- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.681
Aha benden bi tane dahaİnşallah bende ayak uydurabilirim size bakalim ne olacak en cok da esime gordun mu bak nasil zayifladim diyebilmeyi istiyorum
Benimki zayiflayamazsin demiyor sakayla karisik takiliyor bende ona gununu gostermek istiyorumAha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor
Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör
Gecmis olsun canim küçüğum hasta mi oldu acil sifalar diliyorumyarin sabah ac karina kitafetsiz tartilcanim giris kilonu kaydedecegim
yok tatlim grip biraz pasa uyurken se yapmak mumkun mu
cevrebe soyle israr etmeyin de iyilik yapmiyorlar sana bebegin buyudukce daha cok zayiflamak isteyeceksin yazin senden sonra dogum yapio incecik taytlarla totil toril elbiselerle parktaki annelerden farkin kilolarin olmasin
atistirmak pesine atistirmayi getirir gercekten kararliysan tutacaksin kendini diyetisyene para veriyorsun ona aci onu gectim vucuduna aci
hosgeldin csnim cogunun ortak noktasi tayin sonrasi kilo birlujte halledecegiz
vok fazls 7 tane max miktaribir tabakta rahat 700cal vardir bir ana bir ara ogun
suyu ara ara yarim saatte bi bRdak ic bu kadar cok icmemin tek sebebi pprsiyonsuz yemek canim
inysilune bakmadan mi liste verdi baktir ama cikmayacak eminim seninki bos aclik
bebegin huysyz mu
Cok begendim ya harikasin
Tek basina gercekten zor ama burdaki tmosfer adami motive ediyor hemen goreceksin canimInsan tek basina olunca motivasyonu dusuyor isteksizlik cokuyor ustune ben liste seklinde diyetlere uyamiyorum ama yemeyi kontrol ettigim zaman zayiflayabiliyorum tek sorunum abur cubur ozellikle de cikolata asla vazgecemem gibi geliyor
Tahlillerini yaptirman senin icin iyi olur canimDiyetisyen arkadaşım acikcasi o da istedi zaten ben ihmal ettim ama yaptircam
Kiz nerden geliyor bunlar aklinaDİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
O gun gelecek canim emin ol cok az kaldi cunku zaman cok hixli geciyor hepimiz cok fit olacagiz ben inaniyorumAha benden bi tane daha
Bana ne yaparsan yap sen zayıflayamazsın
Gene bırakırsın diyor
Bende diyorumki
Gün gelecek bana Hanım yeter artık çok zayıfladın bırak diyeceksin bak da gör
Taam canım birazdan çıkıp tüm marketlere bakıcam ..Karnım acıktı bir porsiyon yoğurt yeeyi düşünüyorum içine chia karıştırak istiyorum nasipse :)ayni biz iki hafta surdu dogum gunuaman dikkat
kolay gelain ditecegimde bitmistir bile :)
afiyet olsun herkeste bi kacamak var bugun
bugun menuler tirt
ayndn canim cok maralsiz uyandim tartidads tuz biber oldu ama pes etmek yok
kirmizi lahans,salatasi bruksel lahanası brokoli bunlar senin icin
menu guzel gitme fikrindende vazgecmissin bu daha guzel
tekrar neden olmasin dimi canim
migrosta var arada a101 ve bime geliyor
suan okudugum kitap cocukla ilgili canim memeden ayirma guveninizedelemeden
hosgeldim canim ayni hikayenin kahramaniyiz ben emzirmeyi birakmak uzereyim gerci ilk etapta 83le başladım benimde ilk hedeg 69u gormek az kaldi
Vaz geçersin canım
Tadını biliyosun verdiği hazzı da daha önce çook yaşadın
Şimdi bu hazzı spor yaparken yanan yağlarını hissetmekte bulacaksın
Bizler sorunlarımızı sıkıntılarımızı boşluklarımız midemizi doldurmakta bulanlarız
Şimdi azalan kilolarımızda buluyoruz mutluluğu
Verdikçe emeklerine üzülüp o çikolatayı yemeyeceksin
Canımm bende burada 3. haftama girdim .Geçenlerde çekmecemde çikolata buldum. Hemen onu buzluğa attım..(çöpe atmayada kıyamadımm) Şimdi dondu kaldı öyle ama hedefime ulaşana kadar yemicem onu...Hedefie ulaştığımda belkide canım istemez bile artık...En azindan miktarini azaltabilirim insallah
Dİyetisyene Parayla beni motive et desen buradaki motiveyi bulamazsın değilmi
Çünkü hepimizi birbirimizi anlıyoruz biliyoruz beraber veriyoruz ortak sorun ortak çözüm ne mutlu bize
Canim ilk sayfada kurallar yaziyor oku istersenTakimizin kurallari nasil peki agir mi
Okudum onlari extra bir sey varsa diye yazdim canimCanim ilk sayfada kurallar yaziyor oku istersen
Adet doneminde tatli krizlerini nasıl atlatacagiz peki
Pekisans_sans . In chia tohumlu pudingiyle atlatcazzzz:)
Bendeeeee benim esim buraya basladigimdan beri hic yorum yapmadi bu konuda sanirim birakicagimi yapamiycagimi dusunuyo haksiz da degil cnku daha once cok baslayip biraktimm ama bu sefer farkli ve bunu ona gostermek istiyorummmBenimki zayiflayamazsin demiyor sakayla karisik takiliyor bende ona gununu gostermek istiyorum
Insallah gostericez bizimle ugrasmak neymis gorsunlerBendeeeee benim esim buraya basladigimdan beri hic yorum yapmadi bu konuda sanirim birakicagimi yapamiycagimi dusunuyo haksiz da degil cnku daha once cok baslayip biraktimm ama bu sefer farkli ve bunu ona gostermek istiyorummm
Hergün akşam menü bildirimi yapılıyorTakimizin kurallari nasil peki agir mi
Insallahhhhh canimmmInsallah gostericez bizimle ugrasmak neymis gorsunler
Tarçın tatlı ihtiyacını karşılıyorAdet doneminde tatli krizlerini nasıl atlatacagiz peki
Arkadaslar soylemis zaten zamanla alisirsin canimOkudum onlari extra bir sey varsa diye yazdim canim
Evet ben cok seviyorum chia pudingini onun icin tatlandirici alicam haftada 1 ya da 2 yaparim diye dusunuyorumsans_sans . In chia tohumlu pudingiyle atlatcazzzz:)
Rabbim gonlune gore versin canim hamile olsan da saglikli ve dengeli beslenmene engel olan bisey yok hem dengeli beslenirsen bebegin de senden en iyi sekilde istifade eder sen de rahat bir gebelik sureci yasarsin. Yine de sen bilirsin tabiKızlar yanlış zamanda giris yaptim grubunuza hamile olma ihtimalim var
Valla bende pazar miskinligi oturdum ders calisiyorummmKızlar cepten yazıyorum. O yüzden alıntı yapamadım. Resmime yaptığınız yorumlar tekrar güç verdi, teşekkürler :)) bu arada resimdeki kuzenimin kızıydı :)) ee nasılsınız nasıl gidiyor bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?