Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insan tek basina olunca motivasyonu dusuyor isteksizlik cokuyor ustune ben liste seklinde diyetlere uyamiyorum ama yemeyi kontrol ettigim zaman zayiflayabiliyorum tek sorunum abur cubur ozellikle de cikolata asla vazgecemem gibi geliyor

26 yaşındayım 2014 yılında isten ayrilip 68 kilo ile evlendim esimin gorevi dolayisiyla hakkariye gitmek zorunda kaldim teror olaylari nedeniyle evden cikmamiz yasakti sonuc boyum 1.75 simdi 85 kiloyum ve vermek istiyorum
Aramıza Hoşgeldin canım
Çok uzun zaman geçmemiş kilonun üzerinden kısa zamanda verebileceğini düşünüyorum
Kendine süre olarak da hedef koy
Hayatının kısa bir dönemi kendin ile uğraş ve buradan mezun olmanın gururunu yaşa
Adım yasemin 34 yaşında 3 çocuk annesiyim
1 ocakta 81 kilo ile başladım
Hedefim 22 Mayıs'ta 65 kilo ile mezun olmak
Programımı bu şekilde ayarladım yaz gelmeden hedefime ulaşmakta kararlıyım
Sanada başarılar diliyorum
Sende profiline kilonu boyunu yazarsan kolay takip ederiz seni

Diyetisyen arkadaşım acikcasi o da istedi zaten ben ihmal ettim ama yaptircam

Insan tek basina olunca motivasyonu dusuyor isteksizlik cokuyor ustune ben liste seklinde diyetlere uyamiyorum ama yemeyi kontrol ettigim zaman zayiflayabiliyorum tek sorunum abur cubur ozellikle de cikolata asla vazgecemem gibi geliyor
Vaz geçersin canım
Tadını biliyosun verdiği hazzı da daha önce çook yaşadın
Şimdi bu hazzı spor yaparken yanan yağlarını hissetmekte bulacaksın
Bizler sorunlarımızı sıkıntılarımızı boşluklarımız midemizi doldurmakta bulanlarız
Şimdi azalan kilolarımızda buluyoruz mutluluğu
Verdikçe emeklerine üzülüp o çikolatayı yemeyeceksin

Hosgeldin canim ben seren 27 yasinda 2 yillik evli bir ev hanimiyim bende abur subura fazla duskun ve evde yemek yapmayan bir insandim surekli disardan yiyordum cikolata cok baska biseyyy bende hastasiydim 1 hafta olsu gruba gireli ve 1 haftadir inan hic canim cekmedi 84 ile basladim su an 81.2 yim burasi bir nimet bu surecte bencee sen zayiflamak istiyorsann herseyden vazgecebilirsinn inannn sadece

Evet bebegim huysuz geceleri de emme tiryakisi cok sik uyanip emmek istiyor. Huysuzlugu dis çıkarmasindan da olabilir

Hosgeldin ben seren 2u yaainda 2 yillik evli bir ev hanimiyim 84 ile basladim su an 81.2 yim burada hep beraber kurtuluyoruz kilolarimizdann seninde yapamaman icin hic bir neden yok hepimiz daha iyi bir vucudu hak ediyoruzz

Hoşgeldin canım
Sen takıl bize hedefine ulaş
Hayatının tam merkezine bu kararını koyarsan başarırsın yoksa kıyısından köşesinden bu işi yapamazsın
Hergün aktif olarak burada bulunursan bunu başarırsın mezuniyetini kutlarız kısa zamanda

Disardan yemek yiyemem midem almaz canim ama cips cikolata olayi var bende

En azindan miktarini azaltabilirim insallah

Dİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize

Disardan yemek yiyemem midem almaz canim ama cips cikolata olayi var bende
Hepsi birakilir tatlim sokma eve bir sure esin yiyosa onun yiyecegi kdr al bir sureden sonra vucut alisacaktr onsuzluga da sonucta hepimiz sonradan alisiyoruz bu tarz seylere onsuzluklara da alisabilirizz

En azindan miktarini azaltabilirim insallah
Tabiki zamanla
Senin kilo vermek istemen ve bu kararınla orantılı herşey
Zamanla bizim menüler ve sporlarımızı gördükçe sende kendindeki değişikliği hissedeceksin
İlk geldiğimde takımdakiler öyle spor yapıyorduki
Abooo ben bunlara yetişemem çıldırmış bunlar
Bişeyde yemiyorlar
Diye kendimden utanıyordum
1 ay sonra sadece 1 ay sonra hızlarına yetiştim
Şimdi egzersiz yapmadan günüm geçmiyor
Akşamları hesap verecem diye yemek yiyorum
Örnek olsun menüm diye düşünerek öğün hazırlıyorum
Tabi arada ödül kaçamak oluyor haftada 1 ya da 2 dir kaçamaklarım

İnşallah bende ayak uydurabilirim size bakalim ne olacak en cok da esime gordun mu bak nasil zayifladim diyebilmeyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…