isteyeceksin yazin senden sonra dogum yapio incecik taytlarla totil toril elbiselerle parktaki annelerden farkin kilolarin olmasin
atistirmak pesine atistirmayi getirir gercekten kararliysan tutacaksin kendini diyetisyene para veriyorsun ona aci onu gectim vucuduna aci
Merhaba hanimlar bende dahil olucam inşallah bundan sonra araniza
hosgeldin csnim cogunun ortak noktasi tayin sonrasi kilo birlujte halledecegiz

Suaralar kabuklu yer fistigina çok sardim arkadaslar kalorisi çok yüksek dimi. 1 tabak yedim dün yaaa
vok fazls 7 tane max miktaribir tabakta rahat 700cal vardir bir ana bir ara ogun

suyu ara ara yarim saatte bi bRdak ic bu kadar cok icmemin tek sebebi pprsiyonsuz yemek canim
inysilune bakmadan mi liste verdi baktir ama cikmayacak eminim seninki bos aclik
bebegin huysyz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…