Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah bende ayak uydurabilirim size bakalim ne olacak en cok da esime gordun mu bak nasil zayifladim diyebilmeyi istiyorum
Aha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor

Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör

Gecmis olsun canim küçüğum hasta mi oldu acil sifalar diliyorum
Eki Görüntüle 1956224
Bende sporumla gurur duyuyor ve paylaşıyorum böyle mutluyum çünkü
Cok begendim ya harikasin
Insan tek basina olunca motivasyonu dusuyor isteksizlik cokuyor ustune ben liste seklinde diyetlere uyamiyorum ama yemeyi kontrol ettigim zaman zayiflayabiliyorum tek sorunum abur cubur ozellikle de cikolata asla vazgecemem gibi geliyor
Tek basina gercekten zor ama burdaki tmosfer adami motive ediyor hemen goreceksin canim
Diyetisyen arkadaşım acikcasi o da istedi zaten ben ihmal ettim ama yaptircam
Tahlillerini yaptirman senin icin iyi olur canim

Dİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
Kiz nerden geliyor bunlar aklina
Aha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor

Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör
O gun gelecek canim emin ol cok az kaldi cunku zaman cok hixli geciyor hepimiz cok fit olacagiz ben inaniyorum

I isilkzlll Merymavi Hoşgeldiniz kızlarrr.. Bende Sema :) 22 yaşımdayım öğrenciyim...
Taam canım birazdan çıkıp tüm marketlere bakıcam ..Karnım acıktı bir porsiyon yoğurt yeeyi düşünüyorum içine chia karıştırak istiyorum nasipse :)

En azindan miktarini azaltabilirim insallah
Canımm bende burada 3. haftama girdim .Geçenlerde çekmecemde çikolata buldum. Hemen onu buzluğa attım..(çöpe atmayada kıyamadımm) Şimdi dondu kaldı öyle ama hedefime ulaşana kadar yemicem onu...Hedefie ulaştığımda belkide canım istemez bile artık...
Baharatlılarıda cipstir başkasıdır almassan evde bulunmazsa canında istemez.ya da kızların dediği gibi yalnızca eşine yetecek kadar al ...
yoldan geçerken en sevdiğim cipsleri görüp kızgın bakışlar atıyorumm.onların yüzünden yıllardır istediklerimi giyemiyorum bu haldeyim....

Dİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize

Benimki zayiflayamazsin demiyor sakayla karisik takiliyor bende ona gununu gostermek istiyorum
Bendeeeee benim esim buraya basladigimdan beri hic yorum yapmadi bu konuda sanirim birakicagimi yapamiycagimi dusunuyo haksiz da degil cnku daha once cok baslayip biraktimm ama bu sefer farkli ve bunu ona gostermek istiyorummm

Takimizin kurallari nasil peki agir mi
Hergün akşam menü bildirimi yapılıyor
Gün içerisinde aktif olarak takip etmelisin
Pazartesi cuma günleri tartı günümüz sabah uyandıktan yarım saat sonra aç karnına tartılıyoruz bildirim yapıyoruz
Hafta içi karbon bakla tüketmiyoruz
Menülerimizi takip et kafana oturur zamanla
Günlük sporları menünün altına bildiriyorsun
Su miktarını da hergün 2 litre en az
Sporu askrhpozitif hesaplıyor
Menüleri ben takip ediyorum
Cuma günü kazanan belli oluyor
İlk sayfadaki kuralları okuduysan az çok. Anlarsın
Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Okudum onlari extra bir sey varsa diye yazdim canim
Arkadaslar soylemis zaten zamanla alisirsin canim

sans_sans . In chia tohumlu pudingiyle atlatcazzzz:)
Evet ben cok seviyorum chia pudingini onun icin tatlandirici alicam haftada 1 ya da 2 yaparim diye dusunuyorum
Kızlar yanlış zamanda giris yaptim grubunuza hamile olma ihtimalim var
Rabbim gonlune gore versin canim hamile olsan da saglikli ve dengeli beslenmene engel olan bisey yok hem dengeli beslenirsen bebegin de senden en iyi sekilde istifade eder sen de rahat bir gebelik sureci yasarsin. Yine de sen bilirsin tabi

Valla bende pazar miskinligi oturdum ders calisiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…