- 4 Şubat 2017
- 412
- 414
- 103
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.661
Aramıza Hoşgeldin canım26 yaşındayım 2014 yılında isten ayrilip 68 kilo ile evlendim esimin gorevi dolayisiyla hakkariye gitmek zorunda kaldim teror olaylari nedeniyle evden cikmamiz yasakti sonuc boyum 1.75 simdi 85 kiloyum ve vermek istiyorum
Diyetisyen arkadaşım acikcasi o da istedi zaten ben ihmal ettim ama yaptircamSen zaten diyetisyene gitmiyor musun canim once tahlillerin yapilmadi mi diyetisyen boyuna kilona bakip mi yazdi diyet listesini sana anlamadim ben
Insulin direnci ivin dahiliye ta da endokrin dr na gitmen gerekiyor canim
Ben de pazartesi gidecegim dahiliyeye raporum bitmisti yeniletmek icin
Ihmal etme bu hayat bu beden bizim en guzel sekilde davranmaliyiz
Vaz geçersin canımInsan tek basina olunca motivasyonu dusuyor isteksizlik cokuyor ustune ben liste seklinde diyetlere uyamiyorum ama yemeyi kontrol ettigim zaman zayiflayabiliyorum tek sorunum abur cubur ozellikle de cikolata asla vazgecemem gibi geliyor
Hosgeldin canim ben seren 27 yasinda 2 yillik evli bir ev hanimiyim bende abur subura fazla duskun ve evde yemek yapmayan bir insandim surekli disardan yiyordum cikolata cok baska biseyyy bende hastasiydim 1 hafta olsu gruba gireli ve 1 haftadir inan hic canim cekmedi 84 ile basladim su an 81.2 yim burasi bir nimet bu surecte bencee sen zayiflamak istiyorsann herseyden vazgecebilirsinn inannn sadeceInsan tek basina olunca motivasyonu dusuyor isteksizlik cokuyor ustune ben liste seklinde diyetlere uyamiyorum ama yemeyi kontrol ettigim zaman zayiflayabiliyorum tek sorunum abur cubur ozellikle de cikolata asla vazgecemem gibi geliyor
Evet bebegim huysuz geceleri de emme tiryakisi cok sik uyanip emmek istiyor. Huysuzlugu dis çıkarmasindan da olabiliryarin sabah ac karina kitafetsiz tartilcanim giris kilonu kaydedecegim
yok tatlim grip biraz pasa uyurken se yapmak mumkun mu
cevrebe soyle israr etmeyin de iyilik yapmiyorlar sana bebegin buyudukce daha cok zayiflamak isteyeceksin yazin senden sonra dogum yapio incecik taytlarla totil toril elbiselerle parktaki annelerden farkin kilolarin olmasin
atistirmak pesine atistirmayi getirir gercekten kararliysan tutacaksin kendini diyetisyene para veriyorsun ona aci onu gectim vucuduna aci
hosgeldin csnim cogunun ortak noktasi tayin sonrasi kilo birlujte halledecegiz
vok fazls 7 tane max miktaribir tabakta rahat 700cal vardir bir ana bir ara ogun
suyu ara ara yarim saatte bi bRdak ic bu kadar cok icmemin tek sebebi pprsiyonsuz yemek canim
inysilune bakmadan mi liste verdi baktir ama cikmayacak eminim seninki bos aclik
bebegin huysyz mu
Hosgeldin ben seren 2u yaainda 2 yillik evli bir ev hanimiyim 84 ile basladim su an 81.2 yim burada hep beraber kurtuluyoruz kilolarimizdann seninde yapamaman icin hic bir neden yok hepimiz daha iyi bir vucudu hak ediyoruzz9 aylık bebisim var. Ilk bebegim. 82 ile hamile kaldim 96 ile doğurdum 86 ya düştüm aşırı tatli yedim 93e çıktım dikkat etmeye başladım bu kilolar iyice yapismadan derhal vermek istiyorum. Diyetisyenim de var rejimle sütün azalmasi mümkün diil zaten hamileliginde sirf emzirirken kullanilmak uzere depoladigin yağlar var diyor. 89 kiloydum en son sali günü. Her gün en az 45 dk yürüme bandinda yürüyorum. Sabahlari ac karnına bol limonlu sicak su içiyorum. Bugün ceviz suyu ictim bagirsaklarimi calistiriyor. Hedefim hamilelik öncesi kiloya düşmek diil ideal kiloma düşmek. Ama cocukluktan beri aşırı diyet yapıp bozmalarim olduğu için metabolizmam yavasladi iyice ve liseden beri 80 ustuyum artik psikolojim bozuldu 69 da olsa 60 li bir rakam görmek istiyorum. Ve bunu bu grupla yapmak istiyorum
Hoşgeldin canım9 aylık bebisim var. Ilk bebegim. 82 ile hamile kaldim 96 ile doğurdum 86 ya düştüm aşırı tatli yedim 93e çıktım dikkat etmeye başladım bu kilolar iyice yapismadan derhal vermek istiyorum. Diyetisyenim de var rejimle sütün azalmasi mümkün diil zaten hamileliginde sirf emzirirken kullanilmak uzere depoladigin yağlar var diyor. 89 kiloydum en son sali günü. Her gün en az 45 dk yürüme bandinda yürüyorum. Sabahlari ac karnına bol limonlu sicak su içiyorum. Bugün ceviz suyu ictim bagirsaklarimi calistiriyor. Hedefim hamilelik öncesi kiloya düşmek diil ideal kiloma düşmek. Ama cocukluktan beri aşırı diyet yapıp bozmalarim olduğu için metabolizmam yavasladi iyice ve liseden beri 80 ustuyum artik psikolojim bozuldu 69 da olsa 60 li bir rakam görmek istiyorum. Ve bunu bu grupla yapmak istiyorum
Cokkk guzelmiss eski kilonnnnn bence bu resimlerr motivasyon icin bire bir canim eni boyle gormek istiyoruzzz en yakin zamandaakızlar, tam yatıyordum. eski resimlerimi buldum. bakın ne kadar iyiymişim, şimdi ne olmuşum...
Disardan yemek yiyemem midem almaz canim ama cips cikolata olayi var bendeHosgeldin canim ben seren 27 yasinda 2 yillik evli bir ev hanimiyim bende abur subura fazla duskun ve evde yemek yapmayan bir insandim surekli disardan yiyordum cikolata cok baska biseyyy bende hastasiydim 1 hafta olsu gruba gireli ve 1 haftadir inan hic canim cekmedi 84 ile basladim su an 81.2 yim burasi bir nimet bu surecte bencee sen zayiflamak istiyorsann herseyden vazgecebilirsinn inannn sadece
En azindan miktarini azaltabilirim insallahVaz geçersin canım
Tadını biliyosun verdiği hazzı da daha önce çook yaşadın
Şimdi bu hazzı spor yaparken yanan yağlarını hissetmekte bulacaksın
Bizler sorunlarımızı sıkıntılarımızı boşluklarımız midemizi doldurmakta bulanlarız
Şimdi azalan kilolarımızda buluyoruz mutluluğu
Verdikçe emeklerine üzülüp o çikolatayı yemeyeceksin
Hosbulduk bu aradaDisardan yemek yiyemem midem almaz canim ama cips cikolata olayi var bende
Dİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmiHosgeldin canim ben seren 27 yasinda 2 yillik evli bir ev hanimiyim bende abur subura fazla duskun ve evde yemek yapmayan bir insandim surekli disardan yiyordum cikolata cok baska biseyyy bende hastasiydim 1 hafta olsu gruba gireli ve 1 haftadir inan hic canim cekmedi 84 ile basladim su an 81.2 yim burasi bir nimet bu surecte bencee sen zayiflamak istiyorsann herseyden vazgecebilirsinn inannn sadece
Hepsi birakilir tatlim sokma eve bir sure esin yiyosa onun yiyecegi kdr al bir sureden sonra vucut alisacaktr onsuzluga da sonucta hepimiz sonradan alisiyoruz bu tarz seylere onsuzluklara da alisabilirizzDisardan yemek yiyemem midem almaz canim ama cips cikolata olayi var bende
Vampirellacımkızlar, tam yatıyordum. eski resimlerimi buldum. bakın ne kadar iyiymişim, şimdi ne olmuşum...
Ayyyy ne guzel soyledin oyle vallaaaDİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
Tabiki zamanlaEn azindan miktarini azaltabilirim insallah
İnşallah bende ayak uydurabilirim size bakalim ne olacak en cok da esime gordun mu bak nasil zayifladim diyebilmeyi istiyorumTabiki zamanla
Senin kilo vermek istemen ve bu kararınla orantılı herşey
Zamanla bizim menüler ve sporlarımızı gördükçe sende kendindeki değişikliği hissedeceksin
İlk geldiğimde takımdakiler öyle spor yapıyorduki
Abooo ben bunlara yetişemem çıldırmış bunlar
Bişeyde yemiyorlar
Diye kendimden utanıyordum
1 ay sonra sadece 1 ay sonra hızlarına yetiştim
Şimdi egzersiz yapmadan günüm geçmiyor
Akşamları hesap verecem diye yemek yiyorum
Örnek olsun menüm diye düşünerek öğün hazırlıyorum
Tabi arada ödül kaçamak oluyor haftada 1 ya da 2 dir kaçamaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?